såhär blire:

Ikväll då.



(Obs, det är inte personen i bloggen som gjort filmen)

Inte en aning faktiskt??

FICK PAKET IDAG, VET EJ INTE ALLS VAD SOM ÄR I??? SPÄNNANDE.



(obs, lögn, vet visst vad som är i paketet, beställde det ju själv.hehe!)


saker som är töligt:


Hänga saker så att dom hänger rätt.

tant grön, tant gul, tantsnusk

Igår var dom förlovade och Linaäventyr. Var helt exalterad över att få komma ut så jag pratade oavbrutet i två timmar tror jag. Gick faktiskt förvånadsvärt bra med tanke på min allergi också.

Först åkte vi till Kvantum och handlade bagge och klet, sen drog vi till Ikea, köpte lite handdukar o tavelkrokar. Lyckades även tjata till mig en korv. Den var god.

Efter det drog vi till Skjutberget och åt picknicken, jag o sudden passade även på att flukta på smöpöjker. "höhö, titt va di springer, pöjker, höhö..."

Dagen slutade med ett par kalla hos sudden, och emmy kom oxå!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Molemole! ahuve!


Pöjker! höhöhöh!!


sudden försökte imponera med blommer.


själv var jag pilsk o blind.


haha, emmy

fem sämsta "sommarhitsen"

Idag ska vi lista grejer! Iallafall dom s.k "sommarhitsen". Och dom är alltid dåliga. Och innehåller ungefär fem ord (dä ska va lätt o sjunge mä i på sömmern, när en ä litte full rå!!)

Here we go!


nic and the family - hej monica

sjukt dålig låt. Spyr lite inombords. Hittade inte orginalvideon, så istället blev det en tecknad figur som springer runt o juckar på grejer. HAHA LOL






Las ketchup - ketchup song

Inga kommentarer.


dr bombay - calcutta (taxi,taxi,taxi)

När jag hörde den här låten första gången på p3 så trodde jag på allvar att det var ett skämt. Och tja, man kan tydligen göra en hit av precis vadsomhelst (se bara på e-type)


promoe - svennebanan

gillade faktiskt promoe förut. Och sen gjorde han... det här. Då grät jag.


dj mangoo - fanta&rosé

det här spås tydligen bli årets sommarplåga. Förstår inte dagens ungdom. skjut mig.


så, har jag missat nån? 

lessen i ögat/allergi

Känner mig mer mänsklig idag än vad jag gjorde igår, tror jag. Ska försöka plocka undan litte grejer här, ser ut som warszawa typ och eventuellt hitta på nåt fanskap senare, kan ju inte sitta inne o uggle på semestern som nån annan kristen fågelskådare. jeez.


När jag var yngre höll jag på o läste dom där "självkänsla"-böckerna som Mia thörnblom skrev. Jävla hycklare, förstår inte alls vafan man ska med självkänsla till. Känns som att allt hade varit lättare ifall jag inte hade haft sån jäkla enorm självkännedom och istället kunna analysera sönder varför jag gjorde som jag gjorde då och då. Men jag vet fan exakt hur jag fungerar, vilket gör det svårt att kunna skylla ifrån sig på grejer.

Tro mig, jag vet mina negativa egenskaper för bra. (humörsvängningar hej!, självcentrerad för ofta, dålig på stress, relativt lat, osv). Så istället för sönderanalysering får jag bita i det sura äpplet och dras med ett samvete som skulle göra en katolsk nunna avundsjuk.
Fan lixom.

MEN! Har dock en positiv egenskap som jag är jävligt nöjd med, och det är att jag inte är ett dugg långsint. Blir jag förbannad på någon/något går det oftast över på 24 timmar efter att jag har utvärderat situationen. Ungefär som en barnförkylning.

/peaz. 

Midsommar -10!

Messömmer blev ju s.k "dretbra" och det var fan längesen jag hade så jävla roligt! (om man räknar bort den där jävla allergin). Jävligt bra stämning, bra fölk och jävla dretspel.

(klicka på bilderna så blir dom större!)
    
 

  
"harni sköjj eller???"

  
fixade massa fina lekar. t.ex "VEM HAR MEST HÅLVANA?"


eller "VEM ANVÄNDER MEST TUNGA?" emmy vann överlägset.


höhöh, jag vann grenen i "VEM ÄR BÄSTE FRISÖREN".


"VEM ÄR BILIGAST?" ricko!


"vem är störst i käften?" det var inte jag. Bengan fick fan in 20 marshmallows! inte illa!


men jag kämpade tappert.


"VEM TAR SNABBAST ETT NUMMER?" Magnus ofcårs.

   

  

osv. bad, öl o skitfint väder! Kunde inte blitt så mycket bättre faktiskt!

(samtliga bilder snodda från sudden)

fånge i mitt eget hem.

Jisses vad tragiskt det lät. Men det känns fan lite så. Är ju gräsallergiker de-luxe, och det är så jävla illa att jag inte ens kan ha fönstret öppet ens litte, näsan blir helt vansinnig. Så istället är det varmare än sydkorea (?) här inne.

Och nu kommer det spännande: har slut på allergitabletterna. Och snus. Skall på något magiskt vis lyckas ta mig härifrån till konsum utan att dö av gräsnäsa. Härlig start på semestern jorrå.

helvetesjävlanässkit

Näsa. allergi, kan fan inte andas alltså. Har kloggat igen totalt överallt.
BLÄÄÄÄH. hatar gräs.


Men tack alla inblandade för den absolut roligaste midsommaren någonsin! Sjukt kul!

ville bara...

säga att jag nu har påbörjat semester 2010! Öl skall drickas, spel skall spelas, disco skall dansas, västerås skall besökas osv!!

Peaz and trees.

congratz to suddiz!

Idag fyller sudden 25 år, hipp hipp hurrah, hurrah! HURRA!!! :DDDDDDDD


pimp my...


SOFA!! Jävlar vad vi slet, sudden o jag, men fint som fan blev det!!


vi firade skrället med champagne. gött vare!


justdetja, var ju på salem för nån helg sen oxå. här är en bild.

är jävligt trött, ifall ni undrar. Nu vet ni.


Imorrn är sista dagen på jobbet - sen semester i två veckor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GÖTT!


allergi o grejer

Glömmer bort det varje år. Allergin. Tjohej! Brukar bli vrålsjuk denna vecka - varje år. Har även på känn att jag kommer få något slags problem med magen oxå, förstoppning eller nåt, kommer inte bli förvånad, lovar!

Igår stod jag på alla fyra och skrubbade golvet med en diskborste. Önskar att jag hade haft ett huckle på mig oxå, men så var inte fallet. Men jävlar vad rent det blev! "köket" ser nästan nytt ut ju. Dessutom passade jag på att tvätta precis allt utav tygmaterial, så nu är det ett rent helvete här. (hehe!!)

Whadan detta undrar ni? Jo det kommer nämligen besök utav manligt kön som ska inta min lägenhet tis-fredag, ända från norrland tillochmed! Kommer bli spännande iomed att jag jobbar (därav trolig förstoppning).
Men det ska bli skojj, trots mitt sinnesförvirrade tillstånd efter jobbet.


//Pez

bidragstagare

Tänkte gefan i att skriva om bröllopet eftersom varenda jävel redan har vädrat sina åsikter om det. Det har dessutom varit den stora snackisen den här veckan på jobbet, alla tycker ungefär samma sak: "kul att dom ska gifta sig, men varför skall våra skattepengar läggas på bröllopet?". Och i slutet av samtalet har samtliga krypit till korset och erkänt att dom ändå tänkt titta på det, varav två faktiskt skulle åka till sthlm för att få sig en glimt.

MEN, idag har även jag passat på att snyltat som en äkta blåblodig unghingst. Ni vet, gratis är gött, åt två GRATIS princessbakelserIKEA. Hehehe!!!

Köpte massa spännade grejer oxå. ett vitrinskåp för 199 spänn (orginalpris 1795), ett svart sofföverdrag och ett skinnat får. eller ja, pälsen.


fint va??

d.i.s.c.o?


Håll dina jävla åsikter för digsjälv.



Blir så jävla arg ibland.

Mittemot det stället jag jobbar på finns ett liknande ställe med samma koncept som drivs utav invandrare, dom har inte skapat sig ett särskilt bra rykte och klipper som krattor, folk har kommit gråtandes ut därifrån. Klart man snackar om dom med folk, "dom klipper konstigt, dålig service osv".

Men sen blir jag så trött när folk lägger in smygrasistiska kommentarer. Och det händer förvånandsvärt ofta. Typ "fattar inte varför dom bär slöja, dom kan väl ta till sig våra seder?", såna grejer. I mitt yrke ska man ju helst inte tjafsa emot, utan hålla god ton. Jag brukar istället bli tyst, helt jävla knäpptyst, säger inget mer under hela klippningen som inte rör håret. Bara för att visa att jag INTE tycker det är okej. 

VARFÖR spyr folk ut sina jävla åsikter för? Prata gärna, skvallra gärna, men kom inte med något jävla politisk dynga, eller rasism, jag vill fan inte veta, du har inte en aning om vart jag står politiskt eller vad jag tycker om SD. 

En gång hände det att jag lackade ur, när jag jobbade i västerås var det en kärring som var så jääävla rasistisk att jag sa till henne på skarpen tillslut, då kom hon aldrig tillbaka, tur det.

Bleh. 

Mörrn!

Hello hello.

Vaknade nyss, sov som en säl hela natten. Jävligt gött. Igår var det tydligen fest o grejer, men jag pallar inte fest på fredagar, Är mer eller mindre hjärndöd då. Tappar ord, blandar ihop bokstäver, och vet inte vad jag säger ungefär 70% av tiden. Brukar kunna hålla mig vaken till elva ungefär, sen är det kört.
Så jag bjöd in Hannillnachos istället. Jävlar vad kletigt o gött det är med nachos rå!

vi bara satt o hängde, drack nachos och åt kaffe o glass till efterätt, såg litte på när victoria o danne såg på en skitnödig konsert med massa b-artister. Så jävla gött o bara va. Hänga. Umgås.

Ja, det var bara det jag ville säga. Blir lugna bananer idag oxå.

Kjam.


diverse djur

Har snöat in som fan på djur på sistone. Eller ja, två djur, flodhäst och haj. Haj snöade jag ju in på när jag läste "hajen" (sjukt bra bok förresten!), flodhästen vettefan vart den kom ifrån.

Har gått och grunnat (=funderat) i flera veckor på vilket djur som är farligast, haj eller flodhäst? Eller ännu bättre, vem skulle vinna en fight? Hajjen eller flodhästen? Hajjen känner med tänderna och flodhästarna är allmän griniga. Tycker ändå det känns konstigt att tänka att flodhästen skulle vinna??? Hallå? Haj är ju läskigare??? flodhästen ser ju ut som en minigris.

Vet inte. Rabblar ramsor i sömnen om flodpållar o jaws. fan lixom.


MEN! Google fight löser dom flesta problemen.



(för att inte glömma alla snälla människor som stöttat mig och gett mig råd på fejsbook! Tack snälla!!)

öhh? What?

Ni ba "öhhh, hallå?? klockan är bara två? Vaffan göru framför datorn ditt blockmongo? Sjuk LR?"

Hehe, icke! Fick dock ett kraftigt anfall av skengraviditet imorse. Chefen mådde inge bra, och då gjorde inte jag det heller. Folk var borta och det var lätt kaos, så vi stängde klockan tolv idag. Får dock betalt hela dan ändå! Gött i bött.

Träffade en granne förut oxå. Det första han frågade var ifall det var varmt o härligt ute, det var det sa jag, sen berättade han att han hade opererat tarmen för cancer och hade legat inne i två veckor. Tyckte synd om gubben, stackarn måste ha vart lika sällskapssjuk som en tamkatt! Hade jag inte bott i sverige hade jag bjutt in honom på kaffe.


nu ska jag GÅ till stan. Känns inte så lockande, men vafan.


såhär ser jag ut när jag är sarkastisk. typ "mmmhmmm"

gubbtroll!

Ser på tv4s morgonteve. En gubbe med skägg! Och inte vilken gubbe som helst, utan en gubbe med skägg - som är trollkarl! HOHO! Underbart.

trodde för ett ögonblick att jag dött och kommit till Harry Potter.


det ständiga dilemmat.

I affärn:
"Köp inte kaka. Du behöver inte kaka. Ok, en liten kaka. En billig kaka. Ok, ett billigt litet kakpaket."

Hemma:
"Ät inte kaka. Ok, en kaka. En kaka räcker. Ok, en liten kaka till. Behöver inte mer än två kakor. Jävlar vad gött med kaffe. Vad passar till kaffet? Ok, en kaka till."


Snipp snapp snut så var kakorna slut.




(*grinar*)

salem ikväll!!

Ikväll är det salem al fakir på blue moon bar här i Karlstad! Har fan levt på soppa o spik den här veckan för att ha råd! kommer bli sjukt jävla bra asså! Nån mer som ska dit eller? Och om ni ska det - säg hej vettja! Jag är inte den som är den.
höhö.


snötte!!

legendary mesômmer!!

Jag o sudden håller på att förbereda inför messômmer -10. Kommer bli awesome!! På riktigt alltså.

Har bjutt in en god och mör skara folk av alla möjliga blandningar till stugan i Faggan, bl.a göteborg, norrland, skövde, skoghall osv.
Kommer bli väldigt spännande med sovplatserna faktiskt. Finns fem sängar, en soffa som två kan sova i, plus en madrass. Litte för lite alltså.
 Funderar eventuellt på att ställa upp ett tält på gården, där man i slutet av kvällen kan rösta iväg folk till.
"sudden får en svart kamel av mig"
hehe.

Nåväl, kommer bli diverse aktiviteter som kommer att förbli top-secret ändra tills dagen D. Inga fjantiga (hehe??) lekar utlovas. eller det kan jag inte lova förresten.

Ni som är anmälda deltagare till messômmer-10 kan tänka på följande:
- tag med sovsäck eller lakan och påslakan osv. kudde oxå, har inte så många kuddar. :(
krubb fixar jag + sudden, sen splittar vi notan, vi ska eventuellt grilla, och då får ni ta med eget kött!
- öl och dret får ni oxå fixa själva.
- vad tror ni om snaps? För moget eller?
- badkläder! Om ni vill alltså. Vem vill inte bada i en dretlitten insjö som är varm och fin. särskilt på kvällen efter tre öl. drunknar du fåru inte skylla på mig bara.
- INGEN får skjuta med luftgeväret på hästarna. Orkar inte bråka mer med grannbonden.
- samma gäller pilarna.
- gummistövlar kan vara bra. finns ormar.
- Är du av manligt kön kommer du med största sannolikhet skickas iväg till åkern för att plocka blommor, se punkten över.
- ska du sura får du stanna inne.


messömmer 06. karlarna byggde stången!


Tallin -98 gänget.


Magnus o Glenne stekte köttbullar i 45 minuter. HAHA!


Dans runt stång utlovas!

hänt i veckan:

Okej, minns ej vad som hänt i veckan, bara vad som hänt idag. Guldfisk.

- vaknade av att jag vrålskrattade.
- frulle??
- klippt massa studenter. Jävla ungdomar och deras positiva livsskådning. Hippies är vad dom är!!
- fisit med foppaskorna och skämts. "hehehe, det är mina SKOR som låter. hehehe"
- fått ont i hövvet.
- pratat svengelska. typ "should I...öhh... tunna ut det litte mer här or?"
- gått en pyttelitten sväng med sudden.
- nån student som kallade mig "sweetie" när jag gick hem. Könstigt, ser inte speciellt "sweet" ut när jag kommer från jobbet. Ballongmage och tvärblank typ.
- duschat
- ätit nåt med vitlök i. Vad? vet ej.

Nu ska jag inta sängen likt sverige överraskade norge en gång i tiden.




den dagen den sorgen.

Många ungskrällen har ju skolavslutning på fredag. Så jag har klippt många ungar idag. Mest 12-åringar konstigt nog.
Väldigt kul att lyssna på deras framtidsplaner.

apan: jaha lille vän, vad tänkte du bli när du blir stor då?
valfri unge: Fotograf! Eller vetrinär. Fast sen tycker jag ju att advokat låter spännande oxå.
apan: jasså lille vän, du har god tid på dig att välja och vraka.

Flinade lite inombords och tänkte att, dagen efter studenten kommer ungens framtidsversioner vara som bortsopade när ungen står och vänder hamurgare på Mcdonalds.

hehe.

djupa veck.

När jag klev av bussen imorse så råkade min handsfree fastna i ett sånt där jävla armstöd, skiten flög av mig och jag fick mosa mig igenom folkströmmen för att hämta den igen. En sån där liten plupp till hörlurarna hade flygit sin kos och jag suckade surt och antog att jag aldrig mer skulle få se den igen.
Jävligt synd, det var min bästa öronplupp!

Hittade den senare. Gissa vart den var? GISSA!

I mitt öra. HAHAHA! Den hade mosat sig in på nåt jävla vänster, djupt som fan satt den oxå, så djupt att jag höll på att dö av skratt. Fan, här går jag med en högtalare i örat, likt en unge som pillar in pärlor i näsan lixom.

Skrattade i säkert en kvart när jag kom till jobbet, och bad min kollega pilla ur skiten.


(Obs, den klarade sig oskadd, mitt öra med)


bra helg!

Hello suckers!

Har haft en superawesome helg! Därav mitt frånvarande från le blogg. Har haft bästa emma på besök och vi har härjat loss i vanlig ordning.
I fredags var vi en sväng på gruvolyckan o spelade litte brännboll, drack "litte" vin o tölade.

Igår var vi nere på stan en svängom och gled runt lite allmänt. Sen på kvällen såg vi på starboys, drog hem till emmy ölade i gräset, och sen var vi på nyöppning på blue moon bar, Markoolio spelade ju, han är ju så fräck den finnen! Kitos typ.


fina emma!


suddiz!!!


undertecknad


sudden svante och emmy!!

som sagt, har haft en fett bra helg!


vin 4 winners!



hehehe!!!!

moget då!

haha. en kille raggade på mig idag. På jobbet. Men det är inte det roliga, hör här, killen var 17 bast.

17 BAST!!!!!!!?????

Han vägrade tro på att jag var 25. "Högst 20" såg jag ut att vara.

jezez

löktå

Har tappat känseln i ena lilltån, tror jag.


emmaaahhh!!!

Justjävlar, gissa vem som kommer i helgen rå?? EMMAH!!!!!!!!!!!!!<3<3!!! 11

Kommer bli fett sköjj, har saknat henne dretmycket!


jag o emma!

den som hittar den finner.

finner hitter? vet ej.

Däremot hittade jag mina solglajjer imorse!!!!!!!!!! det är fanimej inte illa alltså! Ser fan inget utan solglajjer, totalt solblind, har kisat mig till jobbet som en mullvad på sistone.

Dessutom ser man ball ut i solglajjer.

saru?????

Hatar tonårstjejer. Småglinen alltså, dom äldre tonåringarna älskar jag, får alltid moderskänslor för dom av någon skum anledning. Berättar historier om hur det var "på den gamla goda tiden - när jag gick på gymnasiet så..."
Jättekonstigt.

Men småglinen. Trettonåringarna. Helt jävla apatiska, omöjliga att ha o göra med alltså. Klippte en unge för ett tag sen som ba " VA???" efter allt jag sa, helt tomma ögon, och var helt tagen av sin egen spegelbild. Blev ju förbannad tillslut, sa allt skithögt, halvksrek nästan. Och så sa hon "ahhh..." efter allt jag sa.
 Går aldrig riktigt att fatta hur dom vill ha frillan heller eftersom dom bara petar i hövvet, pekar på en toss hår och säger nåt i stil med "här vill jag ha kortare..., o här vill ja ha längre". ÖH???
Brukar bestämma åt dom tillslut, lägga orden i munnen och klippa det som behövs. Då blir nog mamma nöjd tänker jag.


RSS 2.0