frrr!

Idag har jag varit på Kronoparken och promenerat med Sudden. Vi fick en snilleblixt och tog oss en härlig skogspromenad. Och helt plötsligt hade vi hamnat i "Blair witch project", vi mötte samma människor, och vi gick i cirklar, i minst hundra mil gick vi runt och var förvirrade. Lyckligtvis hittade vi ut innan vi blev förvandlade till troll eller stenar.
 
Igår var jag nästan på ett släktkalas, alla var inte släkt, men några var det. Min moster, mamma, bror och mormor var släkt, sen tror jag inte det var några fler direkt. Det var ganska trevligt, vi fick tårta, kaffe och öl. Träffade några nästansläktningar som jag inte sett på minst tio år. Min låtsasmorfar Rolf fyllde 70 bast. det är inte illa.

Efter kalaset åkte jag till skoghall och attackstädade min lägenhet, sen kom brudarna och härjade lätt. Vi hade fått tag i fribiljetter till ankan och lyxade till det med att ta elva-bussen till stan. På ankan var det som vanligt, relativt skojj, jag fick världens starkaste grogg, trots att det var en 4:a. Och så sa jag till en hårdrockare att jag var goth. Han trodde mig, sen sa jag att jag bara skojjade, då gick han.
Jag måste ge mig med ironin, eller inte.
 
uäääähhh, tröööötttt!!!!



//godnatt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0