häppåle pålle!

Helgen har varit lugn, med betoning på lugn (haha, tänkte skriva ugn). Var på Caspers namnfest i en timme i lördags, sen blev det bråttom och vi åkte till stugan, jag, pappa och åsa (pappas fjälla), samt åsas tre vansinniga hundjur.
Var gött, och behövligt. Hade knappt orken till att prata när vi åkte, kände mig helt tjock i huvudet.

På kvällen grillade vi, satt och pratade strunt och åt chips. Söndagen spenderade jag i en solstol, gick även ner till vattnet o doppade fötterna litte. Var fan varmt i vattnet!!


pappa eldar alltid grejer. tror han är lite pyromaniskt lagd.


jag hade världens största jacka, o ba "öööööhh hulken??", - "nej nej, du ser sjukt bajsnödig ut!"


le lake. sjön alltså.


Bredaste fötterna i kommun, o vitaste benen. jaja, skit ner er.


Köpte en awesome bok!!! domdomdomdom!!


heil hopp!


älsker stugan!!

deppläpp

Har känt mig litte deppig på sistone. Inget känns särskilt roligt längre. Klappade nästan ihop på jobbet igår av panikångest, fick även prestationsångest av rang, samt att jag började misstänka någon slags konspiration. Började grina på bussen hem oxå.
Helst av allt vill jag faktiskt bara sova. skita i allt.

Så därför ska jag till stugan ikväll, blir gött.


AJAJABAJJA!! hehe. star-wars tisha 4 win!

brunbajs

Dagens tråkigaste:

smorde just in mig med brun-utan-sol. Började på ena benet, sen insåg jag hur jävla tråkigt det var att smörja, så jag slutade helt enkelt.

Morgondagens "åh-neeeej":

kommer ha ett brunt och ett likfärgat ben imorrn.

Rutiner

Allting är precis samma dag. När jag går utanför dörren kommer en kille med väska springande, vid parkeringen står ett retard kid och går framochtillbakaframochtillbaka, ibland står det en buss där. Vid busshållsplatsen står exakt samma människor som igår. Osv.

Och mina morgonrutiner är helt rubbade. Gör fan exakt samma sak VARJE dag. Äter tillochmed samma sak. Lovar att jag kan nämna vad jag gör minut för minut från 06.20-08.00, try me!

 Skulle nog bli helt ställd ifall plattången skulle gå sönder. vafan skulle jag göra då? Bara stå och glo? Gå bärsärkargång i lägenheten? Springa ner till Konsum och snatta?
Eller om (gudförbjude!) filen skulle vara slut? Vad skulle jag äta då? Nåt annat går ju inte. Mackor är för nördar.
Skulle väl gått hungrig och gråtande till jobbet, som en en annan sim.

Igår var jag o sudden o handlade, köpte något som hette "dumplings", dom hade det överallt i sthlm, så jag tror att det är nån hipp innemat, skulle gissa på att det smakar som kroppkakor eller pitepalt. Får bju över sudden på testpanel ikväll.

Nej, nu ska ja till le kneg. kjamiz



driftkucku!

Fem spänn till den som vet vad "driftkucku" betyder utan att googla!

Kom på en fantastisk sak, det är bara FEM VECKOR KVAR TILL SEMESTER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! eller fyra om man inte räknar med veckan som är nu.

åhh!!!! två veckor i total dekadens, kommer att leva på räkor o rövvin eventuellt en baguette oxå, french-style!

ska bli så jävla gött asså.

monday, sweeet monday!

När jag hörde väckarklockan ringa imorse trodde jag att jag var död. Eller åtminstone helkroppsförlamad. var extremt nära på att sjukanmäla mig för extrem trötthet men lät bli. Brukar ha regeln att "grinar jag inte när jag vaknar kan jag gå till jobbet."

Sjukanmälde mig för det när jag jobbade i Vässan ett par gånger, jag var så trött att jag grinade mig redlös. Gick till jobbet nån gång ändå, grinade hela vägen till jobbet. I´m a big baby.

Är sjukt förbannad på mig eftersom jag inte lyssnar på kroppen, trots flera utskällningar och varningar. Skulle ju stannat hemma i lördags, men icke. Får väl skylla migsjälv, dumme fan.

Nåväl, gick relativt bra ändå idag, har dock en tvätthög som är lika stor som rövjökhalleju (eller va hetter det där berget i island??), men mina ögon är röda som lasrar, så det är bäst att låta bli tvätten.

Bra grej; fick trådlöst internet av Markus igår!! Fattade inget, men han kopplade in en litten mojäng som står nånstans o blinkar. Fattar inget av dagens teknik.
 vad är "appar" förresten?? Folk pratar om dom här apparna hela tiden? Facebook-app, bajs-app, HUH???



försökte ta kort på mina röda ögon, men så jävla röda ser dom ju inte ut o vara... men kolla ringera under öga rå??? säger väl nåt.


jävla jobbig pojkvän!!



Ja, får man sig inget IRL får man väl låtsas.

fuck you msn!



haha, msn knows me. :((((((((

6y pasta!

alltså, en grej som suger fett med singellivet är oviljan att orka laga mat. Jävla skittråkigt. Kan iofs bero på att jag inte har:
frys
ugn
gigantiskt kök.


Mitt kök är lika stort som..öh.. nej justdetja, jag har inget kök, utan en kokplatta, tror dom kallade det för "kokskåp". Pittoreskt så det skriker om det.

Och sen, ställa sig där o laga värsta maten, till bara mig. ehh.. no thanx.
Äter lagad mat högst en gång i veckan, annars äre fil, kaffe och mackor som gör mig trind (eller benig, har gått ner lite i vikt på sistone). Vill jag lyxa till det blir det nudlar eller soppa.

Önskar mig rymdmat. Ett piller och sen är det bra, mindre disk oxå. Tror fan jag ska köpa nutrilett nästa månad, så slipper jag mackor oxå!!


hot pasta 4 u.


försök äta pasta o se snygg ut, I dare you!!!

bad monkey, BAAAD MONKEY!

Har varit vrålkass på att blogga. Sorry, men varken lusten eller orken har infunnit sig. Har varit en vecka utan dess like, all work work, no rest, osv.

Igår sög jag i mig två öl och somnade halv elva, sov som en spädgris på benzo.
 Har även funnit ett omänskligt intresse för brun-utan-sol. Ser numera ut som en ko med omvänd vitiligo.

I torsdags var det en tjej som extrajobbade en sväng hos oss, och vi hade tydligen gått på samma gymnasium o grejer, hon kände igen mig, men mitt minne är som en guldapa och jag minns i vanlig ordning knappt vad jag heter.

I skrivande stund håller apan på att städa. Börjar se lyxigt ut här i casa del Monkey (måste sluta skriva i tredje person oxå, börjar bli som anna anka).

Nu skall apan..öh, jag fortsätta cleana. kjamiz. 


vill bara dra

Skulle vilja skita i allt i helgen o dra till stugan.
 Grilla, dricka en pilsner i solnedgången, bada ifall jag vågar (=blir tillräckligt full), hälsa på ponnysarna, sova som en jude, klippa gräset, lyssna på tystnaden, läsa en bok.

Men det går ju inte. Ska försöka sno suddens tvättmaskin på söndag, klippa på söndag, och gå på stan på lördag.
blah.

din lille gutt!

Idag är det norges nationaldag. Norge älskar Norge, och  Sverige halvgillar sverige, ej på ett rasistiskt vis såklart.

Detta skall självklart firas då apan faktiskt är trekvartnorsk! Även lite Bohuslänning om jag inte tar fel.

Hipp Hipp HURRA HURRA!


Här är en norsk flagga.


en norsk



och en torsk.


skojj igår.


Naw. Jag o sudden är ett fint par, samma frilla o grejer.

mintröv

Har jättefina sommarfärger på mig idag! Är helt mintgrön!! Mintgrönt nagellack o mintgrön t-shirt. Så jävla fint med mintgrönt! Min absoluta favoritfärg! Svårmatchad dock, så det är lika bra att köra "all in" lixom.

Ikväll ska jag på födelsedagsgallej hos emelie som fyllde 25 bast i tisdags.Sen blir det väl krogen tippar jag på. Ankan eller koriander i vanlig ordning, fast det spörs väl.



Har fått höra att jag borde skriva lite mer relaterade grejer om "singellivet". Alltså njah. Finns egentligen inte så mycket att skriva om singellivet egentligen, så jävla häftigt är det ju inte. Finns ju både fördelar o nackdelar. Man kan skita med öppen dörr, spela favoritmusiken högt, ingen som snor maten osv.

Sen så är jag trots allt rätt privat (nåja..) i bloggen. skriver typ aldrig om jag varit på dejt o grejer, eller om jag träffar nån. Men det gör jag ju inte heller särskilt ofta.
senast jag var på dejt var nog...hm... förra året kanske, och det gick väl sådär. Blir så jävla nervös av dejtandet att jag pratar som en idiot om ingenting.

Har förresten bara varit kär en gång och den jäveln knäckte mig rätt brutalt eftersom jag blev vråldumpad. Gjorde ont och har nog satt lite spår, har sjukt svårt att lita på karlar i det stora hela. Lite synd kanske.
Och jag blir i princip nästan aldrig attraherad av någon (förutom nu på våren, då vill jag borda varenda jävel).

Jag har varit singel i 4½ år, och mitt längsta förhållande varade i sex-sju månader. Så..ja. Jag är väl rätt invand singel lixom. Både trivs och inte, skulle gärna vilja ha barn snart dock, men det är ju lite svårt ensam.

Oj jävlar vad jag strir. Är väl ölen som talar.
Men jag är ej bitter eller ledsen! Mår jättebra, är lycklig och gillar läget lixom!

Ha en fin kväll onger! Puss

retarded llama

Okej, hände en skitjobbig grej på jobbet igår. Man skall INTE skratta åt utvecklingsstörda människor. Det är fan inte okej på något sätt. Dom kan inte rå för att dom är special people.

Men, stod och klippte som en same i vanlig ordning, och utifrån restaurangen som ligger tvärsemot salongen hördes ett ljud. Hela dagen. Och tillslut klappade jag ihop och började asgarva. Kunde fan inte sluta heller.

SVÄR på att snubben lät exakt såhär:


Jag är en dålig människa. :(

brunbrunbrum


Walking fotpall

Hahahahaha, igår såg jag en hund på väg till jobbet, som såg ut som en blandning mellan en fotpall och en wookie (varför har jag börjat dra parareller till star wars? Gillar inte ens star wars.)

Och jag skrattade. Och skrattade. Hela dagen. Den där hunden gjorde fan min dag alltså.


så såg den ut, fast dreaddigare, och gråare.
 Å andra sidan är den jävligt lik Promoe?

Salem..igen.

Sorry att jag tjatar så om salem. Men jag filmade ju litte på Berns och fick rätt schyssta bilder, däremot har det krånglat som fan när jag skulle vända rätt på filmen, och när jag väl gjorde det blev det ett fett stort märke mitt i filmen, men vafan. skitsamma


Dretfränt när alla klappade i takt! som en stor familj lixom.

har fler filmer, men dom orkade jag inte krångla med. :((((((((88

litte litterära grejer

Ibland försöker jag låta smart genom att stoppa in det första bästa "smarta" ordet som ploppar upp i huvudet.
Som på tåget hem då.

"litterärt talat asså..."

Ingen säger väl litterärt talat?? Man säger väl "bokstavligt talat" va? Haha, doh. Men vi skrattade som dom smurfar vi var.

Här kommer litte bilder från sthlms-resan!


Jag o hannill på "tuuuben". fylleögat var framme.


Även här på nån jävla krog. Ögat???


Vilka turister vi var asså...


vilse på slottet. Låter som en ny storfilm.


ville ta kort på dom fine rosa träden då.


maggan var varm o mysig


smurfarna på tuben.


erik o jag samtalade, eller ja, erik var full och jag var rädd o halsade öl.


sudden är sjukt vig.


tittut i en strut


blev sjukt rädd. Och blå.


och sudden med????


sådärja, nu har ni så att ni klarar er ett tag!!



minicooper vs batmobil

När vi satt på bussen till sthlm så frågade jag Hannill:

-vilken bil vill du ha, om du får välja vilken bil i hela världen?

Asså gissa vad hon svarade?????
Minicooper. Eller en hundkoja.

Själv hade jag valt en batmobil, lär ju vara rätt bekvämt att ligga ner o köra.




rätt fet va????

va skulle ni välja då?

hårrår asså

Nej men ärligt talat, kan inte ni bestämma vad jag ska ha för hårfärg då?

Färgen jag har nu känns fan pubertal alltså. För röd, funderar på att antagligen färga det..mörkbrunt (!!!!!!!!!!!) med svarta inslag (korta sidan) eller mörkrött.

Långt brunt hår känns som en hit. eller inte. Har inte varit brunhårig since....98? Kanske vore nåt? eller svart? ja vet inte, va tycker nirå?

(hahaha döööör, googlar man "rött hår" kommer en bild på mig upp, en tjej har snott en bild o skrivit att hon vill ha min (föredetta) hårfärg. Kändiz)


Men visst var jag dretsnygg?? Kommer ej färga håret så igen, sorry onger.

Bockstock

Hejhej!

Jorå, erkänn! ni har saknat mig och jag har saknat er! Ingen idé att förnekat.

Ja, stockholm då.

Lördag:
Var helt jävla bombsäker på att nåt skulle krångla, och tro fan att det gjorde det! När vi stod som fyra glada sälar där på busstationen frågade jag sudden var hon hade biljetterna. Sudden hade inte biljetterna. Haha, doh!!!
Tur att busschaffören hade mens och lät oss åka med ändå - biljettlösa.

I stockholm regnade det. Hela tiden. Jag hade förberett med paraflax, duktig som jag är, det hade ingen annan. Hehe!
 Vi kom fram till att hotellet låg en km "fågelvägen" och bara skulle ta 10 minuter o gå. tio minuter blev fan hundra år. Jävlar vad drygt det var, och vad jag gnällde!!! BUHUUU, ONT I RYGGEN, BUHUUU ÄR VI FRAMMME SNART?? VAVAVA?

Hotellet var 4-stjärnigt, men dom hade ingen jacuzzi. Jävla skithotell. Hämnades genom att blöda ner hela sängen.

Sen tog vi en turné på stan, köpte inget. På kvällen drog vi ut på...öh..söder? öster? Inte en aning. Sudden o erik försvann medans jag o hannill blev skitfulla (okej, jag blev skitfull). Hade hört att alla krogar stängde fem, men dom stängde fan ett! jävla dretstockholm. Men det var kul ändå. Jag o Hannill hamnade på världens minsta krog, den var nog lika stor som min lägenhet, pratade med en kille som sa att alla coola gick dit. Sen tog han kort på oss och försvann typ.
Vet inte vad vi gjorde sen. Minns att vi stod på tuben (sthlmska för "tunnebana"), ringde ricko och påstod att jag kunde låta exakt som Chewbakka, men det kunde jag tydligen inte.
Haha.

Sen i söndags var det ju awesome! Rännde runt på gamla stan o härjade lugnt o gött. O på kvällen var jag o hannill på salem al fakir!! Han var sjukt svinbra! Och vi stod längst fram. Hånglade lite med honom oxå, nejrå. Men däremot kan jag skryta om att jag blev buttad av honom. Alltid nåt.
Var svinbra, sviiiiinbra. Filmade faktiskt o det blev jättebra, tyvärr är filmerna uppochner så jag ska försöka fippla lite med dom.


Positiva grejer med sthlm:
- Många affärer! Och bra affärer.
- TUBEN! Blev helt frälst alltså, fan vilket bra färdmedel. Och så var det skitroligt att åka, lite som en bergodalbana fast...rak.
- kändisar överallt, såg massor, tomas brolin (nu kan jag ha fel, men han spelade fuzzball iaf), Niklas strömstedt, Christer Björkman och några c-kändisar.
- öppetiderna, alltid öppet nästan.
- så länge man står till höger i rulltrappan ordnar sig allt


negativa grejer med sthlm:
- folk överallt. Fan överallt, blev helt vansinnig och utvecklade lätt torgskräck. GAH.
- priserna, ville man äta en jävla smörgås kostade det fan 100 spänn. Allt kostade 100 spänn.
- stressen.

Osv osv osv. skitkul var det dock!






ey hoe, let´s go!

Nu drar vi till stockholm!!! Ska svärma för stockholmare, låtsasfejka stockholmska, slåss med fadde, modeblogga, osv. Ni vet.

So long suckers!!!


försökte se dryg ut, men jag ser lika trevlig ut som alltid. *SUCK*


Ska även bli spännande att se vad jag glömt denna gången då. Sist jag reste iväg tog jag bara med mig en t-shirt, fick vara skitig en hel helg. big fail.

(P.S, mobilbloggar kanske oxå!!)

två saker samtidigt!!

Klagade i ett inlägg häromdagen om att jag knappt kunde gå rakt utan att välta (vilket är en halvsanning, det är bara efter jobbet jag knappt kan gå överhuvudtaget).
Asså göra TVÅ saker samtidigt har aldrig varit min grej. Sätt aldrig på en teve och prata med mig typ. Funkar ej.

Men nu är det kokta fläsket stekt! Har just tvättat håret, och kom då på en helt fenomenal grej att göra - SAMTIDIGT som jag gör en annan grej! kolla själva om ni inte tror mig!


Leppard girl

Testade årets första brun utan sol igår. Den skulle ge en "light-tan", lixom gradvis bli brunare, dessutom så utlovades ett vackert shimmer.

Resultat: gulbrun, fläckig och ser toksvett ut. HAHA! Fan.

röllebrö

Det betyder "skottkärra" på skånska. Jag gissade på "korv med brö". Funderade på att berätta att "röv" heter "ballar" på skånska, men det kanske vore opassande med tanke på att det var en tant jag klippte.


Har varit en hård vecka. Skitjobbig. Men idag var det rätt så lugnt. Har dessutom käkat onyttigheter i oändligheter, bakelser, choklad och två kakor. *grinar* Tänker låtsas att jag fyller år.

Är sämst i sverige på geografi. Trodde att Hultsfred låg i göteborg idag. Gissade även fel på Blekinge med några hundra mil. skämms på mig!!!

På lördag drar jag till stockholm! kommer bli awesome! Vi ska bo på 4-stjärning hotell. Jag o hannill ska även flukta på salem al fakir (jag kommer eventuellt att fria) och så ska vi discodansa. 
 


Här är en annan anledning till varför man älskar honom, karln kan göra två saker samtidigt! Jag kan knappt gå rakt utan att välta. (han verkar även kunna laga en hyfsad falukorv!!)

krankhaus das kärlek

Gillar ni min hemmagjorda tyska? Är riktigt dålig faktiskt, kanske borde skriva ett helt inlägg på fejk-tyska? Ich bin Ladin, Una senora jah?

Och nu kommer årstiden då jag blir helt vansinnigt förälskad. Har gått omkring i ungefär en-två veckor och varit extremt kärlekskrank. Blev handsktlöst förälskad i kassörskan idag, har ju sett honom asmånga gånger men idag ville jag borda honom, eller bju på kakor. Konstigt. Brukar inte tycka att karlar är särskilt attraktiva, men nu jävlar vill jag fan idka älgskog med ungefär 50% som kommer ivägen.
Köpte choklad istället.

På tal om kärlek så har jag laddat ner litte nya skivor till min mobil-mp3-spelare. awesomness! Gorillaz nya platta, salem al fuckir (jag sa ju att det var illa!!) och The teddybears sthlm. Har försiktigt börjat lyssna på Gorillaz-plattan, men det lär nog ta tid innan jag inser storheten i den.
Brukar ta tid för mig att lyssna igenom skivor. Muse senaste platta tog det ungefär ett halvår innan jag lyssnat igenom ordentligt och skapat mig en åsikt ifall den var bra eller ej. Den var bra.

Lyssna på skivor är lite som att kasta sig in i ett förhållande faktiskt. Först funderar man på vafan man man gett sig in i. Vad är det för skit jag dragit hem nurå? Sen börjar man inse att man faktiskt gillar plattan! Man kan nästan säga att man älskar den, kan fan inte få nog av den. Lyssnar på den om och om igen. Och efter ungefär tre månader börjar man tröttna och laddar hem en ny - bättre platta.

(cynisk? Jag? nejvasägerru?)

ålande lamor

Justdetja!! glömde fan att blogga igår ju!!! sorry asså.
Men jag gjorde massor med grejer:

1. sov till nio. eller var det åtta?
2. drog till woodhall och hälsade på Kristin och lillplötten. Mycket trevligt!
3. testade skoghalls thai-mat. Jävligt äckligt. Skulle inte ens rekommendera det till min värsta fiende. :(((
4. tvättade hos sudden.
5. såg asgammal film från gymnasiet där vi filmade danmark-resan. haha!


åhhh!!!! världens sötaste!


nejfan nu måste jag springa till bussen!!

chatroulette!!11 :(

Testade ett nytt och hippt internetfenomen igår, nämligen "chatroulette". Självklart var det inte personen som skrivit brevet som är med i filmen, utan allt var suddens idé.

Chatroulette är en sajt (http://chatroulette.com) där varje kvinna/hona/hane/pubertal tonåring med webcam kan vara med, och sen slumpas en random person fram och tja, man kan sitta o prata med varandra, antagligen med ljud eller med så skriver man.

Jag blev så nervös att jag skakade som en trimmad moped. Drack en öl och lugnade ner mig lite, och sen drog det igång. Mycket snoppar, småpöjker och tja, that´s it. Pratade bara med en person, och denne var hög som ett hus och bodde i kanada.

Nja, inte nån höjdare direkt. Jättekonstigt. Får prata med okända människor varje dag på jobbet IRL, det är roligare. Däremot vet jag vad jag kommer göra i fortsättningen när jag är dretfull.

Ger det 2/5 apor!


Gammalt bråte.

Hehehe!!! Hittade en gammal kärleksnovell som jag skrev -02! Publicerade den tillochmed i NWT (värmlands blaska!), trots pinsamheter bjur jag på´t. Lite rolig trots allt. Minns inte titeln dock, tror jag kallade den "kärlek vid första ögonkastet", eller nåt.

"Det här var definitivt min första stora kärlek. Jag hade aldrig känt så här för någon. Aldrig trodde jag att Jag skulle få älska någon så mycket. Hon var så fruktansvärt fin. Hon hade så perfekta ansiktsdrag så det var äckligt. Aldrig hade någon tittat på mig på det sättet. Jag såg på henne. Hon såg på mig. Jag log lite under lugg o kände hur jag rodnade. Hon log självklart tillbaka, även hon rodnade. Efter en massa leenden, så började vi skratta. Gud vad jag var fånig ibland.
Men det var inte så lätt när någon var så vacker… Det blev nog bara så för jag var så kär i henne. Om jag bara hade fått henne. Jag ville verkligen ha henne. Jag gick närmare och kysste henne. Hon hade kalla läppar.
Jag slickade lite på dem. De blev varmare för stunden, men efter någon minut blev de lika kalla igen. Jag måste ha varit sjuk, det här var definitivt inget normalt beteende. Det fanns ingen människa på jorden som gjorde något sånt här dumt. Men det var bara kärlek. Antagligen väldigt förbjuden. Jag skulle aldrig ha vågat visa min kärlek för mina kompisar. Jag tror nog att de hade blivit rädda för mig då. Jag var också lite rädd för mig själv. Så här hade jag aldrig betett mig förut. Varför skulle jag göra det nu? Jag skulle kanske alltid älska den här tjejen. Kanske inte.
Jag skulle kunna sitta för alltid o rabbla upp hur vacker och underbar hon var. Det fanns inget slut på det… Hon var född helt perfekt.

Jag suckade lite och satte mig ner. Jag betraktade henne Hennes ögon, de stora runda, klarblåa ögonen,hennes bruna hår och det där leendet som ingen kunde motstå.
Det värsta var att jag visste att någon, någon gång skulle fånga hennes kärlek. Hon skulle bli förbländad av någon annan. Jag skulle nog mista henne. Hon visste likaväl som jag att våran kärlek skulle ta slut en dag. Men det gjorde inte så mycket ändå. Jag var nästan ville att det skulle hända, för jag visste att vi ändå alltid skulle vara tillsammans.

Jag kammade håret en sista gång och gick ut från badrummet, där ja stått och stirrat på mig själv i en halvtimme framför spegeln.
Ingen kunde vara så perfekt som jag."



mornin niggaz!

Mörrn! Har vart vaken sen tuppen gol. Donat o fixat, städat litte o sådär. Sett på film. jaja.




Igår tog jag  emmy första ölen på uteservering! Var supermysigt!!!!


Jag har ett fräsigt apelsinträd. eller clementin. Jag vet inte faktiskt. Farmville 4 real!! höhö


dretsmå! men hyfsade. Gick ju o äta iallafall.


svor ju som fan över den dretdyra färginpackningen Men den var ju skitbra! Titt så fin färg jag fick! kall röd färg, lovley!

Nej nu måste jag fan klä på mig. peas.

RSS 2.0