svett.

Helt okej dag. Förutom att jag känner mig så förbannat lortig o äcklig så fort det blir varmt ute. Blir helt vrålblank i fejjan så fort det blir varmt, lyser som en stjärna, inte snyggt. Och orka springa runt och pudra hövvet så fort det blir varmt, nej jag saknar fan lite kyla. Njah, man blir väl aldrig nöjd, gissar jag. Ska förresten ringa på ett annat jobb imorrn, orkar inte förklara varför.


fan vilken karlstadpatriot jag är. Springer runt o tar kort bara för att dä ä ju så himle fint!
I veckan tar dom fram bussbåtarna! Bussbåtar! Kostar lika mycket som att åka vanlig buss. Ska försöka ta med någon frivillig ut och åka vänern runt i veckan. Fett med båt!

Läck-e´-roll.

Idag har jag ätit upp en hel ask med läkerol. Hur kommer jag att må ikväll?

ta´t lugnt.

Herrejisses, igår jobbade jag som sagt, hade egentligen inte räknat med att jag skulle få jobba, men det fick jag, jag fick tillochmed stanna kvar och stänga. Haha! första dagen lixom! Halv åtta kom sudden, jonas o palle o hämtade upp mig, och vi drog raka vägen till kronoparken. Hade totalt glömt bort tanktömningen på Bunkern, men följde med ändå och tänkte bara ta mig ett par bärs, eftersom jag skulle jobba idag. På tom mage är "ett par bärs" inte riktigt samma sak, man blir rätt klapp ändå, tyvärr.
Jävligt synd att inte Palle, Jonas och Glenne kunde hänga med in på bunkern, blev lite fel där...

Alla satt i soffor inne i bunkern, alla. Var relativt trevligt, träffade på den där törre killen som jag träffade sist jag var där, han som inte tyckte jag var allmänbildad. Och nu tyckte han att jag skulle sluta dra skämt, men det gjorde jag ändå. Pfft. Haha, han kom tillochmed ihåg att kalla mig för "apan". Konstigt, folk brukar inte kalla mig för det, men det var väl mitt eget fel.
I toalettkön sa jag till en kille att han hade snygga skor, varav han utbrister "TACK! 149 spänn på skopunkten", och jag började kartlägga teorier om varför man alltid sa så för, försvarar sig när man får en komplimang, då började han försvara sig ännu mer. Och vi kom fram till att han var en nörd. Sen satt jag ihopklämd i mitten av en soffa, brevid mig satt sudden, och på min andra sida satt en kille och hängde sig över mig - för att prata med sudden. Kändes jävligt konstigt, så jag försökte tränga mig in i samtalet, varav han bara snäste av mig. Jävlar vad förbannad jag blev, gissa vad jag gjorde? Jag slängde en servett på honom, reste mig upp och gick. HAHA, en servett! Men nu till det roliga -  han blev skitsur. "Lina k-sson - servettkastare på deltid" Höhö.

Kom hem två, somnade gott.

Vaknade 8.30, snorbakis. På bara några bärs! Helvete! Jag tillochmed spydde, och inte vilken spya som helst, utan blod. jag spydde alltså blod. Blev livrädd och funderade på att ringa ambulans, men valde att googla på "spy blod" istället. Mådde konstigt, men kom fram till att det bara var ett sår i halsen. Har spottat blod hela dagen.
Sen bakisbotade jag mig. åt salt, vatten, citron, socker och ägg, samt kopiösa mängder thé. Perfekta bakismedicinen.
Gick mindre bra på jobbet idag, snurrig och aptrött, skitvarmt, hade en färgning som blev lite sådär, plus att jag gjorde bort mig genom att tappa färg på golvet och fick en mindre utskällning. Jävlar vad jag skämdes. Men annars trivs jag skitbra, jätteroliga människor, bra stämning och mycket kunder, precis så som jag vill jobba! Hoppas verkligen för kung och fosterland att jag får fler tider i veckan, vill jobba så mycket jag kan!
Egentligen skulle emma komma den här helgen, men eftersom jag jobbade så var jag tvungen att säga nej. Jävligt synd, hade sett fram emot det! Men vi får ta det någon annan helg!

Nu ska jag nog gå å lägga mig, så att jag är pigg till imorrn. Kjamiz.

kom ihåg.

blogga inte full.
Lyckligtvis drack jag inte så många öl igår, olyckligtvis hade jag inte ätit mat, vilket resulterade i bakfylla ändå. Fan. Kul att vara pigg o glad på jobbet, och göra ett bra intryck nu första dagarna...skitbra. gah.

ökh.

Jobbat idag. Var skitkul! 14-19.30, jävla jobbigt för första dagen, hade behövt värmt upp lite.
nåja, dom flestas var vråltrevliga, blev dock lite sur på en grej när jag förklarat för någon att jag har dyskalkyli och inte riktigt är sådär superhaj på grejer med siffror. varav hon svarar "men då får du lära dig det!", vafan, det är exakt samma sak som att säga till en med dyslexi att dom borde bli bättre på att läsa. Vissa siffror ser jag helt enkelt inte sammanhangen i, alls.
skulle räkna ut nåt om 45minuters -intervaller, och jag förstår att det egentligen inte ska vara svårt, att folk borde fatta och fixat skiten efter fem minuter. Kvar står jag, 30 minuter senare och glor på klockan..13..00..till..öhh....trettonförtiofem?..öh...va?..45 minuter...13. öh..va?

haha, och här sitter jag 01.45 halvfull, med yougurt i käften och ska knega imorrn., hela dagen.. hehe.


pöze.

panikångest.

Har panikångest idag, inte kul alls, händer väldigt sällan. Men jag tog mig en promenad och rökte ett par bloss. Katten på bröstet har försvunnit lite. skönt. Ska klappa mig på huvudet hela natten så jag hinner lugna ner mig lagom till imorrn.

vi borde ta en paus.

Såg just "sex and the city", varav ett par bestämde sig för att ta en "paus" i sitt förhållande. Ta en paus... Har ni någon hört ett par som tagit en "paus" och sen blivit ihop igen och haft det skitbra? Tja, det har väl säkert hänt, någon jäkla enstaka gång.
Det är oftast tjejer som vill ta en paus. Det är inte ett konstaterande utan ett faktum, jag lovar.
Om man vill ta en paus på riktigt, då är man inte så jävla dum att man säger det, utan då reser man bort, tänker över saker och ting, sen bestämmer man sig. Men om en brud säger att dom vill "ta en paus", då betyder det alltid samma sak, dom vill förbereda sin kille på att det antagligen kommer att ta slut och att dom tycker det är snällt, så att det inte kommer som en chock för honom.
När jag var yngre och hade pojkvänner körde jag ofta på "pausandet". En gång gick det väl inte sådär skitbra, när jag berättade om min strålande pausidé började karlstackarn vrålgrina. Han blev helt hysterisk, bölade som en brud! Men jag propsade ändå på pausen, och paus tog vi (eller ja, mest jag). Någon vecka senare hade jag hade bestämt mig för att sätta in dödsstöten, karlstackarn bölade ännu värre och tyckte att hans liv var "förstört" (tur att man inte är 17 igen va?), och tja, jag tyckte jävligt synd om honom och fortsatte att vara ihop med honom av ren barmhärtighet. HAHA! Tre veckor efter det gjorde jag slut på riktigt. 

Nuförtiden har ju teknologin utvecklats och man kan göra slut på massa kreativa sätt, och på så sätt smidigt slippa pausandet! smsnobbad, någon som blivit det? Eller långa smärtsamma samtal via msn, eller är man jävligt duktig på att skriva och innehar en egen blogg kan man ju faktiskt dumpa någon officiellt via bloggen. Härligt med teknik alltså.

reservplan1.

Okej, eftersom jag ska o prata med chefen imorrn så har jag kommit på en plan, jag tar på mig dom bruna linserna och ser lite ledsen ut.


jag får dom ultimata hundögonen, dom blir enorma! Kan du säga nej till dom här ögonen? nej, trodde väl det.

hm.

Ringde nyss till tja, chefen o frågade om schemat, hon tyckte att jag skulle ta ett annat jobb. WTF! jag tackade ju nej till ett annat jobb pga det här! Fanfanfan, men jag ska dit imorrn iallafall och så skulle vi kolla lite på det, och så ska jag jobba i helgen.
Shiz vad stressad jag blev nu, jag fattert inte.

green monkey.
Awsome! Tänk att ha en självlysande grön apa? Eller tänk att vara självlysande? Om man är självlysande, kan man släcka det själv då oxå? eller lyser man ständigt? Vad jobbigt när man ska sova.

soppa utan tänder.

Shiz va jobbigt det är att gå på stan när man inte har några dineros, men vafan, man kan ju alltid fönstershoppa massor? Hittade dom här fina på H&M! (fan, börjar jag förvandla mig till någon slags hobby-modebloggerska?ähskitsamma)Den röda var görsöt! Haha, och jävlar vilka stora böbber jag fick i den, blev lite chockad nästan, har dom växt under natten, eller är det sommarn? Jävla skumt.
Ser förresten att mitt hår behövs göras om, ser ni hur jävla tunt det är i topparna? Äh, det ska vara så, säger vi... Jag är frisör, jag bestämmer modet.

Banta

Helvete. Nu har jag faktiskt försökt att banta i ett par veckor, varit ute o gått 45-60 minuter nästan varje dag, försökt käka lite mindre, och jag har faktiskt GÅTT upp ett kilo! Hur fan är det möjligt egentligen? Jag måste börja föra matdagbok igen, och sen blir det fan nutrilett. Sen så är jag så jävla glad över att det faktiskt finns matmöjligheter här hemma att jag äter gladeligen, vilket jag inte gjort på ett år. Mat! hej!

Sen är jag faktiskt lite rädd för det här med att banta oxå, att det ska gå till överdrift, det har sina skäl. Och det finns en anledning till varför jag har så bra självförtroende som jag har med. Ni kan säkert gissa er fram vad det handlar om. Och det är en väldigt stor del av tjejer som drabbas av det på ett eller annat sätt. ätstörningar, ofcårse.
Jag hade det i nio år. Det började när jag var elva-tolv, nån kille hade gjort narr av min vikt på någon sylektion, och efter det åt jag bara omelett i två veckor, gick ner sju kilo. Herregud, att en tolvåring drabbas av sånt! det är fruktansvärt. Efter det satt det lixom kvar, hade inte rätt spegelbild, fattade inte alls hur jag såg ut. Hade väldigt mycket stora tröjor, pendlade upp och ner i vikt likt en schizofren Operah.
 I gymnasiet blev det faktiskt värre, fick panikångest, hallucinationer och utvecklade bulimi. Mådde fruktansvärt, och en stor del av gymnasietiden minns jag faktiskt inte, har förträngt det. Däremot minns jag allt det bra. Men ni vet, man minns bara dom soliga dagarna på sommarn? Bulimi syns inte, jag gick snarare upp i vikt än ner, kunde klämma i mig en hel sats med negerbollsmet och sen pjuka upp det, samma sak med lunch, middag. Tror det handlade mest om ett slags kontrollbehov eftersom jag inte hade någon kontroll på allt annat som hände runt mig.
Gick till kuratorn och skolsystern, fick hålla på med matdagbok, och vägning och ja herregud, försökte komma in i någon slags terapi, men det var jag för gammal för (då var jag 18, jävla system!). Insåg att den enda som egentligen kunde hjälpa mig ur skiten var jag. Och det tog ett jävla tag innan jag fick kontroll över det. Helt bra blev jag inte förräns jag började frisörskolan och fick känna att jag hade kontroll över något.
Och jag känner på något sätt att om jag kunde ta mig ur det själv så klarar jag fan av allt nu.


Shitz pommes, skulle antagligen kunna skriva en c-uppsats om det här, men vafasen, jag tycker det är ett viktigt ämne, och jag lider lite med alla förvirrande tonåringar med ätstörningar och andra problems. Ta hand om er kidz!

point of no return.

Oj! Nu har jag suttit med bloggfan igen. I ett par timmar för mycket. Attans bananer, men jag har tillochmed skrivit en liten presentation till höger ------>
Om ni uppdaterar sidan ser ni säkert vad jag har gjort för blaj. Desvärre känns det lite rörigt typ. Men det passar mig, jag är lika rörig som en stör.

Saker jag gjort idag;

- lagat mat. Jag tror det tog två timmar, försökte mig på nåt med kassler? Det roliga var att jag hann bli vrålhungrig under tiden, så medans jag lagade den jävla kasslern passade jag på att laga snabb-mat under tiden. Det tog fem minuter att slänga ihop en handbörjare. Smidigt. Sen var jag inte hungrig längre.
- klätt på mig! Vilket framsteg! Inga pjamasorgier idag alltså. Och hör å häpna; jag tillochmed tvättade håret. Det tog en timme. Fan vad jag hatar att tvätta håret. Tog 3 timmar att torka det.
- druckit extremt mycket kaffe.
- fastnat i photoshop i...öh.. många timmar.
- spelat sims..

ja ni ser ju hur jävla kreativ och härlig jag är. Arbetslösheten dödar mig. Ska ringa ang. jobbet imorrn så jag får schemat någon gång.


haha!

 Det här är lite humor; när jag bodde hos emma i västerås, så var vi tre stycken sammanlagt i huset. Vi hade en stor soptunna (som tömdes på fredagar), vilket egentligen borde räckt gott och väl. Men! det gjorde fan inte det, så vi skaffade en till soptunna, och då var vi nöjda och glada. Två stora soptunnor på tre personer.
I det här hyreshuset finns en stor soptunna, och här bor säkert 5-6 familjer, och soptunnan är lika stor som den vi hade i västerås! HAHA. Vad i helvete gjorde vi i västerås? Hade vi en extremt liten papperskorg? Eller kastade vi onödigt mycket grejer? Inte en jävla aning.

Men helvete...

Gick upp riktigt jävla tidigt idag så att jag skulle kunna ringa till alfakassan och höra vad som händer med min ersättning, och vet ni? dom jävlarna har tappat bort arbetsgivarintyget som jag skickade in förra veckan! det tog mig fan två månader att få tag i det där jävla arbetsgivarintyget från exchefen, helvetets jävla skit! Och nu vill dom att jag ska skicka in ett nytt.. NONONO! Kommer säkert ta ytterligare två veckor eller nåt... Kommer aldrig att få några pengar? röven!

zombie.


gott försök till zombiemutation. ögat gick väl lite sådär va? I am zombie, me want to kill you! MOAHAHAHA.

Puzz.

Jag är snäll. Har suttid och fipplat med Kristins blogg ett par timmar nu, html-koder är faktiskt rätt häftigt! Men den blev..tja, helt okej. Påminner säkerligen om min eftersom jag har dålig fantasi, men vafan, gå in i titt vettja, http://raaff.blogg.se
sen får ni gärna skriva att jag är bäst i hennes kommentarer, så kanske jag vinner hästkött i ett helt år.

Längtar tills jag får börja jobba, verkligen! Man får lite sämre självförtroende utan kneg, konstigt nog. Plus att ens liv känns totalt meningslöst, sitta framför en dator en hel dag känns väl inte sådär skitbra. Min själ är på tok för rastlös för det, men nu har jag heller inte en enda spänn kvar, så jag tar mig inte ens till stan. Gaffel. Ska nog göra ett par kullerbyttor på mattan?


plötsligt händer det.

Okej, ni vet ju om att jag är en snusmumrick. Snus is my homeboy, typ. Har snusat sen jag var 19 eller nåt, svårt att sluta, osv. Och jag snusar ju alltid två samtidigt, en på varje sida. Fråga mig inte varför, det bara blev så.
Haha, och nu kan jag inte snusa! Jag tror det var i...fredags eller lördags som jag upptäckte att jag snusat bort en bra bit med tandkött på vänster sida, och det är typ ett sår eller nåt där, jävlar vad ont det gör. Och det suger ännu mer att jag är vrålsnussugen. Jag villvillvill, men varje gång jag lägger in en så får ja spotta ut, aj aj. Bajs.snygg men äcklig.

På besök

Befinner mig för tillfället on the "dark side of town", kronoparken, hos sudden o erik. Båda pratar. Inte med varandra, utan i telefon, i olika rum. Tre rum i lägenheten, alla i olika. Känns som om jag lever i ett sims-spel.
Hehe.

Utgång i kväll. Sprit + juice i min ägo, känner på mig att det kan sluta hur fan som helst. Dessutom har jag mens, så jag har en tendens att få snefyllor då. Men, det blir spännande! får se om jag hamnar i slagsmål med random brud, eller utkastad av vakter. haha

popcornguide.

Jag gillar popcorn. Och ända sen jag var en liten knodd så har jag alltid haft värsta ritualen när jag intar popcorn.
Kolla här;

Förstår ni vad jag gör? Jag skalar popcornen. Äter upp knastret runtomkring och lägger sedan dom skalade popcornen i en hög på bordet. Det gör förstås hela popcornproducuren jävligt långsam. Men då får jag lixom ett mål som jag kan avnjuta när jag känner mig färdig med knastret.
MEN, det här har jag lärt mig att inte göra hos folk, för det ser jävligt dumt ut när jag sitter o bildar små popcornhögar, plus att jag inte får tid till att hitta dom fetaste popcornen, och det är fan en konst i sig.

Kristin!

Jag gillar o redigera, det är skitkul! Dessutom är det mycket roligare att redigera andra än migsjälv. Och jag har tagit  mig friheten att lägga upp lite bilder på kreten som jag fixade till.


den här blev jag skitnöjd med! Jävlar vad snygg hon blev (är)


jag tycker hon ser ut som en slags jc-modell eller nåt. dretonge!


smink o hår är förresten mitt verk. såklart.

Och dom flesta bilder tror jag sudden tagit, men jag har säkert tagit nån jag med.

pantz

Jag o brorsan var nyss ute o promenixade, och vet ni vad som hände? HAHA, jag tappade byxorna. På riktigt alltså, dom bara gled av mig och jag började vrålgarva. Haha! Vardagskomik när den är som bäst.


brorsan.


Gangsta-Lina. Gött med nyfärgade bryns, snäppet mindre skabbig.


now enter the twilight zone; skattkärr.

kastrulljäveln.

Alltså killar, och ja, jag är fortfarande singel, 24 år och bor hos pappa och min bror. Jo, killar alltså, brorsan har varit jätteduktig och städat hela lägenheten medans jag varit ute och härjat i skogen, trött som en kamel (oh vad synd det är om mig va?). Men jag erbjöd mig att städa toan och köket imorrn istället, vilket ungen redan gjort. jaha? Nu kom han in och tyckte att jag skulle diska en kastrull, med fastbrända stuvade makaroner i botten. Som han tillagat.
Dilemma - han lagar mat - han diskar.
jag gör ingenting - kan jag inte diska en kastrulljävel?
men å andra sidan - han lagar mat - han diskar.
brukar han diska när jag lagat mat?
jag är tjej - jag lagar mat - alla killar diskar.
alla lagar mat åt mig - jag diskar?
nej! jag kan inte diska! Mina naglar är nyfixade - använd gummihandskar.

Hur fan ska jag hitta en bra ursäkt? Vad är rätt och fel? Kan jag skita i att diska kastrullen, städa lite extra imorrn? eller skura golvet för att rena mitt samvete? Är jag berättigad att diska kastrullen, trots att jag inte bett om att diska kastrullen, eller för att jag inte städat nåt idag? Är det min kvinnliga rättighet att diska kastruller? Blev det en könsfråga helt plötsligt?
Fan oxå, nu tappade jag bort mig helt, vad var det jag skulle skriva om egentligen? hade jag någon poäng? Är jag bortskämd?

Gummihandskar luktar röv. På riktigt alltså.


foto.

Idag har dom tre små bockarna bruse varit ute och fotat i skogarna. Jäklar, skojj åt helvete! Nu är jag trött som ett mindre u-land, soffläge ikväll.


bjuder på den här läckra bilden där jag petar in en prilla. Tur att man är lika kvinnlig som David Hasselhoffs durkslag.


fan vad kass jag är på att försöka posera. Kristin däremot var skitbra, värsta modellbruden.


här är en bild där jag ser väldigt smart ut. Fokuserad, en tjej som vet vad hon vill. Lixom. Tror jag ska be kristin eller sudden om råd. eller emma? Hon är ju duktig, har jag hört.

it´s raining jobs?

Nu fattar jag vem som ringde mig imorse, det var fan ett jobb! HAHAHA! Som jag provjobbade på...för två år sen typ. Varför ringde dom? Jag fattert inte. Och varför ringde hon mig klockan nio på möra? huja.
Hon sa nåt om sommarjobb? Tror jag. Och att jag skulle ringa till arbetsförmedlingen... vavavava? jävla konstigt faktiskt.

I´m from Poland.

Eftersom jag har lodat runt i nästan en vecka nu. Utan smink, och håret uppsatt i en läcker tofs a´la skurtant, så fick jag för mig att dra på mig lite smink. Sagt och gjort. Moore is not less. Eller nej, moore is moore.


titt va ballt va? Uh va dökti ja är. Fan oxå, jag som tyckte jag noppade brynen så jävla bra förut. Brorsans kamera är nästan för bra.


Hade jag haft en blond peruk kunde jag lekt "Ingah from sweden jah?" (vilket jag faktiskt gjorde en gång, drog på mig en blond peruk, gick på krogen och låtsades vara tysk hela kvällen, jah?, jah? HAHAHA)

Är dock jävligt skeptiskt till rosa läppar. Eller ja, det är jävligt snyggt med rosa läppar, men då ska dom fan vara vrålrosa, det där känns lite mesigt faktiskt. Plus att jag lyckades få till värsta porrlinjen med läppennan, som faktiskt var röd. haha!

Örke skriva vilket smink o färger o dret ja använder, men det mesta är MUC och lite från make up store. smink är kul! Kul att va tjej. ibland. När man inte ser ut som en skurkärring.

Wo! blir foto imorrn med kritan o sudden! har massor med ideér. eller inte, men sudden har nog. hahaha!

morgon.

Hittade det här på kylskåpet förut. Vad är det jag ska rösta på? Och varför måste jag komma ihåg det? Är det EU..öh..parlamentet? Isåfall ska jag rösta på Piratpartiet. Tror dom har en bra chans iår. Kan man rösta på sigsjälv förresten?
Kiwi. Note to myself; kom ihåg att färga ögonbrynen, kamma håret, och lite på ögonbrynen.
Ser ni hur jävla brun jag blivit? Jag är fan fortfarande smygröd sen helgen. Borde köpa något slags solskydd, eller härda ut.

sleeping with ghosts.

Jävlar. Vaknade för exakt fem minuter sen av att telefonen ringde, vände på mig och kollade på det ringande fanskapet, övervägde lite, "svara? - inte svara?" Äh, vafan, säkert ändå bara nån telefonförsäljare. Haha, nu till det roliga; jag var mer sovande än vaken, och som jag har motat på flera gånger, ring inte till mig när jag sover! Jag minns knappt ett skit från samtalet, jag vet ATT det ringde, och att det var en tant. Men jag vet inte vad hon pratade om, eller vad hon ville? Men jag har två gissningar;
1, det var en tant från arbetsförmedlingen? Hon kan ha sagt nåt om att jag ska ringa dit?
2, det var en tant från nåt jobb, hon kan ha frågat om jag jobbat där. Men vilket jävla jobb?

Förvirringen är stor. Total. Massiv.


english über alles.

I´m really really bored. And I have no idea what to do. I allready did the dishes (okey, that´s a lie, I don´t want to...), I have no dog to talk to, no good tv-programs to watch...and, yeah...nothing at all really. Maybe that´s why I´m writning on english? It´s good to practice I´ve heard. All the cool kids with blogs always translate the last bit of their blogs from swedish - english, is that because they have som many english fans? Or does it just look cool to write on english? You know, it´s really awsome to speak two (TWO!) languages! hehe...
I just found out that Zach Braff has facebook, so I just asked him to marry me, I´m very exited to hear his anwer! Will I be his lucky bride? Or not...maybe.

Well, I guess I gonna take my white azz and park it in front of the tv. Or practice a little bit of jazz? English is not my thing, at all, hopefully the swedes will take over the world and force USA to learn swedish in school, it will be a lot easyer that way.

Feel free to correct me if I spelled worse than a horse. (hehe)aww!!

7 synder.

Känner för att avverka minst 6 av dödssynderna idag. Eller det kanske jag redan gjort? Varför finns det dödssynder egentligen? Jävligt konstigt och onödigt. Tur att man inte är katolik.

Var ute på en dunderpromenad imorse, tror det tog 1½ timme eller nåt, inklusive fotdopp i vänern. Kallt i helvetet. Fick håll med, varför får man håll tror ni? Frågade brorsan, han trodde det berodde på andningen, och då blev det fan ännu värre eftersom jag bara tänkte på hur jag andades hela tiden. Och det kan ju inte ha nåt att göra med mat, eftersom jag inte ätit nåt. Däremot drack jag ju kaffe? Jaja, skitsamma.
 Är jävligt avundsjuk på brorsan förresten, han är så jävla duktig! har gått ner 7 kilo eller nåt!
Sen har vi gjort lasse. Jävla gott alltså! Åt asmycket sallad till, hälsosamt, minsann.

Jag har äntligen fått arbetsgivarintyget!! JAAAH! Äntligen kan jag skicka in alla papper till alfakassan. Fan vad bra. Funderar på att hämnas på chefen nu när hon skickat alla papper jag behöver, skicka hundbajs på posten? förbannade tant!
Hoppas verkligen jag får pengar snart, har knappt handlat nåt på... två - tre månader. Är så extremt mycket onödigheter jag verkligen vill ha. Typ en ny kjol, mascara, öl. Ja ni vet, det vanliga. I want it all, fast vafan, vem bryr sig egentligen?
vill hångla lite oxå.

Sådär ja, fick jag med alla nu?

1. Högmod (storhetsvansinne, fåfänga; eller åtminstone övermod; Hybris) - superbia
 2. Girighet - avaritia
 3. Vällust (otukt eller begär) - luxuria
4. Avund - invidia
5. Frosseri - gula
 6. Vrede (I vissa fall även hämnd) - ira
7. Lättja (likgiltighet)12 year old woman.

Haha, nu har jag gjort det igen! Gått in här av ren tristess, laddat upp en bild på mig för att få lite stryka lite på egot, men WTF?!!! 12 år? Jag ser alltså ut som 12 bast på den bilden? HAHAHA! Och Shawn Johnson? Vafan är det för jävla beskrivning? Shawn är en slags tonårsatlet, jag kanske är lite atletisk när jag tänker efter? Om jag ramlar ner för soffan kommer jag alltid upp. typ.
Jag svär, nästa gång ska jag fan ladda upp den fulaste bild jag hittar! då jävlar, då kanske jag ser ut som 35 istället?

slödderfilm

Okej, ni vet ju att jag gillar o filma grejer. Och för att göra det lite lättare för er att förstå sluddrig värmländska så har min kära bror hjälp mig att texta. enjoy.

dock så har han gjort ett par felöversättningar. Det står "fick i champagnet", när jag egentligen säger "hicker som fan ja"
och så står det "ja vann i trompapaderahaha", fast jag säger "fan vad nervös du blev nudå emmy"
så går det när man sluddrer som en gammal tant på söder.

jagjagjag

Har ni tänkt på vad som gör en människa trevlig? Okej, tänk dig att du är på gallej någonstans, du känner knappt någon och blir dessvärre tvingad att gå runt och mingla lite, småprata med folk. Och det är alltid någon som är speciellt trevlig, någon som ställer mycket frågor och är allmänt intresserad. Du går hem - nöjd och tänker lite på denne trevliga personen. Har du tänkt på varför du gillade den personen särskilt mycket? Jo, för att den ställde frågor om det du älskar mest - digsjälv.

 Alla människor älskar att prata om sigsjälv, vi är det viktigaste för oss, right? Shit, nu börjar jag låta som någon slags guru här. HAHA. Men det är sant och jag tycker det är vrålintressant med folk, olika situationer och hur folk reagerar osv. Och om man är ny någonstans och vill göra ett gott intryck brukar jag alltid tänka "om man vill få någon att tycka om en ska man alltid få den människan att prata om sigsjälv."
Sen är det dock jävligt tröttsamt med folk som bara vill prata om sigsjälva hela tiden oxå...

När jag var yngre brukade jag alltid fackplacera människor, "coolasomfan,somjagintevågarpratamed" eller "verkarokej". Dom som hade en lite alternativ stil var jag relativt livrädd för, eftersom jag ansåg dom vara så jävla häftiga att dom antagligen skulle hata mig. haha. Det är jävligt gött att idag kunna säga att jag faktiskt skiter fullständigt i vad folk tycker om mig. Antagligen gillar dom mig, och det är ju bra. Gillar dom mig inte är det väl deras problem, om jag inte varit jävligt otrevlig, och då får jag faktiskt skylla migsjälv. Men jag brukar utgå från att jag säkert är en hyvens person, som folk förhoppningsvis gillar.

Och sen kan jag bli lite lack när folk snackar runt. Jag säger aldrig (okej, nästan då, så jävla skenhelig är jag nog inte) något om en människa som 1,människan inte redan vet om, eller 2, jag antagligen har planerat att säga.
Folk som snackar jävligt mycket skit om folk brukar oftast snacka skit om en själv. Varför skulle man vara ett undantag lixom? Näe, mer ärlighet åt folket.


Ah, va gött, jag låg o tänkte på det här innan jag skulle somna, får fan inte frid i kroppens förräns jag kan sätta ord på det. GÖTT.

uttråkad?
Va? Jag har väl inte sagt att jag ska flytta till borlänge? Eller har jag en evil twin som skickar runt saker i mitt namn? Jag dementerar; JAG SKA INTE FLYTTA TILL BORLÄNGE!

stughelg.

Puh. Vilken helg, fest o folk o frisk luft. GÖTT. Idag satt jag tre timmar i solen och svettades, uh va gött, brun som ett as. Vet ni vad jag gjorde igår då? Jag BADADE! Jo! det är sant, halv elva i plurret, jävligt kallt var det. Sen parkerade jag även en bil. Spännande.


 glasögonen! jävlar vad fantastiskt töntig jag ser ut!


pajdille.

På sistone har jag fått dille paj. Äppelpaj. Jävlar i min lilla låda vad pajer jag har bakat. Jag får såna där perioder ibland, dille på grejer, kan vara vadsomhelst, ett tag åt jag bara wokade grejer, sen var det the grejt salladsperiod, ostperioden, soppa-perioden. osv.
Det är görgött med paj! Och billigt! jag brukar baka småpajer med enormt mycket pajdeg (kom igen nu, det är ju degen som är godast!). Namnam.
 Bra såhär inför bikinisäsongen o allt, får bli vassen i år oxå.


is it a plane? is it a bird? No it´s linas überpaj!

buske.

HAHAHA! Vet ni, jag hittade det sjukaste spelet! Jag har varit totalt spelberoende utav goldminer i flera veckor nu, och eftersom jag sakta men säkert börjar inse att jag inte kommer längre än level 34 så började jag leta efter ett nytt spel att ödsla mina timmar på.

Kolla här vad jag hittade, haha, man ska sparka Bush så långt man kan till texas, på vägen studsar han på både ku-klux klan och sarah palin. Jag skrattade så jag grinade, jävlar vad stört. Men det känns skönt att veta att det tydligen finns folk med mer fritid än mig som hittar på såna grejer...


bra vs. dåligt

Igår fick jag frågan om jag hade några dåliga ovanor, kom bara på snus och att jag pratar i sömnen. Men när jag tänker efter kom jag på skitmånga!

1, jag blir helt vansinnig om jag inte får gå igenom mina morgonvanor i alfabetisk ordning.
2, ibland petar jag mig så mycket i näsan att jag blöder, och det beror på någon slags skräck att jag faktiskt ska ha snor i näsan och folk ser det, jävlar vad pinsamt.
3, jag tänker för ofta högt. men jag försöker fan bättra mig!
4, att jag alldeles för lätt drar på mig exotiska sjukdomar. jävla konstigt.
5, ibland blir jag svinförbannad för att folk inte tycker som jag.
6, jag måste ha någon slags aktivitet innan jag somnar. T.ex på sistone har jag fått lugna ner mig till scrubs, varje natt, sen spelar jag frenetiskt "lumines block" på mobilen i 30 minuter, vilket gör mig ännu mer stressad, så det slutar alltid med att jag ligger och klappar migsjälv på huvudet. "ta det luugnt lilla gris, såja, sååjaaa..."
7, kan var så ironisk att ingen fattar något, knappt jag.
8, svär som ett borstskaft. (men det tillhör min charm lite?)
9, extremt slarvig. fan.

sen har jag förstås väldigt bra ovanor oxå;
1, jag är besatt av body lotion. Smörjer in mig varje dag så jag blir hal som en ål. Men jävlar vad len jag är!
2, jag skrattar nästan alltid åt alla skämt, inkl, mina egna.
3, äter allt. Utom paprika och tomat.

ja, men vafan, det bra överväger det dåliga va?

xxx

Såg ett gammalt ex idag på stan. Har inte sett karljäveln på...tja, två, tre år kanske? Sist jag träffade honom så frågade jag om han fortfarande var en lika stor idiot, det var han, sa han.  Han såg precis likadan ut som han alltid gjort, en slags billig ulf lundell-kopia. Vi lixom möttes halvvägs och jag totalignorerade honom, skruttade runt lite och försökte se hysteriskt häftig ut. Varav han ställde sig och vrålglodde. Verkligen glodde åt helvete. Vafan trodde han egentligen? Att jag skulle galoppera fram och krama honom? Gråta av lycka? Pfft. Jag måste fan skaffa ett par solglasögon, såna där svarta med spegelblankt glas, ni vet, så folk inte ser vart man tittar. Eller en lösmustach.Imorrn ska jag iväg till stugan o ha det allmänt gött! UH VA GÖTT! Hoppas att batmännen har kommit än! Då ska jag fan fånga en och uppfostra den till en jämlike, eller en mördarbat! Vore ju något.

g´day mate!

Äsch, vad trött jag är. Sov konstigt inatt. Kuddjäveln. Ska bada lite tror jag, med asmycket skum. Skumt. haha.


Haha, har ni sett den här? HAHAHA, höll på att dö när jag såg den igår. Jizz in my pants.
(och förresten, känner igen ena snubben, måste vara från SNL va?)

bratz

Mini-stureplan finns i Karlstad! Eller nja, inte långt utanför. Hammarö. Hammarö. Hammarö. Där bor alla fina kidzen. Hammarö är precis vad det som det låter - en ö. Precis brevid hammarö ligger skoghall (som tillhör samma ö?), skoghall och hammarö är egentligen varandras raka motsatser, skoghall är fullt av arbetsfolk, raggare, slödrivare, fyllon, och Stora Enso. På Hammarö bor Christer Sjögren, behöver jag säga mer egentligen?
Nåväl, när jag satt på bussen till skoghall, woodhall idag, tog bussen en omväg via hammarö. Bakom mig sitter ett par ungdomar och skryter om vilken som skulle ha dyrast kostym på studenten.

brat 1; jorråassåee...ja vet precis vad jag kommer att få på studenten, en svinfin kostym för typ...12tusen, för det fick ju brorsan...och så ett checkhäfte av morfar a´la 5000, och så kommer jag väl få en del av mamma o pappa, plus lite tusenlappar härodär.. HÖHÖHÖ.
brat2: ah...najz... Jag vet inte vad jag ska ha för kavaj? Filippa K eller Hugo Boss typ?

Och sådär höll det på. Jag var nära på att vända mig om och skrika "HÖRRNI DRETONGER, HAR NI INTE HÖRT ATT DET ÄR FULT ATT PRATA PENGAR?" Och vet ni vad det värsta var? Dom hade lagt till en liten accent av stockholmska. Stockholmska i värmländsk dialekt låter ungefär lika illa som att stoppa katten i micron. Herregud. Skjut mig.  


lång lugg?

Ja, jag vet, jag kanske slänger upp onödigt många bilder på mitt tryne, men det är bara för att hålla min manliga läsarskara i schack, och för att modenördarna ska gilla mig. Sen gillar jag ju faktiskt att se kort på migsjälv, vet ni. Ur rätt vinkel ser jag rätt hyffsad ut. Dessutom hyser jag stor kärlek till min näsa. Jag älskar folk som har drag och personlighet i ansiktet, typ stor näsa, kinder, spännande ögon. Det gör en människa mycket mer intressantare att titta på. Helt klart.
Jo, en självkärleksgrej till, jag kommer aldrig tröttna på att jag har heterokromi! Jag har faktiskt aldrig träffat någon annan person som har det, riktig mutantgrej!


men luggjäveln! Fan vad jobbigt det är att ha lugg. Den växer ut på tre röda. Och folk som påstår att det är lätt att klippa lugg på sigsjälv har jävligt fel, det blir alltid fel, ojämnt och tja. Ska fråga mamma om hon kan klippa till lite. (hon var frisör förr i tiden vettni).


idag ska jag förövrigt åka ända till woodhall, hellhole, för att klippa lite folk, samt träffa "lillasyster" Kristin. Har saknat henne massvis!

jag är en all-ätare


HAHAHA! humor! javisst, jag gillar emo.
åh, slänger upp en bild på hannill oxå. Hon är så fin! ser ut som en ballerina på kortet!

kärigt.

Känner mig nästan lite kär idag, allmänt überlycklig. Tror det beror på jobbet, eller den ohyggliga mängd kaffe som ligger och vrider sig i magen. Dessutom är jag nästan färdig med Harry Potter boken, låg och streckläste tills två inatt, då insåg jag att "nej, nu fåre fan va nog".

Och för att vända lite på steken;
Vet ni vad jag ogillar väldigt starkt? När folk (oftast killar som vill vara lite "gulliga") kallar en för substantiv. Saker alltså. Eller tilltalar mig i tredje person, typ "hur mår HON? vad gör HON?". Vaddå "hon"? Jag har väl ett namn? Eller börjar använda sig utav fula snuttord. Det är fan ännu värre. Om en kille någonsin börjar använda sig utav "snuttinutt, pluttiplös" eller whatever så tappar jag omedelbart intresset. Fruktansvärt avtändande. Jag vill ha respekt, inte några jävla smeknamn. Fyfan, vad äre för fel på folk egentligen?

Vet ni vad jag mer ogillar? Den där vråläckliga reklamen på tv med tår som sjunger. Har ni sett den? TÅR SOM SJUNGER! Med små ansikten! Tår med små ansikten! Fötter i sig är så jävla äckliga, dom behöver ju inte kasta det i ansiktet på en (hehe).

Och för att väga upp det hela i en jämn terrorbalans tänker jag avslöja att jag gått i pjamas hela dagen. Why bother to klä sig när man ändå ska i säng snart? AJ LAJK PJAMAS. Och han...vahetterhan...Zach Braff? Såg ni karln i söndags på "söndagsparty?" jag måste fria till honom alltså. Vilken man!

I´ve got the power!

vet ni? jag fick jobbet! Kunde inte vänta längre, så jag ringde imorse på morgonpromenixen, o hon ba "eh, jo, jag har vart sjuk, o fixar ett schema om typ två veckor...du vet att det är ganska mycket jobb va?" JAAA!!! Jag vill ha mycket jobb. Jag vill blöda ur mina öron.


den gladaste bilden jag hittade. happy happy hamster!

No drama

Det händer egentligen ingenting i mitt liv nu. Det känns lite som att tiden står still, postar lite brev, väntar på att dom från det stället jag provjobbade på ska ringa. Varför ringer hon inte? Har ingen lust att jaga runt folk. Väntar tills på torsdag, sen får det fan vara nog. Och så hoppas jag att min exchef ska få tummen ur och skicka iväg mitt arbetsgivarintyg, så jävla svårt ska det väl inte vara...

well well. Vill ha lite drama. DRAMA! funderar på att skapa en riktig intrig mellan mina kompisar. Hitta på lite grejer, så det blir lite action, typ; "kåmpis1 är kär i dig! Jag lovar! Han lyssnar på Phil collins varje natt och gråter..." hehe. Och sen säga samma sak till kåmpis2. Undrar hur obehaglig stämmning det skulle kunna bli på en fest då?
 Eller sprida ut falska rykten om något kärlekspar. "såg dom på spraydate, dom söker tydligen en marockansk nunna som vill ställa upp på lite kinky-grejer." HAHAHA. Det vore fan humor det.

Kanske bara ska tacka ja till en random-dejt på spraydate? Haha, nej förresten, det finns ju faktiskt bara idioter där, det bevisades ju rätt starkt sist jag dejtade någon där.

Får se till att åka till våsan i sommar och hälsa på Emma, där är det fan alltid drama och action. Ja jävlar.


//Pez

"golden hits"

Hittade just en gammal skiva som jag o sudden spelade in med vårat världsberömda band "t-buss104 i otakt"
Innehåller massa blandade hits som;
1, rapphöna. "rapp, rapp rapp, är du rapp i käften, rapp rapp, rapp, är du rapphöna?"
2, jag vill ha ett eget kylskåp (cover på jag vill ha en egen måne) "jag kan sitta i mitt kylskåp och äta vad jag vill, där stannar jag tills maten tagit slut"
3, direktöversättning av "song 2" av blur. "wiho, när jag pinnar o nålar, jag fick huvud kollat, av ett jumbo-jet"
4, tomtespö. en klassiker som aldrig dör. "jag såg pappa spöa tomten jag"
5, Hugo tribute. "Hugo hugo, det finns inget som rimmar på Hugo, så det får bli; gurkmajonäs"
6." Imagine all the people", hårdrocksversionen.
7, och den beryktade covern på mariah carey "I can´t live" (ellervarenheter) i kattversion, oljudsversion, whatever. Olyssbart.

Vackert. Något att spara när man blir gammal, ta fram och lyssna på då och då, med ett glas ljummet rosé.


Här är förresten fodralet. Lägg märke till min hemmaklippta frilla, och suddens snea lugg. Jävligt punk!

full rulle.

Jäklar vad kul det var igår! perfekto kväll! Och igår var antalet minderåriga inte lika många. Går man ut på en fredag så är det mest snorungar ute, igår var det 25+ ungefär. Gjorde marknadsundersökningar om min ålder igår, jag ser alltså ut som 19 bast, på riktigt. Medans Hannill ser ut som en sjuttonåring. Hahaha. Marknadsundersökte även andra folks åldrar utgående från deras gråa hår. Ack vad fel jag hade. "du har gråa hår! då är du 35!"

Och vi dansade som ett gäng med celbral pares som rymt från en cirkus. Blev bjuden på öl av bartendern. En liten pöjk på 20 raggade på mig, han blev lite ställd när jag förklarade att jag säkerligen kunde varit hans mamma (eller lite äldre, snygga kusin). Har börjat dricka lite mindre oxå, så jag faktiskt kommer ihåg vad som händer på krogen, blackouts är sååå 2005. Dock har inte mina fylle-sms förminskats avsevärt, så jag tog bort alla nummer imorse som jag brukar smsa till på småtimmarna. Mycket bra.
Hade även skrivit på facebook att jag skämt ut mig som fan. Undrar varför jag skrev så? Jag skämde inte ut mig mer än vad jag brukar göra?
doh!

spexig.

Blev skitpigg helt plötsligt, sitter och lyssnar på run dmc och skuttar i otakt. Jag skulle vilja vara lite spexig ikväll, eller kostymklädd. Jag undrar vart min vita pimp-kostym tog vägen? Fan, den hade ju ägt. Och så asmycket guldkedjor eller nåt.
I värsta fall har jag en gorilla-mask. Då slipper jag ju sminka mig. vore ju nåt?

Nej, nu ska jag sko mig. Och dansa lite.

aj spaj maj aje?

haha, igår gick jag o hannill ut ändå. Fast vi tog det i all bemärkelse "lugnt", dansade, tjötade, o minglade lite.
Jag fick ett ciggpaket av en marlbro-light kille, som ställde massa frågor. Där ser man.
En skitkonstig kille kom fram o tjöta, han hade fiskehatt och för liten skjorta på sig.

apan: men hej! vi stod just o pratade om dig. att du ser...eh..eh..ja, frän ut.
kille: jassååhfan. Jorå...sån är jag.
apan: skjortan är lite för liten va?
kille: ni gillar bad boys va?
apan: haha, va? öh..nej, jag gillar nog nördarna mer.
hannill: ja...nördarna!

Och han fortsatte att tjata och tjatade om bad boys. Han påstod sig vara en riktig "player". Haha! Ni skulle ha sett honom! Varför tar jag inte kort på sånt folk? Humor! Sen frågade jag honom om det var 18-årsgräns, han knappast kunde varit över 18 år eftersom han uttryckte sig som en jävla idiot. Då gick han.
Och jävlar vad vi dansade! helvetet. När det började bli så jävla trångt att jag bara kunde se rövar så åkte vi hem, plus att jag började bli förbannad på tjejerna. Jävla brudar som är ivägen överallt.macaron chacaron!!

Hahaha, äntligen har jag (o hannill) hittat cp-låten som man hör lite överallt. hahaha, så jävla pisskasst att det är helt genialiskt!

Lyssna o njut. Det är antagligen det värsta du hört, och om du faktiskt hör ett riktigt ord i låtenjäveln är du välkommen att maila.


El Mudo - Macarron Chacarron

sexliv.

Jag brukar få betydligt högre besöksstatistik när jag använder mig utan en snuskig rubrik. Undrar varför det är så? Är det utav samma anledning till att folk gillar att snoka i kändisar privatliv typ, skvallerblaskor? Särskilt när det handlar om sex, är det för att det är så förbannat privat att folk blir helt till sig i brallorna av att kunna få läsa hur andra människor gökar?

Men som ni säkert redan vet är jag relativt försiktig i att outa mitt privatliv till den grad att jag skriver om karlar, hur när och vad jag egentligen gjorde på bardisken den där lördagen på Nöjesfabriken klockan tolv? Och varför blev jag utslängd på Ankan sist? Ingen som vet, knappt jag.

Däremot kan jag bjuda på andra bekännelser som kan verka totalt oförståeligt, t.ex var jag extremt blyg som liten. Och att jag stammar ibland när jag blir extremt nervös eller exalterad. Ibland hittar jag även på egna ord i sammanhang bara för verka mer koloverterad.

//Tack för ordet, eder apa.

dagens mail
Gulligt va? Måste förresten vara skitsvårt för honom att få tag i brudar som VILL gå upp i vikt, vem vill gå upp 40 kg lixom?
En sexig tjockis? Funderar starkt på att skicka den här bilden till honom, då lär väl karlsloken gå ner i spagat?

Förresten, vad betyder BBW? Är det ett nytt bilmärke?

popcorn

Är inne i en popcorn-period nu. Äter popcorn så jag gråter och får ont i huvudet.
Popcorn är gott,
popcorn är glad,
 popcorn smakar inte som kexchoklad!


Har varit på stan idag med Emmy. Vi gick på stan i fyra timmar, och under dom fyra timmarna hann vi bara gå i två affärer. haha, jävlar i helvetet. Emmy hittade massa fina grejer, jag var en fattig bonddräng och fönstershoppade mest. Men! Jag gick in på bibblan och lånade Harry Potter och dödsrelikerna, den enda HP boken jag inte läst än. Jävla dumt att jag kollade upp slutet på wikipedia igår...

Nåväl, hittade två schyssta grejer som jag är lite småsugen på ändå;


HAHA! helt underbar, en totalt smaklös t-shirt med två papegojor med paljetter på! Såna där grejer älskar jag, fulsnyggt lixom.

och en kjol. Jävla snygg kjol alltså. Dessutom slog den nästan rekord i korthet. Löv kjols. Undrar när jag använde byxor sist? Måste vara...2 år sen? minst.

Nu vill jag att ni skriver att jag var så fantastiskt snygg i kläderna att jag bara måste köpa dom, annars vore det ett brott mot mänskligheten. Vem vill gå miste om Lina i en papegoj t-shirt 80´s stajl, lixååååm?

sondre!

Okej, det går inte att förneka längre, norskar gör BRA musik! Röyksopp, Kaizers orchestra, och Sondre Lerche!
Sondre Lerche är dessutom vrålsnygg. Han ser ut som en liten dretonge, med stora "hejkomåhjälpmig" ögon. Och man vill ju helst av allt bara linda in honom i en filt, vagga honom lite och säga "jodå, det kommer att gå bra lille pöjk".
Synd bara att han är så jävla smal. Är inte sådär skitförtjust i smala killar, lite kött skare va.

Nåväl, här kommer en musikvideo med vrålkass kvalité, men låten är bra!


sondre lerche - two way monologue

klassfesten

Sitter o slösurfar. Mest på ansiktsboken, jävla spännande faktiskt. Man kan spionera lite på gamla klasskompisar, gamla flörtar, personer man inte har sett sen man var ett litet kiddo osv. Nu till den spännande delen, en kille i min klass i grundskolan har startat en grupp som han kallar för "6A världens bästa klass" eller nåt sånt. Och försöker dra ihop en klassfest. Klassfest alltså. Träffa folk man inte sett på... 11 år? Jag är både skeptisk och lite intresserad.
Kan absolut tänka mig att gå dit för att visa hur jävla bra och snygg jag har blivit, men samtidigt skulle jag antagligen bli så extremt nervös att jag skulle ställa mig i skam-vrån, bli kallad "Lina-grina" eller bli matad med gräs. Precis som på den gamla goda tiden.
Men egentligen, vi är ju vuxna människor, och det vore ju faktiskt rätt så spännande att få se vad som hänt resterande klass. Eller...
Jag blev ju aldrig bjuden på någon klassfest i gymnasiet, eller på högstadiet heller för den delen.
På grundskolan fick jag faktiskt följa med eftersom jag hade kompisar som var betydligt mer häftigare än vad jag var. haha.

Men som sagt, spännande, oavsett.


quit drinking?

Apan: ser dom ut sådär?
brorsan: vilka då?
apan: dom små...som flaxar?
brorsan: va?
apan: kes..o..?
brorsan: kolibri.
apan: är dom självlysande?
I´m with stupid.

Haha, en sån här t-shirt har jag velat haft i 100 år!lot´s of lot?

Idag är det star-wars dagen. "may the force be with you" (fattarni?vavava?hahaha!!)

Har rännt runt som ett litet lämmeldjur idag, högst värd dag! Startade med att deklarera, mucho bravo! Sen åkte jag till Emmy i stan och klippte fyra personer, fick lite mat av emmy, vrålgod soppa och värsta bröna. Gött. Vi fikade i solen och hade oss, jäler i min lille låda, snart är man pensionär.
När jag skulle dra mig hemåt så ringde Peter och tyckte vi skulle käka glass pråmen. Sagt och gjort, glass med Peter, mycket trevligt! En fylletant kom och försökte sälja tulpaner för 20 spänn, som hon hade plockat i rabatten, precis framför oss. Haha! Skitdryg kärring. Och eftersom hon inte gav sig så gav jag henne 20 spänn som hon kunde spendera på trevliga saker. Då ville hon smaka på min glass. Uäk! Fylletant på glass, det fick hon inte. Ångrade lite att jag gav henne pengarna, men annars hade hon väl aldrig gått.
Dagen avslutades med ett litet besök hos kära moder. Och nu sitter jag här. Helt blank och läcker.

Älskar såna dagar, när saker bara händer hela tiden! Fett med bra.
Varesålätt?

Okej, nu har jag deklarerat på internet. Tror jag. Det gick nästan för lätt faktiskt. kan vara en fälla?
 Så jävla bra att man deklarera på internet! Jag är så jävla dålig på papper, joggade upp på vinden imorse för att hitta min flyttlåda med papper i. Och allt låg välsorterat i en stor hög tillsammans med skivor, glas, tidningar, osv. Längtar tills man bara kan scanna in allt på datorn, och slippa papper överhuvudtaget. Pappersfri!

Gött. Nu har jag bara femhundraandragrejerattgöra. Fort. Bajs. Klippa fyra stycken idag med. Nu skall jag dra på ett lager spackel, kamma håret och se sådär härligt måndagspigg ut, som man alltid gör.

Har förresten läst ut Harry Potter och halvblodsprinsen en gång till, så jag är redo tills filmen kommer. Jävligt spännande, kanske går till bibblan och lånar den sista boken, har faktiskt inte läst den. Konstigt nog.
Nej nu babblar jag, bäst att skynda sig.

deklarera

Fan, jag sitter med deklarationen. Jävlar i helvetet, har glömt totalt! Varför blir det så varje år? Och jag är ett rikspucko åt helvetet. Har lagt alla mina papper i en stor hög..öh, någonstans, förmodligen på vinden, i någon kartong. får gå upp astidigt imorrn och rota runt.
Men det som är bra är att jag ska få tillbaka 12800 spänn. Åmajgad. Sen måste jag iofs deklarera en lägenhet som jag sålde förra året. Fan vad jag hatar papper. Panik!

Tack till rikard som så snällt guidade mig igenom bank-id och skatteverket. Jävla tur alltså, annars hade väl maffian tagit mig.

student specialis

Igår åkte emma hem, har vart skitkul att ha haft hennes sällskap under helgen! Emma is the shit!

Eftersom det var lördag igår ville jag ändå hitta på något, så jag drog till kronoparken till sudden. Vi åt nachos och satt och fjantade oss i vanlig ordning. Jävligt mysigt, sen drog vi till ett studentställe, Bunkern. Vi var väl ungefär fem stycken där. Haha! Men skitsamma, billig öl var det ju (23 spänn för en öl! OMG!) och ett par törra studenter som vi satt och spelade kort med. Hatar kortspel, fattar aldrig nåt, tur att en snäll student hjälpte mig att vinna (nja, jag blev väl fyra..).

Studenterna frågade vad vi pluggade "ehh...eh..plugga? ja..näe..det gör jag ju inte.." Sen berättade jag att jag var frisör, och vet ni, dom blev inte ens imponerade! Jävligt konstigt. Folk brukar alltid bli mer eller mindre impade när man säger det.
Så jag påstod att jag var extremt allmänbildad, varav en studentjävel frågar vad Belgiens huvudstad hette. Vafan är belgien för nåt lixom? Bryssel? Jävla fråga. Sa att jag nog var mer inne på typ..eh..kändisar. Men det blev dom heller inte imponerade av.
Drack väldigt lite jämfört med vad jag brukar göra, och smart (och allmänbildad) som jag är satt jag och berättade hur nykter jag var hela kvällen. Dom trodde mig inte. Pfft.
Men skitsamma, överlag var det en skittrevlig kväll!Måste verkligen börja träna på mina skämt alltså. Hitta någon poäng i det, eller så. Verkar bara bli värre och värre. Och lägg märke till hur studenten försöker analysera mitt skämt. Vafan! Såna pärlor skall inte analyseras, dom ska bara insupas och njutas av.
(I början av klippet försöker jag imitera sims-gubbarna, skitkasst.)

Komiker del 2.

Sudden dokumenterar mitt försök till komik. Igen. Gick väl sådär? va


(lägg märke till mina utvalda poser som dyker upp då och då. tur att man inte har hybris)

But why?

Jävlar vad gott jag sov inatt. Jag sov som ett lämmeldjur, däckade klockan elva och sov ända tills nio. Åmajgad.

Emma anlände i torsdags i raketfart, jävlar vad fort hon måste ha åkt. haha. Nåväl, vi såg på lite hockey och sådär, sen kom hannill och hämtade oss, och vi ökade till gruvolyckan där peter hade lite gallej. Vi kom i perfekt lagom tid, då alla frös från grillningen och gick in. Var jättetrevligt! Tack peter och alla ni andra som gjorde kvällen!
Sen drog vi (jag,sudden o emma) ifrån festen med en jätteäcklig taxisnubbe som tafsade på både mig och emma. Fan att jag inte tog hans reg. nummer.
 Sen gick vi på glada ankan och eh ja, därifrån är det ganska så suddigt. Sudden försvann, jag försvann och sen tappade jag bort emma (i vanlig ordning). Spännande att man kan tappa bort varandra på ett sånt litet ställe? Tror att jag bråkade med några tjejer (i vanlig ordning?), och sen till den stora frågan, blev jag utslängd? jag vet inte. jag minns inte ens att jag tog mig hem. Haha. Fan. Vaknade i mina kläder och med en lins i ögat. Vajjert.
Önskar jag kunde påstå att någon lagt något i min öl, men jag tror bara det var alkohol.

En annan spännande sak var att jag tagit min plånbok och slängt den i ett hörn, samt att jag slängt ut alla pengar och kort i huller om buller i väskan. Varför lixom?


haha, den här bilden är redan en klassiker, emmy hade världens pimp-klocka på sig. jäler va läckert!Fan. Okej, saker jag tappat bort;
mitt dödsläckra glasögonhalsband. möööh.
mitt headset. Fan! Vart i helvete är det?

ser ni nåt av dom grejerna (eller bara har en sjuk längtan av att köpa dom grejerna till mig) så hör av er!

RSS 2.0