Våffelproblem.

Vill påstå att hela veckan gått i hormonernas tecken. Eller ja, lite jag med såklart. Kan vara världens längsta bakfylla oxå. Inte säker. Var på fest i lördags, var i säng halv fyra???? Är jag Sveriges äldsta partydjur kanske. Men det var kul! Luftade hälften av alla mina åsikter, tjafsade lite med någon och dansade i hundra timmar. Älskar att dansa. Jag kan verkligen bara sugas in i någon gammal e-type låt och bli helt borta, det är anledningen till varför jag verkligen gillar att gå ut på krogen, jag får dansa! Var iofs inte på krogen utan i Maddes vardagsrum. Var egentligen tänkt att Sveriges äldsta partydjur skulle ut på krogen imorrn med, men min dansante discopartner blev sjuk. :((((

Hade tenta i onsdags oxå, det fick fan inte bra. Alltså räknade på de svar jag kunde och det är två poäng från G, så näe, blir def omtenta. 

En anledning till varför jag känt mig sur i veckan var för att Jonas åt upp våfflorna. Otrolig skitsak egentligen, men ni vet det där naggande våffelsuget som smyger sig på ibland - DET hade jag. Och efter tentan så ville jag verkligen ha en våffla. Men det fanns inga!!! Och så tänkte jag göra nya, men då var margarinet slut. Otroligt barnsligt att bli sur, MEN JAG FICK INGA VÅFFLOR. Mvh dagens jävla i-landsproblem. 

(P.s, vill inte ens ha våfflor nu.)
(null)
Cool brud -85.


SÅ SUR + MANSHAT

Haha, vilket clickbait te rubrik va?! Höhö! Nä men har pms. Är så trött på den. Har blivit en miljard ggr värre sen jag fick barn. En miljard!!!!
 
Brukar förbereda mig väl genom att påminna Jonas, ibland behöver jag inte ens påminna honom utan han försöker nämna det på ett snyggt och respektfullt sätt. Skulle han dra "Haru pms eller?", så hade han nog varit utkastad för längesen. Fattar inte folk som skämtar om folk som har PMS, det är fan jävliga grejer. 
En annan grej jag brukar göra är att fokusera mitt humör på saker som "ger något". T ex manshat. Eller patriarkatet. Har på senaste tiden intresserat mig för s.k "vit feminism". Med vit feminism så menar man en feminism utan intersektionalitet. Alltså att man utesluter svarta människor eller transpersoner. När jag först började nosa på ämnet insåg jag att jag var en del av det och det kändes fan jobbigt att inse det. Finns tyvärr många feminister som inte vill erkänna transkvinnor som kvinnor utan som lixom levt ett priviligerat mansliv först. Men så är det ju inte. Som vit cis-kvinna sitter man på en jävla massa privilegier som en transkvinna eller svart kvinna inte gör, och för att bli mer inkluderande i sin feminism så rekommenderar jag att börja följa mer transkvinnor, svarta kvinnor/poc på t ex sociala medier och såklart - se över sina privilegier och sin feminism. 

Sådär, slutrantat för ikväll! 
(null)
(Bild på bebisvide!! Så nervig inför biltvätten)

G!!!

Jaaaaa!!! Jag fick godkänt på salstentan! Är svårt förvånad faktiskt. Tyckte väl att jag svarade ok på alla frågor, gjorde den väl på 1 timme typ och folk ba "1 timme???? Jag satt 4 timmar första gången!!" Och jag ba eh ja ok. Fattade inte att man var tvungen att skriva typ 10-18 sidor, jag skrev fyra. Eller ja, folk sa att jag hade skrivit för lite, men fattade inte hur jag skulle skriva mer på självklara frågor, blir ju bara en jävla massa ordbajsande. 
Nej men är så glad och nöjd över att jag slipper göra om den. Nästa vecka har jag en ny salstenta så hoppas det går bra på den med! 


Tröttma.

Alltså inatt var jag så trött att jag yrade. Vide härjade hela natten o grät och var så ledsen. Krälade runt som en ål. Jonas frågade om jag visste var nappen var, och jag ba "nej men han ska ha fejknappen men hittar bara den riktiga."
Haha, inte en aning om vad en fejknapp är???
Börjar synas rött gött hur tröttman börjar ta sig i fejset, ögonhålorna har lixom börjat att sjunka in så jag ser konstant trött ut. Är iofs konstant trött oxå. 
(null)
Idag var det sol ute!!! Fick ont i ögat.

Rollerna

Idag hade vi seminarie och det gick så jävla dåligt!!! Haha. Jag var dåligt förberedd och mindes inte vad jag skrivit så jag typ svamlade och sa skitkonstiga saker och kom ifrån ämnet, började staka mig nåt så förjävligt. Efter att jag "pratat" valde jag att vara tyst och försökte diskret sjunka genom golvet. 
Har kanske skrivit det förr, men får fruktansvärda gymnasievibbar av Universitetet. Samma känsla lixom, att jag var sååå dålig och jag är såååå dålig och pinsam nu. 
Vi har läst mycket om vilka roller vi har i samhället, och det är ganska spännande. Jag tror det pågår en inre konflikt i min själ nu, jag har varit frisör så länge och det har varit en trygg roll, jag vet vem jag är där lixom, men jag har svårt att hitta mig i min nuvarande roll som student. Hur ska man bete sig lixom? Och då faller jag tillbaka till den roll jag minns - gymnasierollen.  Bara en teori. Undrar vad goffman tycker.

Hejdå! 

8:e mars

Justdeja, det är ju 8:e mars idag! Kvinnodagen! Ingen har gratulerat mig än vilket är bra, det är ingen dag som det skall gratuleras på, snarare upplysas. Jag vill lyfta en fantastisk kvinna idag: mamma!
Har sagt det förr, är en mammagris av rang. 
Tack Mamma för att du har slitit för mig och min bror. Du är bäst! Även SÅ imponerad av hur du kämpat i ditt arbete så länge!!  Tycker även att mamma har utvecklats de senaste åren, vi kommunicerar bättre med varandra och jag själva samtalsämnena har blivit intressantare och djupare lixom. Tack för att du är du och att du fortsätter att lära mig saker! Älskar dig! 
(null)
Hur gullig mamma!!Natta ungen.

Tycker det låter så mysigt med en del som läser gonattsagor för sin kids! Men mitt barn somnar så lätt att det är ingen idé. Nattningen går till såhär:
Runt sju är vide vråltrött. Då gör jag välling och han hämtar sitt gosedjur, oftast Elmo eller en räv, perfekta storlekar för att krama. Sen går vi upp till sovrummet, vide dricker välling och somnar efter 10 minuter. Ibland somnar han på 3 minuter. Har vi en "jobbig" läggning tar det 30-45 minuter. Jag brukar ligga brevid och fejksova. Är så himla glad över enkla nattningar, det väger faktiskt tyngre än faktumet att han vaknar vråltidigt.
Fan, man kanske inte ska jinxa sånt här? 


Nojjmorsan.

Jag har sagt det förr, jag är extremt nojig med vide. Har insett att det är en sak vi måste träna på, eller jag måste träna på. Varje gång vi är någon annanstans än hemma så nojjar jag ihjäl mig, springer efter honom hela tiden och kollar efter honom och har typ ont i magen pga SÅ OROLIG. Så jag tänker att vi måste hitta på mer saker på ställen som inte är hemma. Eller är jag bara en sån där nojig morsa? Har det blivit så pga att Jonna dog? 
Ni vet hur man blir när man har en nyfödd bebis? Och att det sen ska gå över? Det känns inte som att det gick över. Är rädd för att han ska slå sig, att han ska ta sönder något, kladda ner grejer osv osv. 
Gu vad flummigt, men ni kanske fattar. Önskar att jag var mer relaxad helt enkelt.

En helg, en vecka och sånt.

Vi spenderade förra helgen i Stockholm!!! Det var magi!!! Eller ja, inte magi kanske, vi var ju stentrötta såklart, men det var kul och väldigt underbart att få komma iväg. Vid ett tillfälle satt jag o Jonas i hotellrummet och gjorde ingenting. Det fanns ingen tvätt att bry sig om, ingen disk, INGET! Tyckte väl att en natt var lite mjäkigt dock, men kanske två nästa gång! 
I tisdags vart det back to reality och fullt ös i skolan med ny delkurs. Socialpsykologi i vardagen tror jag den heter. Spännande. Fast en bok är så tråkig att jag blir förbannad bara jag tänker på den. Varför skriver man så tråkiga böcker??? Personen som skrev boken måste ha somnat flera gånger. 

Skrev jag om hur det gick på tentan? Minns inte, men det gick rätt dåligt. Var nervös och skakig, plus att snoret rann så jag fick sitta o snyta mig HELA TIDEN. Fick svåra flashbacks från skoltidens matteprov som jag alltid failade nåt så förbannat på oxå. Tyckte att jag skrev hyfsat och svarade på nästan alla frågor. Blev fyra sidor. Mina klasskompisar ba "FYRA SIDOR?? Brukar skriva minst 10." Så det kanske inte gick så bra ändå. 

Jaja. Hejdå!
(null)

Var -15 en dag oxå. Fyfan vad kallt!!!

RSS 2.0