brown-haired girl

När jag var elva bast tittade min kompis på mina ben och frågade "tycker du att dina ben är håriga?" Med en mild underton som talade att hon tyckte att mina ben var håriga. Eftersom jag aldrig reflekterat över ifall mina ben var håriga eller ej så förstod jag då att dom var det. Håriga alltså. Och från den dagen och framåt har jag löddrat samt rakat mina legs, för den sakens skull.

För ett tag sen så kände jag att det var töligt. Jag sa det till mamma, hur töligt (=tråkigt) jag tyckte det var. Mamma tyckte det var konstigt och sa att det gick väl snabbt o raka. Men jag har tänkt lite på det. Och det är töligt töligt töligt, och jag ser inget riktigt syfte i det. Armhålera rakar jag av skäl, jag tycker det luktar svett om det blir för hårigt, men benen? Varför? Det enda skälet jag har kommit fram till är att "det ska va så". Och det håller ej som argument!!

Sen så har jag pratat med lite killkåmpisar om det här fenomenet, karlarna tycker det är gött med nyrakade tjejben. MEN, jag tror inte ett karlskrälle faktiskt skulle känna någon speciell skillnad på hurvida benen är shavade eller inte, om dom verkligen inte känner efter. Däremot antar jag att dom känner hurvida benen är stubbade eller inte.
Så, skitsamma då.

Slutade löddra o raka för typ tre månader sen och jag mår gött. Har lixom vant mig. Och jag tycker dom känns så mjuka och lena!! Ingen jävla rakhyvel som hyvlar upp huden och torrar till sig, samt att jag slipper diverse raksår o dylikt.

pözz

Kommentarer
Postat av: elli

Jag har vinterpäls jämt om vintrarna och senast i förrgår sa Erik att han inte kände någon skillnad.

WIN!

2011-12-15 @ 21:24:01
URL: http://www.elli.nu
Postat av: Nina Ruthström - bloggar från spinnsidan

Du är klok. Och rolig. Och hårig. Det är bra det.

2011-12-16 @ 09:26:04
URL: http://ninaruthstrom.se
Postat av: Ida

Yeah, det är du och jag ;)

2011-12-16 @ 09:53:45
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Kristin

jag rakar bara benen om jag ska visa dom, tex på sommaren lr om jag ska ha strumpbyxor. funkar fint det med! :) fast figge klagar ibland på att jag är stickig...

2011-12-18 @ 18:49:37
URL: http://kirrekirrepirre.soclog.se
Postat av: hogie

Uuuuh. Då får de väl KLAGA på att det är stickigt då. Det är fan inte så gött att hångla med ett SKÄGGO heller.

2011-12-22 @ 15:16:18
URL: http://hogieskill.blogg.se/
Postat av: apan

hogie: word!!!

2011-12-22 @ 19:25:21
URL: http://sugarmonkey.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0