mintröv

Har jättefina sommarfärger på mig idag! Är helt mintgrön!! Mintgrönt nagellack o mintgrön t-shirt. Så jävla fint med mintgrönt! Min absoluta favoritfärg! Svårmatchad dock, så det är lika bra att köra "all in" lixom.

Ikväll ska jag på födelsedagsgallej hos emelie som fyllde 25 bast i tisdags.Sen blir det väl krogen tippar jag på. Ankan eller koriander i vanlig ordning, fast det spörs väl.



Har fått höra att jag borde skriva lite mer relaterade grejer om "singellivet". Alltså njah. Finns egentligen inte så mycket att skriva om singellivet egentligen, så jävla häftigt är det ju inte. Finns ju både fördelar o nackdelar. Man kan skita med öppen dörr, spela favoritmusiken högt, ingen som snor maten osv.

Sen så är jag trots allt rätt privat (nåja..) i bloggen. skriver typ aldrig om jag varit på dejt o grejer, eller om jag träffar nån. Men det gör jag ju inte heller särskilt ofta.
senast jag var på dejt var nog...hm... förra året kanske, och det gick väl sådär. Blir så jävla nervös av dejtandet att jag pratar som en idiot om ingenting.

Har förresten bara varit kär en gång och den jäveln knäckte mig rätt brutalt eftersom jag blev vråldumpad. Gjorde ont och har nog satt lite spår, har sjukt svårt att lita på karlar i det stora hela. Lite synd kanske.
Och jag blir i princip nästan aldrig attraherad av någon (förutom nu på våren, då vill jag borda varenda jävel).

Jag har varit singel i 4½ år, och mitt längsta förhållande varade i sex-sju månader. Så..ja. Jag är väl rätt invand singel lixom. Både trivs och inte, skulle gärna vilja ha barn snart dock, men det är ju lite svårt ensam.

Oj jävlar vad jag strir. Är väl ölen som talar.
Men jag är ej bitter eller ledsen! Mår jättebra, är lycklig och gillar läget lixom!

Ha en fin kväll onger! Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0