2015!

Jag ger 2014 fingret och kommer kasta mig hejdlöst in i 2015. 2014 var det pissigaste året ever och jag vill helst gräva ner det under en sten. 

2015 kommer att bli bättre pga att det är helt omöjligt att det kan bli sämre än 2014. Känns även som att 4 månader har försvunnit i svart mörkt hål som jag aldrig kommer att få tillbaka.


Äh... Ikväll ska jag och Smoofie på nyårssupé hos Sudden och Martin. Martin har lagat trerätters! Är väldigt taggad! Tänkte doppa hövvet i glitter och känna mig som en enhörning eller han vampyren i twilight. 

Gott nytt år på er! Må små uttrar dansa i er mage!!! <3 

Snö i värmelann!!

Och så kom snön till Värmland tillslut. Är väl måttligt imponerad. Lite gött att det är lite ljusare, men bättre än så blire väl inte. 
Stod utanför Ica förut och väntade med Coop-kassar då ett litet barn ställde sig brevid mig och upprepade ca 1 miljon ggr "DET SNÖAR UTE! DET ÄR SNÖ, RIKTIG SNÖ!! HALLÅÅÅÅÅÅÅÅ
Efter fem minuter insåg jag att det ej gick att ignorera okänt barn så jag sa; "jo det stämmer". Då blev ungen tyst och gick därifrån. 
Önskar att jag kände samma fascination och lycka över snön som ungen, nu ser jag mest problem och hur dyrt det är
med plogandet av gator. Å andra sidan lär ju kommun sparat asmycket pengar dom senaste åren då det knappt varit någon snö. 
Jävlar vilka mogna funderingar. 

Funderar även på nyår? Är det sköjj med nyår än? Jag har inte firat nyår dom senaste...fyra åren?! Förra året åt jag calzone o däckade innan tolv, året innan åt jag räkor med Hannill och lyssnade iofs på ABBA men jag vet inte om det räknas som direkt "nyårsfirande". 

Äsch hade tyvärr ingen passande snöbild till inlägget så ni får gissa hur det ser ut på svarvaregatan nu. 


Julhän

Ja då är väl julen avklarad. Den var väl ok. Ok och rätt jobbig. På julafton orkade jag bara stanna i en timme, började grina hejdlöst och sprang hem med Jonas i släp. Har känt mig väldigt påmind hela julen. Påmind om hur vi borde haft det. Det har lixom hängt över axlarna och känts tungt och sorgligt. 

Förutom en klump i halsen hela tin så har det varit rätt ok. Firade jul med smoofies familj för första gången!! Dejligt! Jonas hittade ett sällskapsspel som han absolut ville spela. "Bondespelet". Alltså ni hör ju hör töligt det låter? Det var precis lika töligt som det lät och jag tillät bara ett varv runt spelplanen för jag blir fan vansinnig på såna grejer (noll tålamod)

Igår firade vi hos pappa. Åt massa mat, klappade en häst, gosade med hundvalpar och fick paket. Ni vet. 

Julkatt och finskor.

Var väl rätt snygg. 

Brorsan, Smoofie,Åsa, pappa och Karin!! 
HAH, var för övrigt 9 hundar i hushållet den dagen. Nicke konstaterade att jag inte var en hundperson.

Karin, Wilma och en litten vovve!!

Little Sebastian. 

Alltså uuuuh va söta!!! 

Baden baden.

Tja. Tar det årliga julbadet. Eller jag badar iofs minst två ggr i veckan men vi kan ju låtsas... 

Ligger och funderar allmänt på livet lixom. Tror att jag kan vara född i fel län, eventuellt land. Har ej en norrlännings tålamod, däremot fryser jag typ väldigt sällan. När folk pratar om att "det är kallt" så förstår jag oftast inte vad dom pratar om. En gång gick jag i converse en hel vinter, klagade bara när det var slaskigt. 

Ok ok. Imorrn är det julafton och jag och Smoofie försökte verkligen komma i stämning förut, vi slog in paket och lyssnade på julmusik. Så pretentiöst att vi båda blev stressade och tejpade katten istället. 
Gjorde för övrigt en julstek av Seitan. Gott och hyfsat enkelt. Seitan är ett mjöl gjort utav gluten. Eller var det tvärtom? Äsch ni får googla istället. 

God jul alla som orkat läsa ända hit!! 

Hus of pain!!

Tjaba alla bloggläsare!

Jag och Smoofie ska kolla på ett hus i januari!! Är väldigt exalterad över detta då det är det första hus vi sett som vi kommit överens om varit "bra". Självklart kantas ju det här med svår ångest och lätt paranoia. 

•  Är vi husägare? Alltså jag har ju 0.00 i tålamod och risken att jag typ gör sönder något och ej kan laga det är rätt stor. Jonas är inte särskilt händig han heller. Men man kanske lär sig...? Eller?

• alltså det här huset ligger på landet. Kan jag bo på landet? Jag är skiträdd för alla djur i skogen. Varg älg och björn. Jonas säger att råbocken skäller som en hund. Det här gör mig rädd. 

• huset i sig verkar nästan vara ett ruckel. Så här kommer frågan igen, kan vi bli händiga?

Sen är jag helt 80% säker på att vi ej kommer att köpa det för att det säkert kommer vara någon rikare jävel som har mer pengar. Eller för att vi hatar det IRL. Eller för att jag får panik över råbocken. 

Nä jag vet inte. Men det känns ändå som en skitstor grej på något sätt, vår första husvisning!!! :))))) 




Julegris

Oj här ekade det tomt. Jag har ägnat mig lite åt livet det senaste. Har slutat snusa (igen!!!) så jag är sådär gött abstinens-förbannad. 
Köpt gran. Julklappar. Klippt massa fölk. Hälsat på hundvalpar. Tvättat. Träffat jobbcoach. Ätit ölkorv. Fikat

Igår var det även 3 månader sen Jonna föddes. :(((( det känns som en evighet och som en minut. Jättekonstigt.
 Har även träffat brorsan och karins lilla Wilma!! Har fasat lite för det då jag trodde det skulle vara skitjobbigt, men det var bara kul! Vilken liten körvonge!! 

Pözz

Töligast.

Jag har kommit fram till det absolut tråkigaste en kan blogga om (enligt mig), det måste ju vara typ dofter. Sånt som är helt omöjligt att föreställa sig;

Parfymdoft (en gedigen ton av lijekonvalj, vaniljsmör och hortensia) what?

Doftljus. Samma sak där. När det står att ett ljus ska lukta "kaffe" så tror jag ej på det. För ett ljus kan omöjligt lukta enbart kaffe. 

Såg en youtubevlogg där en tjej recenserade olika doftljus och ba "ÅHHH det här luktar ju jettegott". Sen är det väl väldigt individuellt vad man faktiskt tycker luktar gött. 

Själv uppskattar jag bensindoft, och citrusdofter av alla slag, vilket även alltid får mig att lukta rengöringsmedel. Mmmm. 

Krillehöla turoretur

Var i krillehöla i helgen!! Åkte dit vid ettsnåret, blev hämtad av Madde, hennes far o syrra. Dom bjöd på en äkta skärgårdsturne för "det är det man gör på lördagar". Åkte ut i skärgården, vände och åkte till netto. Hehe. 

Sen drog vi till en liten pizzeria som Madde har pratat mycket om eftersom denna hade fått rättigheter. God pizza. 

Upp till Madde, drack lite öl och jag provade hennes kläder och var avundsjuk!!! Madde har garderoben jag önskar jag hade, typ. 
Efter det drog vi till maddes syrra Annika och träffade hennes nakenkatt Ludde!!! Har aldrig träffat en nakenkatt förut. Den luktade äckligt men var svinfräsig. 

Hamnade tillslut på Harrys där resten av Kristinehamn befann sig. Satt och tölade feminism, veganism osv halva kvällen. Lite dans hann vi väl med oxå. Överlag - väldigt trevlig dag och kväll! 

 
Just det, åkte även raggarrundan! I en bil med fluffiga tärningar. Det har jag aldrig gjort förut så det var väl intressant. 

Ung i sinnet osv.

HAH. Förut var jag på bolaget och skulle betala för ett par berrs, kassörskan ba "du ser ut att vara 20." Är det en komplimang eller förolämpning när man nästan är 30??? 

Ny blogg???

Någon som testat en annan plattform än blogg.se? Sugen på att testa något annat och som är relativt enkelt att förstå sig på. Har ni några tips eller tankar? Typ Wordpress? Bra eller anus?

Gravsättning

Idag hade vi gravsättning i en asklund. Hon fick en fin liten träurna med en katt på. Grinade och satte ner blommor och tände ljus. Känns fint att hon ligger där, då behöver hon inte vara ensam heller. 
Och så känns det bra att hon har en plats att vila på. 
Mjo det var väl lite jobbigt. Men lite skönt att vi äntligen kan besöka henne oxå.




<3<3 vila i frid älskade barn! 

Apan gör ögonskugga!

Ja jag har ett överdrivet stort intresse för det mesta i smink-väg. Att kalla mig "nörd" är nog en underdrift... Men den här månaden har jag försökt att snåla lite på inköpen så jag har "bara" köpt en primer. Eheehe.....

Anywayz, upptäckte att jag har jävla massa smink som är gammalt och oanvänt, så efter lite googling så hittade jag litte anvisningar om hur man gör egna ögonskuggor! Skitenkelt och askul!! 

Så här såg det ut igår, krossade Ögonskuggorna, hade i lite alkogel, och mosade in dom i pans. 

Amen tett va snyggt!! Dom fula har jag alltså gjort. Dock inte den grön-bruna historien, det var en eyedust från face som jag typ aldrig använt. Blev helt fantastisk i fast form! 

Lite swatches. Alltså den till höger är SÅ mycket snyggare irl alltså. Duokrom i grön+brun

En guldrosa och en halvglittrig nude-variant. 

Fan vilken bra grej!!! 

Hej!

Idag är jag officiellt inte sjukskriven längre utan går som "arbetslös". Firade genom att gå till arbetsförmedlingen. Pratade med en väldigt sympatisk människa som gav mig massa nya idéer. Intressant. 

Sen gav jag mig ut i julhandeln och grät sad sad tears. Det var hysteriskt mycket folk!!!  
Köpte strumpbyxor, då kattskrället gnagt sönder mina favoriter.  

Förresten, bra sak; Emmy har ÄNTLIGEN FLYTTAT HEM!!!!!111 av okänd anledning flydde hon till Linköping och bodde där i typ fyra år, ingen vet varför. Men nu är ho hemma!!! :):)))) 
Jobbig sak, begravning på onsdag. Eller ja, gravsättning av Jonna. Känns skitjobbigt. 

Hejdå!

RSS 2.0