Ny vagn!

Just jävlar! Vi har köpt en ny vagn! Vi ville ha en skitliten ihopvikningsbar vagn till vår skitlilla bil. Perfekt på t ex semester eller shopping på bergvik. Haha. Nej men smidig o liten. 
Blev denna: 

Carena kobbe Lux! Kolla vad snajsig!
Och så jävla liten??

Har provkört den lite och jag är 145% nöjd. Dessutom ok pris tyckte jag, många flashiga vagnar kostar en halv månadslön lixom. 


Så glad o ledsen.

Alltså är så himla glad över stundande graviditeter!!! otrolitt glad för alla jag känner o inte känner som är nypreggos nu! Hurra hurra! Må ni ha en fantastisk graviditet utan krämpor! 


En sak som inte är bra är att pappa o åsas hund rizzla dog idag. Dom har tre danska gårdshundar, varav rizzla var väldigt gammal o sjuk, och idag pallade hon inte mer, tog en sista promenad och sen ramlade hon ihop på golvet och Åsa åkte in till veterinären för att avliva henne. Det kändes ganska dramatiskt och jag tyckte så synd om stackars Rizzla.
En av pappa o åsas vovvar, Britta som gör rent efter vides lunch.

Börthday!

Alltså jag gillar verkligen yoga! Det är en mening jag aldrig trodde jag skulle skriva, hehe. Nej men allvarligt, för en stel gammel sill så är det GULD! Har testat lite ett par veckor nu och jag känner mig lite mindre stel, och lite mer "medveten" om kroppen på något sätt. På tal om något helt annat så fyller jag år idag!!! 32 bast!!! Jag blir fortfarande förvånad varje gång jag fyller år, jaha blev jag ett år äldre - igen?? 
Älskar att vara 30+, det slår att vara 20+ med hästlängder. Fan vad mycket obetydliga bekymmer man hade då som man nu ba "ehhh, va?" 

Jag önskar mig:

- sömn. Alltså sömn är det finaste en småbarnsförälder kan få.

- en ny garderob. Efter två graviditeter och 4 års samboskap så har jag blivit rätt tjock och kläderna passar inte så bra längre. 

- bättre minne. Minns knappt vad jag gjorde igår. Förra veckan ska vi inte ens prata om. Minns. Inget. 

- tid. Haha. Förr kunde man göra flera saker på en dag, igår gick hela dagen åt att handla mat. sen var det natt typ.

- ett jobb med ok lön. Känns ungefär lika svårt att hitta som en garderob med lejon i.

- att ungen slutar äta ludd. Alltså seriöst, jag plockar säkert ett kilo ludd ur ungens mun varje dag. Spelar ingen roll om jag dammsuger varje dag, han hittar det ändå.

- en ny president. Föreslår maryl Streep eller Leo di caprio. Eller vemsomhelst. Min kristna granne kanske. 

- supergod vegetarisk körv!!!!

Grattis till mig och mina föräldrar som fick världens bästa barn!Tänkte ta en selfie nu, men ser ut som jag arbetat i en gruva i 36 år. Här var jag lite mer fancy.

Mat o tjejerrr

Träffade mina bästizar igår. Bengan hade tagit sig till Kallsta från Götet, helt barnfri. Avis! Men unnigt för Bengan. 

Det tog fan en evighets evighet för oss att bestämma vart vi skulle vara och vad vi skulle göra. Sen bestämde vi oss för mat och då diskuterades det hetsigt om mat i fler evigheter. 
Mat fanns. Myyycket mat. Är fortfarande mätt. Vi pratade tills vi åkte hem. Jag somnade på bussen. Sov till elva idag. 
Men trevlig kväll!!! 


Sudden, Emmy, Bengan o Hannill!

Voff-voff

var ute o prommenerrade med vide i skogen förut. När man går i skogen vill man absolut inte att ungen fäster blicken bakom en o säger "voff-voff"

, ca fem sekunder efter att man redan vänt sig om o kolla ifall man är ensam. 
Nej det var ju såklart inget vilddjur, men jävlar vad rädd jag blev. 


Jobb o föris

Jaha torsdag! Dagen före fredagen! Nu blev det ju sådär igen förresten!!!! Jag har skrivit jätteflitigt på bloggis, men ca allt ligger i utkastet pga ej orkat skriva färdigt, tyckt det varit för dåligt eller skrivit i affekt o då blir det inte alltid så bra heller nej. 


Vad görs på en torsdag da? 
Jag var på en jobbintervju eller vad man ska säga igår. Och har väl jobb sen när vide börjar på föris. Frisörjobb, meehhhh... Det ger mig svår ångest, för jag har inte den blekaste aning om huuuur vi ska lösa det när vide går på föris. Vi båda jobbar skittider. Men jo, det kommer såklart att lösa sig på något sätt, men just nu känns det rätt jobbigt bara.

Igår (torsdag, ja inlägget hamnade i utkastet pga glömde) var jag o vide hos Åsa o vovvera. När vi skulle åka hem hade någon bil vält på smale grusvägen och en skitstor sandbil stod i vägen så vi fick vända tillbaka. Hörrni, det är ashalt ute nu!!!

Imorrn ska jag te suddas o träffa mina flickvänner på lite ölhäng. Jag tror vi har hattat runt huuuur vi ska göra o vaaaad vi ska göra i två veckor. Jag är fortfarande inte helt säker på vad som gäller. Men det blir kul oavsett!


Haha igår hade Jonas gömt en chokladask i form av ett stort hjärta bakom min kudde i soffan, jag ba - "naaaaaawwwww, är det en alla hjärtans dag present?"
- mjaaa... eller så var det rea på alla hjärtans dag grejer.
Romantiken flödar!(P.s känner att 2017 blir året som jag testar menskopp!)


En ny kärlek!

Hej!!!!

Goda nyheter! Gamle Bettan har äääähäntligen blitt utbytt mot moderna Mona. 
Snackar såklart om vårat sprillans nya värmesystem. Gamle Bettan borde väl blivit utbytt för sådär 20 år sen? Alla var förvånade över att Bettan fortfarande fungerade. Gamle Bettan var för övrigt en Elpanna som kostade oss en förmögenhet i elräkningar. 
Nu har vi bergvärme!!!!! Äntligen!!! Det var dyrt. 

Andra bra nyheter är att jag hittade ett sparkonto jag glömt bort. Ja hur kan man glömma bort ett sparkonto undrar ni? Jo! Jag hade faktiskt eget företagande en sväng när jag var frisör och då hade jag ett konto där. Ringde te banken som ba "japp, du har ett konto där ja". Jag ba "gimmi maj money plz", o dom ba "ok!". Det var 10 tusen där. (!!!!!). Tack för förtida gratulationer ang det.
Jag blev väldigt glad, särskilt nu när fsk krånglar rava som vanligt.

Yep. Testade yoga idag. Fan vad jobbigt det var? Det ser ju svinenkelt ut men jag kände mig helt sönderförstörd. Tänkte att jag skulle bli mindre stel. 

Over og out// Mvh Värmland. 


Dans o sånt.

Igårkväll var min relativt nyfunna bekantskap ölme-Hannah här! Ho hade med sig fika o så klippte vi lite. Det var supertrevligt tyckte undertecknad. Alltså det är då himla skönt o träffa någon som har väldigt lika värderingar om kids och uppfostran. Kan känna mig jävligt ensam om att tycka att paddan är ett förjävla bra redskap, eller att socker är ok. 


I lördags var jag ute med Kallsta-hannill! Jag har precis återhämtat mig. Det är absolut inte samma sak som att gå ut nuförtin som det var på den tiden innan kids. Haha. 
Men annars var det kul! Vi dansade som rava på en 30+ klubb och jag kände mig inte som en gammal dinosaurie. Gick dock relativt tidigt ändå. Vi var trötta o gamla. Haha. 
Kolla va snygg ja var då! Kattskjorta o läppis!

RSS 2.0