Hah!

På tal om att flytta så blir det här min tionde flytt. Fy-fan.

En borde väl fått in "vanan", men icke. 

Men eftersom det är fredag så bjur jag på TVÅ kattbilder. 
En kram.


Och mini. Hon är en riktig glidare faktiskt.

Panic at the disco.

Höööööh. Jag fungerar ej ihop med stress. Det var mer hanterbart förr för då blev jag förbannad och flaxade med armarna och skrek åt allt, nuförtiden blir det lixom slowmotion-mode. 
Och så smyger sig panikångesten på istället. 
Tjocka katten lägger sig på bröstet och jag får lite svårt att andas, mixat med paniken. Får lugna migsjälv och klappa mig på huvudet samt ett "det ordnar sig nog!"

Och ett par djupa andetag. Såja!!En inre "panik"

En slags "panik" uppstod imorse då jag fick samtal från vår hyresvärd som bekräftade att byta lägenhet var klart. Bara lämna in uppsägning på den vi har o sen skriva på nya papper. Kanown! 

Det jag ej räknat med var dock att bytet skulle ske...ehh.. Om två veckor. 
TVÅ VECKORRR! Därav paniken.
1. Vi har så mycket skit hemma.
2. Vi har så mycket skit hemma. 

Hur fan ska vi hinna? Gahahdjdkd. Min hjärna känns som äppelmos.

videoblogg: grunge-look!

JA! det var ju längesen jag gjorde en så kallad "vlogg". Men gråt inga tårar för mäj kristina, här kommer en perfekt guide till en komplett grunge-look! Perfekt för lördagskvällen!
 
 

Vafan har vi gjort??

Jag och Smoofie var i VÅRAN sommarstuga i tisdags och kollade läget. Jag tror att både jag och Smoofie kände lite "vafan har vi gett oss in på". Fast på ett bra sätt. 
Det första vi möts av är en död mus och jag börjar flaxa runt med armarna och skrika "iiiiiiihhh".  

Sen var det dags att fylla på råttgiftet och det tog mig ca 5 minuter att få på mig handskarna då jag inbillade mig att det låg en död mus i dom (det gjorde det inte).
Men herregud alltså, vi har alltså hela ansvaret för sommarstugan nu. Det är ju SKITLÄSKIGT. 
Vi kan inget om hus, eller hur man ens sköter ett. 
Om det ska bli kul? Eh ja!!!!

(Tog inte kort på musen av respekt för musen)

mens x10

Höhö. Den här månaden var mensen så försenad att jag faktiskt köpte grav-test. Och nej det var inget child, däremot kom mensen som en brev på posten ca 2 timmar senare. Jävlar vad blod! Lite som motorsågsmassakern, fast i trosorna. 
Dessutom så överraskade jag migsjälv genom att vara skitsugen på ärtor. Konstigaste mens-cravingsen ever. 
 
Igår var vi hos hannill och filip i deras nya lya och blev bjudna på lite bärs och allmänt tjöt. Är nästan avundsjuk om man bortser från deras svinhöga hyra. Plus att jag är lite rädd för herrhagen, det bor lite för många ungdomar där. 
Men fint vare! Och dom hade två toaletter! Fan vad praktiskt om man blir magsjuk eller akut bajsnödiga samtidigt. 
 
Nej. Jag höll på att städa, och det är varken kul eller underhållande, men jag skall ej ge upp.
 
Pöss.
 
varsegod - en instagrambild där mina läppar är extremt torra.

apan i lucia

HAHA, på tal om lucia, har jag kanske någon gång skrivit att jag faktiskt ställde upp som lucia-kandidat i gymnasiet. 2002 var det, och jag har faktiskt inte en aning om varför jag gick med, har bara hittat en anteckning om det oxå och där står det att ingen i lucia-tåget kunde sjunga, samt att jag helst krävde ett lucia-tåg med enbart tomtar, men ingen höll med. 
Vi var tre kandidater, och vi fick gå runt i alla klasser och ställa oss på rad framför vita tavlan så fick alla rösta. Och vi var allt annat än "normala" lucia-kandidater iallafall. Jag såg ut som en liten...eh... superestet med manchesterbrallor och konstig frisyr. 
 
Och jag vann ju såklart inte, då blev jag sur och gick ut ur lucia-tåget. 

en rätt schleten skönhetstävling.

Nina Ruthström skrev om den normativa lucian som oftast är en rätt gaggig skönhetstävling. Håller med, hela grejen med lucia är rätt schleten, den "blonda, vackra lucian" blabla. Nuförtiden så sjunger ju oxå oftast lucian, och i götelabörg kan man ju rösta på enbart rösten - inte utseendet. Bra! 
 
Eftersom jag gillar att maila så följde jag Ninas intiativ och ifrågasatte faktiskt karlstads-tidingen som har hand om lucia, efterfrågade ett alternativ till att lyssna på tjejerna oxå. Den lilla "intervjun" dom hade om alla lucia-kandidaterna säger ju ingenting om hur dom låter. 
 
Fick till svar:
"För tillfället finns ingen sådan möjlighet. Men ser över den saken just nu faktiskt. Och återkommer till dig om det blir möjligt. Mvh"
 
Vad bra! Hoppas att dom faktiskt gör det oxå, kollar över grejen alltså. Maila dom med vettja så kanske det händer grejer, redaktionen@kt.se 
 
 

Recension: uniq one all in one hair treatment

Fick ju in den här produkten för ett par veckor sen och ja, jag har testat lite granna.
Det är alltså ett slags leave in balsam som "reparerar" slitet och trasigt hår, innehåller värmeskydd, shine och control frizz (står det), skyddar även färgat hår. 
Folk blev faktiskt till sig i trasorna när den här kom till jobbet, så den var tydligen väldigt hypad. 


Först och främst måste vi prata om doften. Antingen kommer du älska den eller hata den. Jag hatar den då jag starkt ogillar extremt parfymerade grejer som luktar... Eh, tantparfym. (Undertecknad gillar iofs bara fruktdofter). Som sagt, den luktar MYCKET och LÄNGE. Men det där är ju en smaksak. Röven är klöven eller vad man brukar säga.

Funkar den då? Japp. Den är skitdryg. Märkte snabbt att man bara behöver lite lite, annars blir det lätt en kladdig hinna på håret. Och den är jättebra på tunt hår! Har oftast märkt att leave in sprayer annars blir lite för feta i tunt hår. 

Trots doften så gillar jag den faktiskt väldigt mycket, plus i kanten för att den passar alla hårtyper.

Ca pris: 140 kr
Betyg: 4 av 5 apor!

Hejhej!

Är det någon mer än jag som äger förmågan att prata med trafiken?

Typ igår när jag gick hem så halvskrek jag till bilen som stannade: "haha tack du!". Kommer på migsjälv med att prata högt och tänker; "fan! Sluta prata med bilarna, dom hör ju ändå inte."
För att inom två minuter göra samma sak igen "nej nej åk du, det går bra!!!"
Telefon

Jag hatar att prata i telefon. Det grundar sig i tidig skräck då jag som trettonåring skulle ringa till en snygg kille (innan sms-tiden!!). Hela samtalet gick rätt bra tills jag tyckte att han sa "hejdå" så jag sa oxå hejdå och la på luren. 
Fick en dag senare höra att han inte alls sa hejdå, utan att jag var ett wierdo som la på luren i örat på honom. 
Sen dess ha jag inte varit en telefonmänniska. Iallafall inte när det gäller att ringa folk man ej känner. 

Ett bra samtal tar inte längre än två minuter, ett plus är att människan ej pratar med dialekt, då är det oftast kört på en gång. 
Satt i telefon med en skatteverkssnubbe som bröt på finska. Förstod faktiskt inget alls och hela samtalet var väldigt förvirrande. 

Men en grej jag har lärt mig om telefonsamtal är iallafall att typ veta vad man ska säga och inte överplanerad samtalet, då blir det oftast skit.
Halloweengallej!

I lördags var jag o Smoofie på halloweenfest hos min broder och hans tjej Karin! 
Halloweendräkten kom i sista stund och var rätt "awesome". Trodde faktiskt inte att någon skulle gissa rätt, fel hade jag, många såg rakt igenom mitt stora intresse till körv o brö, vilket oxå var min kostym. 
Haha! Jonas var en pingvin. Så söt. 

Vi kände ju egentligen ingen på festen förutom värdarna och jag älskar ju sånt där. Att inte känna någon alltså, träffa nytt fölk! 
Härjade rätt vilt, tjafsade med några idioter i köket, blev sur tillslut och gick därifrån. Sen kom Kristin och var klapp kanon. 
Igår var vi båda rätt utslagna. Jag har trappat ner rätt rejält på alkoholintaget på sistone så det kändes ja. 
Men väldigt kul fest! 


Körv mä brö!!

Pingu?


Folk på fest!

En rätt skitfull Kristin som dansade. Tror hon sa att hon var en guldfisk?

RSS 2.0