Loppistorsdag!

Yääääy!!!!
Idag tog vi oss en loppisvända!! Vilket även halva Karlstad + onger oxå gjorde = påsklov. :'( 
Alla gobitar var förstås redan tjingade men kom hem med lite "gött" ändå. 

En fågel! Både jag o Jonas döälskade denna!! 

ze lamp! Huuuur snygg eller?? Perfekt skärm o perfekt längd. 

Skit i skräpet i bakgrunden, beskåda världens brötigaste ljusstake? Vart fan ska man ha den? Asså ja bor ju inte i en kyrka lixom? Men den kostade 20 spänn så någon måtta får det nog vara.


Oxå lite skit, skål me lock, en duvkruka, och en glitterprickig kruka som ej matchar något, samma sak med skitful tavla med skepp på? Body till vide i tiger! En fantastisk fruktskål i stål typ, älskar den hårt och mjukt. 

Åhh ampel ja älskar dig så! 

Sen fick vi feeling och köpte blommor för 700 spänn. Ville grina, men blommor gör allt lite roligare! 


Lugnt o gött

Har äntligen hittat ett sätt att dricka mörakaffet i lugn o ro:
Babblarna x 6. 


Apan gillar/ogillar

Häj! 

Lista! Här kommer en lista!

Saker jag gillar:
- vår! De e våååår! Hannill va här o myste idag. Vi strosade och konstaterade våren. 

- vi busar med Vide o han kiknar av skratt. Har man haft en dretdag, eller att han varit lite väl gnällig så är fan allt förlåtet när man hör skrattet. Allt. Världens bästa ljud.

- mamma o Vide. Så himla gulligt att se sina päron gosa med ens barn! 
Mamma o nyfödd Vide på bb.

- friskheten. E frisk som en fisk! Så gött.

- nystädat hus! Iaf i 20 minuter. 

- emmys bebis e snart här!! Längtar sååååååå!!!


Gillar inte:

- katt som bajsar ner sig. Äckliga djur!!!

- möss. Prasslade i påsen förut. Det var ingen mus, men äckligt ändå. 

- våren e inte alls här. Sorry, ba skojjade, nu vankas tö o blask i all evighet amen.

- KFC. Fyfan vilken skitäcklig kedja. Jag tror nästan McDonalds är mer humana.

- folk som ska tycker att socker är som att ge KNARK TILL BARN. "Vi förstör våra barns kroppar!" Heter det, nej, ni introducerar nojja och ångest istället. 

- pengarna? Ja e en fattig bonddräng lalalaaaa. 

- sömnen. Ska väl inte gnälla men hade gett toppen av mitt lillfinger för en låååång sovmorgon utan krångel, ahhh.
 

Peach out and touch face.1177

Fatta storheten med 1177! Särskilt för en som älskar kundtjänst lika mycket som jag gillar pastafarianism. 

Man kan fråga om allt. Ringde o frågade förut om jag kunde sätta plåster på vide. Jonas tyckte att jag överdrev, men vafan, dom finns ju där av en anledning, nyblivna föräldrars lilla julafton. 


(P.s skulle inte plåstra honom, ungen får gå med mössa o vantar helatin, hoppas han slutar att använda sigsjälv som klösbräda snart)

En kran.

Är fortfarande åt helvete förkyld. Igår ringde vi om barnvakt då jag började bli dretsjuk, men det ordnade sig, lite bättre idag plus Jonas är oxå bättre så vi klarade av ungen själv. Är meganervig över att han blir sjuk? Hoppas verkligen inte, vi tvålar händerna röda och spritar som fan. Svåraste är att låta bli att pussa på lelle gosekörvissss. 

Imorse hade vi dock en släng av oväntad energi och åkte till apoteket, hämtade ut en miljard krämer till Vide, nu har han mer krämer än mig?? Tabletter och nässpray. Jo, lyckades stryka gardiner o hänga upp oxå, mitt i misären. Inte på apoteket alltså utan här hemma. Ser nästan nästan lite trevligt ut nu. Måste till loppis o köpa mer skit snart, hemmet känns lite tomt. 

Så slut på uppdateringen! Hejdå från en förkyld apa. 

Man kan nästan se hur tät i snoken ja e. 

Del 2 snoppbarn och genus

Hej! 
Jag tänkte klargöra lite ang. förra inlägget.
Först o främst är jag väldigt genusintresserad och detta är bara mina åsikter, jag talar inte för alla som har genusintresse. 

Jag fick en kommentar från Karin, och hon tyckte att vi har lika ansvar oavsett kön, och jag håller med! 
Klart vi har ansvar för våra barn lika mycket. Men nu snackar jag strukturer (och normer) och det är skillnad mellan struktur och individ.

Det jag menar med ansvaret för t ex pojkföräldrar är det gemensamma ansvaret, vad tror ni, är det en slump att det är uteslutande män som sitter i fängelse? Som våldtar? Slåss? Handlar det om uppfostran? Genetik? Varför är det nästan uteslutande kvinnor som får ätstörningar? Som inte får högre positioner inom jobb? Som tar nästan all VAB? 
(OBS, igen, strukturer, inte individnivå) 

Hur pratar vi med våra barn? Hur olika blir dom bemötta? 
Om en förutspår/applicerar redan från när barnet är en bebis att hen kommer att bli sportfåne, åka raggarbil och bröla ute på stan, vad är förutsättningarna att det eventuellt går i uppfyllelse? 
Om vi ständigt säger till snippbarn att dom är söta, fina och ordentliga, vad blir viktigt för dom i slutändan? 

Och här kommer en personlig input från mina egna erfarenheter och varför jag blev genusintresserad, när jag var liten var jag jättesöt. Jag fick ständigt höra att jag var söt. Jag förstod att utseendet var viktigt, att det betydde något att vara söt. När jag var nio år ville jag bli fotomodell men fick då höra att jag var både för tjock och för kort. Då förstod jag att det var viktigt att vara smal. När jag var elva år började jag banta. Nu är jag 31 bast och känner att det är helt ok att gå utan smink, med smink, att det är ok att vara tjock, smal whatever, det är i slutändan inte viktigt.

Tycker att det är rätt svårt att skriva om sånt här då vissa kanske tar det personligt eller känner sig påhoppade, men jag lovar, jag dömer inte någon som ej praktiserar genusmedvetenhet eller ens har tänket, jag är helt bombsäker på att alla gör vad dom tror är bäst för sina barn. 

Här kommer lite spännande frågor; 

- är rosa (för män) en klassfråga? Läste någonstans att desto högre uppsatta positioner männen hade desto mer rosa och pastelliga skjortor. 
(Mitt svar: kanske det? När jag tänker efter så stämmer det lite med dom kunder jag haft)

- varför anses det fel att män/pojkar att bära kvinnokodade kläder som t ex kjol/klänning än vice versa? 
(Mitt svar: det är patrikatets fel, kvinnor anses fortfarande vara sämre än män i många anseenden och därför är det komiskt eller dåligt när män bär det) 

- varför vill genustrollen göra barn könlösa och kalla alla för hen?
(Mitt svar: Ingen vill göra barn könlösa eller kalla alla barn för hen, det är en grov missuppfattning, genusmedvetenhet handlar om att ge barnen 100 möjligheter istället för 2 och kunna utvecklas som individer och inte tvingas in i könsroller.) 

- är klänning ett bra plagg eller ett opraktiskt plagg?
(Mitt svar: bra plagg om det inte enbart används för att vara "fin", alltså barn som ej får leka i sina "fina" plagg begränsar. Annars tycker jag det är toppen, luftigt, gött och rörligt)

- Är tjejigt dåligt?
(Mitt svar: nej. Hellre tjejig än pojkig.) 

(Svara gärna om ni vill! om ni e nyfikna så kan jag rekommendera boken "ge ditt barn 100 möjligheter istället för 2")

(P.S, kan vara lite luddigt skrivet, är fortfarande sjuk som ett gammelt genustroll)
Om snoppbarn.

Okej, här kommer en brutal sanning, när jag på UL fick reda på vilket kön bebisen (vide) hade fick jag ångest och kände "åh nej." 

Två anledningar:
- jag var sinnessjukt inställd på ett snippbarn.
- kände ett enormt stort ansvar. Mycket större än vad jag gjorde när jag väntade Jonna.

För helvete vilket större ansvar man tar på sig att uppfostra ett snoppbarn än ett snippbarn. 
Får man en "tjej" så kommer det nästan oavsett bli en bra person. Man får lära sig grunderna redan som pytteliten oavsett hur genusintresserad man är. Flickor får per automatik lära sig att vara snälla och omvårdande personer som lär sig att lyssna och kanske inte tar för stor plats. 
Som pojke kommer antagligen samhället lära en att ta mest plats, slåss och att det är okej att vara ett arsel pga "boys will be boys".

Jag har alltid varit rätt nervös och rädd för killar överlag och minns bistert tillbaka i högstadiet där dom satt och kastade papper i håret på en eller skrek fula grejer, brottade ner en på golvet och skrek högst i klassen. 
Tänk om min lille Vide blir en sån? 

Fan vad jag kommer försöka att göra allt för att få honom att bli en vettig person som respekterar kvinnor. Att han backar, eller säger till när idiotkillarna är sexister, att han låter människor prata till punkt, att han utvecklar en kreativ sida istället för en sportintresserad, att han blir snäll och omhändertagande, omtänksam person. 

Det är så himla viktigt hur vi pratar till våra barn, att vi låter dom få gå sin egen väg istället för att tvingas in i gamla stereotyper av hur pojkar/flickor är/skall vara. 

Så ja, jag är nervös. Min lille körv.
Sjuk.

Att jag gnällt lite i övriga inlägg ångrar jag helt nu. Jag tar tillbaka ALLT, för idag kom ze TEST! Alla blev sjuka. Alla utom Vide. Jonas är dretsjuk, jag är väl halvsjuk och superpigg glad bebis som vill leka. Fyfan, känner mig som århundradets sämsta morsa. Är grinig, hängig och vill bara sova, se på Netflix, hinka vatten. Jonas har sovit hela dagen. 

Annars har jag tänkt mycket på att jag är rätt nöjd och väldigt bortskämd med att Jonas är hemma så mycket. Han jobbar ju skift och det innebär att han är hemifrån typ 3 dagar per vecka. Högst fyra. Och sen har han långledigt i 5 dagar i sträck. Det är skönt. Hade nog blivit vansinnig om han var borta varje dag, jättemånga timmar. Jag har tur!  Undrar om Jonas kommer att bli galen när det är hans tur att vara föräldra"ledig". 

Cool unge!

Barnmässan!

Idag har jag, Sudden och Tuva varit på barnmässan. Tänkte ta med Vide men han är i gnällfas deluxe så han fick stanna hemma o mysa. 

Var skitträvligt! Ungefär 140% i trevlighetsgrad. Jag tog bäjlen och hämtade sudd med Tuva. Skitbra, så fick jag träna på att köra själv oxå, plus bra bilsällskap. Körde bara fel på vägen dit och vägen hem. Haha.

+ massa fina färgglada kläder! Sudden röt ifrån på en försäljare som försökte tvångsköna hennes child. Hehe.

+ trevliga utställare. Jag fick magen kontrollerad av mammamage. Hade en liten delning, men stark i magen sa hon. Trodde magen hade delat sig i 300 småbitar så blev förvånad. 

+ Tuva försvann men Sudden blev uppropad i högtalarna. Haha. 

+ Mumintrollen var fancy.

+ köpte babblarna till Vide. Stor dreggelhit hälsar han.

- urkasst matutbud.

- hetsiga onger överallt. 

- vi missade Sean banan. Gjorde inget. 

- människor i dräkter. Jag tycker fortfarande att det är liiiite otäckt. 

- bajjamajja.

Muminkram!!


Fina grejor!

Klar man ska!

Vet förresten att inläggen blir rätt lika, alltså dom inläggen som handlar om Jonna. Det är väl för att det kanske inte finns så mycket mer att säga, ändå vill det ut ibland. 

Pratade med min preggo-kompis som är beräknad att få child på söndag hon sa lite osäkert att man kanske inte skulle ta ut något i förskott för, ja du vet. Men JO, klart man ska ta ut det i förskott. Förstå hur jobbigt att ställa in sig på det värsta som KAN hända i en graviditet? Skulle en bli mindre ledsen om det gick åt helvete? Nej, det funkar inte så. 
Jag tycker halva tjusningen med en graviditet är att gå runt och drömma, längta och fundera på vilken person som gömmer sig där inne. Det är jättehärligt, tycker det vore jävligt dumt att inte unna sig det. 

Sen är det såklart skitviktigt att vara uppmärksam på fosterrörelser, jag läste i många appar att fosterrörelserna minskar på slutet, men det är FEL. Fosterrörelserna minskar inte utan dom blir annorlunda, stoor skillnad. 

Unna dig en göttig graviditet (så gott det går). 

Ja just det ja, jag tyckte att foglossningen blitt lite bättre men nu känner jag mig stel som en pinne igen. Någon som har något tips på att få det bättre? Vad tror ni om typ yoga? Gym? Promenixer? (Örker inte gå till sjukgymnast, tror inte att det blir någon skillnad) någon som har nåt tipppps? 

Fan vad tungt.

Hamnade på en blogg häromdagen. En tjej som har varit med om samma sak som mig. Först kan man läsa om längtan, planeringen och förväntningar om hur förlossningen ska vara, och sen tomt svart och sorg, begravning och så det där tänket att "det här hade varit första gången, nu hade hen varit en månad, nu skulle... Osv" 

Jag minns det som igår. Man räknade dagarna, timmarna, var skiträdd för att träffa någon man kände, eller någon som hade en bebis. Man skulle ju haft en, och dom jävla jävlarna med barn som hade mage att klaga, håll käften, ni har ju iaf ett levande barn. 

Efter sju-åtta månader slutade jag räkna. Jag glömde bort dom mer och mer. Livet blev lättare och man stod ut, hade annat för sig. Glömde gjorde jag egentligen inte, men luften blev lättare. Blev ju snabbt gravid igen, och det var skönt. Saknade verkligen preggo-klubben. Sen kom provsvaren från obduktionen, det tog för lång tid. Vi båda grät när vi hörde om GBS, beskyllde oss själva fast det inte var någons fel. 

Det hjälpte verkligen att skriva om allt. Bara få ur sig exakt det man tänkte på. 

Kan erkänna att förlora mitt barn gjorde mig till en bättre människa. Jävlar vilken respekt inför livet och andra människor man har, fan vet vad folk gått igenom för något. 
Sen kom han ju äntligen, lilla Vide, världens mest efterlängtade bebis som jag älskar mest av allt i världen. Snäll, gullig och sinnesjukt nyfiken på allt. Mina ögon och Jonas näsa. Jonnas lillebror. 
Jag har så svårt att greppa att om Jonna hade levt så hade inte vide gjort det, väldigt surrealistiskt. 

Men hon finns alltid med oss. Nej men..

Sorry för föregående inlägg. Låter som att jag hatar att va hemma och att det är svinjobbigt. Men det är det ju till viss del, och till viss del är det asmysigt. Men det är ju verkligen eh, ett pass. Längtar verkligen efter att få sova en hel natt. 

Förresten e han ju så gullig, han har verkligen skrattat sådär gööörgött dom senaste dagarna, då smälter man fan inombords. 

Mysigt o va mammaledig!

Fan vad mysigt det är att vara föräldraledig! 
Vi börjar dagen med en lång och utdragen sovmorgon, ibland får jag nästan väcka honom för att dagen lixom försvinner. Hihi.
Han sover hela nätterna.

Sen tar lillsnutten en låååång nap på förmiddagen så att jag kan bajja, tvätta håret och sminka mig - fresh mom 4 everrrr!

Då får jag väcka honom igen och så ger vi oss ut på en promenad bland fåglar och bär i bygden. Så mysigt! Särskilt nu när foglossningen är helt borta. 

På eftermiddagen är han så glad o kvittar som en liten fågelunge, då leker vi massor och han skrattar så han kiknar. 

Hinner alltid att laga mat och mysa med katterna samtidigt, så maten står alltid på bordet när MANNEN kommer hem. Hinner ha en liten mysig familjestund innan Vide tar natten, då ba myser jag och MANNEN i soffan tillsammans, kanske smuttar på ett glas vin, stannar uppe till 23.30 ungefär för att carpa dagen.

OBS skrivet med grov ironi. 

Har än så länge bara en sak att säga om att vara föräldraledig - Pheeeeewwwwwwffffhhhhh

(P.s Vide spyr aldrig så jag e alltid fräsch!)

BVC-besök o kattutsläpp.

Chaaaaaa!!

Idag var BVC på besök. Vi skulle ju till BVC igår, men dom hade glömt bort oss så hen var schysst att komma till lellhöla idag! 
Sååååå.....

1. BVC-ladyn släppte ut katterna det första hon gjorde och sa att "dom borde vänja sig". Väldigt märkligt gjort då dom bara fått varit ute lite. Fick springa runt o leta efter ena katten när vide sov. Hittade henne under trappan - helt vettskrämd. Stackarn...

2. Vide väger 7400 kilogram. Oh damn!! 

3. BVC kan för övrigt inget om kost. Hennes kunskaper om veg-mat var extremt dåliga. Dessutom blev hon orolig om Jonas var mager pga vegan. Jag sa att han nyss kollat sina värden och dom var verkligen svinbra. True story. Tips, nämn inte för BVC om ni ger era barn vego. Dom har inte koll. BVC-damen sa att det var jättedåligt och att hon sett föräldrar som bara gett sina barn snabbmakaroner. (Ja då hade dom väl inte koll då?)

4. Hon var trevlig och verkade bry sig. 

5. Vides prover såg bra ut. Nu ska han allergitestas pga eksem. Han verkar bli ett eksembarn.

6. Måste köpa siffror till huset o sätta på fasaden. Ingen hittar hit vilket jag tycker är dåligt men Jonas tycker är bra. Haha.

7. Något helt annat - min vän Emmy föder snart!! Jag e Superpepp!!! Vill snosa minibebis snart! Yey!!

Korven sover

Körven ligger o söver, även körvens ömma fader. Jag är hungrig och uttråkad, tänker på allt jag gjort "fel" i föräldrakooperativens ögon. Inte visste jag att det fanns så många oskrivna regler, särskilt för morsor. 

- var på stan typ tre timmar när vide var typ två veckor. Jävlar va gött det var! Dock så skämdes jag över detta.

- spillde kaffe över vide. Detta var för ett par veckor sen, dricker alltid fesljummet kaffe, men han lyckades dra koppen över sig ändå, trots ökat avstånd. Kände mig sämst. 

- hade barnvakt åt vide när vi flyttade. Var han två månader då? En hel dag. Det gick bra, men grinade när vi hämtade honom, fruktansvärt ångestrelaterat. 

Osv. Har aldrig haft så dåligt självförtroende sen Vide kom. Finns så många åsiktspoliser överallt som är helt övertygad om att x är rätt. 
Jag tror väl egentligen att man gör det som känns rätt och bra för sig och sin unge. Huvudsaken är väl att alla mår bra? Eller? Va? 

Tjihing!

Traderafynd!

Älskar Tradera, har gjort relativt många fynd på sistone då Vide växer lika fort som en körv blir uppäten (konstig liknelse men ni fattar?). 
Det finns många fördelar med att handla bebisgrejer begagnat, bla är det belligt, kemikalierna är urtvättade sedan länge, plus att dom oftast är väldigt fina, bebiskläder används ju inte så länge menar jag...

Asså kolla in den här overallen!!! Den skulle vara lite tunnare så jag hoppas den blir perf! 65 spänn inkl frakt! 

En gullig pjamas i brunt med prickar från POP. 35 spänn! 

Urgullig muminbody! 30kr!
en apig pyjamas! 40 riksdaler!

Två par brallor för en hunka.

Pop set för 90 spänn! 

(Allt är inkl frakt). 

Tänkte ge mig iväg på loppis snart oxå, där brukar det vara ännu billigare. 
Kjam

Jävlar va bra!

Ja som rubriken lyder - jävlar va bra det var igår. Trots playback och rejäl svinfylla så var det en skitbra show. 
Orutinerad som jag är hade jag inga öronproppar och gick således halvdöv därifrån när spelningen var slut. Det ringer fan i öronen idag med. 

Men det var riktigt bra! Var så kul! Är nöjd. Innan åt vi god mat på bar teateal och sen gick vi till Hanna o förgallejade lite, fick en semmelshot som smakade semla, Sudden kom en sväng o hängde med! Efter spelningen stannade vi kvar o dansade lite disco oxå. Var skitlängesen jag fick svänga mina lurviga. 
Idag är jag trött, döv och trött. 

Fancy tjej!

Semla?


Dom hade björnmasker på sig, vid ett tillfälle en i discokula-stuk. Fränt, önskar mig något liknande i julklapp.
Kalas! Fest! Dans!

Åhh, vet ni?!! Idag ska ja på gallej. Eller nej, men typ, ska ut på KROGEN!!! Eller ja, inte riktigt, ska på spelning, men dom säljer nog öl där. 

Ska bli superdupersvinsköjj och vi (jag, Bengan o Hannill) har planerat detta sen nyår? Tror jag köpte biljett 29/12 eller nåt och har förvarat biljetten i min väska och behandlat den som en gyllene mås. 
Var förjävla längesen jag gjorde något icke-gravidrelaterat med mina vänner. Åååååååhhh!! 

Vi ska se på Teddybears Sthlm. Jag gillar inte alls uppträdanden av musikalisk sort då dom banden jag gillar aldrig spelar någonstans? Eller så giller jag bara någon strölåt sådär och vill inte lägga 500 pix på att höra den inför publik när jag kan lyssna på Spotify o sänka en bärs hemma. Men Teddybears är definitivt ett av mina favoritband och jag gillar ungefär 500% av alla låtarna. 
Åhåhåhåhååäää peppen asså!

Hundra spänn på att jag somnar i ett hörn klockan tio. Hehe. 
Cool

Hela livet har jag strävat efter någon slags coolhet. Att bli lika cool som alla andra. Och så blir man helt plötsligt 30 och inser att det spelar fan ingen roll. Så jävla ovärt. 
Men hallå?

Bara ett grattis? Jag ska ju gifta mig föffan! 
Jag tror nästa år faktiskt. Det viktigaste är ju vad jag har på mig och det har jag redan bestämt för längesen. Tänker en vit, långärmad kort 60-talsklänning i något spetsliknande, lång hår, lugg, lösfrallor och rött läppstift. Fab! 

Jag tänker mig att livet blir lite mer praktiskt som gift oxå, papper, ekonomiskt, plus att det blir lite mer tryggt, och så ofcårse, vill jag spendera hela livet med Smoofie. Sen vi fick vide så har jag blivit ca 600% mer kär i honom. 
Jonas är så jävla bra, vi har alltid så himla roligt ihop, typ samma värderingar och vi pratar om allt. 

Idag ska vi lämna in bajsprover (vides alltså)
Hejdå.

Yey ny hudvård från benton!

Älskar hudvård. Särskilt koreansk sådan.

När jag fyllde år fick jag lite pengar så jag passade på att köpa lite nytt! 


Benton är ett koreanskt märke, otroligt fina och rena och aktiva ingredienser bla med aloe vera, bigift och snigelslem (hehe). 
Har lusläst massa recensioner om benton och det verkar ju dretbra! Det bästa är nog priset, pris per produkt ligger mellan 120-160kr. 

Ska bli fab att testa! 

Apan friar.

Haha, igår la jag ut detta på fejjan: 


Någon frågade om det va sant och JA klart det e sant!

Såhär gick frieriet till: vi såg på Netflix (modern family) och käkade körv me brö. Då fick jag fan feeling o gick ner på knä och sa att han var det bästa i mitt liv och om han ville gifta sig. Jonas fnissade så han fick tårar i ögonen och trodde att jag skojjade. Men han sa ja tillslut. 

Hehe. Men det är ju egentligen inget supernytt utan vi har pratat om det förut. Och inget fancy kyrkbröllop me präst o grejer utan det blir borgligt o törrt och vi kaaaanske har en liten fest. Vi får se. När vet vi inte heller. 

Pöss!

Jonas överraskningsfest!

Ja! Igår hade vi en överraskningsfest för Jonas som fyllde 30 i slutet av januari. Jonas svor ju för längesen över att jag var tvungen att lova att INTE ha en fest för honom och jag ba "hehe ja..". 
Började såklart planera fest på en gång. Snäll som jag är. 

Hörde av mig till hans kompisar och tjejer och startade en Facebook-grupp där vi planerade allt. Jonas åkte till Örebro med sina polare över dagen, jag hets-städade, åkte till pappa o Åsa o lämnade av vide som fick sova borta första gången. Fixade extrabord och sittplatser, sen kom tjejerna och hjälpte mig med mat og dukning. 
Jonas kom hem vid schu och där stod jag helt piffad o ba "häj, välkommen till din fest". Haha. 
Han hatar ju uppmärksamhet av alla slag så han var rätt chockad men glad.

Vi käkade götta o tjötade samt spelade spel. Hur trevligt som helst! Imorse käkade vi en lugn o göddig frulle ihop och SOV. 
Ringde ett par gånger under kvällen till pappa o Åsa o Vide var en nöjd unge så det kändes ju fantastiskt bra. Saknade honom ändå rätt mycket. 

Men så skönt o träffa lite folk o socialisera. Jonas polares kompisar o tjejer är så himla gulliga o snella. Om ni läser detta så ba, TACK FÖR EN SKITROLIG KVÄLL!  

Drack 3,5 öl o idag e magen helt uppfuckad. Tänk om jag utvecklat öl-allergi. :((( 

Ärliga listan

Okej okej jag gillar ju såklart listor, så jag hakar på så fort jag ser en. Läs eller dö!

NÄR GRÄT DU SENAST OCH VARFÖR?
När vide tog 3-månaderssprutan. Han grät och jag grät, det var fruktansvärt och gör ont i själen när jag tänker på det. :'( 

TRE SAKER DU AVSKYR
1. Kollektivtrafiken (hetsig och dyr, "miljötänk" säger dom, men när det är tre ggr så billigt att ta bilen än bussen så tar man bilen. Så dumt!!!) 
2. Folk som är rasister i smyg. Som gärna gömmer sig bakom "vänlighet". T ex "åh dom gamla får ingen maaaaat, vi måste ta hand om "våra" först osv. Dom skiter egentligen i dom gamla. Jag lovar. 
3. Katthår.

HUR VAR DU I SKOLAN?
Blyg och märklig. 

VAD BLIR DU STRESSAD AV?
Oorganiserat kaos.  Folk som hetsar på mig. 


TRE SAKER DU ÄLSKAR
1. När jag hälsar på Vide på morgonen! Heeeeeeeiiii! Och då ler han med hela kroppen. 
2. Nytvättat hår. Helt kräksfritt i ett par timmar iaf.
3. Nytt smink og hudvård!HUR TROR DU ATT ANDRA UPPFATTAR DIG?
Oj, fan vad svårt. Jag tror att vid ett första möte kanske uppfattas som artig och eventuellt lite präktig. Det är serviceyrkets fel. 
Annars hoppas jag att jag är rolig och trevlig.

HUR UPPFATTAR DU DIGSJÄLV?
Som en fri säl som har som livsmotto att det "ordnär säj allti.".
Tycker själv att jag är rätt empatisk, kul tjäj som gillar att svära, promenera, discodansa, dricka öl och prata lite väl mycket om Vide kanske. Hehe...
EN SITUATION DU TYCKER ÄR PINSAM/JOBBIG?
Detta händer lite för ofta: kjol som blir ett bakvänt gällivarehäng, och halva rava hänger ut. Så går man en tur någonstans o ser sigsjälv i spegeln o ba nääääj. En annan jobbig grej, när man inte hör vad en person säger. Man kan bara säga "va?" 2 ggr enligt regeln sen får man gissa sig fram. Ibland går det bra och ibland dåligt. Hehe. 


NÄR KÄNNER DU DIG SOM VACKRAST? 
Är alltid snygg så jag förstår inte frågan?

NÄR SKRATTADE DU SENAST?
Haha, vi testade hoppgungan på Vide idag o han bara hängde där som en död sill o snuttade gött. HAHA.NÅGOT DU FUNDERAR MYCKET ÖVER?
- döden. Livet e kort alltså.
- framtiden. Vad gör jag om fem år?
- korv. Vore gött.

ETT YRKE DU TROR ATT DU SKULLE VARA DÅLIG PÅ?
Haha föreläsare. Hade kommit av mig och börjat prata om Vides bajs eller nåt. Hade nog varit en rätt kass bagare oxå. Fan vad pilligt?


ETT YRKE DU TROR ATT DU SKULLE VARA BRA PÅ? 
- korvförsäljare såklart.
- målare. Inte så noga plus att jag gillar färger o tapeter. 
- asfaltsläggare. Se ovan. 


RSS 2.0