halloween?

Idag har det tydligen varit Halloween, helt utan förvarning. Konstigt nog så var det halloween förra helgen med. Och på lördag. När fan är halloween egentligen?
Det stod ett helt gäng med snoriga ungar utklädda till mumintrollet och spindelmannen och plingade för fulla muggar på min dörr förut. Jag kikade genom titthålet och förbannade mig över att skitungarna ska få tigga godis två gånger om året nuförtiden. Grannarna öppnade åt barnen, dom fick asmycket russin, dom blev nog skitglada.


Det är något slags "disco" på andra sidan väggen. Jag tror det är en av mina ungdomliga grannar som festar till det lite. Två av dom festliga grannarna drämmde en dörr rakt i ansiktet på mig förut. Konstigt nog skämdes jag trots att min näsa sprutade blod och så jag log lite generat, ungdomarna bad så hemskt mycket om ursäkt.  Sen gick jag in till mig och grinade.  Dagens ungdomar alltså.
Det märks ju att man inte är 20 längre.

IMORGON ÄR EN NY DAG.

Jag har börjat tro att jag är teknisk. Eller så fuskar jag som alla andra. Jag har varit teknisk hela morgonen med datorn, Ni ser ju själva hur jäkla snygg bloggen är, bananer och hela kittet, det är rena djungeln här (hehe).
Idag ska jag klippa hela 3 människor. Det känns bra. Jag kanske kan bli rik på svartklipp?




Imorse gjorde jag tre situps och märkte att jag var extremt otränad. Imorgon ska jag börja träna och bli världens atlet, imorgon ska jag sluta äta mat och bara käka sågspån och müsli. Imorgon ska jag springa Vänern runt. Imorgon ska jag bli politiskt aktiverad. Imorgon ska jag försöka läsa ut sagan om ringen. Imorgon ska jag fånga 15 katter och sy en pälsjacka.

Men det är Imorgon det, Idag ska jag kanske klippa tånaglarna.

goda kakan

Åh, det har varit en sån mysig dag idag.  Skitmysig faktiskt. Nästan lite julkänsla. Eller näe, men höstkänsla. Jag har gjort alla bra saker idag, tvättat, lagat värsta maten och så avslutade jag hela ståhejet med att baka världens godaste kladdkaka. Den är faktiskt så god att jag skulle kunna tänka mig att ingå något slags partnerskap med den, jag skärde den i bitar och stoppade den i frysen. Det ÄR vuxenpoäng, med avsikt att kunna ta en god kaka till kaffet någon gång, eller kanske bjuda goda vänner. Jag hoppas det kommer goda vänner snart, så jag kan bjuda på goda kakan med kaffe till. Goda kakan, kakakaka. godagkaka.

VILL DU KOMMA PÅ KAKA O KAFFE?

(tant? jag? nääääääää....)



dagens outfit

image21

Dagens kap (från vänster):

- skitkass film från bibblan, allt på franska.
- creme fraiché med suspekt smak från Ica, 10,50
- en burk champinjoner, även det Ica 5 spänn.
- en stor jävla påse med suspekt pasta, euroshopper 6 spänn.
- enorm kassler, 1½ kilo, gåva från pappa.

det ska alltså bli min lunch, eller middag. Jag åt något lunchliknande förut, eller frukost. brunch? en kopp med tomatsoppa och två mackor. Men jag tänkte att om jag lagar till universums största middag (eller lunch) så kanske det räcker i ett par veckor, det är så jävla tråkigt att laga mat till en själv. bläää. Jag väntar med spänning på mat-pillret, ett piller och du blir svinmätt. Dessutom blir du smal med.

//Din sockriga apa

kaffe med porr.

Eller bulle ska det stå, bulle! Jag vill bara se om jag får fler läsare med snuskiga överskrifter. höhö.

Nästa vecka är det ju halloween som ni alla vet om. Då ska man klä ut sig, helst lite gulligt eller sött, och så måste man se snygg ut samtidigt. Man kan ju inte direkt gå på halloweenfest utklädd till skalman eller valfri massmördare, näe, däremot går det bra att vara sjuksköterska i någon kort historia med en sån där käck liten hatt till, eller katt. Eller kanske ett par djävulshorn. På sin höjd. Det är lite tråkigt faktiskt, men jag är väl inte bättre själv. Har dock lite planer iår;
- rik person (hur ser man bäst rik ut? bakåtslickat hår?)
- ninja (men jag är skeptisk till rånarluvan, jag vill inte förstöra min frisyr)
- blond tjej (har blondiner roligare?)
- häftig gangster i kostym (jag har värsta gudfadern-kostymen!)
- lite gullig och död. (ja ni vet, snygg men ändå död liksom)
- spöke i lakan (jag ser så jävlig ut i håret nuföriden så det borde nog vara det självklara valet)

Skitsamma, vad tycker ni? Eller ska jag gå som kylskåp i år igen?

En gång klädde kristin ut sig till Robin (batman&robinalltså), Kristin är bäst på att klä ut sig, hon blir varken gullig eller snygg.

image20

idol 2007

Här sitter jag och är hipp. Jag lyssnar på min nya brända skiva, "Linas balla hits - musik för den coole". Det är coolt, med omslag och allt.
Fick förresten berika världen i lördags med min alldeles egna "unika" sångröst i ett tevespel, "singstar" tror jag det hette. Som den idolvinnare jag kommer att bli sjöng jag för fulla hinkar, det var vackert och minst sagt speciellt. Tyvärr tyckte inte tevespelet det, jag förlorade varenda gång, satte inte en enda ton.
Jag kan visst sjunga bra, det låter bara förjävligt.

Tyvärr kommer jag inte att kunna attackskriva lika mycket nu som förra veckan eftersom min dator har drabbats av hyperattacker och stänger av sig lite när den vill. Det får ni leva med.


Inbrott och slagsmål

image19

Rolig helg, I lördags tävlade jag pappa och brorsan om vem som kunde ha listerine längst i munnen. Brorsan vann överlägset. Sen åkte jag och pappa till landet och försökte vandalisera tomma sommarstugor (okej, det var våran... men ändå)
Jag fick skitmycket korv med mig, jag funderar på att bygga ett bo av korv, eller en korvgryta, det är vilket som.

Förresten så början datorn bli hysterisk, jag måste skaffa en ny, så tjata lagom.

//peace.


pucko-paj.

UÄÄÄÄK! Jag har ätit paj i nästan en vecka, resultat av misslyckad tacopaj. Den blev vrinäcklig och smakar i princip ingeting, trots att jag vräkte i tacokryddor å chili åguvetvad.
Men nu är skiten slut, tack Å LOV!

 Jag fattar inte varför jag alltid ska krångla till saker för mig. Ibland öppnar jag käften och det bara flödar skit ur den, och sen går det inte att stoppa. Katastrofen är ett faktum. Och för att förklara mig ur knipan brukar det alltid bli värre eftersom jag inte kom ihåg vad jag sa till o börja med. Min hjärna säger "Tyst, tyst!!!" Medans min käft glatt glappar på.

Ikväll ska jag till pappa, vi ska se på nya Harry Potter filmen! Harry Potter har blivit manlig, stor och stark och jätteduktig. Vart går gränsen på barnarov?


Ha nu en trevlig helg!
Hälsningar Lina - din ettriga apa.

Dagens modetips

image17

Vad är häftigare än en brödbit! Jag tyckte den var fin, och matchade gardinerna, dessutom ett riktigt fynd med!
Fralla: 4:50 Ica

Frisören tipsar: När du inte tvättar håret på hundra år och du ser allmänt förjävlig ut, piffa upp det med ett läckert hårspänne, här med en rosett från Glitter. Tjusigt värre!

"Jag vet vart du bor"

Det ringde på dörren klockan 11 imorse. Jag smygkollade genom kikhålet. Det var ingen jag kände, så jag valde att inte öppna. Det ringde igen, jag står kvar och glor i kikhålet. Då öppnar personen mitt brevinkast och kollar in. Fanfanfan! Den såg mina fötter, jag var helt enkelt tvungen att öppna. Det var brevbäraren.

Brevbäraren: Hej! Heter du Lina Karlsson?
apan: öh...ja.
Brevbäraren: bor du här?
apan: ja....
Brevbäraren: okej! då vet jag!

Jag känner mig fortfarande hemskt förvirrad. Vad menar brevbäraren? Mitt namn står ju på brevinkastet.

halsbråk.

När jag vaknade imorse hade min hals växt fast i nacken. Kunde knappt andas alls, så jag gick in i badrummet med en liten ficklampa och lyste i halsen för att se hur det stod till egentligen. Pling-plong-bollen var helt gigantisk och likade en boxingsgrej och ena sidan hade svullnat upp och såg ut som alien.
Aj aj. Det gör ont.

Igår var jag så extremt febrig att jag knappt kunde röra mig, jag frös som en idiot och skrattade maniskt. Så jag ringde kristin som kom som en frälsare med några alvedon. Då kändes det lite bättre.

Drömde extrema feberdrömmar inatt om en 20-metershaj som såg ut som en tegelvägg. Tina stoppade ner huvudet i vattnet och hajen flög upp som värsta delfinen och åt upp henne. gah!



Det töliga med att vara sjuk är att jag inte riktigt har tid, jag ska fixa jättemånga grejer som jag glömde att ta med på mötet igår, och det ska vara fixat tills fredag.
Och så har jag inte en spänn såklart, och idag skulle jag klippa jonas och pauline, och fått in lite sköna stålar så jag åtminstone kunde köpa soppa, för nån mat har jag knappast.
Frågan är väl bara om min alien-hals tillåter det. Jag lovar att ta kort på den om jag får något bra tillfälle.

//amen.

Festligt med feber.

image16

Titta på den högra bilden. Där är Michelinmannen glad och mätt, suger på en cigarr och cyklar utan att hålla i styret. Michelin-gubben är nöjd över livet - och sina bilringar.
Titta på bilden till vänster. Han springer! Och har slimmat till sig ordentligt. Men hans ögon saknar livsgnistan.
Han är död inombords.

Vad jag egentligen vill få ut ur det här är att jag helt enkelt tycker bättre om michelingubben med cigg.

fever fever!

Idag var jag på ett viktigt möte. Och som varje gång ja ska på något viktigt blir jag vrinsjuk. Febern lassar över totalt och jag ser rosa käcka lemurer klättra omkring på väggarna, svetten lackar och jag blir såklart hemskt misstänksam och nervös. Damn that feberhallucinationer.  Dom måste trott att jag inte var riktigt frisk i skallen, och dom pratade i minst en timme.
viktiga människor: Hur är din hälsa annars då?"
Feberapan: ehh... vad menar du?
viktiga människor: Ja är du frisk? Inga sjukdomar?
Feberapan: Ja! Ja! Jag är jättefrisk och kry!

Sen frågade dom vad jag hade för inställning till droger och alkohol.

Minnesförlust.

Lina: hahahahaåh, åh det är så kul,berättade jag om den där hårdrockaren som jag sa till att jag var goth?
Sudden: Jo, du sa det igår...
Lina: Jaha...
Sudden: Och i lördags.
Lina: jasså...
Sudden: Och så såg jag när allt  hände.


Kattffan.

Inatt drömde jag att jag skulle sjunga i "Idol", jag var skitnervös hela natten, särskilt när jag insåg att jag absolut inte kunde sjunga, plus att jag blev hes som en mås. Det var tur att det var en dröm.

Men om jag någonsin får världens sångröst och blir superkändis tänker jag göra en musikvideo som ser ut såhär;

http://www.youtube.com/watch?v=bty-Tt3a5gI


Den har allt, spyende fula kvinnor, mat och maffiga halsband. phett!


frrr!

Idag har jag varit på Kronoparken och promenerat med Sudden. Vi fick en snilleblixt och tog oss en härlig skogspromenad. Och helt plötsligt hade vi hamnat i "Blair witch project", vi mötte samma människor, och vi gick i cirklar, i minst hundra mil gick vi runt och var förvirrade. Lyckligtvis hittade vi ut innan vi blev förvandlade till troll eller stenar.
 
Igår var jag nästan på ett släktkalas, alla var inte släkt, men några var det. Min moster, mamma, bror och mormor var släkt, sen tror jag inte det var några fler direkt. Det var ganska trevligt, vi fick tårta, kaffe och öl. Träffade några nästansläktningar som jag inte sett på minst tio år. Min låtsasmorfar Rolf fyllde 70 bast. det är inte illa.

Efter kalaset åkte jag till skoghall och attackstädade min lägenhet, sen kom brudarna och härjade lätt. Vi hade fått tag i fribiljetter till ankan och lyxade till det med att ta elva-bussen till stan. På ankan var det som vanligt, relativt skojj, jag fick världens starkaste grogg, trots att det var en 4:a. Och så sa jag till en hårdrockare att jag var goth. Han trodde mig, sen sa jag att jag bara skojjade, då gick han.
Jag måste ge mig med ironin, eller inte.
 
uäääähhh, tröööötttt!!!!



//godnatt.

stora bollen.

Igår åt jag världens största chokladboll. Den var lika stor som ett litet barn.
13316-15



Idag ska jag till mormor och morfar Rolf, Rolf fyller 70 bast, sen blir det förfest här (inte med mormor o morfar dock), och vidare till ankan. Jag tror inte jag har något mer spännande att berätta idag.
Kanske imorrn.

robo-cop

13316-13

Aha! Jag har hittat den ultimata kaffekoppen. En mugg som aldrig blir kall! Jag är ju en s.k "sippare", jag dricker aldrig en hel kaffekopp, jag dricker tills det blir kallt, sen häller jag ut ungefär 70% och tar en ny kopp. Helt onödigt. Köp koppjäveln åt mig! http://www.coolstuff.se 

lunka på, lunka på...

Idag har jag varit kvinna! Jag har bakat! Dock inga bullar (det är väl lite mer kärringvarning på det?), det blev en exotisk köttfärspaj. När jag tänker efter tror jag aldrig jag bakat någon paj med matigt innehåll någon gång, om inte fruktpajer räknas. Och det var relativt ätbart ja.
Har dessutom sett färdigt på säsong 1 av "Heroes", riktigt spännande faktiskt. Och förhoppningsvis blir inte "heroes" en evighetssåpa a´la "lost". Lost är en helt otroligt dryg serie som började rätt lovande, men det tar aldrig slut på skiten! Det värsta av allt är väl att det sista avsnittet ska sändas 2010. Herregud.

Åkte till far igår. Skoghall kändes inte lika spännande som skattkärr. Funderade starkt på att sova där inatt med, men så blev jag påmind av kristin att det är "tassemarten" nu, så jag åkte tillbaka till kära skoghall. Tassemarten är nog sveriges sämsta marten, det är ungefär tre stånd och en karusell. Haha.

Det är mycket jag borde gjort i veckan.

saker jag inte alls gjort på sistone:

- plockat svamp.

- lyssnat på spice girls.

- liftat.

- plastikopererat svanskotan.

- köpt en bil

- slagit ett barn.

saker jag skulle vilja ha gjort på sistone:

- vunnit en miljon

- tagit körkort

- fått ett häftigt frisörjobb.

- lärt mig slåss med svärd.

- lyssnat på bra musik.

- dricka öl.
- tvättat håret, jag minns faktiskt inte när jag gjorde det sist. I söndags?lördags?


saker jag gjort på sistone:

- sett på alla "heroes" avsnitt.

- fikat.

- skickat in jobbansökan.

- nekat Jesus tre gånger.

- segat framför datorn.

- varit i strömstad.
- slutat snusat.

//Peace å löv.


Tant-terror

Det står en tant och tittar på mig i fönstret. Jag ser egentligen inte om hon tittar på mig för jag vågar inte titta tillbaka, men det känns så. Det är tur att jag inte är naken iallafall.
Nu har jag nästan skrivit färdigt mitt CV, känns gött, det tog ju bara fyra dagar. Nu måste jag bara välja vilket foto jag ska skicka med mailet. Om jag kanske skulle ta ett där jag ser hysteriskt glad ut, eller ett där jag ser lite mer seriös och allvarlig ut?

Jo jag har ju ändrat lite på sidan här, jag valde bort suddens fina bild och ritade en på paint istället,  jag tycker den är fruktansvärt klämkäck. Det är en apa med en klubba! Socker+apa! haha!


Nej nu drar jag till pappa, lev i fred och dansa disco.


fakebook

Jag gillert inte. Jag får ångest av skiten. "den som har flest kompisar när den dör vinner"
Jag tror jag lägger ner. ÖRKE!

Pôjker.

Nu har jag faktiskt äääntligen hittat en fejksnus som smakar snus! Nödvändigt, fast ändå inte. Jag har varit så extremt hysteriskt hyperventilerande jobbig idag så det inte är klokt. Jag tror det berodde på mitt icke användande av fejksnuset, så jag rökte lite mer istället. Dumt. Jag känner mig så extremt fjantig varje gång jag försöker röka.
Jag känner mig lite som en missanpassad gangster, jag går fort, ser mig omkring och är extremt nervös. Det borde vara förbjudet att röka, det är så äckligt.

Idag blev jag kär i en kille som ville sälja en mobil till mig. Han sa att jag var snygg i håret, jag tror jag älskar honom.


CP CV

AHHHHHHHHHH!!
Jag kan inte, det är stopp i hjärnan. Jag kan inte skriva ett vettigt CV. Har suttit och försökt knåpa ihop något vettigt i två timmar nu, och det låter ungefär såhär "Hej, mitt namn är Lina Karlsson, jag är 22 år..." Sen kommer jag inte på något mer. Vad ska jag skriva för något? Det värsta när man är utan erfarenhet är att man inte kan få något att låta positivt,  så alltså måste jag skriva ett skitbra brev för att ens ha en chans.

Om du skriver ett bra CV åt mig får du en minigris! Jag lovar! Eller en stor chokladkaka! Kaffe? kakor? en fin moped?

I lost my heart to Yassir

Så var helgen över - igen, och det är skabb-måndag igen. Helgen var trevlig, lugn och fin som bordsmargarin (ja, jag tog mig friheten att rimma lite).
Strömstad är ett finfint ställe, det finns färska räkor och minst ett köpcenter! Vi såg jättemånga brännmaneter. Kristin berättade att jag försökte torka en manet en gång för dom "var så fina då". Tyvärr så består maneter av ungefär 100% vatten, så den torkade bort till min förtvivlan.
Idag ska jag skriva ett "jobbsökarmail" eller CV? Jag vet inte vad det heter, men det känns inget vidare faktiskt. Jag vet ju inte riktigt vad jag ska skriva, det måste ju låta som jag är extremt duktig, utan att ljuga förstås.
 
Jag har inte snusat på hela helgen! Eller ja, bara såna där fejk-snus utan nikotin, och så har jag rökt lite, men bara så jag inte blir galen. Det värsta med att sluta snusa är att jag känner mig attacksugen på allt hela tiden. I lördags köpte jag värsta godispåsen och åt som en gris tills det såg ut som jag skulle föda tvillingar. Så nu har jag satt upp ett slags schema på skåpdörren där jag kan fylla i vad jag äter, antal cigg/fejksnus.
 
Fick lite bilder från evelina när vi var och fotade i torsdags, hon är tokduktig! här får ni ett smakprov. 13316-12

REDRUM

RÖV!! Varför försvinner texten ibland? Jag fattar inte. Jag skrev en skitbra historia om när jag nyss köpte cigg, och så försvann allt. Och jag tänker bannemig inte skriva om det. Helveteshelvete.
Trevlig helg era as.
13316-11 

"Bästa sättet att bli kvitt en frestelse är att falla för den"
(Oscar Wilde)

Fnus förfan!

Jag är så extremt snussugen att jag snart börjar klättra på väggarna, och det har bara gått en dag så länge. Jag fattar inte hur jag ska klara en hel livstid utan snus. I och med att jag slutat snusa, måste jag alltså ersätta snuset med någonting annat. Igår åt jag en chipspåse och insåg efteråt att det var en ganska dum idé, om jag äter en chipspåse om dagen istället för en snusdosa blir det ungefär samma kostnad, plus att jag säkert lär bli fet som en julegris.  Så idag har jag druckit minst hundra liter kaffe, tyvärr har väl kaffe inte det lugnande effekt som man skulle vilja ha utan det gör såklart saken ännu värre.
Jag tror jag ska gå ut och gå, då kanske man får bort det värsta suget.

Det här går inte. Jag måste ha nikotin. Jag köper cigg istället, det är ju så jävla äckligt.





//lilla tanten.

Ren ondska!

Jag har gett upp det som håller mig mest kär idag. Tyvärr var min käresta ganska dyr, så det var nog bäst för oss båda, trots ångest på nätterna och saknaden. Ack, denna saknaden.
Ja, det är sant, jag har slutat snusa. Jag gick till Ica förut och ville köpa nikotinfritt snus med snussmak. Det fanns ingen snussmak, däremot fanns det äpple, peppar, pannkaka, och pelikanpaj. Jag valde äpple. Det känns som jag snusar thé, ganska äckligt med andra ord.

Idag har jag och kära Sudden varit hos Evelina och tagit kort. Evelina är fotograf och äger en häftig kamera. Sudden var mäktigt duktig och bilderna blev bra, jag fnissade som en tomte och bilderna blev halvbra. Det är ju tur att det finns photoshop.

Imorrn skall jag till Strömstad! Ska bli übergött att komma iväg en sväng. Jag har fortfarande inte hämtat mig från förra helgen. gah.
Kristin sa att hon skulle lyssna på musik hela vägen ner. Jag kör nog på det gamla hederliga sättet, jag sover hela vägen ner.

//godnatt.

"fina foten"

I början tänkte faktiskt jag också göra en så kallad "modeblogg" av det här. Men eftersom jag varken har pengar för mode, eller det faktumet att jag alltid använder kort, svart kjol insåg jag att det antagligen skulle bli ganska tråkigt att läsa.
En sak som dock hade varit ganska lajbans vore att göra en modeblogg och bara hitta på nytt mode. Typ Baskermodet "big in japan! big in japan!!", eller göra en blogg om bara foppatofflor. "Idag har jag ett par skimrande gröna tofflor som jag dekorerat med makaroner och glitter." Det hade iallafall jag läst!

Igår åkte jag till kära far , (även han har börjat blogga nu! läs;

http://tekoppar.blogg.se  ) jag hade med mig hela "heroes" säsongen. Jag har sett på så många hjältar att ögonen blöder. Bra serie dock.

Imorrn ska jag på "fotosession" hos evelina, jag är fortfarande lite osäker på vad det innebär, men jag antar att jag ska stå och pluta mot en vägg och försöka se hipp och svår ut. Well, spännande blir det iallafall.


//tjipp o hajk


"träningsverk i häcken"

Jag har skrivit dagbok sen jag var sju år. Det är helt sant. Sen har jag "bloggat" i sju år, långt innan "bloggfenomenet" kom till. Jag ser mig lite som en veteran. Jag funderade länge på om jag skulle våga publicera mitt första blogginlägg återigen, men det är så fjortishajpad att jag skämms lite. Men snäll som jag är bjuder jag på det;

"Tors 14 dec 2000 14:48
Hupp!!

Gissa vem som har tränat idag?? Nämligen jag typ första gången i livet... He, he he...Ja någon gång ska väl bli den första!! Varför kan jag inte vara gay eller nåt? Det är så krångligt med killar. De är bara jobiga, ställer till med prob´lem och är allmänt kassa.!! Fast det är ju ganska tur att man har de stackarna ändå, för annars blir det inga barn gjorda!!!
Kjam lina"


Och det här med "kjamet" är kanske det värsta eftersom jag var helt seriös. Sen att var en jävel på grammatik och stavning är väl heller ingen nyhet.
Som en säger; Dä ä inte lätt o va liten.


//Kjamiz Lina.

tio koppar kaffe senare...

Jag har druckit extremt mycket kaffe idag. Och det är efter att jag ringde på ett jobb (som precis blev tillsatt, damnit), då var klockan sju. Jag är helt hysteriskt hyperrastlös, det är ganska jobbigt att vara hyperexalterad på 26 kvadrat, det finns helt enkelt inte tillräckligt med utrymme att försöka sig på akrobatiska konster. Dessutom har jag hunnit välta tre vattenglas och en kaffekopp. Får jag inte ett jobb snart lär jag väl börja testa bungy-jumping från höghuset.
Vad ska man göra för att driva ut koffein? Sömntabletter? fem alvedon? skjuta havsörnar från utsiktstornet? Har vi ens ett utsiktstorn? Och vem är den där ärtiga killen på Ica egentligen?
Jag har fortfarande en sjuk dröm om att köra kaffe i en sodastreamer. Det bara måste ske. Antagligen är det sjukt äckligt.

Jobbjobbjobbjobbjobb!

En helg i skövde.

Helgen i skövde var kul. Jag såg inte så mycket av skövde som jag velat, vi rännde runt överallt, väldigt fort, det jag minns mest är nog Willys. Jag köpte två snusdosor och konstaterade att det var skitdyrt.
På lördagen hade Bengan förfest i sin korridor. Jag har aldrig varit på en riktig studentfest förut, så mina förväntningar var skyhöga, billig sprit och nördar överallt. Alla skulle vara fulla. Nördar fanns det gott om, en kille som bodde i korridoren var antagligen den konstigaste jag träffat. Han var från småland och helt otroligt dryg. Det gick inte ens att skämta med honom.
Han kom ut och satte sig hos oss med en gigantisk portion köttfärs och en potatis.
"Du giller köttfärs iallafall!" Sa jag och skrattade högt åt min exemplariska humor.
"jaoo..alltså...det.. ärr..inte köttfärrs...det ärr...eh..sojafärrs.."
Sen blev det tyst som döden. Inombords dog jag av skratt. Men man ska inte skratta ÅT människor. Man ska skratta MED dom. Och han skrattade inte.

Sen droppade det in fler och fler människor, alla verkade trevliga och inte direkt übernördiga heller för den delen. Ingen blev väl direkt drängfull heller för den delen. Utom jag och Bengan såklart. Efter fem öl, två suspekta groggar och tre vinglas var jag riktigt glad i hågen och vi skulle bege oss av till kåren. Alla studenterna satt på golvet och klappade takten åt mora träsk. Jag stod upp och klappade lite lättsamt.

Ölen var farligt billig. två öl för 25 spänn. Jag köpte två öl hela tiden. Sen är det ganska suddigt. Jag minns att jag buggade som en idiot, ramlade över Bengan (eller tvärtom) och att en kille sa att jag såg ut som en goth, och jag skrek "Nej, det är trendigt! Trendigt! ser du inte det?" och pekade hysteriskt mot mitt hår. haha.

Jag fick den baksmälla jag förtjänade och lovade migsjälv att aldrig mer köpa två öl för 25 spänn.



//icke-studerande.

hjärnpaj.

Ibland får jag hjärnspuck när jag vaknar. Det fick jag imorse. Jag orkar aldrig ligga och dra mig särskilt länge när jag vaknar, imorse vaknade jag 9:00. Prick. Jag flög upp ur sängen och blev hyperrastlös, och bakade en paj. Jag åt pajen till kaffet prick 10:05. Det var inte särskilt gott heller, men jag blev ju sysselsatt en liten stund.

Igår klippte jag två tjejer, varav jag färgade en. Jag trodde inte alls att det skulle bli särskilt bra, vilket det faktiskt blev. Dom kom sju, och lämnade slottet tio över elva. Jag fick 500 spänn för besväret, jag längtar tills jag får tag i ett jobb, då skulle det antagligen kostat runt 1800 istället.

Idag blire åka av! Jag, Emmy och Hannill ska åka till skövde och hälsa på min kära compadre Bengan. Jag tror aldrig jag har varit i skövde, så det ska bli hemskt spännande. Det finns visst massa militärer där har jag hört, och studenter. Well, well, det återstår att se.


//Peace and löve.

cinnamon bun!

Idag är det kanelbullens dag! 3 för 15 på Ica. Kanelbulle är gott.
Men som vanligt fattar jag inte grejen, varför ska kanelbullen ha en egen dag och inte jag? Jävlarna i kalenderkomittén tog tillochmed bort min namnsdag. Lina är väl inte ett sånt konstigt namn?
Jag protesterar lite lagom och äter torra bravo-kex till eftermiddagsfikat istället. Det är fullkorn i dom. Det fattar jag inte riktigt heller, varför ska dom stoppa fullkorn i redan onyttiga grejer? låt det vara helt onyttigt istället.
Ett tag försökte jag vara jättenyttig, det gick rätt så bra faktiskt, jag åt äckligt fullkornsbröd (ni vet såna där riktigt bajsbruna och torra), massvis med keso och såklart ingen snabbmat alls. Jag gick tillochmed ut och gick innan frukost!
Sen flyttade jag till Östersund, jag var så sockeravgiftad att jag började skaka bara jag smakade på en kaka (hey, that rimes!). Det jag inte riktigt räknat med var att min rumskompis var kock. Jag tror inte jag behöver säga mer än så.
...

Ikväll kommer en tjej hit som jag träffade på pappas 50-årskalas, jag ska färga håret och klippa henne. Det kommer nog ta en jäkla tid. Men det blir ganska kul med skulle jag tro.



//so long suckers!

..
Nej, jag kan inte hålla mig längre, jag måste ha en bulle, trots protesterna. hejja grupptryck!

spränga skoghall?

Imorse vaknade jag av att hela hela höghuset skakade. "Jordbävning" tänkte jag, men mindes ganska snabbt att det var ju skoghall. Det finns inga jordbävningar i skoghall, hur mycket jag än önskar det. Jag vet fortfarande inte vad det är som bullrar, det låter och spränger så in åt helvete här borti.
Jag hoppas dom bygger en mur eller nåt häftigt.

Dagarna är väldigt dryga nu. Jag ska försöka få lite saker fixade idag tänkte jag. Posta och ringa lite.

Jag och sudden var och fotade lite fräna bilder för ett tag sen, ifall någon vill göra mig till filmstjärna eller dylikt.


Här får ni ett smakprov. (klicka på bilden så blir den större)
13316-10



//Lina.

gammal vän?

Det är inte klokt vad mycket det kan hända på en halvtimme.
Jag gick till bibblan förut, lånade hemskt mycket böcker och ett par filmer, när jag stod i kassan ville jag ha en kasse. En kasse kostade en krona. Det hade jag inte, så jag stod och grävde frenetiskt i min enorma väska. Svetten rann och tanten tittade irriterat på mig. Jag flinade lite ursäktande. Och då helt plötsligt, stod en karl bakom mig, med en krona som han glatt gav till den onda tanten. Tänka sig! Världen har inte gått bananas än, det finns hyggligt folk!

När jag gick tillbaka såg jag en gammal klasskompis jag inte sett på flera år. Jag hatar att träffa gamla klasskompisar, jag vet aldrig vad jag ska säga till dom, man ändå måste vara trevlig, trots att man gått i samma klass i tre år och knappt sagt ett ord till varandra. Jag flinade som en circusclown och visste inte riktigt vart jag skulle ta vägen. Så jag log bara. Han nickade, jag nickade. Sen sa han något. jag tror han sa "allt bra?" allt jag fick fram var bara ett "ja" i falsett. Han kan ha sagt något annat också, för han glodde nåt så fruktansvärt på mig efteråt.
Rätt svar var kanske "nej." Men det kommer jag nog aldrig att få reda på.

//kjamiz

"röjigt"

Så var helgen över - igen. Det värsta med helger är att dom nästan alltid är över innan dom ens börjat.
I lördags var vi ett glatt käckt gäng som drog till nöjesfabriken. Vi var hos min kära granne Kristin på förfest, som hade städat, jättemycket. I vanliga fall brukar det se ut som tredje världskriget där, men det var förvånansvärt rent. Kristin tyckte vi skulle leka nåt ölspel, det var väldigt udda, man skulle slå händerna i ett bord tills någon började peka. den som pekade sist fick dricka.Haha.
Sen begav vi oss av till nöjes, det var som det brukar vara, fullt med folk som skrek och härjade. Jag blev bitter av okänd anledning, och fortsatte vara det hela kvällen, kul som jag är.
Kvällen avslutades med att jag somnade på bussen, i vanlig ordning.
Men i det hela var det väl trevligt.

nej, nu ska jag gå till "bibblan". höhö.



//Kjamiz

RSS 2.0