existensmedvetande.

Äsch, jag tänkte skriva ett skitviktigt inlägg om hur olika fördomar påverkar oss pyskiskt sett från utsidan av en glasbubbla genom djup psykolgisk analys. Men jag örker inte, så jag skriver om något annat istället;
Körv ä gött.
  

djupdyk

Min mobil gjorde en självmordskupp igår genom att hoppa från sängen rakt ner i kaffekoppen. Jag lovar, jag tappade den inte, den hoppade helt själv! Nu har jag alltså en mobil som är psykiskt sjuk och gör lite som den vill, det går att ringa till den, men om jag svarar hörs inget jag säger.
Däremot luktar den friskt gott med kaffe!

Brorsan var hos mig förut och gjorde ett helhjärtat försök till att rädda datorn, det gick inget vidare det heller, så han diskade min disk istället. schysst kille.
Hårddisken är tydligen trasig och går inte att rädda alls. Fan i helvetet.
Jag får helt enkelt fortsätta att hänga på bibblan, som den datorlösa nörden jag är.


Igår gick jag och Emmy och käkade buffé, jag hatar bufféer lite eftersom jag blir besviken över att jag vet att det roliga tar slut efter en portion. Man orkar helt enkelt inte mer, så jag tog två portioner och försökte trycka i mig den sista, vilket gick sådär, men det var ju en fin tanke.
Nåväl, jag var redan helgsugen och vi planerade lite smått, och vi ska ut imorrn! Och det ska tydligen grannen och hennes harem oxå, konstigt,  ingen brukar gå ut på torsdagar samtidigt, så det känns spännande. Blir ännu mer spännande att se vart man hamnar.
bla bla bla.


//Peace in värmland.

ålder

När jag var yngre var jag helt hysterskt rädd för att åldras, jag ville vara sjutton bast för evigt. Och så kom den dagen som jag fruktat mest av alla  - 18-årsdagen. Man blev ju myndig för i helvete, och när man blev myndig kom automatiskt ansvaret med. Jag tyckte det kändes förjävligt, ålderskris när man är 18? Jag kunde inte ens betala en räkning. Men jag lyckades smälta det med tiden, jag fick ju köpa folköl och snus helt själv!

Jag fyller år relativt snart, denna gången blir jag 23 bast, det känns inte lika jävligt att bli äldre heller. Det känns rätt bra faktiskt, ju äldre man blir desto bättre blir det med. Det är sant! Man kommer över dom värsta nojjorna om tjocka lår och ångesten för att man "gjort något hemskt pinsamt". Jag mår skitbra faktiskt, jag är vuxen och kan göra som jag vill. Om jag vill kan jag ju faktiskt äta chips till frukost varje dag, bygga ett rum med marijuanaplanor, slåss med stora svanar och dricka ansvarsfullt.
Men det gör jag ju såklart inte. Det är jag på tok för präktig för. (höhöhö)Nu vet jag ju vad ni är nyfikna på, hur går det med bantningen (eller vänta här, "bantning" är för politiskt inkorrekt, det ska numera heta "ändra vanor" eller "bli nyttig"), jotack, det går rätt bra, mitt enorma sötsug har i princip försvunnit och jag äter bara flötig mat på söndagarna (och öl på lördagarna...).
Jag har gått ner två kilo! Jag är bäst! När jag gått ner tio taggar ska jag klippa av mig allt hår och blondera mig, det lovar jag.

/peace

buller och bråk

Tjena!

Ja helgen blev rätt lyckad trots allt krångel faktiskt. I lördags var jag av enormt behov av att syntha, dock ville ingen annan det så jag la ner alla synth-planer för att istället följa med på lite fjolldans på nöjes. När jag halvt hade stressat ihjäl mig genom en superklippning på mamma och skulle dra till den första förfesten (det var två förfester) ringer min vapendragare Sudden och ville kidnappa mig till synthkalaset. tjofan! jag blev glad som en apa, men drog ändå till första förfesten med grannen. Första ölen knäcktes runt fem och jag var nöjd, liten och glad. Goth!
Efter första förfesten kom sudden och hämtade mig lagom till lite stressölande och förfest.
Sen drog vi till arena. Himlans kul faktiskt, såg massa folk jag inte sett på skitlänge och halva priset i baren på all öl.
Nio öl senare var jag helt övertygad om att jag var spiknykter och att jag var en "hemskt trevlig person". haha
Vissa får ju snefyllor och börjar grina, när jag får snefylla får jag hybris och tycker jag är universums härskare. höhö.
image103

Jag sudden och hennes hysteriska fanclub.
image104
extremt stilig bild på mig och Björn.


yepz-kepz

En får tacke! Brudbloggen blir kvar, jag får väl byta mot sommaren/hösten igen och ta fram mina manliga sidor igen.

Igår klippte och färgade jag hela dagen, jag fick knappt en lugn stund, och när jag trodde jag skulle få vila lite, drog vi på bio. "Vad trevligt, en trevlig liten film" tänkte jag glatt. Tyvärr var inte filmen särskilt "trevlig" alls utan gav mig 34 magsår och mardrömmar resten av livet.
"I am legend" tror jag den hette.

Nåväl, nu till det alla har väntat på; vad ska Lina göra i helgen då?
Jotack, det blir en trevlig tillställning trots allt, dock ingen synthdans verkar det som, utan lite fjolldans på valfritt uteställe.

Jag vill göra en sak klar, jag går inte ut på krogen för att bli dretfull, ragga, eller slåss (oftast inte), utan för att jag älskar att dansa och tjöta. Upplevelsen helt enkelt.
Som sagt, jag är den siste moikanen (singeln) i gänget och det finns inget så värdelöst att sitta hemma en helg ensam och jävlig, då går jag hellre ut och härjar.


ingen fest?

Herregud, det börjar bli katastrof, ingen i hela min umgängeskrets vill alltså med ut på synthkväll på lördag?
Ska det bli en NYKTER helg? Mitt hjärta blöder och öronen gråter. Vafan, helgen är helig.
Jag ligger på mina barskrapade knän här, gråter och fjäskar.
jag bjur på öl?

To brudig?

Alltså jag har gjort lite ändringar i bloggen nu, och det känns som jag "brudifierade" den lite väl mycket.
Rosa, karameller, bananer och apor. Men det är ju egentligen bara humor! Fulsnyggt och samtidigt lite läskigt.

Vad tycker ni? Ska jag byta tillbaka till hederliga raka bananer eller köra på brudtemat?


(Om det inte syns än beror det på att bloggen är seg på att ladda)

språklektion

I lördags sålde jag en liten bit av min själ till blocket. Jag la ut en annons om att jag sökte lägenhet, och jag tyckte det kanske kunde vara lite kul att lägga ut en liten bild på migsjälv så folk ser att jag är trevlig (?). Tyvärr råkade den "lilla" bilden bli en extremt snorstor bild, och jag skrattar (och gråter) inombords varje gång jag ser annonsen.
Och jag trodde faktiskt inte en jävel skulle svara på annonsen heller, men jag har faktiskt hört från flera stycken! Dock mest om jag vill hyra rum.

Och nu till en annan sak som jag aldrig har behärskat särskilt bra; språk. I sexan fick vi välja vilket språk vi ville läsa, och jag valde spanska. Jag fattade faktiskt nästan inget, och jag lärde mig ännu mindre. Spanska är ett skitspråk. Så i åttan valde jag att läsa om spanskan från grund, eftersom jag redan läst spanska i flera år. Jag fick IG.
Så jag la helt ner mina planer på att snacka sensuell spanska och satsade på engelskan som jag knappt hade G i. Det gick faktiskt lite bättre.
Ännu värre blev det på gymnasiet, då fick vi välja ett extraämne, jag bestämde mig för att språk är roligt och valde teckenspråk. Teckenspråk är ett skitspråk. Jag minns inget alls förutom beteckningen på "hora/läder".
I grund tycker jag att mina engelskakunskaper är riktigt bra, jag förstår det rätt bra, men när det kommer till att snacka engelska - det gör jag bara inte. jag låter som en motorcykel på tyska när jag försöker.

Och nu till den roliga delen! Igår låg jag i sängen och försökte somna till "scrubs", klockan var väl nästan tolv och jag hade precis somnat till. Då ringer telefonhelvetet. Jag brukar aldrig svara om det står "dolt nummer", men i min sömnighet svarade jag ändå. Och trofan att det var en engelskkille. Eller rättare sagt, en jamicansk kille som snackade flytande engelska och ville att jag skulle hyra ett rum av honom. Först fattade jag inte att han ens var engelsk. Men karln snackade på som tusan och ville veta allt om mig. Jobb, ålder?
- Öhum...I äm tväntitå jers åld. Jobbing as a...öh...härdrässär?
Själv var han tydligen modell som reste mycket till NY och London. Sa han. Hahaha.
Jag såg allt framför mig, det skulle vara en katastrof att bo ihop med honom, en blandning mellan en riktigt dålig engelskakurs och "zoolander".
Imorse trodde jag att jag drömt allt, men såg på mobilen att det katastrofala samtalet faktiskt hade ägt rum.
Men vem fan ringer klockan tolv på natten?Oj vad långt det blev, jag har skrivklåda.

På fredag ska jag gå på filmpremiär! Någon halvbra rulle med Will Smith, men gud döh, han ä ju så charmi!
Hoppas det är någon slags dresscode, typ "bondbrud" eller "balballt".

Sen på lördag ska jag och se på synthare och dansa synth, kanske klär jag oxå ut mig en till synthare? Jag vill ha synth i mitt liv!  KUL.

//Apan

Knuten!

Trots att jag är frisör har jag knappt ägnat ett enda inlägg om hår eller frisyrer. Och det beror på att jag inte vill ha det här som en trendblogg av något slag, jag skriver hellre om mig.

Men, här bjur jag iallafall på något jag upptäckt är enormt snyggt och lättfixat, nämligen knuten! jag brukar sätta den svinhögt upp, göra knut på eländet och vira lite löshår runt så den blir sådär stor och burrig. Läckert!
image93


Skvallerakuten

Tjennamoss alla monsterdiggare!
Ursäkta min nästintill obefintliga internetfrånvaro på sistone, jag har fortfarande ingen dator så jag får snällt springa och härja på bibblan. 

Helgen:
I fredags kände jag mig alltför lat och trött och bestämde mig för att gone mig i min egen ensamhet. Så det var helt lugna bullar faktiskt.
I lördags bestämde jag mig dock för att dra ut på lite gallej, den enda jag lyckades dra med ut var Emmy, men vafan, vi hade snorkul! Först satt vi och skvallrade hos mig och sen drog vi lagom packade till ankan. Det var nästan lite väl lugnt faktiskt, sen kom hennes klasskompisar. haha, dom pluggar bioanalytisktekniker (alltså nåt sånt i den stilen, jag kommer aldrig lära mig) och det vimlade av nördar, till min stora förtjusning. En i gänget var störste nörd och helt humorbefriad, när vi skakade hand hörde jag inte vad han sa och skojjade till det lite:
- Jaha, du heter Erik Berg? (alltså ölen hette så, eriksberg) han bara stirrade surt på mig. Sen gick han och hämtade en ny öl.
- ahaaa, det var Carl Berg? Jag skrattade så jag grinade, det gjorde inte han.
Jag är alltid lika rolig.

Till slut tröttnade vi på eländet och drog på en miniefterfest hos emmys ex. Trevligt.
När jag åkte hem med bussen halvsov jag. Sen mådde jag illa och blev extremt rastlös, så jag började prata med tjejen som satt brevid mig. Hon var nykter och jobbade som kock. Jag sa att vi hade blivit ett perfekt par, hon kunde laga mat och jag kunde klippa. Haha! Hoppas hon inte tog det alltför allvarligt...

När jag väl var hemma ramlade jag i hallen, skrattade hysteriskt och somnade bland alla jackor.
Jag kan väl tillägga att jag faktiskt inte var snorfull utan bara jävligt trött.

Det var min helg. Hur var eran?


Nyttiga apan

Nu har jag gett mig fan på att gå ner ett par laggar innan badsäsongen så jag slipper låsas in i något skjul och sitta där och skämmas. Så, jag gick helt enkelt och köpte en påse morötter. det känns rätt lagom nyttigt. 

Missförstå mig rätt nu, jag vill inte bli pinne, utan bara lite mindre lina. Jag har varit smal och jag ser inte klok ut, jag trivs med lite fläsk, då sitter man skönast.
Men frånochmed nu ska det bli ändring på godisflötandet.

Saker jag inte ska äta (på ett tag):
- skitmycket godis
- chipsen.
- sån där asgod klyftpotatis med sås.


jag tänker dock fortsätta med ölet, det är ingen idé att vara nykter, saker blir inte roligare för det.//peace

telefon.

Haha. det är skitkul när brorsan svarar i telefonen!

-areäniklas?
-nej
-nej
-nej
-nej


trevlig kille det där.
Jag undrar om det var en till telefonförsäljare?


(P.S jag har inte tvättat håret sen i lördags, och jag har inga planer på att göra det idag heller.)

Bygglov

Ahhh... äääntligen börjar saker och ting ordna sig, nu är det bara att hitta en lägenhet i västerås, sälja min lägenhet, börja jobba, hitta en trevlig karl, börja odla barn, och sen kan jag luta mig tillbaka på en klippa i söderhavet med någon smarrig spritdrink.
Jag känner mig faktiskt inte sådär jättekräsen i lägenhetsval om jag ska vara ärlig. Det hade varit skitkul att bo i ett kollektiv med karlar och kvigor! Jag gillar ju faktiskt sojakorv.


Igår var det "bygglov" på teve, pappa var redigt nervös vilket han borde vara, eftersom han faktiskt ska vara med i framtida teveprogram (jag gissar på att det är om ungefär 2 veckor). Och nej, han fick inte sin lägenhet renoverad, han var med och byggde! Det är fett. Jag frågade om han kunde fråga bygglovs-Matte om han var singel.
Och vet ni vad? Det var han. Jag vill klippa honom.
image91

Nej, nu ska jag äta eventuell frukost.

-L

carro gynning

image90

Jag tycker att Carolina Gynning är helt fantastisk! Hon är skitjobbig och extremt skrikig, men skitrolig!
Och till skillnad från alla andra bimbobrudar är hon även snygg och har tagit ut silikonböbbera.

eh... ja...
skrivtorka.

kjamizaj.

idolbild

image88

Varsågod, en idolbild där jag ser ytterst hård och kall ut.
yawza!

helgohärj

Trots uteblivna pengar så blev det lite härj i helgen trots allt. I fredags hade jag och sudden lite småmys och drack ett par bärsingar och käkade ostbricka deluxe! Det finns tydligen ostar med alla möjliga konstiga smaker, en smakade körsbär och en annan bär. Jag skulle vilja smaka en ost med kaffesmak. det vore ju löjligt fränt.

I lördags drog vi ut på krogen, inkasserade lite bärs och så var vi på´t igen. Först drog vi på förfest hos kritan och hennes karl,  där skulle vi tydligen spela något "jätteroligt" spel. Jag tror det hette...öh... "den ofrivillige spelaren" eller nåt, och det stämde ju rätt bra in eftersom jag är totalt råkorkad till allt som har med siffror och pengar att göra (det finns en anledning till min fattigdom med..). Jag fattade i princip inget av spelet alls och helt plötsligt var det slut. eh.
Efter det ofrivilliga spelet drog vi till ankan, lagom såsiga. Det var lagom mycket folk och jag träffade hela två kändisar! Det kändes stort på något sätt. Som om jag var utsänd.

Jag har märkt en ganska lustig grej med mig, att varje gång jag träffar någon karl så vill jag diskutera vilt om precis ingenting, så vad än karlstackarn än säger, ska jag alltid tycka motsatsen. Och det här slutar i princip alltid med att jag tycker karl är helt idiotisk. Det kanske inte är så konstigt att jag är singel.
Kille: John Lennon var ett geni!
apan: det tycker du bara för att han är död.
kille: nej! Han var jätteduktig och jättegenerös.
apan: ja, men det finns det många som är. Hade Elton john varit död så hade du säkert tyckt han var ett geni. Bill Gates! Han är ett geni! Och jättegenerös, han skänker asmycket pengar jämt.
yata yata...

Hade han börjat prata om olika löksorter hade jag antagligen insisterat på att lök var ett påhitt från helvetet.


//apan

(P.S jag fick inga pengar idag heller, är det meningen att jag ska dö fattig?)


Dineros!

Arrrrg. Jag är så pissed off, jag trodde verkligen jag skulle få pengar innan helgen så jag kunde slåss och dricka sprit, samt betala alla jäkla räkningar. Men icke! gah, jag är så grinig att jag slår någon snart.
Gah!!! pengar - nu!!


jojoba

Jahapp. Nu är det bestämt, jag ska börja jobba 27:e februari. gah, jag fattar inte hur jag ska få tag i en lägenhet dock. Jäkla västerås.

Jag vill gå till ankan i helgen! följ med mig! snella!!!


haha, alltså brevid mig (jag sitter på bibblan) sitter det ett ryskt eller polskt par och viskar på okänt språk. Dom viskar så det klibbar sig i munnen. Gah. varför viskar dom? Ingen förstår antagligen vad dom säger, eller viskar dom för att dom befinner sig i ett bibliotek? Det driver mig lätt vansinnig iallafall. Jag undrar om det är för att dom viskar, eller för att jag inte förstår vad dom säger.

Heroin chic karlsson

Jag har gått ner tre kilo (vad jag vet om) sen jag blev sjuk, och nu är jag fattig som benmärgen igen, vilket innebär att jag inte har någon frukost. Och har jag ingen frukost går det absolut inte att väga upp det med något annat, t.ex korv, eller kantareller. Så jag skiter i frukosten helt. Jag hoppas jag får dineros snart. Då ska jag köpa det jag älskar mest i världen (förutom migsjälv då), ost! Ost är bra, ost är gott, ost med bregott! mm.

Får jag inte pengar kan jag ju kanske vänta mig ett liv på gatan, vilket borde innebära att jag ytterligare går ner minst tio kilo. Går jag ner mer efter det kanske jag kan bli modell, och modeller knarkar ju, och då kan jag bli den "knarkande modellen", eller "heroin chic- karlsson". Då kanske jag fryser ihjäl istället. öh...
Fan, jag glömde bort poängen med hela inlägget.
Det märks nog att jag är hungrig. örke va pinne.


arghhh

Attans bananer, nu har min dator kapejsat. Den har gett upp med andra ord, det finns inte en chans i världen att helvetet går att fixa. Den vägrar ge med sig alls. Känns lite surt och ytterst rastlöst just nu. Dock har pappa lovat en ny dator som jag kan få låna ett tag.
Blaaah, och alla bilder och sån skit, borta. :(

Sitter vid bibblan, känns lite flashback östersund nästan. Ja, vi får väl se när jag återkommer och vandaliserar igen, lär väl dröja, som allt annat.
Vill ni nå mig på något vänster så är det nog lättast med teflon eller mobil. Ja, ni kan ju rutinerna.

(P.S jag är frisk och jävlig igen!)

dött djur eller inte.

Vegetarianer äter inte kött. Veganer äter inte kött eller något som kommer från djur.
Så långt har jag fattat, det jag däremot inte fattar är varför det finns vissa (främst) veganer och vegetarianer beter sig som hysteriskt kristna amerikaner som absolut vill omvända alla dom träffar. På ett sätt förstår jag varför dom vill omvända en, det är ju synd om djuren, köttet fastnar i ens tarmar osv, men det är ändå ett val jag gjort att äta kött, och hade jag velat sluta hade jag antagligen gjort det för längesen. Däremot tycker jag det är fruktansvärt otrevligt med folk som totalt dömer ut en som dumhuvud bara för att man äter döda djur. Som pekar i ens mat och kvider "åhhhh, hur kan du äta det dääär, bläää, det är stympade kalvar."
Jag vet vad jag äter, som sagt det är ett medvetet val som jag inte vill vara utan. Jag gillar kött, det gör mig inte till en sämre människa (eller jo, kanske pyttelite). Missförstå mig rätt, jag har ingenting emot vegetarianer eller veganer, så länge folk inte sitter och pekar i maten och gnäller om nermaldt skelett och djurstympning, och nu menar jag såklart inte att  alla vegetarianer/veganer är såhär, men det finns tyvärr folk utan vett varesig dom äter dött djur eller inte. 
Jag äter kött, jag skiter i vad du äter.


//fred och kärlek


TOKIO HOTEL

Första gången jag såg "Tokio hotel" på MVT blev jag jätteförvirrad, det lät som en kille som sjöng, men...var det verkligen så? Pojkstackarn såg ut som en halvful tjej med allvarliga ätstörningar och för mycket kajal. Så...var det en tjej? Det är fortfarande ett lite suddigt begrepp, men jag har försökt intala mig att det faktiskt var en kille, trots allt. Sen funderade jag inte mer på det, förräns jag hörde obstinata tonåringar med rosa läppglans och skärsår på armarna prata om den här "fantastiska grupp" som hade en "jättehet sångare". Det gjorde ju inte min förvirring lättare, tydligen hade den här "fantastiska gruppen" växt sig oerhört stora på rekordtid. För mig är det ett helt Scooby-doo-mysterium, Tokio Hotel är antagligen bland det mest alldagliga jag hört och sträcker sig inte ifrån mängden heller. Men många småtjejer verkar tydligen älska den här könsblandningen till sångare, och han är tydligen rätt ung oxå, vilket antagligen gör att småbrudarna tror sig ha en chans.
Så...han ser ut som en tjej, och tjejerna älskar honom, är alla småbrudar som gillar honom halvgay? Eller vad är det frågan om? Vad är det för fel på dagens ungdom som gillar sånt här skräp? Jag är för gammal för sånt här, men jag ska berätta sanningen för er så slipper ni gå och fundera;
TOKIO HOTEL SUGER.
image87

Så var det sagt. Tack för ordet.


Nyårslöften.

En sak som är rätt bra med att vara sjuk är att jag knappt har några smaklökar och en hals som går att jämföra med en köttkvar, det enda jag i princip kan äta är thé, och jag har faktiskt bara lyckats knö ner fyra cigg (sen tisdags).
Det är ju skitbra! Om allt går enligt mina beräkningar kommer jag att ha gått ner minst 10 kg innan helgen, och vara rökfri så fort paketet tagit slut. Då kommer det innebära att jag nästan blivit avklarad med två av femhundra nyårslöften!
yey!Det som är mindre bra med att vara sjuk är att jag är så rastlös att jag har fått halsbränna (av thé?) och jag har ritat ungefär 230 teckningar idag varav två blev hyffsade. Jag måste komma ut imorrn, feber eller inte, jag måste få underhållning på något sätt. Jag kanske kan börja träna akrobatik i valfria träd?
Hm..

rödnosa

image86

hehe. Röd och döv.

the year of -07

Jag vill oxå sammafatta året som gått! Snott från Björn


1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Ja, massa grejer! Som att klippa och fläta.

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Jag tror inte jag gav några

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Inte vad jag vet?

4. Dog någon som stod dig nära?
nej, men en barndomskompis dog.

5. Vilka länder besökte du?
Inte ens Norge.

6. Är det något du saknar år 2007 som du vill ha år 2008?
Ja, en jobb och en karl skulle sitta fint.

7. Vilket datum från år 2007 kommer du alltid att minnas?
Antagligen söndags.

8. Vad var din största framgång 2007?
frisörutbildning!

9. Största misstaget?
Att inte knacka först.  

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Jag är alltid sjuk, och så hade jag en cysta i röven som aldrig verkar försvinna.

11. Bästa köpet?
åh, min vinterjacka är skitball!

12. Vad spenderade du mest pengar på?
mat och sjukhusbesök.  

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
jag är alltid glad. Nästan.öh.

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2007?
haha, allt med justin timberlake och "my hump"

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
extremt glad!

16. Vad önskar du att du gjort mer?
Badat och tränat.

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
ramlat.

18. Hur tillbringade du julen?
Hos moster! Och pappa såklart.

19. Blev du kär i år?
Icke!

20. Hur många one night stands?
Ähvafan, det kan jag ju inte svara på, min släkt läser ju här. 

21. Favoritprogram på TV?
House, Dexter, Desperate housewives och scrubs.

22. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
Njä, inte mer än vanligt.

23. Bästa boken du läste i år?
Fan, jag har ju knappt hunnit läsa iår.

24. Största musikaliska upptäckten?
Detektivbyrån och pacific.

25. Något du önskade dig och fick?
En MP3-spelare och pjamas!

26. Något du önskade dig men inte fick?
Ja, en tam muterad bauta-panter

27. Årets bästa film?
Jag kan inte välja..

28. Vad gjorde du på din födelsedag 2007?
Jag minns inte...faktiskt. var i skolan?

29. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Ett jobb på direkten kanske.

30. Hur skulle du beskriva din stil år 2007?
Förvirrad, varken endra eller.

31. Vad fick dig att må bra?
vänner och skolan.

32. Vilken kändis var du mest sugen på?
Justim Timberlake!!

33. Vilken politisk debatt engagerade dig mest?
Den där stora. du vet.

34. Vem saknade du?
en.

35. De bästa nya människorna du träffade?
Huga, Tina mest kanske.

36. En värdefull läxa du lärt dig i år?
Att det ordnar sig alltid.

37. Citera en sångtext som summerar ditt år:
Nej inga jävla sångtexter, jag brukar inte lyssna på vad som sjungs.


dikta dig!

Hahaha, jag hittade massor av gamla dikter! här finns flera!
http://www.stonline.se/ungast/dikt.php


Pengar är bra,
pengar är kul,
får jag inte pengar blir jag ful.
Ge mig ett öre eller en femma,
i utbyte kan du få en penna!
Eller kanske lite morfin,
eller ett glas pencellin?
Jo jag gör vad som helst för lite pengar,
fast det lär jag inte se förränns det regnar...
Jag kan suga dina tår,
fläta ditt hår,
allt för en ljuvlig femma
(och på köpet får du en penna!!)


glass o glass,
du är inte kass.
glass är god,
glass är fin,
glass smakar inte som heroin.

Mina ögon är röda,
mina kinder vill blöda,
min näsa rinner,
och slemloppet vinner.
Tussarna i näsan vackert sitter,
jag är en aning bitter.
huvudet gör ont,
det bara går "ront".
Håret är åt alla håll,
ja mina vänner, jag är ett levande såll.

rosor är röda,
violer är grå.
jag heter Lina,
det gör inte du.


jag kom på en dikt på bussen,
nära vid slussen.
Men jag har glömt den nu.
bu-hu-bu-hu

Jag ser på dig.
Du ser på Mig.
Vi ser på varandra.
fan va ful du är.

läcker och sjuk

image82
*Kjamiz*
image83
Idag har jag målat! Ser ni vem det är?

image85
snyggaste bilden från nyår.

fever fever!

Jag är helt från vettet idag. Jag är så nerfebrad att jag inte riktigt fattar nåt alls, jag råkade göra frukost tre gånger då jag kom ihåg att jag faktiskt redan ätit frukost.
Det passar sig egentligen inte alls att vara sjuk just nu, jag hinner inte, har asmycket skit att ta itu med och fixa.

Hm. Har funderat i ett par dagar om man skulle ta en morfintablett för min stackars röv (som såklart oxå gör asont), men jag känner mig faktiskt jävligt rädd för dom där hyvlans tabletterna, sist jag tog en attackspydde jag och blev skitsnurrig. Jag kanske borde nöja mig med lite fil istället. Eller just jäklar, jag har ju redan ätit frukost...

feberpoeten

Så, nu har jag äntligen blivit sjuk, hah! Jag visste väl det, att sjukdomen skulle smyga sig på när man som minst behöver den.
Blev halvsjuk i förrgår, men igår gav den sig på mig ordentligt, med förkylning och göttepösen feber. Jag antog att det gick att supa bort eländet, men konstigt nog blev det bara värre. Imorse vaknade jag av att jag var så igenslemmad i halsen att jag knappt fick någon luft. Min hals är lika stor som Mr T´s underarm.  Min näsa ska vi inte ens tala om.

Förutom att jag var sjuk igår så var gårdagen riktigt trevlig, folk var snygga och utklädda. Det var helbra stämning, och jag blev inte ens helfull, trots att folk påstod det, men det var nog febern som spökade. Inga större skandaler direkt, fast jag blir lite smågrinig på folk som inte kan tala TILL en utan TILL andra först. Om någon är sur på mig vill jag gärna veta det.
image81
jag gjorde ett tappert försök till att se ut som snövit. gick väl sådär. 


Hörrni, nu äre ju "tillbaka till framtiden!" Tål att tittas på.


 
//Peace and feber


RSS 2.0