Okejrå.

Tack för era vilda gissningar igår. Det var rätt fint. Okej, det "hemliga" jag skulle göra var att gå på krogen. Inte så mycket mer. Tyvärr, ska försöka att styra upp något vildare nästa gång, som att öh... shotta menskopp med Kissie. Vore ju något att skryta om.

Nåväl, det var jag och Emmy som var ute på äventyr. Först hälsade vi på hela syskonskaran Carlsson hos Emmys syster. Ja, det var alltså Emmys syskon vi träffade. Nu blev det snurrigt. Hur många hjärnceller brände jag igår? Nåväl, det var mycket trevligt. Hela syskonskaran Carlsson är skitlika varandra, lite fascinerande faktiskt, jag o min brorsa är inte det minsta lika varandra. Jag är inte lik mamma eller pappa heller. Öh...ja. Jaja, det var mycket trevligt, som sagt, gillar familjen Carlsson!
Efter det så drog ja o Emmy till henne och ölade med svante en svängom, sen drog vi till ankan. Jävla jävla ankan, det var helt jävla fullsmockat överallt, så vi fick improvisera och dansa bland stolarna. Konstaterade även att jag såg ut som en blek turk, lite för mycket spackel, asmycket läppglans och bruna ögon. Mindre spackel nästa gång, helt klart.
Tja... det var rätt lugnt, Emmy blev full, jag blev full, Svante var inte så full. Inga större skandaler.

note to myself; ha högklackat nästa gång jag ska till ankan, blev lätt nertrampad och ihjälklämd.

Och så hittade jag självklart mingelbild.


Svante vill inte vara med, Emmy ser rädd ut, och jag mosar mig desperat in i bilden. Som vanligt alltså.

Fett med sköjj kväll! assåba...




Kommentarer
Postat av: Kaka

Emmy gör minsann en Idapose! Rädd-looken, även kallad.

2009-08-23 @ 15:16:38
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Emmy

Tack för lånet Ida! Ingen pose jag brukar ta till i vanliga fall :) Kolla in mitt stadiga grepp om Svante stackarn. Han skulle minsann vara med på bild tyckte jag!

2009-08-24 @ 22:03:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0