helgohärj

Trots uteblivna pengar så blev det lite härj i helgen trots allt. I fredags hade jag och sudden lite småmys och drack ett par bärsingar och käkade ostbricka deluxe! Det finns tydligen ostar med alla möjliga konstiga smaker, en smakade körsbär och en annan bär. Jag skulle vilja smaka en ost med kaffesmak. det vore ju löjligt fränt.

I lördags drog vi ut på krogen, inkasserade lite bärs och så var vi på´t igen. Först drog vi på förfest hos kritan och hennes karl,  där skulle vi tydligen spela något "jätteroligt" spel. Jag tror det hette...öh... "den ofrivillige spelaren" eller nåt, och det stämde ju rätt bra in eftersom jag är totalt råkorkad till allt som har med siffror och pengar att göra (det finns en anledning till min fattigdom med..). Jag fattade i princip inget av spelet alls och helt plötsligt var det slut. eh.
Efter det ofrivilliga spelet drog vi till ankan, lagom såsiga. Det var lagom mycket folk och jag träffade hela två kändisar! Det kändes stort på något sätt. Som om jag var utsänd.

Jag har märkt en ganska lustig grej med mig, att varje gång jag träffar någon karl så vill jag diskutera vilt om precis ingenting, så vad än karlstackarn än säger, ska jag alltid tycka motsatsen. Och det här slutar i princip alltid med att jag tycker karl är helt idiotisk. Det kanske inte är så konstigt att jag är singel.
Kille: John Lennon var ett geni!
apan: det tycker du bara för att han är död.
kille: nej! Han var jätteduktig och jättegenerös.
apan: ja, men det finns det många som är. Hade Elton john varit död så hade du säkert tyckt han var ett geni. Bill Gates! Han är ett geni! Och jättegenerös, han skänker asmycket pengar jämt.
yata yata...

Hade han börjat prata om olika löksorter hade jag antagligen insisterat på att lök var ett påhitt från helvetet.


//apan

(P.S jag fick inga pengar idag heller, är det meningen att jag ska dö fattig?)


Kommentarer
Postat av: Dan

Elton John ÄR ett geni. Ville bara tillägga det. :)

2008-01-14 @ 22:49:52
URL: http://secretagentman07.blogspot.com
Postat av: apan

haha, klart han är. ;)

2008-01-15 @ 11:34:42
URL: http://sugarmonkey.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0