nu räcker det!

Det är ingen idé att avsluta året sur o gnällig!! Återkommer nästa år, glad som en inbakad sill!

Idag har jag rengjort kylskåpet. Och nu ska ni få höra något äckligt; jag har inte rengjort kylskåpet sen jag flyttade in!!! Och det var för två år sen. EEEEEEEEEEEWWWWw. Och ja, det var rätt äckelpäckligt! Hittade massa spännande grejer.

Ha ett gott nytt år ungdomar! puss


och massa massa svordomar!!

När jag vaknade imorse skrek jag i en kvart. Sen grinade jag hysteriskt och skrek litte till. Jävlar vad ont det gjorde. Jag önskar att ni aldrig får veta hur det känns! fyfan.
Sjukanmälde mig, sen gick jag på toa och då började det blöda som fan ur såret, vilket kändes skönt eftersom det lättade på "trycket". Då ångrade jag mig och åkte o jobbade ändå. Jävla dumt kanske. Har väl funkat, men allt har gått väldigt sakta, plus att en pensionerad 90-åring med rullator går snabbare än mig.

Kommer antagligen att få sitta hemma o sura imorrn, den bekvämaste ställningen just nu är "säl-position", då man ligger på mage och klappar i händerna samtidigt som man skriker "jooooiiink", eller hur sälar nu låter.

Skulle vilja göra något åt min s.k "bloggdesign", har ju haft körva här för länge. Om ni har några skitbra ideér får ni gärna hojta till!!

(Funfact; varje gång jag börjar skriva om mina rövproblems så dubblas mitt läsarantal, det är wierd!!)

Vill inte gnälla, eller jo förresten.

Jag har så jävla ont! Och jag tycker faktiskt att det är skitsynd om mig. Har bölat i en halvtimme nu på morgonen innan smärtan tillslut lade sig lite. Jag föder hellre siamestvillingar ur röven än har det här, och jag skulle inte ens önska min värsta fiende något liknande. Igår åt jag massa laxermedel eftersom jag är livrädd för att bajsa.
FYFAN.
Hoppas den där antibiotikan gör att det blir bättre. man förstår inte hur begränsad man är när man inte kan sitta ordentligt/ligga eller röra sig snabbt (ok, brukar inte röra mig snabbt, men ändå!!)



röv-update!!

Hade så jävla ont i röven imorse att ja grinade, fixade tid snaraste hos distriktssköterskan! Var där, satt i väntrummet i en timme o svor över jävla rövfan. Efter extrem rumpkramp var det tillslut min tid, och jag fick en distriktsköterska jag aldrig sett. Tyckte hon var jävligt proffsig som ställde så många frågor och var så nyfiken. Hon ville tillochmed känna på magen. skumt.
Fattade tillslut att det var en läkare.

Och jaja, skräll, förstod väl var det var för fel redan innan jag var där. Har fått ett nytt rumpsår! Hade ju s.k "fistelgångar" förut (som var precis under svanskotan, i rövskåran, skittöligt ställe) och det var ju det dom opererade bort i januari. Och nu är det med stor sannolikhet tillbaka! Skitkul. Nä.

Hon skrev ut antibiotika och en remiss till sjukhuset/akuten så att läkarna där får kolla på´t.
And here we go again!!!


jävla jävla röv!!

Röven har börjat krångla med mig igen. Kul. Det var ett år sen jag opererade mig och jag trodde att det hade läkt ihop, men icke!! Började på julafton med massivt blödande. mmm. Och nu gör det bara jävla skitont och jag ska ringa till vårdcentralen sen.
Kul! ska jag skaffa klippkort där i år igen? fortsättning lär väl följa...

juldagen ffs!

Igår var det ju juldegen vilket alltid betyder samma sak; partej! Först var vi hos hannill, emmy och kirre var där! Var sköjj, var nog flera år sen jag såg kirre!
Först gick vi på nöjjesfabriken efter 100 års köande, men det var bara 12-åringar där (kändes det som iaf) så vi drog till koriander istället.

Blev lätt skitfull och satt och gav relationsråd till en kille. Typiskt mig, ska alltid lägga mig i och ge kloka och skitsmarta råd. Måste vara min storasysterroll!!!
Killen frågade hur jag var i en relation. Då skrattade jag i fem minuter och sa att "jamen jag är ju sjuk i huvudet, kan inte ha relationer" Sen skrattade jag i fem minuter till.



Hade gjort jättefina lockar i håret!! sen blåste det och allt försvann.


hannill, kirre o emmy


o di spele gitarren.


Någon och jag. Inte en aning om vem dock, men ser rätt glad ut.



ljushanna!!!



Jod Gul dag 2

Har haft en fett bra jul! Har firat hos både mami o papi, pappa bor ju ute i skogen med Åsa, o moder jord i stan.
Hos pappa spelade vi spel och trädde strumpor på hundarnas huvuden, sen skrattade vi så vi grinade. Och så spelade vi TP, vilket är ett riktigt skitspel eftersom jag inte kan nåt!!! "DET KAN JAG" skrek jag hela tiden, men hade ändå fel i slutändan. hatar spel!!
Hos mamma mös vi mest, drack litte öl o gossade järnet! supermyzpyz.

Eftersom jag ej varit en stygg flicka i år fick jag massa bra grejer!! Fick en flanellpjamas som är så mjuk att jag överväger att ha på mig den ikväll på krogen. Fick en platta öl, bodybutter (som jag råkade överanvända, så nu är jag klibbig som fan istället) och pengar!! Och så fick jag brorsans kamera! awesomness! Justdetja, fick även salamikörv av åsa som smakar vitlökshelvete! så gott!!


Just nu ser det ut såhär!! pjamasmysig tjej


Loljul!!

Eftersom alla skriver God jul så gör väl ja oxå dä då!! God jul motthafukkaz!


Har ingen obligatorisk julbild i år, så då fick det bli den här fine från förra året!! sur i ett hörn + sudden.

I wish you a merry x-must


go jöl!!! sorry för suddigheten!!

nu vill jag fan flytta!!

Har bott på Kronoparken i typ två år och har tjatat om att det "inte är så farligt" som alla säger. Men under två års tid så har det varit 1 st knivmord, 2 st skottlossningar och så nudå en tredje!! På min gata oxå. Ye-haw. Jag går lixom den vägen fram och tillbaka VARJE dag.
Det är ju lite synd eftersom jag älskar min lägenhet, men jag känner mig fan skrajj nu.


fem grejer

Hitta en lista på internet o jag gillar ju lister!!!

Vad gjorde du för fem år sedan?
Gick på frisörskolan i Östersund!! Var ute o härjade rava. Sa till massa folk att jag var lik Pamela Anderson, ingen fattade min humor.

Fem snacks du gillar?
korv, fläsksvålar (är det bara jag som gillar det eller?), såna där miniostar, popcorn och julmust!!

Fem saker du skulle göra om du var miljonär?
Köpa en skitstor lägenhet i stan, köpa en skitstor katt, resa till USA med Hannill, köpa en skitstor sjö, vara arbetslös ett tag o enbart vara rik o odräglig.

Fem städer du älskar?
Gillar inte städer. Gillar bara Karlstad. Tycker dock att Linköping var rätt fint.

fem dåliga vanor?
snusar, röker, dricker alkohol, överkonsumerar kaffe och ibland även jordnötssmör.

fem saker du aldrig skulle klä dig i?
TUBTOPP!! Finns det något fulare eller? Särskilt i viskos och turkos. Skithöga klackskor (mest för att jag inte kan gå i dom), lackleggings (haha, skulle se ut som skit), knälång veckad grön kjol i ull, keps, det mesta som går i rosa, och såna där skitfula joggingskor som ser ut som bananer!!


körka i linköping





Långhälja!!

Vet ni??? Jag har långhelg!! I fem fucki´n dagar! Kommer inte att knalla till jobbet förräns på onsdag, och då skall jag glida in på en räckmacka o ba "tjaba" och sen skratta åt dom!! HAHA.

Tror förresten att jag är näst starkast i världen då jag bar hem 10 bärs på burk (dom stora alltså!!), en vinflarra, och litte småskit. Och för att skojja till det ännu mer gick jag te Konsum och tjackade mjölk, juice och skitmycket gröt.  Smart. Märkte även att jag är extremt stark i högerarmen, då jag orkade bära tre kassar i den, och i den vänstra orkade jag endast en kasse. Konstigt. Kanske styrketränar i smyg på natten.
Ingen vet!!

God jul era skitar!!

ta med ongera te frissan

Alltså!!! Häromdagen klippte jag en onge som var så jävla otrevlig att jag var nära på att klippa av halva örat med flit. Bakom satt ungens morsa och skrattade gott "jamensååärjupooojkaaar *hihi*". Övertalade migsjälv om att det BARA var ett barn. Bara ett barn, ej skada barn.

Men hör här, det finns faktiskt lite grejer jag tycker att föräldrar ska tänka på när dom tar med ongera till frisören;

1. Om din unge ej vill bli klippt, tvinga inte ungstackarn!! Det finns inget värre än ett barn som sitter o gallskriker o grinar öga av sig. Klipp ungen själv istället, förr eller senare kommer ungen att vilja gå till frisören, så länge det inte blir en skräckupplevelse genom att tvinga´n.

2. Sätt ungen på frisörstolen, ställ dig brevid och förklara tydligt hur ungen skall bli klippt. Sätt dig BAKOM ungen, inte brevid, men så att ungen kan se dig via spegeln. Står du brevid blir ungen alltid väldigt mammig/pappig och kan ej sitta still.

3. Tag ej med sjuka ungar till frisören. Frisören vill inte bli sjuk på något sätt!! Frisören hinner ej, eller har ej råd med sjukdom.

Osv osv. Ni fattar va?
Och till er andra som inte har något slags frisörveto kan jag ge ett värdefullt tips, dra inte rasistiska kommentarer!!! Fan, det här är fan andra gången på två dagar folk har sagt nedlåtande saker om invandrare. Håll sån skit för er själva, jag vill inte höra´t.

Banan i bikini!

Gjorde ju "man i bikini" för ett tag sen!! Låt mig presentera uppföljaren;


Banan i bikini!!! HAHAHAHA. så festligt. vad ska ha bikini härnäst då?

(har ätit överdrivna mängder socker idag, därav hyperaktivitet och massuppdatering)

Lolnötssmör!!

Mitt jordnötssmör är slut och jag skall ej köpa nytt på minst en månad!! Lovar tomten!

make an animation

krillehöla skyltar!!

Hittade en skitkonstig julskyltning i Krillehöla idag.


Alltså, ser ni eller??? Det är en däckad skyltdocka med handen över huvudet och fötterna i granen. På skyltdockan ligger en glöggflaska. Brevid glöggen ligger en full tomte. jag fattar inte.

Men det var då självaste röven da!!

Fan nr 1; Måste sluta stoppa allt i munnen!! Är som ett jävla barn ibland. förut tog jag en sked som stod i en gammel (odiskad) köpp och stoppade i munnen som jag sedan tänkte använda till en ny kopp kaffe!! Och det var skitgammal unken äckel-mjölk. Konstaterade snabbt att gammal mjölk smakar häst-hö.

Fan nr 2; Alla som känner mig vet om att jag har ticks om att rota i väskan och har ett sjukt kontrollbehov av att jag ALLTID måste ha med mig allt. "mobilen,plånboken,litte puder, nycklar osv". Kan rota ihjäl mig i väskan ibland enbart för att vara säker på att allt är med.
Men idag hände det!!! GLÖMDE MOBILEN PÅ BUSSEN!!! OMG! Paniken spred sig likt ett nageltrång och tårarna var nära. Grinade halva konsum och bad böner te gud i smyg lixom. Jävla tur att min jobbarkompis hittade och tog med sig mobilen!!!

Fan nr 3; Ok. Mobilfri tills imorrn. Men alltså, HUR ska jag komma upp på morgonen?? Blir spännande. Får se om jag kommer på någon nödlösning eller får ofrivillig sovmorgon igen.


julbord med kneget!!

I lördags var jag på Julbord med jobbet på blue moon bar! Det var skitkul! Och god mat, vilket var en glad överraskning, eftersom det brukar vara lite halvdant på såna där ställen.
Det var lite show o grejer med, Di Leva, Linda pritchard...öh.. Markoolio och sådär. Riktigt bra faktiskt! Chefen fick tillochmed sjunga litte i micken med Markoolio. HAHA.

Sen vart det lite discodans, och bugg!! Fan vad kul det är att bugga.
Träffade en kille som sa att jag såg ut som Zooey Deschanel. Håller ej med, bara frisyr som är lik, men för all del. När vi skulle gå så hällde Madde en öl innanför tröjan på en riktig röv. Det förtjäna han!!! Usch vilka arsel det finns.


fancy pants-girl. Hade jättefina lösögonfranser!!!



sara o madde!!


madde o jag.




Vi hamnade på mingelbild! chefen, madde, madde, jag o anna!


Och så litte artister.

Jag har egentligen massa mer bilder, men mitt cp-internet gör så att det tar en halv miljon år att lägga upp bilderna så jag örker inte!!


saker som sig bör, osv.

tjenare bloggen!!

Klockan är i skrivande stund 23.19 och jag är vaken. Tjohej! Brukar slockna runt tio-tiden i vanliga fall, men jag tror att jag sover typ för mycket, därför vaknar jag i hednisk tid och är rastlös och pigg. Ej bra!!

Idag har jag hälsat på bäste sudden o hennes karl Martin o deras lillfis Tuva!! Vi åt nachos och kollade "på spåret", som sig bör på en svensson a´la carte kväll! Riktigt mysigt. Och Tuva ser så festlig ut och gör såna skojjiga uttryck att man skrattar bara man tänker på´t. Göllonge!

Imorrn skall jag käka julbord med kneget på blue moon bar i stan! Det ska bli kul, tror det är det första vi gör tillsammans allihopa på jobbet. Jag tänker äta mycket gris. Och se på Dileva. Vilken röv.

Blev även klippt idag. Var fan på tiden, håret såg ut som skit. Intressant hur man står o mässar varje dag att man "bör klippa sig var 6-8:e vecka", då man själv klipper sig var 3;e - 4;e månad och brutalmisshandlar håret under tiden. Höhö. Man lever ej som man lär alltså.

Tjipp o hajk!

brown-haired girl

När jag var elva bast tittade min kompis på mina ben och frågade "tycker du att dina ben är håriga?" Med en mild underton som talade att hon tyckte att mina ben var håriga. Eftersom jag aldrig reflekterat över ifall mina ben var håriga eller ej så förstod jag då att dom var det. Håriga alltså. Och från den dagen och framåt har jag löddrat samt rakat mina legs, för den sakens skull.

För ett tag sen så kände jag att det var töligt. Jag sa det till mamma, hur töligt (=tråkigt) jag tyckte det var. Mamma tyckte det var konstigt och sa att det gick väl snabbt o raka. Men jag har tänkt lite på det. Och det är töligt töligt töligt, och jag ser inget riktigt syfte i det. Armhålera rakar jag av skäl, jag tycker det luktar svett om det blir för hårigt, men benen? Varför? Det enda skälet jag har kommit fram till är att "det ska va så". Och det håller ej som argument!!

Sen så har jag pratat med lite killkåmpisar om det här fenomenet, karlarna tycker det är gött med nyrakade tjejben. MEN, jag tror inte ett karlskrälle faktiskt skulle känna någon speciell skillnad på hurvida benen är shavade eller inte, om dom verkligen inte känner efter. Däremot antar jag att dom känner hurvida benen är stubbade eller inte.
Så, skitsamma då.

Slutade löddra o raka för typ tre månader sen och jag mår gött. Har lixom vant mig. Och jag tycker dom känns så mjuka och lena!! Ingen jävla rakhyvel som hyvlar upp huden och torrar till sig, samt att jag slipper diverse raksår o dylikt.

pözz

mankini


Hej bloggen. Idag har jag ritat en man i bikini.

Nyårslöften!!!

Varje år står man där med sitt nyårslöfte upp i röven. I år då jävlar!! Fan vad smal jag ska bli, och så ska jag sluta snusa oxå!! Jaru!!! Ett år har gått och jag är fortfarande lönning, otränad och snusar som en gammel bilmekaniker.

Men i år tänkte jag slå nävern i bordet och ge ett nyårslöfte jag eventuellt kan hålla då!
1. sluta handla så jävla mycket mat.

Fan vad mat jag köper. Jag är på Konsum varenda dag typ. Fluktar runt diskarna på Konsum o ba "hmm...korven va ju billig idag!" och så köper jag körv. Och kanske lite räksallad. Eller ägg? Hade jag filmjölk?
Och det är ju så jävla onödigt, får ju slänga en del, vilket gör mig till en miljöbajsare oxå.

Så nu ska jag försöka ge fan i Konsum. Storhandla istället och endast köpa nödvändiga grejer på Konsum!!




Förra årets nyårslöfte (obs; full tjej -85)

Norgay

Idag hade jag ett spännande möte med en norsk kund. Har ni hört nordnorska nån gång? Jag fattade inte ett ord, trots att hon gjorde tappra försök till att språka svenska.

kund: jag vill bli tuppad!
apan: toppad? Okej!
kund: tuppad.
apan: toppad.
kund: kluck. kluck
apan: kluck?
kund: tupp.


Sen skrattade hon skitmycket. Jag frågade ifall hon var i Sverige och smugglade smör. Då skrattade hon oxå.

Satans perkele va kallt det är!!

Här gnällt röva hela hösten/vintern över min iskalla lägenhet. Fyfan i helvete vad kallt det är, som en eskimåröv fast värre!!
Och gissa gissaaa vad jag märkte igår då? Att jag ej skruvat upp elementet!! Jävla smart man är då.

(nu är det varmt som ett isländskt bastuaggregat här! hihi)



Minnesstörd

Det här scenariot händer ca 3 ggr per dag;

kund: Du klippte mig så bra sist!
apan: jamen va kul! Hur ska vi göra då?
kund: gör samma som du gjorde sist, fast kortare!
apan: eh... och hur var det då?


Och jag skojjar inte, exakt samma grej varenda dag, och jag minns inte en jävel. Få gånger händer det att jag kan minnas ansikten, eller något vi pratat om (i ca 3% av fallen), annars är det helblankt.
Jag minns inte människor. Jag undrar om man kan räkna det som någon slags psykisk störning eller om jag är såpass narcisisstisk och självupptagen att jag inte bryr mig. Tror dock hårt på det första, jag är förtidssenil när det gäller människor. Blandar ihop folk till höger och vänster, samt att jag aldrig någonsin kommit ihåg en klippning jag gjort tidigare (Minns andra frisörer det? får fråga)

Undrar om man kan träna upp hjärnan på något sätt, så att man minns folk nån gång, det är fan pinsamt ibland!




I´m on a boat!!

Jag o Madde satt o dividerade igår hurvida det skulle gå att återberätta vårat båtäventyr. Näe. Det blir rätt svårt faktiskt. Det hände så mycket!! Och vi träffade fem miljarder människor överallt, och vilka människor! Herregud, folk har verkligen inga spärrar överhuvudtaget när det gäller båtfylla.
Som det där med att nypa tjejer i röven. Varför lixom? Jag blir ju helt vansinnig när det kommer till rövnyp. Vet inte hur många smalben jag sparkade på. FYEI!

Men det var skitkul, och det behövdes lixom. Både för mig o Madde, komma bort någonstans och bara härja röva. Och jag är rätt nöjd över att magsjukan precis hann gå över.
Awesomness resa!!


Madde båt


och 500 kort på migsjälv!! Blir ju jävligt självgod efter nån öl lixom.


Män i mustasch! Jag skrattade så jag grinade.


Madde och ett tard. Jag frågade varför han klätt sig som skit, men inte ens han visste.





det svenska kösystemet är viktigt. typ.

Jag är en sån där cynisk jävel. Och lite sur. Eller tja, jag kan bli jävligt grinig om folk inte följer regler och struktur, eller har allmän vett och etikett!

Som kösystemet. Följer du inte kösystemet korrekt skall du dö. Min kompis kristin berättade en grej för mig som jag förträngt.

Vi skulle väl ut på krogen. Tagit x antal bärs, ställde oss i bankomatkön då ett par jävla brudar smet FÖRBI kön varav jag blev helt vansinnig, gick fram och gav dom en rejäl avhyvling.
Kristin: alltså... det där var väl rätt onödigt va?
apan: ja, vilka jävla skitbrudar!!
Kristin: nämenasså skälla ut dom?


Och det där är ju inte första gången jag skällt ut folk som smiter före i köer. Jag är en sur litten tant redan nu. Vill inte ens föreställa mig hur jag kommer vara om 30 år lixom.




det går ej fort sa haren

Nej inget går fort i ungkarlsresidenset nu. Igår var jag vaken ungefär 3 timmar totalt, sen sov jag som en uv resten av tiden. Vaknade klockan sex imorse, sen gick jag o la mig igen efter att ha testat brandalarmet regelrätt.

Men jag mår bra idag! Inte skitbra, men bra. Är lite svag och vek sådär, blir fortfarande förvirrad och lite rädd när jag får sms. Så jävla typiskt att jag skulle bli magsjuk nu lixom. Ska ju på färja imorrn, så jag måste ta mig till krillehöla sen, vilket känns mja, sådär. Men jag tror stenhårt på att mina jedikrafter kommer att återfås till imorrn.

Nu skall jag försöka återställa ordningen här hemma. Ser ut som Hiroshima typ. Spydde ju ner hela vasken häromdagen. Och så har jag inte duschat sen i måndags. Och packa grejer osv osv.

Puss puss.


förra vintern vare massa med snö!

vinterkräkis!

Igår fick jag vinterkräksjukan. Gick jävligt fort, på ungefär två timmar. Och jag var helt övertygad om att det var matförgiftning. Började må illa på jobbet, och så fort jag kom innanför dörren fick jag vrålhög feber och det sprutade ut ur samtliga hål. Rätt äckligt.

Konstigaste av allt var att jag yrade inte som vanlig som jag alltid gör i febertillstånd. Kändes mer som att huvudet inte hängde med resten av kroppen. Jag fick ett mail och blev SKITRÄDD, hjärtklappning och började skaka, jag fattade inte vad som hände. Sen fick jag ett sms och exakt samma sak hände där, jag blev SKITRÄDD. Kunde lixom inte koppla.

Är lite lugnare idag, inte så febrig, och har inte spytt sen inatt. Förut åt jag ett halvt bröd och fil!! Känns stort.
Har sovit mest hela tiden och tänker fortsätta med det.

Nu skall jag återgå till fosterställningen.


"man är ju som en jävla skata lixom..."

Har fått jävla dille på nagellack på sistone. För tre veckor sen köpte jag två nya. Förra veckan köpte jag...eh.. två nya. Idag köpte jag tre. Gick in på Lindex förut och lovade migsjälv att endast köpa ett. ETT (såg ju ett så fint orangerött som ja ba typ va tvungen o ha lizom!!).
När jag skulle betala lurade kassörskan mig med "du vet ju att du får ta tre o betala för två?" Och jag ba "fan va coolt" och så sprang jag runt i butiken och plockade runt som en gammel skomakare. Hittade ett jättefint som glittrade!!!!
Älskar grejer som glittrar. Dock ej på kläder och skor, men smink o naglar får gärna glittra eftersom jag är en "star" nästan.
Nu har jag testmålat alla nagellack. Sen började jag ta kort på mina sparkle-naglar och när jag såg bilderna så ba "åhhh va fiint, dä glittrer som en stjärnhimmel juh".


sparkle-naglar-bild 1. Svårt o ta kort på glitter!! Lillfingernageln målade jag med blå bakgrund, resten är mörkgrön!! Tror blå var finare va?


med blixten!!


Några favvisar i nagellacksamlingen. Gillar grönt och metallic uppenbarligen.



27 bajsnödiga posebilder...

Testar kvällens outfitt då!! Inte för att jag ska på värste gallejet, utan ska väl te mamma typ ba o kanske en litten öl på krogis med hannill sen. Men blev så nervig av klädvalet att jag tog 27 töntiga posebilder i 500 vinklar innan jag kunde välja.
En annan gång gick jag ett steg längre och filmade ca 5 olika klädesoutfitts där jag stod o mimade samtidigt som en fläkt fläktade i mitt carola-hår till en gammel "Petter-låt". höhö. Fåfäng? Jag? ja. :(


Här är jag i min nya klänning!!! Skall ej ha den ikväll. Ville bara visa. "Posén" kallar jag enkelt för "lite kissnödig och arg tjej -85"

Har fått litte dille på 60-talssnuttipluttgrejer på sistone. Går lite i vågor det där. Ibland vill jag se ut som en gammel metal-tjej och sen blire hjärtan o eyeliner ut i helvetet.


RSS 2.0