HEJH!

Goddag. Eller kväll.

Idag är första dagen av provjobbsveckan avklarad. Gick bra, var rätt lugnt i salongen, dom har ett jätteballt bokningssystem på datorn! Råkade boka in en kund på mig imorrn. Engelsk kund.
Hänvisar alla till detta inlägg, tänk på mig imorrn.

nageljävel.

Okej, imorrn skall jag ju provjobba. Och jag fick ju reda på att hon jag ska provjobba hos har vunnit typ OS (VM?) i naglar. Typ manikyr? Så jag har suttit i två timmar och pillat som fan med nagellack för att det ska se så proffsigt ut som möjligt, vilket det självklart inte gör. Blev mosigt och halvfult, råkade skrapa bort halva nagellacket på en nagel oxå. Jävla meck. Tjejgrejer suger.

så här blev det. NOT.


ofcårze.

Bråkade med ungdomar på studentfest såklart.


Åhhh....

Aj aj aj! Det gör skitont när jag tänker. TRÄKEPS 2000!!! Haha, vad gjorde jag igår undrar ni?

1) jag var på studenfest och bråkade med studenter.
2) jag var hos sudden och bråkade med alla andra.
3) jag var hos sudden och skickade sms till Hannill och krävde att hon skulle skicka ett mms där hon har huvudet i microvågsugnen.



Tell you later dater!

ARGH!

klockan är typ...sådär...5.00, brukar va i säng senast (senap??) två. HAHA. Är helt sjukt trött. Hr bråkat halva kvällen med en kille om religionstro. Jääääävligt onödigt, men väääldigt spännande och överdrivet hård diskussion.
Från och med nu hatar jag officiellt alla som inte tycker som mig.

Note to myself:

Skaffa fler singelvänner. Eller en pojkvän. Fast det är nog lättare att skaffa singelvänner.

I februari firar jag förresten 4 år som singel! Funderar på att skojja till det med en kastrering då, eller nåt annat trevligt.

Brüno!

Håller på att se på Brüno i skrivande stund! Jävligt skitpinsam film. Jag blir så generad att jag spolar över dom pinsamma bitarna och fnissar som en fjortonåring. Gjorde samma sak med Borat-filmen, filmen var kanske 1.30, med spolning - 30 minuter!



tres cerveza.

Jag blev aldrig särskilt full igår. Tröttnade efter tre öl, satte mig i sängen och såg på Futurama tills jag somnade, runt elvasnåret.
Ni vet, har man sovit som en kratta, dricker tre bärs, så..tja... då somnar man rätt fort.
Tyvärr råkade jag somna i sittande ställning, med datorn på, lyset tänt och en enorm mal som fladdrade omkring i rummet. "Imponerande", tänkte jag när jag vaknade halv fem imorse, stängde av datorn, släckte lyset, hade extremt ont i ryggen och hade dessutom mobilen i handen. HAHA. Men jag lyckades somna om, och sov till 7.30. Alltid nåt!

Tror mina lördagsplaner verkar gå åt helvete oxå. Hannill är sjuk, sudden får främmande, och Emmy?

Reservplan:
1) Botar Hannill med microvågsugn.
2) Kapar suddens fest iförd toga.
3) Bakar Hasch-brownies, åker till Emmy, ger emmy kaka = emmy följer med ut.

JAJA. Dä fixer säj! Måste ju fan fira provjobbsveckan!



woho!

Jag ska provjobba hela nästa vecka!! Ska bli skitkul! Önska mig krycka till!

Bollibolli!

Idag har jag ätit massa fisk. Man blir smart av firre har jag hört, så jag försöker jämna ut det med ett par kvällsbärsa. Ikväll skall jag sova, Bannemig!
Har även varit en sväng på arbetsförnedringen, dom var samma grejer som sist, fast denna gången grinade jag inte. HAHA.
Sen drog jag till mamsen, slöade där i ett par timmar, och lyckades få mamma att hjälpa mig att lägga upp min nya klänning. Och så passade SJÄLVKLART på att ta massa kort. Vafan lixom? Har man godis så bjur man?


"hej jag har ovanligt mycket volym i håret idag"


försökte ta kort på klänningsjäveln oxå. Jizz in my pants.


Ja, ni fattar poängen va? Jag får extremstora böbber i klänningen,
och äter jag tillräckligt mycket, så ser jag antagligen ut som jag är i minst fjärde månaden.


nagglera! köpte franskt manikyrkit igår som blev lagom onaturligt.
 Emelie sa att jag hade fina naglar så jag blev så jävla nöjd att jag kände att jag var tvungen att ta kort på dom nu.



Nu jävlar ska jag bli full!





/&%¤¤####!!!!!

Igår kväll drack jag kaffe på tok för sent i ett hyperaktivt beteende. Inte smart alls, jag blev ju inte direkt lugnare. Somnade runt två och vaknade 6.30 imorse och har varit vaken sen dess. Inte undra på att jag är pissgrinig. Känner nästan för att tortera katter, eller nåt annat trevligt.

Nu måste jag föna barret, på med spackel och sen blir det arbetsförmedlingen. Fyfan vad sköjj. Eller inte.
&(%¤##""%(())(/)=""##¤¤¤!!!!!!!!!!!!!!


passande morgonlåt känns det som.

alabama 3 - woke up this morning (den är lite dryg i början,spola fram till 0.30)

synthigt.

Har fått asdille synth på sistone. Känner mig som värste mörke übersyntharen när jag knallar runt i stan med halvdeppig plingelplongmusik i öronen. Men dä äää ju så gött o lyssna på! BAS I MITT HJÄRTA!


den här låten har jag fullt upp med att lyssna sönder för tillfället. SKITBRA!
covenant - bullet.

det är dags...

Var ju skiiitlängesen jag la upp en smarrig egobild för att främja den manliga skaran av mina läsare. So, here it goes!



läcker och fin, "maybe she´s born with it..."


shöp shöp.

Idag var jag på stan, tänkte köpa mig något fint och fräckt. Hittade inget vettigt utan köpte bara vanligt levebröd, typ deo, strumpbyxor, lösögonfransar, ja, ni vet. Drog in på apoteket och skulle köpa rengöringskräm, kassörskan lyckades övertala mig till att köpa ett paket med massa dret i. "UH VA BILLIGT! DU SPARER TRETTIO SPÄNN VETTÖ!", vilket jag egentligen inte gjorde, jag förlorade snarare 60 spänn på grejer jag inte alls behövde. haha! Sälj mig en ponny och jag köpern!

Sen blev jag grinig och köpte en baguette, då träffade jag på Miss Kristin och hennes polers! Vi satt o tjöta ett tag, sen drog jag till Emelie och klippte henne i en käck carolina gynning frilla. Skitfint! När jag klippt klart övertalade jag emelie till att hänga med på stan en svängom, då hittade jag massor med fina grejer! Skumt.



Ja, typ det köpte jag. Och en kjol. Skitsöt skjortklänning från Vila! Gillert, ska fråga mamsen om hon kan lägga upp den åt mig så att jag slipper se så dvärgig ut i den.

Nu ska jag pröva alla kläder och sortera ut vad jag ska lämna tillbaka. haha.

(börjar det förvandlas till någon jävla modeblogg eller?)


baguette baguette...

Eftersom min påtänkta videoblogg sög så laddar jag upp något helt obegripligt istället. Det här är skitgammalt, skulle gissa på...2004-2005? Eller nåt. Och vi befann oss i Strömstad.
Kan ni gissa vad vi pratar om? Fem poäng till den som klurar ut!


Och fyfan vad ful jag var i håret! skam skam!

Gay-Lina.

När jag var 19 bast gick jag på studenbal. Ensam. Skittråkig bal, fulla idioter, jag halvhatade min klass och jag var totalt jävla malplacerad. Tror tillochmed att jag grinade lite när jag skulle gå in.
Haltade iväg till baren och köpte mig en bärs, sen hittade jag min bordsplacering, brevid min lärare. Såklart. Han pratade om taxuppfödning i tre timmar, tre jävla timmar! Tillslut sa jag att jag hatade hundar, sen satt vi och surade i tystnad.

En klasskompis var otrogen mot sin pojkvän. Det minns jag. Jag minns oxå att en annan klasskompis kom fram och frågade; "Lina, jag har alltid undrat, är du gay?", varav jag blev skitförbannad och svarade "det har inte du med att göra." Jävla skitfråga. Spelar stor roll om jag är gay som en amerikansk hockeyspelare eller inte? Varför bryr sig folk? Fattar inte alls det intressanta i folks läggning överhuvudtaget, sålänge det inte är en karl som jag sitter o stenraggar på.

Jo, ett år efter att jag gick ut gymnasiet hittade jag en sån där katalog där folk skriver små dikter och skojjigheter om varandra i klassen, min skola fanns inte med, men alla andra skolor fanns med. Och gissa om jag blev förvånad när jag såg att en kille jag dejtat lite smått hade någon jävla dikt som...öh...handlade om hur gay jag var. Mitt namn stod inte med, men det var rätt så överdrivet uppenbart att det handlade om mig. Herregud.
Skrattade och grinade om vartannat i en kvart, sen ringde jag upp karjäveln o skällde ut honom.

Ojrå, nu tappade jag bort poängen o skrev ett helt annat inlägg än vad jag skulle göra. Det skulle egentligen handlat om studentlivet. Haha!
Jaja, skitsamma, jag fattar fortfarande inte grejen med folk som faktiskt bryr sig om vad man har för läggning eller inte. Tycker det är totalt jävla ointressant. Huvudsaken är väl hurvida man är trevlig eller inte.

ERA NOLLOR!!

Igårkväll ringde sudden halvfull och orolig. Hon trodde att jag dött eftersom jag inte uppdaterat tillräckligt. Men jag har fan inget vettigt att skriva om! Och igår satt jag och redigerade en video jag tänke kunde bli skitkul, men den blev askass. Röv.

Sudden och Hannill har fanimej gått och blivit studenter. Och med det kommer nollningen. Båda två härjar runt som två fjortisar på roofies. Trycker in massa folk i telefonkiosker och skrämmer gamla tanter på stan. Jävla omogen stil asså.
Träffar massa nytt fjortisfolk, går på massa fester endast för studenter, osv. Jävla fjantar!!!!
Och nej, jag är INTE avundsjuk...








(okejrå, kanske lite)

ap-modernt.

TJOHEJSAN BLOGGIZ!

Har spelat in en ny video halva dagen, och den blir nog sämre än jag tror. Men ska fixa redigeringsprogram sen och klippa och klistra lite, så får vi väl se.

Igår var jag i le stada hela dagen, först klippte jag + färgade Emmy, sen drog vi till Emmys syster Josse och klippte till + färgade+slingade hennes polare. Jag tog faktiskt kort, men jävla pisskameran vill inte ta bra kort. Bajsekatt.

Hittade massa fina grejer på Monki! Jävlar vad shoppingsugen jag är. Kan ingen skänka en miljon eller två?
Och en duffeljävel! Den är så fin att jag gråter inombords när jag tänker på den. Ser lätt ut som rödluvan i den.


Jag gör aldrig modegrejer! Antagligen för att jag är halvbesatt av pösiga gravidkläder (bekvämt och fettbefriande), så jag ser det som en bra ursäkt till att göra ett...modecollage alltså. "Mode", fan vilken tantigt ord. Vad säger kidzen? "Fashionizta?" "Citychic?" nej jag vet inte.

Duffeln! Älskert. Och pimp-skorna. Har alltid önskat mig pimp-skor. När jag tog studenten hade jag en hel kostym i pimp-stil. Haha!
Skitsamma, allt är från monki, för den som undrar.



smoothie!

Drack nyss frukt. Alltså en smoothie (varför har dom döpt det till smoothie för? det är ju omöjligt att uttala.). Gud vad praktiskt det är med mixdrad mat. Mixer-mat. Drack upp "smoothien" på en halv sekund, och sen var jag mätt och lycklig.
Jag vill pröva att mixra (mixtra? vafan säger man?) mer mat. Kan tänka mig att mixra hela frukosten kanske? flingor, fil och kaffe, allt i ett. Three in one. How praktiskt!
 Och varför inte mixra lunchen när vi ändå håller på. potatis, köttfärsbiff och grönsaker, spä ut med ett glas mjölk. Bu eller bä?






som ni undrat!

Klockan är...16.30 i skrivande sekund och jag insåg just att jag glömt att uppdatera bloggjäveln. Sen känns det iofs jävligt onödigt att uppdatera bloggfan när jag inte har något vettigt att skriva.
Gick ut och gick imorse med brorsan. Jag glömde bort att det fortfarande var sommar och drog på mig mina ap-läckra hip-hop kläder och svettades som en törstig kamel. Typ, bah, HALLLÅÅÅ?? Jävla smart är därå?

Skämt åsido, sen åt jag upp gårdagens popcorn. Gillar popcorn. Och tonfisk. I spanien (och säkert staterna) sockrar dom popcornen istället för att salta, det är skitkonstigt. Dom är så konstiga i andra länder som inte gör samma saker som oss i sverige tycker jag.

Har drömt hela natten om en ny videoblogg eftersom folk blev som galna i min förra. Kommer väl sluta med att jag får sån extrem prestationsångest att låser in mig i garderoben med en ficklampa och försöker göra en "blair witch closet" (HAHAHA!). Men vi får väl se, brorsan får fixa ett redigeringsprogram först, så slipper han göra allt. Men det spörs!

För övrigt är det stentomt i min hjärna. Funderar på att skita i att betala lånet den här månaden, ta pengarna och bygga en hydda i skogen och sen aldrig höra av mig igen.



eftersom jag är så jävla skabbig idag så lägger jag upp en bild som jag..öh..säkert lagt upp förut där jag är snygg. Önskar att jag alltid var så snygg, men örke fåfänga.
 Och nu verkar det ju som att jag alltid har samma tröja på mig varje gång jag fotar, skyller på märkliga samanträffanden.

kaffe-totalis.

Körv. Somnade i soffan förut, det var trevligt. Vill äta lite oxå, men inget känns "rätt" just nu. Hade varit lajbans med ett kilo fetaost och knäckebröd, hade gjort min dag.
Ska öka på lite med kolhydrattjofsen till veckan oxå. Min mage blev helt vansinnig igår när jag åt socker, herregud vad känslig den är. Men lite promenixer på det så lär jag väl se lite mindre säl-liknande till hösten. Eller beach 2012.

planer för veckan:
måndag: skriva cv. fattar inte varför jag behöver ett cv? mitt personliga brev är skitbra, det borde fan räcka?
tisdag: till le stada, klippa + färga emmy, klippa + färga en tjej. eventuellt bio?
onsdag: får kanske pengar som jag snyltar från statet och samhället?
torsdag: fila på en perfekt helgplan.
fredag: har förhoppningsvis hittat en perfekt helgplan? och arbetsförmedlingen. tjata till mig en jobbcoach.
lördag: vill sjunga karaoke kom jag på nu. Någon som har karaokemaskin?
söndag: uppnått total världsdominans, president över valfritt land, danmark?


Okejrå.

Tack för era vilda gissningar igår. Det var rätt fint. Okej, det "hemliga" jag skulle göra var att gå på krogen. Inte så mycket mer. Tyvärr, ska försöka att styra upp något vildare nästa gång, som att öh... shotta menskopp med Kissie. Vore ju något att skryta om.

Nåväl, det var jag och Emmy som var ute på äventyr. Först hälsade vi på hela syskonskaran Carlsson hos Emmys syster. Ja, det var alltså Emmys syskon vi träffade. Nu blev det snurrigt. Hur många hjärnceller brände jag igår? Nåväl, det var mycket trevligt. Hela syskonskaran Carlsson är skitlika varandra, lite fascinerande faktiskt, jag o min brorsa är inte det minsta lika varandra. Jag är inte lik mamma eller pappa heller. Öh...ja. Jaja, det var mycket trevligt, som sagt, gillar familjen Carlsson!
Efter det så drog ja o Emmy till henne och ölade med svante en svängom, sen drog vi till ankan. Jävla jävla ankan, det var helt jävla fullsmockat överallt, så vi fick improvisera och dansa bland stolarna. Konstaterade även att jag såg ut som en blek turk, lite för mycket spackel, asmycket läppglans och bruna ögon. Mindre spackel nästa gång, helt klart.
Tja... det var rätt lugnt, Emmy blev full, jag blev full, Svante var inte så full. Inga större skandaler.

note to myself; ha högklackat nästa gång jag ska till ankan, blev lätt nertrampad och ihjälklämd.

Och så hittade jag självklart mingelbild.


Svante vill inte vara med, Emmy ser rädd ut, och jag mosar mig desperat in i bilden. Som vanligt alltså.

Fett med sköjj kväll! assåba...




dagens efter.



frukost när den är som bäst!

GISSA TRE GÅNGER.

Gissa vad jag ska göra ikväll? Ni kommer bli förvånade!

If I were a boy...

... hade jag varit rätt ful.





"it´s the sound of my shoes"

Trogna läsare har säkerligen börjat förstå min musiksmak. Det ska vara enkelt, lite blippblopp och om det är texter så ska dom helst inte innehålla något viktigt. Hellre töntigt än bra.


Och som jag har letat efter Tiga - shoes! Texten är så förbannat vrinkass att jag bara måste älska låten, och videon!



- just take off your shoes, just take off your shoes.
- the shoes stay on my feet, the shoes stay on my feet.



HAHA! fantastiskt!! Humor humor humor!

kina here I come!



HAHA, angående det HÄR inlägget.
 Det här är ju det ultimata beviset på att jag förmodligen borde ge upp engelska helt och satsa på något tja...annat språk. Kinesiska kanske? Det är väl världens mest talade språk va?

På tal om språk, jag läste spanska i fyra (fem?) år, och det enda jag minns är "una cerveza por favor" och spanska gångertabellen. i Gymnasiet kände jag mig helt vild och läste teckenspråk i ett par år, därifrån minns jag bara tecknet för "hora/läder".

Eller vafan, nästa gång någon försöker prata engelska med mig så ska jag bara stå och nicka instämmande, säkrast för alla.

dagens outfit - fredagsfin



Dagens outfit har inspirerats utav 90-talets klassiska gangsterlook/hip-hop.

tröja; gåva av kompis, tillhör egentligen kompis pojkvän. Undrar om han saknar den?
tights: säkert h&m.
utseende: eminem?

No disco 4 me.

...Och så var det freitag. Igen. Jag har suttit inne hela veckan. Igår var jag en sväng hos mammsen som fick ett mindre psykbrott över att jag "råkade" radera samtliga tevekanaler (det var tevens fel, inte mitt, jävla nymodigheter!).

Hade typ skitgärna hittat på nåt i helgen. Men jag är fattig som en same, så det lär väl knappast bli nåt tjohej i helg.
Fan, kan ingen ställa upp på en barmhärtighetsklippning då? Lite färg? va? Kom igennurå! Jag lär bli lätt psykstörd om ingen rastar mig snart!



bollibolli!

språkövning med apan.

Idag har jag gjort en exellent språkövning (engelska)video! För er (och mig) som inte är sådär skitbra på det engelska språket har jag även fått hjälp av min käre broder Nicke med undertext. Och det tog fan 1½ timme att redigera skiten så titt, annars fetspöar jag er som värsta chinchillan!



(P.S kolla på HQ istället!)


(P.S2 Lägg även märkte till att jag tar fel på dagarna, det är torsdag idag, inte onsdag va?)

stålis.





Med andra ord; jag borde vara lika stark som stålmannen vid det här laget.

twilight

Har just sett Twilight och blev skitkär i den där vrålsnygga karln. Eller pöjken. Han är iofs bara ett år yngre än mig, så det är lovligt kött.
Vad praktiskt det vore med en vampyr som man kunde flaxa runt i träd med, billig transport om inte annat.




bloggkrig.

Jag tycker det är skitkul med bloggbråken mellan Dessie, Kissie, Paow, Amir, läser dom med förväntningar (och förhoppningar) på ett blodbad med ett löshårsryckande Klimax.  Dessutom verkar dom få extremt mycket uppmärksamhet för det oxå. Funderar vilt på att starta ett våldsamt bloggkrig med någon, det drar ju så många läsare!

Okej, vem ska jag bråka med? Vem vill bråka med mig?

(Jag kan avslöja gottiga hemligheter om t.ex Sudden? En gång öppnade hon dörren i behån!!!!!!!!!!!)

flygapa

Drömde att jag flög inatt oxå. Har haft samma flygdröm sen jag var en liten palt. Jag springer skitfort och sen flaxar jag som fan med armarna och tillslut så flyger jag, inte mycket, men ett par meter över marken iallafall. Och så tjatar jag som fan om det på mina polare; "haha, titta, jag sa ju att jag kunde flyga". Och dom är knappt halvimponerade. Skitkompisar.

Googlade lite på drömmar och flyga;



Men om man flyger utan vingar då? Är det ett ont omen då? vafan betyder det? Äh, förhoppningsvis betyder det att jag kommer bli svinrik snart.

köttbruk

Läser man "köttbruk" fel så står det nästan "köttburk". Eller Krukbök.

Nåväl, jag och finnen har suttit som klistrade framför datorn hela dagen, kollat jobb, kollat lite på almi, hyrstolar, satt ut nån annonsjävel. Känns jävligt seriöst. Och tråkigt, jag vill ha ett jobb nu!
Ringde till det där jobbet som jag var på jobbintervju förra veckan, men dom har anställt en annan tjej där, och så tyckte dom att jag var för dyr (?) när jag begärde 75 spänn i timmen, plus provision på 7%. Snålt as hell. yeahp.

Funderar att åka till stan imorrn, ställa mig på torget och sjunga "Tomas Ledins - best of" och försöka dra ihop några kronor. Eller joddla utanför Åhlens. Gråta vid pråmen. You name it!

 

bästa ragg-offen?

Emma skrev för ett tag sen om misslyckade raggningsknep från hanarnas sida. Och tja, är man hona i dagens samhälle så tror jag dom flesta har varit med om det, askassa raggningsrepliker, knep och knåp, attackjuck bakifrån, ja, ni vet, det gamla vanliga. Men man kan ju inte klandra dom stackarna för att dom faktiskt försöker.
Har ni varit med om någon riktig pissig raggningsreplik?

Jag tror det konstigaste jag varit med om var när en karljävel kom fram till mig på något uteställe en gång och erbjöd mig 150 spänn om jag dansade med hans kompis som stod fem meter bort och såg blyg ut. Haha! Helvete heller!
En annan gång var det en kille som sa att han älskade mig. Ja, alltså det var det första han sa. Haha.

Jizzes.


hysteriska fans?

Varför finns mitt namn på bilen i form av asgamla klisterlappar?







( i vanliga fall hade jag antagit att det var något jag gjort på fyllan, men jag fattar inte vart jag skulle fått klisterlapparna ifrån?)

Ring Ture Sventon!

apan testar:

Fjortiskort!

Ni känner säkert till dom, Kissie, Dessie, Paow, och..ja. öh. Bloggvärlden blomstrar av svårt överblonderade, photoshoppande monsterungar. Jag tycker synd om några av ungjävlarna, vissa är ju fan bara 15 bast och lägger ut bilder när dom ligger o sälar i sängen med tuttarna upptryckta till gällivare. Helvete, det får en att önska att man aldrig får barn.

Nåväl, jag testade på den s.k  fjortis-photoshop-trenden. Redigera så mycket som möjligt, onaturligt is the shit. typ. bah. lixåm.


klassiska "munbilden". Okej, om vi utesluter den väl så uppenbara photoshoppade tröjan, gissa vad jag gjort mer?


den inte så okända "sugfisk-posen". Jag hade ingen blingbling-mobil eller mp3-spelare att flasha med, så jag tog det som står mig närmast hjärtat.


okej, här blev det lite fel, jag försökte faktiskt köra sälpositionen ( ni vet, ligga i sängen o pluta samt se lite glassig ut), men det sket sig eftersom jag inte nådde upp.

Okej, om ni gissar rätt vad fan det är jag har redigerat så vinner ni en bil!



Är ni fortfarande lite osäker på hur dagens fjortisgeneration ser ut så bjuder jag på ett filmklipp på talande hamstertjejen!




touché




Ja det undrar fan jag oxå.

GODIS!

Fan vad finnig och tonårig jag är *grinar*. Läste ett blogginlägg om en brudjävel som tyckte hon blivit "skitfet", och hon skyllde på godis. GODIS? Vad har godis någonsin gjort dig va? Du har ju stoppat det i munnen frivilligt din lille bajs.

Och desto mer jag läste om hur "tjock" (hon var inte tjock?) fanskapet tyckte hon var blev jag desto mer och mer godissugen. Jag tror att jag och min finne ska gå till Konsum och köpa lite godis nu. Sen ska jag skriva om hur tjock jag är och skylla på godis. Känns som en bra idé.

pestskalle

Sitter och läser om "pesten" på wikipedia. Jag vet inte varför, men det kan vara bra att vara förberedd bara utifall.

Förresten har min hakfinne blivit lika stor som Danmark och har även gett en avkomma åt dom östligare delarna av ansiktet. En pimple-baby. Skumt, jag brukar aldrig ha finnar, aldrig, och nu har jag två! Och igår satt jag och spektulerade ifall jag börjat regressera till tonåring. Eller så är det pesten.

Eftersom jag i vanliga fall har hy a la´ perfectionare vet jag fan hur jag skall behandla dom ovälkommna finländarna? Jag har inget finnmedel? Igår smörjde jag in halva ansiktet i tandkräm, jävligt osmart, blev torr som en fossil i fejjan.
Imorse prövade jag "aloe-vera - heating lotion". Och jävlar vad det brände! It burns! It burns!

Haha, ja vafan, har ni några tips eller? Havregrynsgröt? fullkornspasta? gurkmajonäs? Jag fatter itnö.

instrumentalt.

På senare år har jag insett att sång i musik är rätt så onödigt. Vem fan lyssnar på texten egentligen? Finns det faktiskt folk som verkligen uppskattar Leona Lewis texter? Jag tror det är en myt, det där med lyssnandet.
 Och så har jag fått för mig att det är mycket svårare att göra riktigt bra instrumental musik eftersom det egentligen borde krävas mer variation i låten (Nickelback är ett bra exempel på icke-varierad musik, allt dom gjort låter fan likadant).
Okej nu överdriver jag som vanligt, KLART det finns värd och bra musik med texter (Electric six!), men nu är jag inne på instrumentalt.

Här är två favoriter som jag spelat sönder på sistone. enjöj.






RJD2 - since we last spoke


the plan - sofa surfers

nu är jag gammal.

Nu är det kokta stektet fläskt. eller tvärtom. Nu är jag fan gammal när jag sitter och skapar recept på tasteline. Sen om det är ätbart eller inte återstår att se. MOAHAHA.




jaja, blev du snorsugen på min gratte så finns hela receptet här.

Fråge...näeh..

Funderade på att skapa en sån där jävla frågestund som alla kör med, ni vet "fråga vad ni vill". Men det skulle aldrig gå för att;
A) jag har inte tillräckligt många läsare.
B) ni vet redan för mycket. Vad skulle ni fråga om? "Vilket kaffe dricker du på morgonen?"

Så, jag snodde en sån där skittråkigt lista som ingen orkar läsa egentligen, men se det som ett straff, det är söndag. Know your monkey!


Jag har insett att min senaste kyss: Vaddå "insett"? Ett hångel är väl ett hångel? Och ja, det var rätt trevligt, tackar som frågar.
 Jag lyssnar på: RJD2, fett med bra band, instrumentalt, gillert. annars gillar jag blippetiblopp.
Jag pratar: alltså lever jag?
Jag tycker om: Korv med bröd och sån där lök på, det är asgott!
 Jag avskyr när folk: Är för ironiska med folk dom inte känner. Ironi i all ära, men det kan bli uppfattas som otrevligt om man inte känner till en annan människas humor.
 Min bästa vän är: Har sagt det förut o jag säger det igen, alla mina vänner är bäst!
Min första vän var: En panda, och han hette Olle.
Kärlek är: något jag inte har i mitt liv.
 När jag borstar tänderna: Blir dom rena. Jävla skitfrågor?.
När jag lagar mat: Blir det alltid jävligt gott. Fast en gång blandade jag wok + köttbullar i mos. Moswok. Inte gott.
Jag tänder på: utstrålning och självförtroende! Jävlar vad klyshigt. Annars gillar jag händer, polisonger, mörkt hår och dreads är så jävla snyggt. (pubertalt? javisst!)
 Det sexigaste yrket är: vägarbetare. Kock. ni vet.
 Det är charmigt när: folk skrattar åt allt jag säger. Haha. Och folk som är sigsjälva, oavsett situation.
Jag är rädd för: myror, tanter med asmycket parfym, killar med asmycket tatueringar och muskler. blä.
 Den värsta känslan är: när man inser att man är 24 bast och bor hemma hos pappa och inte har ett jobb (deja vú!)
Den bästa känslan är: fullproppad vecka, saker att göra, vadsomhelst.
Jag är sämst på: Att bråka. Jag är lätt konflikträdd.
Om jag va ett djur skulle jag vara: En knubbsäl. Eller en apa.
 Om jag va en insekt skulle jag vara: amasonmygga! Hade varit awesome.
 Om jag vore ett redskap skulle jag vara: en spade, praktiskt och hård. haha.
Jag kommer alltid att vara: förvirrad, klantig och skitbra.
Det finaste som finns är: gamla tanter som är nöjda med sitt liv. Underbart!
 I sommar: har jag härjat runt lite överallt. trevligt.
 Sist jag grät var: När jag såg att min finne börjar inta hela hakan. haha, nä, det var säkert åt någon fjantig reklamfilm.
Jag kan: Nästan slicka mig i näsan!
Jag kan inte: dansa salsa, trots otaliga försök.
 När jag vill tänka går jag: utanför dörren med dunka dunka musik i öronen.
 När jag bakar så bakar jag: pajer, lätt och praktiskt. Jävlar vad pajsugen jag blev.
Min mobiltelefon är: schitzofren och verkar ha ett eget liv.
När jag vaknar på morgonen: lagar jag ägg i valfri form.
 Innan jag går och lägger mig: Måste jag se på seinfeld.
 Just nu tänker jag på att: jag måste städa här, fort.
 Bebisar är: dreggliga dvärgar.
 Idag har jag: språkat med kristin, gått till konsum, sett på tävä.
 Ikväll ska jag: äta popcorn.
Jag vill verkligen: Ha ett jobb och en lägenhet, pronto!


sådärja.

torsdagfredaglördag.

Ja, igår hade jag faktiskt (faktiskt!!!) tänkt att sitta inne och uggla framför teven med mina nya vänner (som just nu är två extremstora finnar), men jag är antagligen världens mest lättövertalade person och kristin behövde bara säga mitt namn och tja, helt plötsligt var jag i Alster på fest.
Åt två kräftor och tyckte dom var läskiga, sen sippade jag punkbärs hela kvällen. Gött att vara knappt salongsberusad för en gångs skull.

Men som alltid på Kristin fester så står det "lek" på schemat. Och det är faktiskt skitkul att hon anstränger sig så! Dock så hamnade vi i någon jävla evighetslek när man skulle hoppa runt i soffor, vilket var kul till en början, sen blev det bara asdrygt.
Och pussel-lek, och "hundens ben", och kläd-lek. Jag vettefan, sköjj vare.

Sen tror jag saker och ting ballade ut, men som vanligt fattade jag inget. Åkte hem runt...tolv. Gött, sov som en gris.


Kristin sälade runt på alla fyra och sa "MJAU?" till alla.


Nej, nu ska jag steka i ordning asmånga ägg och äta mig glad.

Konsumgrejer



Saker från Konsum!



1. "coca cola classic"

2. ordinär gurka.

3. snus "kronan white"



1. "coca cola classic". Mitt motto gällande cola har alltid varit detsamma "same shit different..", ni vet. Men den här cola var något i hästväg! Smiska mig på röven och kalla mig justin timberlake, den här colan smakade tantparfym. Och inte på ett bra sätt. Kalsongbetyg! Tummen ner!

2. "Ordinär gurka". Gurkan är egentligen brorsans gurka, och jag vet ju hur en gurka smakar, så själva testandet blev en ny utmaning och jag valde att använda gurkan som vapen till att peta min ovetande broder i huvudet med. Mycket spontan reaktion som ledde till milt utbrott från broders sida. tummen upp för gurkvapen!

3, "snus - kronon vit". Det är okvinnligt att snusa, fult, äckligt, men jävlar va gött det är. Jag snusar i vanliga fall granit vit, men kooperativet har av okänd anledning börjat bojkotta Granit. Kronan smakar lätt röv, men det funkar. halvtumme.






the day after yesterday?

Fan vad värt det känns såhär dagen efter när man hittar totalt oförklarliga blogginlägg om räkor? Man skall icke blanda öl och vin, kan bara gå åt helvete. Men i övrigt var det riktigt najs. I vardagsrummet satt dom gravida och pratade om gravid-grejer, det var kul i ett par timmar, sen kände jag mig skengravid och gick till köket för att öka på testosteronhalten ett slag och satt och tjötade med karlarna. Tror vi hade djupa diskussioner om Stephen King-filmer. Haha.

Det roligaste dagen efter är ju att kolla kameran, jag hittade fem miljarder ego-bilder och tre videos, en där jag sitter o babblar stockholmska, en där jag lägger på saltgurka på mackan med James Bond-accent och en där jag frågar folk om ikea-möbler. haha.



efter tre öl och två glarre vin kommer grisen fram?


efter tre öl kommer sudden fram?


okej, det här bjur jag verkligen på. Och jag fattar verkligen inte alls varför jag tyckte det var en skitbra idé att filma när jag lägger på saltgurka på mackan? Men jag borde fan få en eloge för min perfekta koordinationsförmåga.

tock!

vem vet, kanske skriver jag om korv? eller peruanska lamor? Eller kött på torget? klad är jag iallafall? jaj ar en hommer. hooommer. Hummer betyder räka på engelska, det är dagens ordspråk, du är en räka.

discofredag!

Jag har gjort en exellent discolista på spotify! check it out and disco like a pornstar. eller som mig. disco disco!

http://open.spotify.com/user/tk57/playlist/2ejg8LV8k7eaCuRmHvNnwq

sellfish?

Igår var vi ju ute o käkade kinakrubb. Usch, jag mår fan fortfarande illa alltså, friterade bollar med köttminiatyrer. Mest friterat, olja och mjöl. Fyfan vad äckligt, lär ju inte bli sugen inom dom senaste sex månaderna igen.
Sen gick vi och tog ett par öl, vi var så jävla mätta och övertrötta att det gick inte att knö ner något mer. Nåväl, det var trevligt iallafall, och det hetaste samtalsämnet var "vad heter kräfta på engelska?" Vet fortfarande inte.
Ikväll blir det gallej hos le sudd! Blir säkert spännande.


fick äran att spackla hannill oxå. Var kul, första gången hon fick en sotning.


friterat...ja?


"åh vad roligt vi har det"

ut o drägga

Ikväll ska das brudz ut och "äta", fan vad det låter moget. Ut o käka lixom. Tyvärr är jag fortfarande 18 bast i skallen och blev snorhungrig runt fyra och gjorde mastodontmiddag a´la wallenbergare o potatis. Och jävlar vad potatis jag åt. Jag ser mer eller mindre skengravid ut, men vi får tacka dagens mode för att mammakläderna är moderna.


och jävlar vad jag kisar. varför kisar jag? ser lite bajsnödig ut.


och sen försökte jag ta kort på sminket, men det ballade ur lite.

singelbloggen.

Funderade ett tag på att göra om bloggjäveln till en s.k "singelblogg". Jag är ju singel med blogg. Sen slog det mig att vafan är så jävla singligt med mitt liv? Vad utmärker en singular pluris? Singel = karllös. Men annars då? Jag får fisa ifred? Slipper vansinniga ex och storhandling på fredagar?

Iallafall gjorde jag en lista på eventuella färdigheter jag vill ha i en karl:
- snopp. Kan vara ett plus om man någon gång funderar på.. att.. tja pungsparkas.
- tekniska färdigheter. Annars går det ju faktiskt att fixa det mesta med tejp.
- välmejslat nylle, även om jag påstår mig vara totalt icke-utseendefixerad så skulle det inte göra något om karln ser hyffsad ut, eller iallafall duschar dagligen.
- överdriven städmani är välkommen, eftersom jag bara städar om det ser ut en mindre som tjernobylolycka.
- ingen mesighet tack. jag är mesig så det räcker och blir över.

Eller vafan, kanske är lättare att skaffa en hundjävel istället?

stekigt

Ikväll ska vi ut och "steka" frottera oss lite i det välstekta småsamhället. I Karlstad finns det inga "stekare", bara norrmänn och fulla rallyfolk som gått åt fel håll, och så farmors kiosk. Farmor är en gubbe, det är lite roligt.

Nu till den stora frågan, ska jag tvätta håret eller inte? Känns jävligt viktigt faktiskt.

1. jag tvättar håret - renlighet garanterad.
2. jag tvättar inte håret - ser ut som en nerpissad Amy Winehouse.


det här är väl gammalt som gatan, men satan vad skojj! Jag måste till båstad nån gång.

sprutt.

Åkte buss i två timmar idag. Fram och tillbaka, tillbaka och fram. Skitsamma, jag gick ju på den där arbetsintervjun, gick väl rätt bra. Hon vill att jag ska hyra stol, och tja, jag är lite sugen faktiskt. Men då får man komma ihåg att jag måste öppna eget företag. Apan = egenföretagare? Hur ballt låter inte det egentligen? Och hur stor är chansen att jag ser 40 papp på kontot och köper en livstidsförbrukning av hubba-bubba? Eller åker till Norge och klubbar sälar?
Svårt med egenföretagande tror jag. Men jag ska försöka fixa så att jag får praktisera lite där innan jag gör något helt vilt och skitspontant (i vanlig ordning).


lyxångest.

Tänk om min blogg skulle bli dretstor? Tänk om folk skulle känna igen mig på stan och stannade mig och ville ta kort tillsammans med mig? Skriva autografer, vara sminkad och käck ut jämt? Som BLONDINBELLA (borde väl eventuellt skaffa en matchande pojkvän i koppel då oxå?) Gah. 
Det skulle antagligen bli katastrof.

- jag skulle bli paranoid som fan. Och göra en Michael Jackson och gå klädd i burka.
- jag skulle få attackångest och dra askassa "bellman-skämt" eftersom jag tror att jag förväntas vara rolig.
- när jag går på krogen syns jag i tidningen dagen efter med rubriker som "Apan snodde min öl", "SENASTE NYTT; APAN TALAR UT - OM ALLT", "Spritchock, Apan drack vinäger under borden - skämdes."
- jag skulle googla på massa gamla författare och dra felcitat hela tiden.
- jag skulle försöka smita förbi varenda jag såg med ursäkten "nej det behövs inte, jag är KÄNDIS"

Ja ni fattar ju grejen.



"Hellre en vask i disken än en fesk i smisken"

Not emo enough.

Hade en riktigt störd dröm inatt.
På sistone har jag varit lite halvkär i Shane Dawson (youtubekändis), karln är ju så jävla rapp i käften och rolig, dessutom är han söt som ett litet pandadjur.
Nåväl, i min dröm så skrev jag till honom på facebook;
 
"shane dawson, marry me, and I will give birth to your sons!".
Konstigt nog så svarade han faktiskt på det;
 "dear Lina, you´re really cute, but your really not my type of girl, your´e not emo enough".
Och jag grinade, och grinade. Sen cyklade jag runt i en svan med en stor solfjäder som fladdrade runt.





och här är shane dawson! käck kille.

apan testar.

Idag har jag testat den så kallade "ungdomsmaten", det är en slags "fisk" med mjäll på.







vadharjagintegjortsaru?

Har jag glömt att blogga idag? Är det senilitet, desperat jagande på fritid, eller allmän förvirring? Vem vet, knappt jag.

Idag har jag;
- klippt mormor
- färgat mormor
- slingat mormor
- noppat + färgat mormors ögonbryn.
- stajlat mormor.
- ätit mormors mat.
- klippt rolf.
- slingat hela bengans hövvä.
- naggat lite lätt på bengans lugg.
- bakat äppelpaj på fri hand.


Ja ni ser ju själva, hinner knappt med tankeverksamhet.


Mormor fick en läcker moikan frilla. eller inte, men käck blev hon!

Imorrn, arbetsintervju, håll tummarna förfan!

svordomsfrossa.

Det 23:e mest använda ordet på min blogg är "jävla". Det används alltså ganska flitigt med svordomar i bloggfan, både på gott och ont. När jag var liten kulting fick vi veta att det var inntelligennsbefriande att svära mycket, och jag tror jag blev så avskräckt att jag inte vågade svära, vilket självklart har resulterat i ett klart överskott av "jävlar, helvete, fan" i vuxen ålder.

Kanske är jag en rebellisk långtidstonåring som fortfarande försöker göra uppror mot samhället genom (och med) undermåligt ordförråd. Men jag använder inte könsord iallafall, det är jag väl för pryd för, lite för medelsvensson trots allt.

röv.


stuck in the elevator with you.

Idag fastnade jag i en hiss. Eller tja, egentligen inte i hissen, utan mellan hissdörrarna. Det känns så typiskt på nåt sätt, jag har en förmåga att fastna i saker, missa trösklar eller gå rakt in i stolpar. Stolptjejen.

Var en aning, aaaaaning hyperaktiv idag. Har inte en aning om vart det kom ifrån, men jag blev riktigt jävla hajpad alltså. Flaxade iväg till arbetsförmedlingen med en flaxig gångstil, flaxade in i ingången och fick svåra samveteskval ifall jag skulle åka hiss eller springa som en maratonlöpare uppför trapporna. Stod verkligen i valet och kvalet, ögonen svartnade nästan och fötterna stod inte still, självklart sprang jag in i hissen precis när dörrarna skulle stängas, och ja, det var då jag fastnade alltså. Blev ihopklämd som en sill, och där inne stod en dam som såg riktigt vettskrämd ut. "IHIHIIII" flaxade jag, och damen gnolade; "Ojojoj".
Men smidig som jag är klämde jag mig in och skrattade hysteriskt. Måste ju sett skitroligt ut.

Väl inne på arbetsförmedlingen insåg jag att jag var lika speedad som Sid Vicious. Och ju mer jag tänkte på hur knarkig jag såg ut desto knarkigare blev jag. Jävlar. Gick fram och tillbaka i gången, fram och tillbaka, mina händer skakade och jag tuggade tuggummi helt frenetiskt.
Och det sista momentet i knarkigheten, näsan såklart! Jävla jävla näsa som började klia nåt så förbannat. Jävla låtsasknark, och självklart kom det fram en arbetsförmedlare då.

arbetsförmedlare: hej, vad vill du ha hjälp med?
apan: ehehee...hee, jorå..eh. jo, *kraftigt fett med näskli*, öh. skrivapådethär?
arbetsförmedlare: ja det kan vi fixa. 
(tittar hon på hur små mina ögon är? ser jag ut som en knarkare? inte..klia...näsa..stå still..andas.)
apan: göttgött..

sen knatade jag ut och har sedan dess försökt att lugna ner mig. Nu dricker jag ännu mer kaffe, kommer inte sluta bra det här alltså.


gjorde en lätt illustration på hur det ungefär såg ut.

apans stajlingsskola.

Det var då ett jävla tjat om mina frisörskills. Här bjuder jag för första gången på en stajlingsskola, så att ni kan få eran egna "ap-coola" look hemma!



1, börja med att kamma håret när det är lätt fuktigt. bra att kamma håret.

2, Häv sedan i valfri mängd ocean sprizz (saltvattenspray) i hårbotten.

3, Nu börjar det roliga, FÖNINGEN. Fönar jag inte mitt hår blir jag lockig som en kamel. Föna gärna med borste, åt motsatt håll (där du vill ha volym alltså i rötterna!)

4, sådärja, nu börjar du komma någonstans, och har du följt alla mina steg korrekt ser du antagligen ut sådär. rädd och fluffig, men du är på väg åt rätt håll! sluta inte kämpa.

5, platta hela håret. Förhoppningsvis har du inte lika tunna toppar som jag (resultatet av bärsärkargång med urtunningssax)

6, det kan hända olyckor med plattång, som att råka dra den för många varv runt halsen. FEL, då fastnar du och kanske dör.

7, platt men glad, räds ej! med lite fibervax kommer du långt (detta från wella sp).

8, tupera tupera tupera. börja i rötterna och dra som fan. sen sprayar du, EFTER tuperingen.

9, kamma ner fluffet och voila! ap-coolt!

JAH!

Arbetsintervju på onsdag! woodhall! önska mig all lycka! JAJAJA!

"Gorilla?"

Det här klippet är ett av mina favoriter! Det är jag, sudden och emmy som sitter och tjöter, dricker öl och pratar strunt, med betoning på strunt. Och eftersom ingen riktigt hör eller fattar vad vi säger så är den textad, och inte ens det hjälper.
Se den!


dessutom har jag världens hicka och sitter och smårapar hela tiden. vackert!

Ögonaböj.

Goten morgen, ûllihopa!

Sitter o kisar med kaffekask (utan kask) i min hand och en alldeles extraordinär morgonandedräkt. Härligt.
Funderar på frukostmöjligheter, ägg idag igen? eller not to ägg? svåra val. säl.

Nåväl, ska slänga mig in duschen snart, och sen ner till stan och hälsa på arbetsförnedringen, huja. Lagom ångestladdat.

Har inga nobelpristankar idag så jag bjuder på en bild där jag inte hade ögonbryn.


Nu är dom dock utsparade och det är jag nöjd över, alla blir gladare av lite ögonböj.

do the monkey!



fab!

fotbollsproffs.

Kan berätta lite om gårdagen förresten, jag och emmy körde på temat "dä blir som dä blir" och vägrade planera nånting, så vi bara flöt runt. Först gick vi till ankans uteserva och tog ett par bärs med hannill en kortis, sen gick vi och köpte två punkbärs, satte oss vid teatern och fick fem miljarder myggbett. Jävla mygg. Kissade i buskar is ze shit, eller inte.
När vi blev tillräckligt uppätna gick vi till leprechaun, träffade på halvbekant kille som joinade och vi sög i oss ett par bärs. Dom spelade lite irländsk musik på plats och emmy stod och klapprade takten. haha.
Sen gick vi till halvbekants killes lägenhet och dansade till gamla plattor. Värt!
Och hela kvällen avslutades med att jag fick åka buss nästan gratis eftersom jag halvkände busschaffören. Men bussresan var väl i ett slag för sig. Herregud, full gubbe satte sig brevid mig och tölade, jäääävlar vad han tölade. Och han försökte rekrytera mig till hans damfotbollslag i väse.
"spelar du fotboll?"
"nej, aldrig, fyfan!"
"vill du spela fotboll?"
"nej fyfan, aldrig!"


Till slut sa jag att jag mådde illa och tittade ut genom fönstret och teg. Jizz in my pants.


emmyöl.


söta hannill!


happy happy hamster.


and-attack. tama djur.


båten.


"ta kort på mig när jag dansar då?"

livin da lida loka.

Gjorde ett nytt försök till 118118 med "vem är sockerapa?", och fick ett mycket roligare svar,
"Sockerapa är vårt proffs i djungeln! Hon sneglar längtandes (?) på grums, har ett alterego vid namn Lina Karlsson, och hon uppskattade nya harry potter filmen.  Vi på 118118 har stor respekt för någon som väljer ett så lysande namn som "sockerapa"!"

Ballt. Jag o emmy var ute och "tog en öl" igår, bara gled runt lite allmänt. gött. Men helvete vad myggbett jag har, jävla mutantmygg. gah


här är bildbevis från igår. Mammas stajl, bra eller anus?. (OBS, bilden kan vara lätt manipulerad)


dressing Lina

Mamma har klätt mig idag. Mycket ovanligt, förvirrande och spännande. En slags sladdrig klänning med stora blommor på och en vit (!!!) kofta. Känns väldigt väldigt förvirrande. Vem är jag? Prästens dotter? Dagisfröken? en 24 årig låtsasrocker? Vem vet.
Bildbevis kommer, jag svär.

and so it will be.

Hörrni dretonger, det är ju skitfint väder! Ut och härja med er, bränn myror med förstorningsglas, ät vråldyr glass eller ta en kall jävel ute i solen. Sitt inte o uggla framför datorn, förfan.


höjdpunkter i grums



Det kunde ju varit värre, jag kunde ju bott i grums. Packmopedsturné? Jazz med rigmor? Håll i hatten!

nytt o gött.


nyheter i korthet;
- drömde om att jag hånglade med david bowie inatt, han var skitäcklig och jättesmal. Men jag hånglade ändå eftersom jag ville skryta om det för emmy.
- det spökar inne på toaletten. Igår tände ljuset sigsjälv, och något petade mig i ryggen. Ser fram emot förstoppning framöver.
- har fått justin timberlake-dille, vägrar lyssna på nåt annat.
- slingade emmys syster igår i tre färger, blev så jävla snyggt, jag är asnöjd! blont med bruna/ljusbruna slingor och lite mörkare underhår. Vill ni att jag lägger upp bilder på sånt förresten?
- kalas ikväll med the brudz, funderar starkt på att kapa en park eller dylikt. Vi får väl se.
- längtar efter korv med rostad lök, är det acceptabelt att äta fyra tjorre med brön till lunch?
- funderar på att starta en ny trend, men jag vet inte riktigt vad? "man-bra" finns ju redan, samma sak med "mankini". Jävla skit.
- har ätit överdrivet mycket ägg på sistone. I förrgår åt jag minst fem ägg i olika former. Stackars mage.


uh.

mobiljäveln?

Jag minns min första mobil. Året var 1999 och jag hade under bistra förhållanden sparat ihop till en klassisk mobiljävel a´la tegelsten. Den kostade tusen spänn och var extremt dyr i drift. Jag tror att på den tiden kostade det ungefär tio spänn i minuten o ringa. Och sms fattade jag inte vad det var. Vi satt på rad i skolbänken och jämförde mobiler, alla hade den där klassiska nokiatelefonen som det gick att spela snake på, och jävlar vad folk spelade snake!
Jag kunde inte spela snake på mobilen eftersom jag vägrade skaffa en nokia (jag var rebell redan då!), tror inte ens jag hade något mobilspel överhuvudtaget. Den var silverfärgad med ashäftig gul skärm. Man hade en mobil för sakens skull, alla andra hade det ju? Och ifall jag skulle gå vilse, och det hände(r) ju rätt ofta. Minns även att vi rätt ofta diskuterade framtidens mobil, någon påstod att det skulle gå att se på tv i mobilen i framtiden, men det vägrade jag tro på.

Det som var jävligt praktiskt med stor tegelmobil var att den var fan omöjlig att tappa bort till skillnad från dom skitsmå bajsmobilerna som finns nu. Min mobil är så jävla jävla liten att jag ungefär fem gånger om dagen måste ringa till fanskapet för att kunna hitta den.
Om denna utvecklingen fortsätter lär det ju opereras in mobiler i örat från födseln, det vore ju mer praktiskt.

här blir inga barn gjorda.

Emmys syster frågade om jag hade linser.

emmy; näe, Lina har sån där...vahettere...hermafrodit?
apan: HAHAHA! Neeeej! så heter det inte. hetro..kromi?


when apan got the groove back.

Idag känner jag mig lite käckare, hurtigare, och snäppet renare. Igår var det fan kris i hjärnbarken och jag funderar på riktigt om ena hjärnhalvan gått i ide eftersom jag satt och lyssnade på Beyoncé hela dagen, "single ladies", ni vet där hon hoppar runt i baddräkt och fjantar sig.
Ja vafan, man kan ju inte vara på topp jämt, right? Idag ska jag iväg till stan igen, klippa och klistra lite i vanlig ordning, blir nog svinbra.

På tal om Beyoncé hittade jag guldklipp med Justin timberlake i baddräkt till "single ladies".
Justin timmersjö är ju så käck, jag gillar honom. Käcka killen. Vill föda honom ett barn.






...Och när jag inte trodde att det KUNDE bli bättre hittade jag det här;



Jag har skrattat så jag grinar hela morgonen. Underbart.

Jobbsök.

Idag sitter jag och ringer runt till lite olika salonger för att försöka tigga till mig ett jobb. Har ringt till fyra eller fem salonger än så länge, men det ser fan mörkt ut. Och man blir ju lixom inte så jävla mycket gladare heller när det inte finns något jävla jobb. attans bananer.

Jaja, lite techno-katt piggar upp?


Bra nagel.

Insåg för ett tag sen att mina naglar har blivit dretlånga. Det är rätt fräckt faktiskt, känner mig lite som någon random bloggkändis.
 Förut kunde jag inte ha långa naglar eftersom jag rev mig i sömnen, plus alla andra. Sen finns det ju lite fördelar med klor, hamnar man i catfight kan man eventuellt vinna, man kan klia sig nästan överallt, och så ser det inte lika töntigt ut med nagellack på.
Sen finns det ju oxå nackdelar, typ toalettbestyr, det är aslätt att riva sig i röven. Plus att en klapp på axeln lätt kan bli  rivsår och misstolkas som någon form av inbjudan till bråk.


nageljävlarna. dom ser gula ut, men det är dom inte, eller så är jag färgblind, vem vet?

Klippakuten

Jävlar vad jag klippte igår. Fyra stycken, en toning, plus en konsultation. Jädrer i min lille låda. Blev färdig kvart över tio, sen kom brorsan o hämtade mig och jag stupade i sängen. Tror faktiskt aldrig att jag somnat så fort, hann inte ens ta av mig byxorna, måste somnat i samma sekund som skallen nuddade i kudden.

Idag blir det lugna bananer, ska eventuellt iväg till eskilstuna ikväll, av någon konstig anledning. Brorsan ska köpa någon förstärkare eller nåt och ville ha sälskap. Fattar inte varför han åker till eskilstuna o köper förstärkare? Borde väl finnas i Karlstad oxå.

Äh, har lite skrivklåda, men det kommer nog tillbaka.


/pez.

halvdejt

Igår var jag ute o gled på stan, minsann! Drog till la stada runt tolv och mötte norrlänning och bohuslänning, norrlänning skulle tatta sig tre och vi gled runt och letade någon present av något slag. Gick och käkade på maché och drog en asgod sallad med kyckling. nomnom. Efter det ville norrlänning och bohuslänning dricka öl, så vi gick till ankan och sninkade en jävel. Sen stängde ankan och både bohus och norrland ville fortsätta öla, så vi gick vidare till the leprechaun och satt där med halvalkisarna och göttade oss. Både bohus och norrland var överdrivet snälla och bjöd mig på öl och jag fick asdåligt samvete.
sen gick vi och spelade biljard. Stor förlust för apan som förlorade mycket (samt fuskade lite) och blev lite lätt sur, men lyckades dölja det väl.
Drog och tattade norrlänning, blev en blixt av något slag, mycket fint!
Sen blev det leprechaunen igen, och efter det gick vi på bio, Harry Potter och halvblodsprinsen, norrland och bohus somnade stort medans apan gillade filmen men fick jävligt ont i röven eftersom den var svinlång.
Apan sov inte hemma inatt och ska gå och ta en dusch, sen ska apan (varför skriver jag i tredje person?) åka till skoghall, klippa folk, åka vidare till stan och klippa ännu mer folk. Fyra klippningar men utan begravning.


Igår färgade även apan barret och ögonbrynen, samt hade bra hårdag. Ovanligt men värt.

Peace.

röhövvä.

Sugen på nytt barr. Ny färg o ny frilla, en gång om året blir jag alltid vrålsugen på rött hår, och jag vill fan ha det igen, med en massa löshår till det. Men det får bli senare i höst, och om jag får dineros nån gång.


aw! fint!


höll på att dö när jag såg den färgen! och frillan. aw!


jättefint, men jag skulle se skitmesig ut i färgen.


awesome färg!


frillan! fantastisk, stort fluffigt och säkert skitjobbigt att fixa till.

top fem diss.

coolt. Nu har söndagsångesten lagt sig lite och jag är bara allmänt skithungrig istället.

Pratade med Emma i fånen i onsdags och jag berättade om någon kille som jag råkat dissa och hon svarade "ja...men såklart!". Det är faktiskt ingen fråga om hur, utan om NÄR. Det är en jävla gåva jag har alltså, och det händer ju alltid utav mina relativt kända mungrodor som hoppar ut i tid o otid. Även om jag faktiskt inte alls menar dissen så kommer det avsigsjälv ändå. Som på räls alltså. Ni vet pojken med guldbyxorna? Jag är det "levande prevetivmedlet". Typ. Haha.
Jag älskar ju listor, så här kommer mina topp fem favoritdissningar;

5, min polare ligger o spyr i tältet.
4, "om jag blir gravid tänker jag inte göra abort".
3, kille; jag testade mig nyss och jag är ren.
apan: jasså, ja det var faktiskt jäääävligt längesen jag testade mig.

2, "kan du höja musiken? jag måste skita"
1, "alltså...det kunde ju varit bättre" (sades efter älgskog)


 nu ska jag äta lasse och lyssna på disco.
peace!

klassfesten!

Jag var ju på klassfest igår! Det var riktigt jävla snorkul faktiskt! Hade inte sett flera folk på skitmånga år, konstigt. Två killar i klassen som heter Johan o micke hade anordnat allt skitbra, vi hade femkamp, satt i tjötade, åt fett med god potatissallad, och tja. Jo, jättekul!
Jag drack elva öl igår, och jag är inte alls bakfull. Jag var inte så full alls för den delen heller, bara dryg o trött o lite sur.
Tror att dom två hjärncellerna som är kvar i hjärnan håller ett heligt krig där inne för tillfället. Bäst att lugna ner dom med lite tv-skit.


Madde, theresia o josse!


    Jag fick asbråttom hemmifrån så jag tog med köttböller.


Kast med stövel.


Hannill unt jak.


smaktävlingen!


min kusin robin var där!


Kommer säkerligen lägga ut fler bilder på bilddagboken senare, eller fejjan, dä spörs.

örke

Shit pommes vad trött jag blir på migsjälv ibland. Det hade ju lixom varit trevligt om jag någon gång faktiskt tänkte INNAN jag talar och inte efter.  Men jag antar att man aldrig lär sig.
Hade ju varit praktiskt att ha en skylt runt halsen med varningstext på,
"OBS; kan lätt få mundiarré, grodor flyger ur mun, blir grinig om inte tillräckligt med upppmärksamhet ges."

Jaja.

yeah baby yeah!

Mycket trevlig gårkväll, vi skulle bestämt ta oss "en" öl. "En" öl slutade i fylleslag, alla åkte hem och kvar stod jag o emmy och discodansade. Jävlar alltså. Sen tror jag emmy oxå gick. Träffade trevlig norrlänning som jag språkat med på intranätet oxå. Najs bajs.

Och här sitter jag alltså, ett gäng hjärnceller fattigare, och om tre timmar ska jag vara på klassfest. Helvete.

RSS 2.0