mamma borrar i ditt öra

Jonas ska "testa" att borra litte i väggen och jag ger moraliskt stöd genom att sitta tyst vid datan. 
Jonas: "men hur svårt kan det va? alla borrar ju i väggen!!"
 
Vet ej om "alla" borrar i väggen. Jag gör det inte av förklarliga skäl. Vad tror ni skulle kunna hända OM jag borrade i väggen? Ingen vet, däremot har jag inget borr-tålamod så jag hade blivit vansinnig och borrat lite här och där och hoppats på det bästa. Tålamod är en dygd jag inte har.
 
Imorrn är det torsdag!! Och snart lördish! Lördag = discolördag!! fan va längesen nu!! untz untz
 
 

kläder säljes!!

OK, säljer nu litte kläer och det gör fan ont i själen och skjortan!!! Gör ont i kröppa o sälja min rödrutiga favvoskjorta, men ja använder´n ju ej!!! griner
 
Gå in o kolla HÄR, skick ett mail eller en kommentar om ni är intresserade av något!! Pözz.

Projekt kläder

JA, jag ska rensa i Narnia-skåpet, det är så mycket kläder att jag befarar att det ligger ett litet land någonstans bakom allt bråte.
Hatar att slänga kläder då jag alltid relaterar minnen till dom, eller tänker att "nån gång så kanske..."

Men nu jävlar är jag redo! Ska jag lägga ut bråtet som en s.k "bloppis" eller tradera? Va tycker ni?


Helg!

Igår tänkte jag hela dagen att jag skulle göra något vettigt av mitt liv, så blev ej fallet då jag satt och såsade framför datan i typ 100 timmar istället.

Det var riktigt trevligt i lördags, och pitchers hade skitbra mat! Plus i kanten för att dom hade vegetariska hamburgare! Själv köpte jag en räkmacka samt chili cheese. Blev sälmätt.

Nu ser jag fram emot en 6-dagars jobbvecka!! Puzz


fancy boy!

Jonas står o rakar huvudet, hel shaved för första gången. Och han ba "FANCY VA?? PRECIS SOM FREDRIK REINFELDT!!" 
Hahaha. *dog
 
Ikväll så ska jag o Jonas på en parmiddag med Kim,kim och Johnny och susanne. Vi ska käka mat på pitchers och jag tänkte bli shitfaced (närå). 
 

Första gången på typ ever som jag slurpar en litta bärs o göttepöser mig! 
 
Igår hade jag förresten värsta bra jobbdagen, var helt fullbokad och hade skitbra och roliga kunder! Klippte en gammal klasskompis som jag ej sett sen gymnasiet. Fan vad folk ändras, fast ändå inte! 
 
Puzz

köttdröm och spänstig stjärt

Tänkte först gå med i den där #blogg100 utmaningen, men sen insåg jag att det endast skulle generera ångest för att det är något jag "måste" göra. Då blir det som med körkortet, pressen blir stor och jag lägger mig ner o skriker i ren protest. Färgar håret blondt osv.
 
I övrigt så har jag idag en superplutig läpp som skulle få dom värsta duckfacen på instragram gröna av avund. Har nämligen en läcker blåsa på läppen. Riktigt käckt. 
 
drömde riktigt cp oxå. Jonas var en riktig dansmästare och dansade tango med sin spänstiga stjärt, han dansade med en tangotjej och jag vaknade skitförbannad. 
Sen hade jag en konstig köttdröm, skulle äta en skitblodig stek, gick bort en stund, sen var den borta. Resten av drömmen gick ut på att hitta köttet. Katten hade ätit den. slut på drömmar!
 
Om någon drömtydare skulle läsa detta så är ni välkomna att tyda, samt lägga in valfria tolkningar. 
Tror köttdrömmen betyder att kött är för djuren, ej för apan.
 
förvånades och förundrades imorse över att min arm lika gärna skulle kunna varit min vad. Kroppen är fylld av överraskningar.

min företagsbebis <3

Hatar när folk kallar sina företag för "mitt lilla barn" osv. Om mitt företag hade varit ett barn hade det antagligen varit Hin Håle själv, har noll koll just nu, alltså NOLL. Mitt företag lever lixom på post-it lappar och oftast i mina jackfickor. Min ekonomi? Vet ej. Är jag rik eller fattig? Hur mycket blir momsen på? Ingen vet.
 
Lite rock´n´roll-företag med andra ord. Men imorrn ska jag äntligen träffa revisorn (har varit utan revisor ett tag nu, och då brakade helvetet lös) Fick massa spännande uppgifter att göra sist vi sågs, och förut så fick jag hets-paniken och skrev ut allt jag hittade på företagskontot. HAHA. Det kan bli spännande det här, men så är det när man lever rock´n´roll-företagsliv!! 
 
puss
 
(kakao-ögonen ser dig!!!)

apan + tidningen!

Var ju med i tidningen i måndags! står o pratar och ser allmänt förvirrad ut, ungefär som det brukar vara.
 
 
(hahaha!! 5 och ett halv år!)

apan fixar!!

Har fått lite så att säga "inrednings-sug" på sistone. Vill bara pynta, fluffa o fixa!! När jag har lite o göra på jobbet sitter jag och nödglor på styleroom. INREDNINGSPORR!!!111 <3
 
I helg var jag o smoofie på Ikea och lite överallt. Köpte ju nya mattan + fina taklampan!! Idag har jag varit på myrorna och köpt pynt!! Kommer bli så vockert. 
Det värsta med inredning är ju att det är så jävla dyrt bara. (OBS, MENAR EJ LOPPIS!!)
 
 
 
 
pynt från myrorna, älskar grönt!!! Tänkte även köpa skitmånga fina tallrikar att hänga på väggen sen! 
Ugglor från lagerhaus.silverjordglob. 
 
igår satte jag upp en tavla med litte snygga motiv på. fancy!
 
köket!! ny matt(or) plus lampan.gillör svartvitt. Men vafan ska jag ha i fönstret? allt ser så pluttigt ut.
 
 
 
 

man i hatt

CHAAA!!
 
Har varit dålit med bloggningen under hälja. I lördags hade vi kalas med tårta och jonas släkt var här. Dom bestämde att jag skulle bjuda på smörgåstårta när jag fyller år. 
 
Igår åkte vi runt och provlåg i diverse sängar. Sen blev vi trötta och åkte hem o spelade tv-spelet!! 
 
Idag upptäckte jag att photoshop låg gömt i ett hörn på datan! Hade inte alls märkt att Jownas varit en snutteplutt o smyginstallerat det. *fniss* Lyckan!
 
 
kolla va söt va? MAN I HATT + BADRING!

ja må smoofie leva + lite gym

Idag började gym-peppen!!!!!!!!!!!! Eller tja, tränade inte på gymmet, men vi gick dit och kollade på det iallafall, fick en liten rundtur osv. Alltid något mottafuckaz!! 
Och så gick vi (ja o hannill!) en långpromix såhär på möra. Gu va gött, fast nu kanske någon tror att jag kommer att starta en fitness-blogg och börja flexa mina muskler i tid o otid. Det kommer ej att hända!! Relalalaxa!
 
Idag fyller min lilla smoofie år, han fick inte frukost på sängen, men jag kastade paket på honom i sömnen och krävde att han skulle öppna dom, sen har jag sjungit "ja må han leva" hela morgonen, vilket ej var så uppkattat. :(((
I present fick han värmestrumpor och en rakhyvel deluxe!! Han har kalla fötter och är rätt skäggig nu! fniss!
 
Nu = frukost. Puss
 
morgonpepptjejen!! Haha, hade ingen pappersmugg till kaffet, så det blev taco-kaffet!! mmmm

loads of cash!!!!!

ASSÅ!! Hade en sån cool och bra dröm, drömde lixom avsnitt av "the walking dead", och det var så jävla spännande!!
Mm, och så väcktes jag av sms mitt i natta, det var ju en jävla tur att det var något viktigt da!!! 
 
ja!!!! Jippie!! Över en miljon pund!!! Jag är rik!! tack.

Känd från tv

Hehe. Är snart rikskändis!! Var i krillehöla i helg varav jag som vanligt träffade folk som på ett eller annat sätt kände till mig som "frillasören". Kul!

Och nyss va NWT här o ville prata om vålberg. Dom tog kort på mig och kunden och jag skämdes lite. Tror dock inte att jag sa något konstigt den här gången (till skillnad från när jag var med i radio och sa att jag hatade finlandssvenskar)


mnååh

Skrev ett superskojsigt inlägg igår, som jag tänkte fila lite mer på idag, men nu äre borta. Doh. Har inte heller samma skrivflytande idag, så ja örker inte skriva om det. *snyft*
 
Sitter i skrivande stund och googlar runt på olika sängar. Just nu sover vi i minisängen på 130 som är relativt obekväm, särskilt när någon ska sova med armar och ben åt alla håll, medans den andre envisas med att sova i fosterställning. Men fan va dyrt det ska va då!! BUU!!
 
Har inget roligare att komma med just nu. Slut på fakta.
puss.
 
en bild på smör som ej har något med inlägget att göra. Men alla gillar väl smör?

apan går på gym!!

Igår satt jag och surfade runt på karlstads gym-utbud. Ja, ni tror rätt, som rubriken tyder kan jag härmed avlöja att jag ska bli en s.k gym-tjej. 
 
När rygga började klappra ihop och jag även har den absolut sämta konditionen evah så känner jag väl lite att det är dags att göra nåt åt det!!
Men fy-fan för att träna. Jag hatar all sorters träning (förutom dans, det vore kul!!), och brukar i vanliga fall gör allt för att undvika det. I gymnasiet brukade jag fejka astma-anfall så jag slapp va med på gympan. höhö.
Fattar på riktigt inte att folk kan tycka att det är "kul" eller "roligt". 
 
IALLAFALL, det är väl lika bra att göra något åt kroppen innan jag blir krokig som en ostbåge, har hittat två (2) gym som verkar helt OK, nautilus som ligger i badhuset. Det verkar halvskabbigt och i rätt prisklass (nej jag tänker lixom inte lägga ut nån förmögenhet för att få sitta på en motionscykel o flåsa), eller friskis o svettis som verkar typ likadant. Halvskabbigt och trevligt! 
 
Har dessutom slut på bortförklaringar till att ej gymma. Bor i stan nära till diverse gym, börjar rätt sent vissa dagar osv. 
 
(P.S, åt omelett till frulle, och tänkte att det vore ju gott, men det är alltid äckligt, alltid!! *snyft*)

HOT OR NOT???

Har fixat till nye lösehåret, färgat grönt o blått. smaragdens alla färger. Ett parti råkade dock bli punk-grön, vilket jag är rätt tveksam till. Tror att det eventuellt ser lite tattigt ut. "tja här kommer jag med en punkfärg!!!!!!!!!!!!!"
 
va tror ni?? (P.S, den är alltså mycket grönörö IRL!!)
 

Å ja ba ramlar fram

Ehe!! Jag är en klantig och uppmärksam mottafuckah, och hela dagen igår var ett stort svart hål av ramlande och blödande. Vaknade på natten och blödde ymnigt från rövsåret, det var som en dålig splatterfilm, blod överallt!! Gah.
Sen råkade jag rappade ett glas i golvet, varav katten börjar äta glaset (dumma kattjävel!!) och i mitt heroiska hjälteförsök till att rädda kattfan lyckades jag få två glasbitar i fot och jävlar vare blödde.

På jobbet råkade jag välta baklänges i sittande ställning (graciös som man är).
Och för att runda av dagen avslutade jag med att ramla i sann Michael Jackson stil på isen.
Hä hä hä... *grinar*


Grööne o blåe!!

Har fortfarande inte gett upp projekt "hår i alla färger" och i skrivande stund färgar jag håret smaragdgrönt och djuphavsblått.
Hade jag inte vetat bättre så hade jag gissat på 30-årskris?

(snyggt blire!!!)


Del 2

Alltså varje gång jag skriver något om mina ätstörningar får jag fete ångesten. Vill bara skriva femton inlägg på raken så att inlägget försvinner i mängden. För på något sätt skäms jag, skammen.

Men jag tänker att det kanske kan hjälpa någon på något sätt. Mat betyder ångest för så många, och om man känner ångest inför mat så har man antagligen en ätstörning.

Var på en fest när jag var 16-17 och träffade den där killen som sa att jag var en tjock som elvaåring. Jag berättade för honom hur han hade påverkat mig och att jag hatat honom sen dess. Fick reda många år senare att han hade tagit åt sig som fan, blivit ledsen. Jag skulle be om ursäkt. Och det gjorde jag, vilket jag ångrar.
Vafan skulle jag bett om ursäkt för? (kunde väl eventuellt bett om ursäkt för att jag sa att jag hatade honom, det var kanske att ta i, men annars, nä)


Blev värre i gymnasiet, då var det väl en cocktail av tonårsångest som satte igång det. Spydde upp varenda måltid, men inte fan blev jag smal och lycklig av det. Blev paranoid och hallucinerade rätt friskt (på eget bevåg faktiskt) plus att jag blev jävligt hypokondrisk. En gång trodde jag att jag hade svalt en humla som levde i mina lungor (HAHAHA!!).
Fick sådär halvbra hjälp, kuratorn ville sätta mig i någon stödgrupp, men då var jag tydligen för gammal. Men jag fixade det själv, skrev upp allt jag åt för att skaffa någon kontroll, och skrev en jävla massa dagböcker.


Snuttegullpluttit

Igår när jag kom hem från kneget så hittade jag en kärleksgåva från min sambo, och inte vilket tjärleksgåva som helst;

(slår helt klart blommor!)
awwww


Ätstörningar

Har jag berättat om hur jag fick ätstörningar? Jag minns exakt hur det gick till, tyvärr.

Jag var elva bast (!!!!!!) och gick i femman. Hela klassen hade syslöjd och det var fett tråkigt, men jag skulle iallafall sy ett par utsvängda ascoola byxor! När man ska sy byxor så måste man mäta höft, ben, längd, måtta och nåla. Slöjdläraren hjälpte mig att måtta höften, sa högt och tydligt min höftvidd och så var det med det. Eller inte, en kille vid namn J tyckte tydligen att jag hade extremt feta höfter och ställde till en jävla scen angående mina extremt tjocka höfter.
Det var då jag officiellt blev tjock. Några veckor senare kom en kompis till brorsan fram till mig och sa att jag var det fulaste han sett.

Jaha, jag var både ful och tjock. Elva bast. Tänkte banta, visste inte exakt hur man gjorde, bara att man åt mindre. Så jag vägrade helt enkelt att äta något annat än omelett. Gick ner 7 kilo på två veckor. Och så var karusellen igång. Hade ätstörningar i 11 år, men anser mig relativt frisk nu.

Tycker att det känns så hemskt i efterhand, att som elvaåring (jösses jag var ett barn lixom) tycka att det viktigaste som fanns i världen var att vara smal.


Billigt/bra/intebra

Angående armband och sånt där så satt jag i ett par timmar och surfade på "charms" och tänkte att jag fan skulle börja tillverka egna smycken, fatta vad billigt det skulle bli!!
Sen började jag tänka på pillet. Blev irriterad och gav upp min smedesdröm på en gång.


Handla utomlands

Jag har breddat mina breddgrader och är förberedd. Ehehe. Närå, men idag har jag beställt nåt från utlandet för första gången evah!! Är ju svinerädd för att handla utomlands för man kan ju bli blåst. Så jag fixade paypal och letade upp det billigaste och finaste bläckfiskarmbandet ja hittade, har ni surfat på etsy?? Nähä, gör det isåfall!! Fantastiskt mycket fina grejor!!

Så det här känns spännande och nytt, plus att min samling av "armband med djurtema" får en ny kompis!!

(20 spänn!!!!)


Måla jobba

Och så började apan att jobba igen efter en hel veckas semester!! Och det bästa av allt är att vi har ändrat öppettiderna till 12.30 i vålis, vilket innebär sovmorgon hela veckan!! Ye-haw!!

Har haft en göddig ledighet. Dock en smula rastlös blandat med lätt deppighet. Är dålig på att vara fattig då det är så mycket jag vill köpa. Det senaste som gnager mig är en stark längtan till att börja måla igen. I FÄRG. Jo ni läste rätt. Är fett dålig på att måla i färg då jag alltid målat blyerts/kol/tusch, så det ska bli spännande.

Ännu mer spännande är det att jag har lätta koncentrationssvårigheter, så blir det inte blir som jag vill så blir jag 1. vansinnig 2. ger upp.
Men känner mig lite nykär när jag tänker på måleriet/ritandet. I gymnasiet kunde jag fan sitta flera timmar och kludda. Alla behöver lite terapi.
(p.s, vill måla träd!! Helst rötter oxå, fantastiskt kul!)

Bifogar bild på pungen i Karlstad


paint? really??

dammade av gamla ritplattan och hade ju helt glömt bort hur sköjj det var. Gav upp ritplattan precis när jag började förstå hur den funkade. Doh. 
MEN, sen har jag inte kvar något bra program att rita i sen jag fick hårddisken utbytt. SÅ, paint it is, och paint suger. Vart finns SMUDGE lixom?? BUHUUU. Har inte heller kvar någon skiva så att jag kan installera photoshop, så...eh..om någon har en gammel photohop-skiva nånstans så hojta te!!
 
titt va sorgligt det blev!!! SMUDGE :´((

bara onödigt.

Idag har jag drabbats av den absolut värsta sortens rastlöshet, ni vet när man är trött, men rastlös, man vill göra något, men samtidigt så vill man bara ligga i sängen o kolla upp i taket. Huvudet är slött, men pigg kropp. eller tvärtom?
 
Har inga spännande grejer att skriva om, katten välte ut snabbmakaronerna i skafferiet imorse och nu är det ett hem med inslag av markaronikonst. Ibland är katter ett helvete. 
 
 
(OBS; vill ni följa mitt intressanta markaronliv på instagram så heter jag sockerapa där)
devil in desguise!!!

nyår!!!

Va gjorde ni på nyår förresten?
 
Jag hade min kåmpis Hanna över, medans Jonas var på ferra hos sina polare. "va konstigt" sa mamma, men hallå, vi är två olika människor med två viljor. 
Först tänkte vi gå ut på krogen, men tanken av att stå på krogen med 300 personer som skrek "GOTT NYTT ÅR!!!!!111" klockan 12 kändes jävligt osmakligt. Så vi stannade inne och käkade asmycket räkor, skålade med Jan Malmsjö, lyssnade på ABBAS "happy new year" samt slökollade lite på Hulken. Perfekt nyår med andra ord.
 
 
 
asglad hannill med räkor.
 
jag o Jonas nyårsmmsade nyårskyssen. Det var så vackert att jag var tvungen att instagramma´t.

en fräck/käck dag

Tja alla coola bloggare/bloggläsare!!!
 
Idag invigde jag och Jonas våren med en vårig vårpromenad. Tyvärr hängde inte vädret med i våra vårtänkta aktiviteter. Ni kanske tror att det är en bra idé att gå i motionsspår i skogen, men det kan jag säga er, det var det inte. Det var helvetes halt, ungefär som en skitlång isbana. Kände mig som Pingu när jag gled av isbanan och rakt in i skogen. Gnällde dock inte lika mycket som jag hade tänkt, då all hjärnaktivitet gick åt att hålla koll på vart man hade fötterna. 
 
Efter vårpromenaden gick jag till tatueringsstudion och tatuerade mig. Det som förvånade mig mest var att han handknackade tatueringen, vilket var en överraskning för alla (mig) inblandade. Men det var jävligt coolt, gjorde inte alls lika ont som dom andra tatoveringarna jag har, utan kändes mest som att han satt och tryckte lätt med en penna. "almost relaxing" sa han, och jag höll glatt med. Plus att det blev snyggt, och jag kan skryta för alla att jag har en handknackad tatuering. 
 
Sen åkte vi till Sudden och Martin som har tjackat hus ute på hammaröaaaa, det var fint och mysigt. Vi åt kladdkaka. Vill oxå bo i hus. 
 
här ser ni hälsan/hurtigheten själv på en isbana!!
 
Jonas stod på ett berg och såg mongo ut, medans jag hade ramlat ner i diket.
 
En handknackad tatovering!! Prickarna kommer tydligen att försvinna inom ett par veckor, då denna tatueringen tydligen läker baklänges.

RSS 2.0