vi borde ta en paus.

Såg just "sex and the city", varav ett par bestämde sig för att ta en "paus" i sitt förhållande. Ta en paus... Har ni någon hört ett par som tagit en "paus" och sen blivit ihop igen och haft det skitbra? Tja, det har väl säkert hänt, någon jäkla enstaka gång.
Det är oftast tjejer som vill ta en paus. Det är inte ett konstaterande utan ett faktum, jag lovar.
Om man vill ta en paus på riktigt, då är man inte så jävla dum att man säger det, utan då reser man bort, tänker över saker och ting, sen bestämmer man sig. Men om en brud säger att dom vill "ta en paus", då betyder det alltid samma sak, dom vill förbereda sin kille på att det antagligen kommer att ta slut och att dom tycker det är snällt, så att det inte kommer som en chock för honom.
När jag var yngre och hade pojkvänner körde jag ofta på "pausandet". En gång gick det väl inte sådär skitbra, när jag berättade om min strålande pausidé började karlstackarn vrålgrina. Han blev helt hysterisk, bölade som en brud! Men jag propsade ändå på pausen, och paus tog vi (eller ja, mest jag). Någon vecka senare hade jag hade bestämt mig för att sätta in dödsstöten, karlstackarn bölade ännu värre och tyckte att hans liv var "förstört" (tur att man inte är 17 igen va?), och tja, jag tyckte jävligt synd om honom och fortsatte att vara ihop med honom av ren barmhärtighet. HAHA! Tre veckor efter det gjorde jag slut på riktigt. 

Nuförtiden har ju teknologin utvecklats och man kan göra slut på massa kreativa sätt, och på så sätt smidigt slippa pausandet! smsnobbad, någon som blivit det? Eller långa smärtsamma samtal via msn, eller är man jävligt duktig på att skriva och innehar en egen blogg kan man ju faktiskt dumpa någon officiellt via bloggen. Härligt med teknik alltså.

Kommentarer
Postat av: Kaka

räcker upp en hand Smsdumpad! 15 bast va jag då!

2009-05-29 @ 09:40:55
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Anna Kaagaard Kristensen

Väldigt sant. En paus är oftast bara inledningen till att göra slut. Är man så pass trötta på varandra att man behöver en paus så är det förmodligen kört.

2009-05-29 @ 17:12:19
URL: http://annakaagardkristensen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0