redbum

Försökte mig på en lätt fyndig rubrik ni vet, redrum, men så skrev jag "redbum" istället!! hahaha, jag är så jävla rolig! Och det är sant med, min lelle röv är rödare än en rödvinsslatt. Hela ryggen med för den delen. Fick för mig att testa Emmas übersolarium i måndags, och eftersom min röv inte har sett solen sedan 2002 (sist jag var brun alltså) tänkte jag börja lite försiktigt och solade i 20 minuter. Blev brun som en grävling, och så igår tänkte jag att "äh, vafan, kör i vind, lixom", så jag brände loss ytterligare i femhundra minuter. Min röv och rygg fick en chock av allt attacksolande och gråter i kör nu. Framsidan däremot är läckert brun. Hittade sjuhundra fräknar i ansiktet med, hade glömt bort att jag är pippi-långstrumps-fräkning, men det ser väl festligt ut antar jag.


Jaha, imorrn bränner jag av till Karlstad igen då. Bröllop på fredag. Blir min semester det, en extra dags ledighet alltså.
Men jag har kommit fram till att jag ska ta ledigt två veckor till jul. Yes...jul...hur långt är det kvar?

dyskalkyli

Ända sedan jag var liten unge har jag aldrig förstått matematik på något plan. Mamma sa alltid att "vill jag så kan jag", men nu när jag är äldre har jag fattat att det inte går ihop. Jag kan fortfarande inte räkna. Jag kan knappt se skillnad på tusen spänn och tiotusenspänn, eller hundratusen. Slog fel på kassan för ett tag sen, skrev 13000 kronor. Stod och glodde som förblindad på skärmen, något stämde inte, men jag fattade inte riktigt vad, tills kunden sa till mig att det stod trettontusen istället för 1300. Jag kan inte gångertabellen, jag har inte en aning om vad bråk är, 199 - 13 spänn kan jag bara räkna ut på miniräknare. Det här är inget jag inbillar mig, det ÄR så.
Och tro mig, jag har alltid känt mig jävligt korkad. Jag lärde mig klockan när jag gick i fyran, min  lärare kallade mig en gång för "idiot" för att jag inte fattade vad  människan pratade om.
Hittade en sida om just dyskalkyli och lusläste igenom allt, sen började jag grina lite. Fan, det är ju jag på pricken! Men det känns skönt att kunna sätta en titel på det, äntligen.



vill ni läsa mer kan ni gå in på http://www.dyskalkyli.nu

Tack o bock.

En till!

Har gjort ännu en blogg, men den är hemlig. Jättehemlig! Ni kommer aldrig att hitta mig! Har okänt namn och är allmänt mystisk. Dock är den ännu under konstruktion, men någonstans nästa vecka är jag nog färdig.
Är ni skitnyfikna kan ni ju alltid lämna en kommentar om att ni vill ha adressen, och eran mailadress så  kanske ni får bloggnamnet!
Kjamiz

bengan

Haha, i fredags, när vi stod inne på Glada ankan och skakade rumpa som bäst frågar Bengan mig om jag vill höra någon speciell låt "Nåt med Majkel jacksån" svarar jag glatt. Kvällens DJ var för övrigt radiokillen Kerry Jörman som jag tycker är bra (vilket jag även sa till Bengan). Bengan ränner fram till Kerry och skriker:
 Dä ä en tjäj här inne som tycker du är skiiiitbraaa
Kerry; amen dä tycker alla...
Bengan: Jaaa, men hon tycker speciellt mycket om dig!! Kan du inte spela något med Majkel Jacksån för henne, hon fyller ju år med!!
Sagt och gjort, Kerry berättar i micken att en tjej gillar honom "speciellt mycket" och att "hon fyller ju år idag". hahaha. Vafan, Bengan är fan bäst.
Jag fyllde inte år.

Karlstad!

Har märkt att google-översättningen översätter "Karlstad" till "Phoenix", det är skitkonstigt, hur fan går det ihop?

Ja, vi vart ett glatt gäng i Karlstad i helgen alltså, firade loss lite gött i fredags med diverse polare, drog till Ankan och hade gött. Jävligt trångt dock, började bråka med en gubbe i korvkön. Värt.
I lördags klippte jag lite folk på morgonen, sen drog vi på staden o lirade lite. Jim hittade dyra skjortor och var glad, jag hittade en knallgul klänning jag ska ha på bröllopet på fredag. Sen åkte vi hem och gjorde oss i ordning, drog till borgmästarholmen och "spelade" (=drack öl) brännboll.
Fan vad tråkigt det är att beskriva, är så jävla hungrig, vi gjorde annat oxå, men jag orkar inte skriva mer. Skitsamma, vi hade askul iallafall.
Nu har jag bara pengar kvar till hyran, sen är dom slut, fan i helvetet, måste betala diverse räkningar oxå, någon som har lust att låna ut 1000 spänn till mig? Får 3500 spänn extra nästa månad, så jag har råd att betala tillbaka!
Schysstaråååå....



Har märkt att jag är så jävla blek att jag inte ens fastnar på kort. Men emma har skaffat värsta solariet här, så nu jävlar ska jag väl bli lite, lite brun iallafall.

AC/DC?

Idag hittade jag en AC på salongen! Frågan är väl egentligen hur fan jag kan ha missat den, den är skitstor! Lyckan var total, jag skruvade på "isglass" och förväntade mig en redig ismustach, och det var skitgött, särskilt eftersom det är varmare inne än ute annars. Funkade perfa i ungefär en halvtimme tills jag blev klåfingrig och nyfiken, ville skruva på alla knappar som fanns på denna underbara uppfinning! Sagt och gjort, efter lite skruvade gick den såklart sönder, och efter två minuter blev det lika skållhett som innan. Fan, vilket jävla oflyt jag har.
Så jag letade upp proppskåpet och pillade lite där med. Och tamejfan, i min röv! det funkade! Isglass! Jag funderar starkt på att flytta in i salongen tills det blir höst.

Sorry!

Ja nu är jag tillbaka efter en riktigt blodig vecka (minst sagt), men karlstad var superskojj! Åker dit på torsdag igen. Hej å hå. Ska väl förtällas att jag ramlade och slog ihjäl mitt stackars knä i fredags med, det forsade blod som i värsta skräckfilmen och jag fick svimningskänslor, men klarade mig med ett stort hål i knät och lite haltning. Yap.

Nejru, lunka på!

tour de karlstad

Yez, nu ni, nu är timmen slagen, håret är tvättat, benen är rakade, strumpbyxorna är rena och ingenting är packat. Som vanligt när man ska åka bort alltså. Fan alltså, jag fattar inte att jag alltid är så jäkla dryg varje gång jag ska packa, och så sitter jag här och skriver som grädden på moset!
Nåväl, blir en überhelg i Karlstad, ska bli superduperkul, har gått och tjötat om det här i flera veckor nu, så det är bäst att allt går enligt planerna.
Nejfan, nu får jag ge mig, dags att packa ihop röven och dra.
hare gött fölk!

Klor-Lina

Idag drack jag av misstag lite klorin. Eller drack och drack, jag snusade lite klorin rättare sagt. Efter fem minuter mådde jag lite lätt illa och efter det spydde jag som en kalv, blod, jag spydde blod! Jag fick världens panik och ringde mamma, hon tyckte att jag skulle ringa till vårdcentralen, men efter lite febrilt letande hittade jag ingen jävla vårdcentral att ringa till, så jag försökte läka migsjälv genom att hinka en liter mjölk. Sen mådde jag bra igen.
Dagens tips alltså - drick inte klorin, då spyr man blod.



ja, okejdå, här är berättelsen hur jag lyckades få i mig klorin; jag städade hela salongen idag, såg ju förjävligt ut. Och igår råkade jag spilla ut en halv flaska med toning på golvet och det blev riktiga mördar-fläckar på golvet (bildigt talat, såg ut som ett massmord..) Hade inte en aning om hur fasen jag skulle få bort skiten, då chefen tipsade mig om KLORIN!
så jag hällde klorin på halva golvet och (låtsades som om jag var i ett badhus en stund) och sen vips, var fläckarna borta!
skitsmart alltså! Det som var mindre smart var när jag blev lite lätt sugen på en snus och "glömde" tvätta händerna efter instoppet, och voilá! Lina åt klorin! Nästan lika smart som den gången jag limmade ihop öronen med superlim, men det tar vi en annan dag.

Mörrn´!

Nejmenfyfan vad jag är trött. Bestämde redan igår att jag skulle ge mig själv en liten liten sovmorgon på en extra halvtimme. Tyvärr var den här sovmorgonen dock helt bortkastad eftersom jag ändå inte kunde somna förräns efter två någongång. Ovärt. Vaknade skittidigt med, så idag tänker jag hinka/injecera/snorta kaffe som en riktig sjukvårdare på vårdcentralen. Jippi!


ja bjur på en läcker bild från ett par år sen från stugan i Faggan.
 Det är tur att man är snygg.

hångelsugen

Idag är jag jävligt hångelsugen faktiskt. Blir lätt så när det är 150 grader varmt ute och man har keffa feberdrömmar, ja jo just det ja, jag är ju singel med.
På tal om feberdrömmarna vill jag påstå att dom har varit totalt värdelösa på sistone, hur fan kan man drömma om viktiga grejer som flagnande nagellack eller att Emma berättar att det behövs städas i kattlådan. Känns jävligt värdelöst att ens komma ihåg drömmarna då.
Vill gärna hångla idag.

Annars är det jävligt varmt. På fredag åker jag o Emma och c/o till Karlstad för en helg i synd och dans. Blir totalt askul, har gjort upp värsta schemat på grejer vi måste hinna med, blir väl jävligt tajt o stressigt i vanlig ordning (men kul!)
Skitsamma, ska vi hångla?

säl-deluxe.

Har känt mig som en säl idag, en korvig säl. Råkade dra på mig en allför tajt klänning till en alltför sälig mage, detta resulterade i att jag fick gå och hålla in magen så gott jag kunde hela dagen. Höll på att välta baklänges ett par gånger i min strävan att räta ut maghelvetet. Till slut gav jag upp och låtsades vara gravid istället. Mycket bra.

Klippte en döv gubbe idag. Gick inte sådär skitbra, vi förstod inte varandra så bra.
Klippte en norsk idag, han förstod inte mig alls. Skitkonstigt tyckte jag, och halvskriade att;" norskar minsann alltid va så bra på svenska, men svenskar fattar ingen norska. Och jag, bannemig, är värmlänning, jag är ju nästan norsk!" Pfft.
Norskskrällen.

Fick en fin kommentar för ett tag sen, värt att visas upp, vi skryter för lite i sverige.




//kjam

fett med bra.



ah, jag älskert, bästa electric six kör en cover på Queens Radio Ga Ga, och dom har dansande pudlar med, fett med bra är den med.

manligt.



jag är en väldigt manlig man. manligt. Bra, då ska jag sluta raka benen helt tror jag.

fixert.



lila hår, nu i år. Aj lajk it!

I´m an alien...

Okej, en nackdel med att inte bo i Karlstad längre är samtalen, och dom låter nästan exakt likadana varje gång, tänk dig att höra exakt samma sak tio gånger varje dag, och svara exakt likadant. Bläh, jag kan rabbla samtalen utantill.
kund: jaha, du är inte härifrån hör jag?
apan: nej...jag är från värmland.
kund: jasså?! vartdåifrån?
apan: karlstad....
kund: jahaja, hur kom det sig att du flyttade hit då?
apan: för att jag fick jobb här, kul o se nåt annat...
kund: men guu va modigt, det är inte alla som vågar det, bara flytta sådär...

och sen fortsätter det, finns flera följdfrågor, men vafan, det får man väl ta... har försökt att svälja värmländskan så gott det går, men utan vidare resultat.

wååå, I´m an alien, I´m a...öh..alien, I´m an alien i västerååås.


dagens tv-tips.
















badande män? Javafan, då kan det ju inte bli fel.

enkla lösningar...

Okej, jag gör ständigt två misstag.
1, att jag alltid nedvärderar migsjälv.
2, att jag alltid ska krångla till allt. jämt och ständigt.

lösning:
1, göra ett litet a) harem med små dvärgättade killar i basker som springer runt och matar mig med vindruvor
. b) sändigt intala migsjälv att jag är minst lika bra som alla andra.
 c) konvertera till islam.
2, sluta krångla, göra saker enkla och simpla. Inget krångel, raka bananer,bra, enkelt.

prrrffffttt...

Är så sjukt trött. Som jag skrev för ett par dagar sen, förra månaden klippte jag ihop 13000, den här veckans ihopklipp ligger på 20 papp plus någonting. Har haft sjukt många kunder idag, tror inte ens jag kan räkna dom på alla fingrar och tår jag har ens. Det har bara flytit på, sjukt kul faktiskt! Och precis innan jag skulle smita iväg hem greppade chefen tag i mig och sa att jag skulle jobba imorrn. Jahapp ja... Men vafan, mer pengar till Lina, alltid bra.

Ringde en döv kille idag. Han skrev på någon dator och en tant översatte vad han skrev till vad jag sa, och vad jag sa fick hon skriva till honom. Han bokade tid på tisdag. Ska bli superkul! Tror jag ska putsa lite på mina gamla teckenspråk-kunskaper från gymnasiet lite. Annars kan jag ju alltid köra på säkra kort som "ja" och "våffla"...

Nej nu ska jag duscha, och sen ska jag se på den där Sex and the City filmen. Hare!

Tonårsångest.

Varje gång jag får mens får jag tonårsångest de luxe. Skitjobbigt, tycker extremsynd om migsjälv och har feberdrömmar i en vecka. Brukar försöka döva det genom att klappa mig själv på huvudet och prata lite lugnande med migsjälv.
Vad gör ni? Har ni några tips för att få bukt på eländet?

Gult är fult.

Hade en superviktig megachef för något superstort företag i stockholm idag, chefen skrämde upp mig rejält mycket innan jag skulle ta honom, och jag blev bara nervösare och nervösare. Karln skulle ha hippa vita slingor i sin hippa megatrendiga frisyr. Jag slaskade i lite blekning i hopp om att allt skulle gå bra.
Det gick väl relativt bra ända tills jag började skölja ur blekningen, och det blev gult! Fan i röven. Jag höll på att bajsa ner mig av rädsla, karln kanske skulle piska mig blodig av ilska. han började peta lite i håret och sa "mjaa...det blev lite gult..." gah. Men jag vet inte, han blev väl kanske lite nöjdare när det blev torrt. Jag vet inte, jag bara skakade, och när han gått därifrån halvspydde jag nästan.
Fan, jag ska skita i slingor i fortsättningen. Imorrn ska jag göra megapermanent, ska väl bli sådär halvkul...

En fin present.

Chefen sa idag att jag skulle få en "fin present" i slutet av veckan som tack för att jag har chefat på hennes salong. Jag blev helt till mig först, en fin present! Fan vad kul! Vad kan det vara? Obegränsade mängder av löshår? Tvåtusenspänn? En shetlandsponny? Ett litet jet-flygplan? Blev nästan snurrig! Sen började jag tänka lite, fan, har jag tur kanske jag får ett par Bamseklistermärken eller en lykta från Ikea.
Jaja, det är väl tanken som räknas...

oajajajajbuff.

Förra månaden klippte jag ihop 13000 till salongen. Pissdåligt. IDAG klippte jag ihop 6000.
Ett ord; Aj.

rastlös.com


Man ska aldrig ha tråkigt har jag ju sagt.

Guzzen

Har haft massa spännande människor på salongen idag. Hade ett extremt djupt samtal med en psykologistuderande om fördomars påverkan av individen, tror inte vi kom fram till något vettigt dock.
Sen kom det in en stum kille som viftade hysteriskt med armarna (chefen frågade om han sa något vettigt o ja ba "höhö, nej han sa inget alls!" fan vad törr jag är) och pekade på en sån där stor vattengrej, behöver jag ens säga att jag inte fattade något. Och efter det kom det in värsta kickerskillen som råraggade på mig och kallade mig "guzzen" (haha, först trodde jag han sa "gossen"). var minst lika röd som min tröja och började städa helt hysteriskt.
Men som vi brukar säga; dä finns fôlk te allt.

ekonomicheck.

Okej, nu ska vi se, behöver en rensning av min ekonomi, eller rättare sagt, jag behöver en ekonomi.

Saker jag kan göra för att förbättra min ekonomi:
* sälja mer kläder.
* skriva färdigt bestsellern. (går jävligt trögt ska ni veta, behöver mer information om migsjälv "mitt liv med Lina")
* Sälja min själ på tradera.
* börja jobba på mcdonalds på nätterna?
* eventuellt börja stoppa upp djur (gnagare, katter, kaniner etc.)
* klippa mer svart.
* göra en fantastisk uppfinning och sedan ta patent på den (okej...vad är det som inte finns, men som alla behöver?)
* fejka en eventuell hjärnskada eller sjukdom eller dyl, eventuellt bli påkörd och kräva ersättning resten av livet.
* gifta mig och sedan skilja mig, hyra skitdyr advokat som stämmer skiten ur karln.
* köpa skabbiga lägenheter, renovera om dom och sälja för extrema överpriser (O.B.S även hus).
* sälja organ jag inte behöver (1 njure, 1 tå, 1 öga?)
* bli kompis med kändis och sälja historier till veckotidningar
* hångla med gift man, ta kort och sedan utpressa honom på pengar så att inte frugan får reda på något.
* göra något jättekonstigt, bli med i tidning = kändis = pengar. (dokusåpakändis ev. i big brother)
* bli skitsmal och skitsnygg, hångla med stureplans profiler, bli stureplansprofil, sälja knark till stureplansprofiler, (O.B.S skaffa liten hund)

Yes, vad tror ni? Eller har ni några vettiga förslag?



Bra vecka.

Det här ska bli en bra vecka har jag bestämt mig för. Ska ta mig i kragen och daska mina kinder. Bli glad, äta glad mat, vara "serviceminded" (d.v.s fjäska för mina kunder), skriva lite personlig dagbok, kanske rita lite. Ja ni fattar, man får det inte roligare än man gör sig.
Har alltid haft svårt för folk som sitter och surar på fester. Varför har dom inte roligt? Och vafan gör dom där om dom inte vill ha roligt? Och så försöker man kanske säga något snällt ("du ser skitsnygg ut ikväll!") och dom blir bara mer förbannade.
Samma sak med jobbet, gör man det kul så blir det kul. Tror man tillräckligt mycket på att man är snygg så blir man snygg.
Enkel matematik helt enkelt. Bästa måttot.
Ut o ha kul med er onger! det är ju sommar!


städtant.



Igår gjorde jag en kupp och städade hela lägenheten så att Emma inte skulle få hjärtinfarkt (eller bli attackerad av monsterdammråttor), plus att det brukar vara rätt trevligt att komma hem till städat och fint. Jag började ungefär ett skulle jag tro. Tog allt i min takt, gick runt och putsade och hade mig. Rätt trevligt. Knäckte en öl, och det blev ännu trevligare. Jag städade i fem timmar! Fast om man räknar bort dom minuterna som jag kom på massa andra viktiga grejer jag absolut tvungen att göra så blev det nog...en kvart...
skitsamma, fint blev det, och jag blev nöjd.
Nu kommer den eviga frågan, hur fasen kan det vara lika skitigt idag som det var i förrgår?

Idag pantade vi ölburkar och diverse, fick en hundring! vi köpte en bal med toapapper. Värt.

bolaget

Strosar runt på staden, lyssnar på melankolisk tonårsångestmusik, Placebo. Brukar gå tre vändor upp för gatan, och tre nerför, sen ställer jag mig och glor vid gamla bron på fina gamla hus som ligger tätt placerade vid vattnet. Fint!
Funderar på om jag kanske ska göra en "Blondinbella" och bara skriva om lyxiga grejer och alla ansiktsbehandlingar jag går på, hur många gånger per dag jag våfflar håret, det senaste sminket, nagelfix etc. Nja, inte riktigt min grej kanske, plus att jag inte lever det ultimata lyxlivet heller, har aldrig varit på en ansiktsbehandling, och mina naglar skiter jag i fullständigt i (har märkt en tendens att jag alltid river folk med dom om dom blir långa). Örke.
Tycker lite synd om migsjälv. Men det orkar jag inte heller göra, sånt är livet, uppochner ibland, helt enkelt.

Strosar till bolaget, tänker köpa fem kung för att fira helgen lite kanske. Fattar inte att jag alltid köper kung, tröttnar aldrig, har kört kung i typ fem år nu. Vill jag lyxa till det ordentligt brukar jag köpa falcon bayerskt, men dom är så jävla dyra.
Dänger upp fem kung på rullbandet, drar upp mitt leg för att visa kassa-killen. Men han frågar aldrig, och där står jag och känner mig lite dum och gammal. Viftar frenetiskt med legget i hans ansikte, han kollar, och säger "Tack Lina"
"Lina", han använde mitt namn, fan vad olustigt, hatar när folk jag inte känner gör sådär, blir alltid lite paranoid. Någon jag träffat ute? Någon gammal kund? eller så var han bara trevlig.
Går tillbaka till salongen, lunchbrejken slut.

D-day.

Fan, det går inte att ladda upp bilder. Hade en skitfin bild på bägg och äjcon, som för övrigt var min frukost imorse.
Hade läst någonstans att det var en "nyttig" frukost. Lite kolhydrater eller något sånt blaj. Sköljdes ner med ett svalkande glas gammal juice och skållhett kaffe. Mår illa, smakade disktrasa och mögel.
Åt en koffeintablett. Glad.
Idag är det dagen D, städdag, Imorrn kommer Emma hem från Vegas, har fått lite skvallerrapporter och det låter lovande, hon kommer hem precis i rätt tid, börjar få lappsjukan här.

Känns asgött med helg. Förtjänar det verkligen efter en sån här pissvecka. När får man knäcka första bärsen?

Katt åt resväska, blev packad
Katt åt skidor, hamnade på glid
Katt åt sladd, tog ledningen

haha! älskar kattskämt!

för bövelen!

Pissdag. Började med att chefen gjorde ett storstilat besök till min salong, har i tre dagar knegat på hennes salle, eftersom hon var på semester. Trodde jag hade slagit fel på kassaapparaten igen och ursäktade mig lite snällt. Fel ärende, det fattades tusen spänn i kassan, kassan hade tydligen öppnats en "extra gång". Kvar låg en sketen femhundring. Jag fattade inget, förklarade flera gånger för chefen att jag aldrig i livet skulle riskera mitt jobb för en tusenlapp. Funderade ett par gånger om jag verkligen öppnat kassan en extra gång, nej, det hade jag inte. Hade jag gett för mycket i växel? Nej, trots mina vrålkassa mattekunskaper (tacka jesus för miniräknaren!). Chefen tyckte det var konstigt, mina hjärnceller borde vara okej i min ålder sa hon. Då började jag småhulka. Kändes som i fyran när min lärare frågade om "jag var dum i huvudet på riktigt?" för att jag inte fattade matten. Chefen sa att det var tråkigt att det blev såhär mycket krångel, fortsatte det skulle jag kanske få sparken...
Mådde piss resten av dagen. Gick till bolaget och köpte lite öl och planerade att bli stupfull och grina ikväll.
Sen hände något konstigt. Chefen ringde upp och frågade om jag ville göra lite slingor på henne, kilade över till henne, småsnackade och drack kaffe, skrattade och drog dåliga skämt. Vi hade astrevligt! Jättekonstigt. Jätte-jättekonstigt.
Förvirrad apa?


Veckans...

Jaha, då har man övertrakasserat kaffekonsumentionen igen. Jag älskar allt med koffein i, nästan lika bra som öl, fast man blir piggare. Halsade två koppar kaffe imorse, en koffeintablett, två koppar kaffe igen, och en koffeintablett till. Trött, vad är det? Om jag fortsätter i den här takten kan jag lika gärna börja injecera kaffe med spruta, eller snorta det. Haha! Snorta kaffe, det vore ju något att göra på något hippt uteställe i Stockholm.
"Ska ni med in på toan och dra en lina?" "Men vafan, det är ju brunt!" Hehe...

Veckans:
...maträtt: ungspannkaka. Billigare än vanlig pannkaka, matlåda i tre dagar, dock lite äckligare.
...ord: städa
...musik: Mirwais gamla platta är fortfarande tokbra!
...dryck: Koffeinbrustablett.
...succé: jag har börjat skriva en bestseller! Sen ska jag bli rik och göra intervjuer med Malou Von Sivers.
...fuling: kunder som kräver gratisklippningar.
...dumhet: jag som går med på gratisklippningar och riskerar jobbet.
...hår: nu är det nästan rosa. Men jag vill ha det brunt istället. Brunt, blont, rött och svart. ballt.
...sjukdom: tandjävel! ont i helvetet! och min röv är inte helt återställd heller.
...avundsjuka: Emma den jäveln är fortfarande i Las Vegas!
...citat: "kvinnor är också män" eller om det nu var tvärtom.

Nu ska jag fortsätta på veckans städning. Det är minst lika spännande som vilken skräckfilm som helst, minst.



//Peace

mörrn!



Går ju inte att komma undan, bästa musikvideon någonsin. Älskert!

Trött.

Ibland blir jag så jävla trött på den här skiten. Inga pengar, bortglömda räkningar. Pasta i tre veckor. Chefen som klagar. Pasta i tre veckor. Inga pengar. Ketchup. Pasta i tre veckor.
Men vafan, något bra borde väl komma ur det också? Jag kanske slutar äta helt och förvandlas till Paris Hilton ?
Eller så får jag väl typ börja sälja kokain på gatan. Har hört att det finns fina pengar i det.
Fan, eller så tar FRA mig nu. KOKAIN!! TERRORISTER!! HOTA REGERINGEN! BOMB!!
Pasta i tre veckor?

brumbrum



Detta gjorde vi igår. Bilade. Biiiil.

bilbilbilbil!

Igår började Power meet i staden. Det märktes rätt rejält. Jag fick åka i två skitballa bilar! En sportig (lila) liten cab, skitfort och med håret fladdrandes överallt. Total helvärd upplevelse, särskilt eftersom det var min första cab-tur. Sen åkte vi i anne-lies skitfina gamla ford (trorjag?). KUL!!!!
Vet ni vad jag gjorde klockan sju imorse? Jag svabbade. Värt.

upp och hoppa!

"Fan vad trött jag är", var min första tanke när jag steg upp imorse. Vanligtvis brukar man vara trött på mornar, men denna trötthet var inte utav denna natur. Mina ögon var igenlimmade och jag var nästintill lam, som en säl i platåskor.
Hinkade lite kaffe i ett desperat upplivningsförsök, vilket inte funkade alls. Min sömn har nästan uteblivit helt den här veckan eftersom jag är helt exalterad över att mina vänner kommer till helgen, känner mig som ett barn på julafton.
Det krävdes alltså starkare grejer än kaffe. Så jag köpte tre red bull.
Jag ska ge er ett tips;
Drick inte tre red bull.


anställd.

Ja, det här verkar fett, jag får alltså min första riktiga anställning till hösten. Jag blir fast anställd! Mitt första riktiga jobb!
Fan-taastiskt! Gratulera mig!

Kvällsdikt.

Utanför min dörr står ett djur,
som inte är utav denna natur.
Han är tjock och fet,
kanske är det en get?
Fläckar, svart och vita,
och han älskar att skita.
Är det en ångvält?
Eller Fredrik Reinfeldt?
Ja, vad ska man göra?
Man kan ju inte skjuta katten i ett öra.
Emma torkar alltid rent,
trots det är han framme - och det är försent.
Han skriker som en gris,
ja, katten borde få ett pris!





Psst, ungdomssynder i sundsvallsblaskan; http://www.st.nu/ungast/dikt.php

hoho!


Haha, jag älskar det här kollaget. det är från i vintras någongång. Sudden är bäst på kollage!

räkmacka.

Öppnade räkningarna nyss, lite halvsur sådär, ville nästan kräkas. Ingen vräkning idag heller. Men jag blev vräkligen glad över en viss räkning som var helt tvärblank. Det stod inte ett smack på den. Mräkligt. Det betyder att jag vann förra månadens bråk med glocräkalnet! Jag är en mräktig kung!
Präktigt.





(P.S, jag har gömt ett hemligt ord i texten, gissa vad och ni får en kräkram)

RSS 2.0