så får du snyggaste klippningen!

Tänkte tipsa lite om hur man får ut det mesta av en klippning. Det finns lite knep och knåp.

1, var så tydlig du kan mot din frisör. Måtta med fingrarna hur mycket du tycker att tre centimeter är, tro mig det kan skilja jättemycket från vad olika tycker. En kille sa en gång att han ville klippa två decimeter, egentligen han menade en decimeter när det väl kom till kritan. Vill du inte ha en snorkort lugg be dom ta pyttelite i taget. Luggar är otroligt känsligt. Ta gärna med en bild så länge du inte tror att du kan få "exakt" en sån frisyr.

2, bli "polare" med din frisör. Du behöver inte bjuda ut henne på fika direkt, men att skapa en relation och får du henne att tycka om dig kommer hon garanterat att lägga ner lite extra tid. Man kommer långt på fjäsk, tro mig.

3, Pruta. Det går, men inte på alla grejer, en klippning kommer du inte att få billigare, och inte heller några hårprodukter, däremot kan du säga att du hade tänkt dig t.ex slingor för tusen spänn. Så kan du säkert få ett fint prisförslag. Men då gäller det även att du ska ha gått till samma frisör ett tag, plus att det är trixigare att få rabatt om du går till någon kedja.

4, inte och klipp dig på "drop in" klockan halv sex en fredag. Frisören är säkerligen snortrött och vill hem som alla andra. Det betyder inte att hon kommer att vara slarvig, utan snarare att hon inte kommer att sprudla av kreativitet.
Dom bästa tiderna är helt klart efter lunch (runt ett nångång) på en onsdag eller tisdag.

5, är du tjej, aldrig aldrig och klipp dig hos en herrsalong. Det finns många herrfrisörer som tror att dom kan klippa tjejhår eftersom dom varit med ett tag i svängen. Det kan dom inte.


//Peace!

karlstadsturné

Ja, som sagt, jag var i Karlstad under helgen, stressigt men kul! Hann klippa tre personer på väldig begränsad tid, rännde runt som en idiot precis över halva stan, för att tillslut anlända till Skoghall för Kristins och Figges ferra. Glatt folk mestadels. Hade ett halvlångt samtal med en tjejkompis till kristin som ville bli frisör, hon sa att hon redan var skitduktig eftersom hon hade "tittat noga" på när frisören klippte henne. Jag sa att hon skulle glömma allt hon sett och att hon förmodligen var skitkass. Hade man blivit duktig på att klippa om man kollat hur frisören klippte borde väl i princip varenda jävel kunna titulera sig som "frisör"... Pfft.
Sen tänkte vi åka till stan, blev dock lite knivigare hur vi skulle komma dit. Tillslut kom det fram att det var en helt nykter tjej på festen som erbjöd sig att köra. Problemet återstod när vi faktiskt var sju personer och det får bara plats fem i en bil.
Så vi löste det på ett väldigt stilfullt sätt:
Ja, vafan ska man göra...

Nåväl efter en åktur som påminde om ett gisslandrama anlände vi lite diskret till Nöjesfabriken och gled med bravur in som dom stjärnor vi är. Gick och kissade en sväng och när jag kom ut greppade en karl tag i mitt rövfläsk och sluddrade "chennaaa schnyggiiing..." Jag skakade bara på huvudet och gick därifrån och hörde att han körde samma raggningsknep på andra brudar. haha, dä finns fölk te allt.
Sen flängde vi runt över hela nöjes, dansade, tappade bort varandra, dansade igen, ja, det var jävligt mycket dansande överhuvudtaget. Kvart över tre gav vi upp och traskade hem, träffade en glad emma som gick och High-fivade alla, det var inte många som high-fivade tillbaka konstigt nog...
Gick till en bankomat och skulle hämta ut lite pengar, en kille stod före mig i kön som frågade "ska du oxå ta ut pengar?". "Nej, jag tänkte sjunga en liten sång för dig" svarade jag. Jävligt dum fråga.

vann jag?

Jag hörde just mitt namn på radion. Jag undrar om det var jag? Haha, skickade in en ett svar till en fråga på Karlstads nya radio i torsdags... Jävligt skumt. Blir ju lite trixigt dock när jag faktiskt bor i västerås...

gla o go - skoghallsbobajskillar

Igår åkte jag ju hem till karlstad. Hela bussen var fullproppad och jag fick sitta brevid en gubbe som löste korsord. Tillslut så gick det av ett gäng ungdomar och jag hittade en helt egen plats, precis längst bak, brevid toaletten.
Mitt emot mitt säte satt det två killar runt 20-årsåldern som hinkade öl.
Okej, nu ska jag ge er ett tips, sätt er aldrig, aldrig brevid toaletten. Det finns ingen ljudisolering alls. Ölkillarna blev bara fullare och fullare och jag blev bara tröttare och tröttare. Tillslut gick ena ölkillen på toan och sket! Jag höll på att spy, det lät som om han flådde ett djur där inne. När ena ölkillen bajsat färdigt satte han sig brevid ölkille nummer två.
Ölkille2: Öh...var det du som fes?
Ölkille1: öh...ja?
Ölkille2: jo, för hela bussen hörde..
*asgarv*
Sen luktade det bajs i bussen hela resan och jag förbannade migsjälv inombords.
Aldrig mer.

Bobbys hårstudioDet här jobbet ska jag inte söka. För allas bästa.
För er som läser lika mycket skvallerblaskor som mig vet om att den här Bobby (Oduncu) driver den här überflådiga salongen mitt i stockholm, dit alla kändisar går. Han brukar fixa t.ex Carolina Gynnings hår. Herregud.
Ponera att jag skulle söka, att jag skulle få jobbet och att E-type blir min första kund. Han vill permanenta hårrötterna och göra gyllenblonda slingor. Det skulle sluta i kaos, jag hade antagligen tappat talförmågan, dreggla i hans hår, tvinga honom att signera båda mina tuttar (och femton vykort som jag kan skicka till alla jag känner). Sen skulle jag antagligen "råka" snagga honom med.
Jag skulle bli avskedad efter två timmar.

senil.

Vad i helvete har jag glömt? jag hatar att packa! mosade ner diverse nödvändigheter i en pöse förut. eller "påse" som det även heter. Nåt måste jag ju ha glömt? helvetesjävlarövbajs!!!

veckans...

ähhh, jag är helt halvdöd. Minst. Och det lär inte bli bättre imorrn.

veckans serie.


veckans nyhet.


(P.S, imorrn åker jag till Karlstad, woho!)veckans ragg.


chefstjafs

Träffade chefen idag. Var som vanligt, jag tjatade om högre lön, han blev grinig och förklarade varför jag inte kunde få högre lön (blablabla,jagharhörtalltförut). Jag blev ännu mer förbannad och hotade om att dra in facket. Chefen tyst. Jag högröd.
 Sen pratade han i en halvtimme om något totalt oviktigt som jag redan har glömt bort. Jag är fortfarande sur.
Just nu är enda anledningen till att jag stannar att jag inte har något bättre för mig. Har ingen större lust att åka tillbaka till värmland och vara arbetslös. Missförstå mig rätt, jag älskar mitt jobb, men jag hatar lönen., den är så pissljummen att isbjörnarna smälter. Hade jag fått en schysst lön hade jag nog mått som kungen i djungeln, men det verkar inte bli bättre.
Sen berättade jag att jag ville ha ledigt jul-veckan. "mjaa....mjooo...vi får se, många kunder då" sa han. Då ballade jag nästan ur och sa "nejnejnej, jag kommer ha ledigt då."  Punkt. Lite måtta får det vara.

klart jag kan!

En bekant frågade för ett tag sen om jag kunde lära henne att klippa sina barn. Ska jag vara helt ärlig fick jag faktiskt bita ihop ordentligt för att inte skriva något halvsarkastiskt och surt tillbaka, men jag förstod att hon faktiskt inte menade något illa med det, och tackade artigt nej.
Jag har tänkt som fan på det där faktiskt, lära någon klippa, och jag har ångrat mig! Klart jag kan lära dig att klippa. För femtusen spänn.
Och jag lär dig klippa en frisyr. Jag kan inte garantera att du blir bra på det eller att det överhuvudtaget blir rätt alls. Men vafan, 5000 sparar du lätt in på två år. Sådärja, det är mitt svar.
Men ärligt, hade du frågat en tandläkare hur man drar ut tänder? Det skulle man ju spara in skitmycket pengar på!
Vafan, jag kan lära dig att dra ut tänder! För femtusen spänn.


3 år?

Det är faktiskt inte långt kvar till tre år som singular pluris. Singel alltså. Och på något sätt känns det som om man har kommit till en ålder (nejsågammalärjaginte) då folk faktiskt börjar klappa en på axeln, lägga huvudet på sne och säga "jaja, det är lugnt, det finns någon för alla".
Ska jag vara helt ärlig tycker jag inte att det är så synd om mig. Jag har inte riktigt hunnit med något förhållande, så jag tror att det kan vara självvalt på något sätt. Dom flesta killar jag träffat på sistone har varit mer eller mindre skumma, så det känns ju inte som en större förlust heller.
Och ju längre man har varit singel desto mer kräsen blir man.

Apans kravlista på hyffsad kille:
- gärna trevlig.
- ha lika törr bajshumor som jag.
- polisonger är ett plus.
- hår, gärna a; rakad b; hipp mohikanfrilla (OBS, INTE FÄRGAT!!), eller c; lite snuttig snelugg.
- discokung.
- äga eventuellt ett fartyg eller bil.
- helst vara polare med valfri person i kungafamiljen.
- Johnny Depp.

Jaja, dä spörs. Nu ska jag kamma luggen och jogga till kneget.Bjuder vilt på lite Billy Idol dagen till ära. Snorbra låt!

ögonbryn!

Vet ni! Nu har jag faktiskt lyckats slutföra mitt projekt "skaffa ögonbryn till Lina". Och igår färgade jag skiten. Så nu har jag faktiskt två stycken bruna bryn. Nu kanske folk slipper gråta obehindrat när dom ser mig osminkad. Känns jävligt gött.


au-naturel.

ost!

Haha, idag köpte jag ädelost med punch-smak! Haha! så festligt! En annan gång köpte jag ädelost med whiskeysmak! Tänk va tokigt va!
Väntar med spänning på ädelost med ölsmak.

Jag är din för en timme.

Du ringer på porttelefonen, någon öppnar och du går in. En trappa upp i ett sjaskigt nedgånget hus som säkert såg helt okej ut på 60-talet.
Du öppnar en dörr och går in i rummet, en tjej välkommnar dig och ber dig sitta ner en stund i väntrummet. Det sitter fler personer där inne. Ni är alla där för samma sak, och tiger i tystnad tillsammans. Du sneglar lite på dom andra, funderar lite på vad dom ska göra.
Äntligen blir det din tur, du gör som tjejen befaller dig och slår dig ner i en gammal stol. Tjejen är inte lika snygg som tjejerna längst ner på gatan, men ser helt okej ut. Det duger.
Hon frågar om du vill testa något nytt och spännande, eller om du vill göra samma sak som sist. Du vill göra samma sak som sist, vågar inte riktigt testa något helt nytt, rädd för att det ska bli fel.
Tjejen babblar på som vanligt. Åh kan hon inte bara vara tyst!
Du vill att det ska gå fort, komma därifrån så fort som möjligt. Tjejen fattar vinken och håller käften och gör det hon får betalt för. Tillslut är hon färdig, går och tvättar händerna och tar betalt. Hundra spänn dyrare än sist, hon säger att det inte är hon som styr priserna utan det är chefen som bestämmer.
Du bokar en ny tid till nästa månad och smiter fort ut, går hem som vanligt, men med okluvna toppar.

Grattis pappa!


Grattis pappa 51 bast!!

the blob

Jäklar vad jag har sälat idag. Är det morgon? är det kväll? Jag vet inte, jag har bara gått ur sängen när det bjöds på pannkakor.
Jag hatälskar söndagar. Halva dagen ligger jag och funderar på om jag borde gå upp, och när jag väl fått tummen ur arslet och ska släpa mig upp så har det plötsligt blivit läggdags.
Och så är det den där förbannade hungern. Bakishunger, det ylar i kroppen, jag vill äta allt, helatiden! Mmm, mat.

Ich bin eine blob. Si Claro.

hasch

Produktiv dag, minst sagt. Vaknade på tok för tidigt, klockan åtta, men var relativt utsövd och "glad". Efter alla jävla morgonrutiner drog jag och Emma ut på utflykt i den lilla stora staden (västerås), vi åkte till något köpcentrum och Emma köpte asmycket smink, jag följde efter som den lilla bordercollien jag är. Sen åkte vi runt och härjade på alla möjliga ställen, blev skittrött tillslut, men slutade tjata när jag fick äta mat på Burger King.
Fest ikväll. Kul.

Jag har ett svart blåmärke på mitt ben.

SuperMonkey


ni veet ju hur mycket jag giller apor!

Veckopengen

Nästa vecka är det löning. Längtar bauta-mycket. Men, nästa månad blir det ju "vecko-peng" för min del, och det känns bra. Ska dela upp cirkus tretusen på fyra veckor, då skall det inhandlas mat o skit med. Och eftersom hösten har brutalvåldtagit sommaren finns det massa spännande saker jag "måste" köpa;
- skor. Skittråkigt, jag fattar inte skogrejen alls. Men alla mina skor luktar fotsvett, så det är nog dags nu.
- halsduk. Ännu tråkigare. Jag vill alltid ha den ultimata halsduken, och varje gång jag hittar den tappar jag bort skiten.
- underkläder. Typ behå, har inte tjackat någon ny på hundra år nu, och mina böbber har tydligen växt till sig av någon konstig anledning.
- kofta. bläääääääääh!!! en svart vanlig enkel, vartfan hittar man det?
- tandborste. Min tandborste är ett halvår gammal. Men jag glömmer alltid bort det!!

Jävla skit. Det här vill jag köpa:
- stora fluffiga klänningar i plastmaterial.
- stora rutiga fluffskjortor.
- en ultradyr mascara.
- femton ögonskuggor från face.
- en tam shetlandsponny, eventuellt en häst i större modell som man kan rida på till jobbet.

Idag sitter jag och smuttar på fredagsölen. Jävligt gott. Älskar öl.

namnamnam

pricka balle

Jävligt surrealistisk dag. Skitkonstig. Började dagen lite lätt med att få en kund som var smygrasistisk och pratade om hur vårat vackra land blev nedsmutsat (först trodde jag hon var i maskopi med GreenPeace, sen fattade jag vad hon menade..), och jag blev lite lagom förbannad och var tyst.
Sen kom en gravid och glad kund som jag fixade lite schyssta slingor på. Det som inte var särskilt schysst var att jag frågade henne om hon "hade gått över tiden", varpå hon svarade att hon bara var i fjärde månaden. Jävligt pinsamt.
Efter det hade jag en skitrolig kund, hon frågade om jag skulle ut på stan och "pricka ballonger" ikväll. Jag fattade itna, och hon förklarade att det var kvällsshopping på stan idag, och i varje butik fanns det ballonger man skulle pricka sönder, och i varje ballong fanns det en liten lapp som det stod vilken rabatt man fick. Jag skrattade så jag grinade.
När jag gick hem såg jag en skitstor luftballong som var formad som en parlino-tomte. det skrattade jag oxå åt.


Here is my lugg. svart o svår (nej den är inte felklippt, det är jag som är sne)


Jobb

Har faktiskt fått ett erbjudande om lärlingsplats i Alingsås eller Borås efter min exellenta jobbansökan som emma hjälpte mig med. Jävligt synd, för nu orkar jag inte flytta mer!

nu kan ni förresten ha stenkoll på min blogg hela tiden!
Följ min blogg med bloggkoll

(tror adressen är konstig, pröva den här annars, http://www.bloggkoll.com/blogg/147538/)

Jävligt trött är jag. sova nu.

Omg!

Fick reda på att det var denna snubben som spöade frugan! OMG! Jävligt otippat faktiskt.

"tjötmoster"

Vaknade imorse av att jag låg och babblade helt frenetiskt om våffelpaket man kunde köpa på Ica, "du måste bara smaka!" sa jag, sen vaknade jag. Inte ens när jag sover kan jag hålla käft alltså.
Igår fick jag ett ryck och gjorde bakad potatis. "Bakade" fyra potatisar och sparade två till matlåda idag, och på lunchen knallade jag iväg för att köpa stoppning till potatisarna, märkte att min billiga lunch blev jävligt dyr då jag köpte stoppning för 90 (!) spänn. Herregud. Nästa gång jag ska "lyxa" till det lite kan jag lika gärna köpa en filé mignon och stoppa med gåslever, blir säkert lika gott (och dyrt).Minns ni Whale? Skitbra band som fick på tok för lite uppmärksamhet.


Blev jävligt sugen på våfflor idag med av någon konstig anledning, så jag gjorde lite pannkakor förut.

hjärnspöken

Jag tror att vi alla har våra små demoner och hjärnspöken, mer eller mindre. Dom kommer i tonåren som små tjej(kill?)baciller och sen äter sig in i hjärnan och berättar för oss vad vi gör för fel och vad vi är dåliga på. Spökena vill oss inget gott, dom ligger där och gnager ända tills man blir vansinnig och börjar grina.
Mina hjärnspöken kom när jag var på tok för ung, tolv bast, och sa till mig att jag var tjock och dum i huvudet. Jag gissade på att jag faktiskt inte kunde göra något åt mitt dumhuvud så jag började brutalbanta. Tyvärr förvandlades den där bantningen till någonting helt annat som säkert miljontals tjejer kan relatera till, ätstörningar.
Jag hade ätstörningar från det att jag var 12-21 årsåldern någonting. I gymnasiet blev jag bulimiker och mina hjärnspöken blev totalfuckade och fick totalt frispel varav jag även började hallucinera (paranoia deluxe!) och få panikångestattacker.
Just hallucinationsgrejen försökte jag reda ut lite, men folk jag försökte prata med tittade på mig som om jag hade målat "Röv" stort i pannan. Och jag förstår dom faktiskt. Lät nog jävligt konstigt när jag försökte förklara att jag såg ett ätande hål i busstaket.
Försökte att få hjälp med bulimigrejen, men jag var tydligen för "gammal" för att sättas i någon ungdomsgrupp. Jävla samhälle med.
Tillslut blev jag så jävla trött på hela sörjan att jag antog att jag själv var den enda som kunde hjälpa mig. Jag hade ju faktiskt satt migsjälv i skiten från början.
Och vet ni vad, idag mår jag oftast skitbra.
Varje kväll innan jag somnar rabblar jag maniskt en ramsa i huvudet för att lugna ner mig lite, typ "jag är skitbra, jag klarar vadsomhelst, folk hatar mig inte". Funkar perfekt. Just det sistnämda är väl idag mitt största (minsta, dom är så små nu) hjärnspöke, varje gång jag träffar nya människor tar jag nästan för givet att dom hatar mig. Vet inte varför, bara en fix idé skulle jag tro.

Har egentligen ingen poäng med det här inlägget, alla människor är olika funtade, men den bästa hjälpen man kan få kommer inifrån (säkert världens klyscha, men sant!).
Och det här är inget jag skrivit om förut av massa anledningar, känner oftast att jag vill glömma stora delar av gymnasiet, men det har även gjort mig till en mycket bättre och starkare människa.

//Peace and körv.

Luggtjej!

Idag gjorde jag något helt spontant, knallade över till chifen och bad om lugg. "Jag är en luggtjej, jag är en luggtjej!" halvksrek jag under tiden hon klippte mig. Tror hon blev något förbannad.
Men jag tror jag blev nöjd. Ska bara vänja mig in i det först.

gammal bild från sist jag gjorde ett försök, bättre lugg nu utlovas.

Bra skit.

För ett tag sen postade jag ett inlägg där jag önskade tips på bra bloggar. Inte ett enda tips fick jag. Men istället för att i våld gnaga sönder örngottet tar jag det som ett tecken på att jag är ett steg närmare världsdominans.
Men visst, jag håller alltid ett löfte och jag lovade ju faktiskt att tipsa er om mina favoritbloggar, så varsågoda.

 Instinct, en blogg jag läst länge, skriver vrålbra om precis allt.
 friherrinnan, tyvärr är den stängd..men det var kul så länge det varade.
 hanna fridén. brud med fantastiska åsikter.
 UnderbaraClara, riktigt söt blogg med ännu sötsliskigare bilder.
 Monopaul, en av Karlstads bästa tidningskillar.

Sen läser jag ungefär fem miljoner bloggar till, så det här var alltså bara ett axplock. Mina polares bloggar hittar ni bland alla länkar "där nere".
Nej, dags för lite spackel.


drömma

Har förresten haft helt värdelösa drömmar på sistone, drömde förrgår att jag vek lakan ihop med Jim, och inatt drömde jag att Emma och jag hade en livlig diskussion om en luftfuktare.
gah.

nytt försök

Tror nästa månad kommer bli superskoj! Har bestämt mig hur jag ska lägga upp min ekonomi, eftersom jag har märkt att det inte går att leva som Farbror Joakim i en vecka och leva som en fattig bonddräng resten av månaden har jag bestämt mig för att ge migsjälv veckopeng! Då kommer jag alltså att leva medelsvensson, helt drägligt i en månad (om det nu går enligt planerna). Super!
Löningshelgen kommer jag förmodligen att dra till Karlstad och mysa lite, och veckan efter det blir det lite Skövdehärj hos Bengan! Känner mig som värsta backpackern! Livin da dream.


Bengan är en festis!

Vad gör du idag?

Idag är det måndag. var enormt seg imorse, trots min maratonsömn hela helgen. Jag hann knappt torka håret innan jag insåg att jag var en kvart försenad till jobbet, halvjoggade (nja..) hela vägen till kneget och där stod min kund och väntade glatt. Tror kunden blev lagom förskräckt av min skitfula "hejjagharintekammatmig" frilla. Tur att man är frisör och kan skylla allt på "mode" nuförtiden.
Sen var resten av dagen som en seg nysning. Skitsegt, försökte att inte somna tvärs över bordet, och till min förvåning så insåg jag att jag löste ett helt korsord utan att bli hysterisk och förbannad. Jag hatar korsord, blir det inte rätt på en gång så blir jag skitsur.

Yeps-keps. det var min måndag det.

Vilda stefan.Han verkar ju vara helt galen den där karl, biff och glass lixom!

Coq au Vin


Lättlagat med knarkarna Anders & Håkan.


uppåhoppa!

Otroligt dryg dag igår, inte en enda kund och jag klättrade på väggarna och gick hem lite tidigare. Lallade till bolaget och investerade fem bärs, köpte faktiskt för en gång skull inte "Kung" utan var lite wild and crazy och köpte femkommatvåan (den var iofs skitäcklig och jag bytte senare till mig kung istället).Medans jag ändå höll på att vara lite vild och galen passade jag på att köpa lite godis. Har nog inte köpt godis på...jätte..jättelänge, är väl för snål antar jag, köpte en påse brio. Brio är gott! Men man får rätt så ont i huvudet av allt idisslande.
Väl hemma hade Emma lovat mig en förfest med "bara killar" och jag kände att jag levde upp till min favoritöl (kung alltså..).
Blev lite lätt besviken när det faktiskt var ett par brudar på förfesten ändå, varav en brud var lite väl dryg och klängde som en apa på karlarna. Tyckte dom flesta hanarna såg ut at vara mellan 17-19, så jag frågade ett gäng helt enkelt, den yngsta var 21, resten var 26. Stackars dom.
Sen drog vi till Blue Moon Bar i vanlig ordning, var rätt trevligt, men jag fattar inte att jag fortfarande inte hittar därinne, det är en skitkonstig byggnad och jag lyckas alltid gå vilse..
 Var totalt rumsren hela kvällen, och det va gött!
Framåt stängning satt jag och babblade med en kille som berättade att han varit singel i tre år, "TRE ÅR! MEN GU, SÅ LÄNGE HAR JU JAG VARIT GIFT!" sa jag. Tror inte han fattade att jag skämtade. Jävligt dryg kille, han ville jättegärna gå på "efterfest...". Men tjena lixom.

Idag har jag legat i sängen och betat av simpsons säsong 17 ( http://www.watchthesimpsonsonline.com/ ), sovit lite, gött mos! Och imorrn är det söndag! Gu va gött!

//Peace


kluddiludd

'

äre vare gud i höjden, detta har jag gjort i slöjden..eh..på jobbet idag. jävligt givande.

9/11sju år sen idag va? jävligt uschligt.

flaggjäveln

Skittråkig dag på jobbet. Verkligen vråltråkig. Försökte fördriva tiden med att sova lite på soffan, inte ens det kunde jag, rastlösheten kröp som en blodigel längs ryggraden, jag ville tjöta med någon, klippa lite, permanenta? kunde tillochmed tänka mig att fläta (!!!) någon, bara för att få tiden att gå.

Tillslut ringde chefen och suckade i mina öron. I torsdags råkade jag nämligen "glömma" bort att ta in flaggjäveln som jag hänger ut varje morgon, så tillslut tröttnade jag och lät fanskapet hänga kvar. Dumt gjort, nu finns det ingen flagga mer. Chefen blev sur, och suckar hela tiden. Försöker ge mig dåligt samvete. I vanliga fall brukar jag bli helt galen när folk gör sådär med flit, försöker att ge en dåligt samvete. Men det går ju inte när det är chefen som kör den stilen, så det enda jag vågar köra i försvar blir ett sarkastiskt "mmmmm...." i lätt sur ton.  Jag är inte ledsen för att flaggjäveln är borta, inte ens lite, JAG HATADE DEN DÄR JÄVLA FLAGGAN!

Yada yada, idag har jag slutat snusa, känner mig lite "prillig" så att säga, lätt godissugen (och lite sur...). Skulle kunna tugga på ett kattben.
Måste tacka emma som har varit superdupersnäll och hjälpt mig med en skitfin CV! TACK!

flygare

Klippte en sjukt snygg kille idag, han fick en sjukt snygg frisyr. Jag blev så till mig att jag nästan frågade om han ville föda mina barn. Fast det går ju inte förstås...
Man måste ju vara profsionell.


Jag fick värsta hostanfallet idag, ni vet, när man inte kan sluta hosta, man bara hostar o hostar, och man försöker att inte hosta, men det bara bubblar upp och man hostar ännu mer så att tårarna sprutar åt alla håll och man tror att man kanske ska dö tillslut (oj vilken lång mening!). Och varför får man alltid såna där skitpinsamma hostattacker när man minst behöver det? Hade just avslutat en behandling och skulle ta betalt av kunden, då började jag hosta, och det gav sig inte, jag bara vrålhostade, och mitt i helvetet ringde telefonen och jag brölade "Hooooooosssst, hooooossst, ursäääktaa...hoooost, ring..snart...hostar". sen attacksprang jag in i fikarummet och hostade ännu mer, min kund såg skiträdd ut och började prata om Kan Jang. Det blev verkligen pannkaka av allt, total kaosröra. Det värsta var att kunden inte ville gå efter att hon tillslut betalat utan stod kvar och pratade om sina statistjobb medans jag satt och försökte febrilt tvinga ner hostan i normalläge.
Ja herregud.
Och dom kommer alltid så olägligt, precis i rätt tillfälle (hostattackerna alltså) då det inte får hända. Minns en annan gång då jag fick värsta hostattacken, då var vi på guidad tur på ett museum. Haha!!

my name is Luka(s).

Håller på o laddar den där vidriga rullen som Lukas Moodysoon gjorde för hundra år sen. Vågade inte se den när det begav sig, så jag tänkte göra ett försök idag. Är dock inte helt hundra på om jag pallar o se på porrscener och spyende tjejer och bajs o allt var det nu är.
Men det spörs.
FILMER JAG SETT I HELGEN
:
Ghostbusters 1 och 2. Bra skit! 4/5
Big Stan. Jag gillar Rob schneider jättejättemycket! 3/5
Everything is illuminated. Fattade inte vad det handlade om, en kille som samlade på grejer? 2,5/5
Into the wild: gah! snorbra! ni måste se den! 5/5
Little miss sunshine: lätt sevärd. 4,5/5
Wall:E. Jättesöt film! gillar pixar. 3,5/5

Sjukt petig recensent alltså. Såg även "Chokolat" igen, den är snöttig.
Jag borde verkligen skaffa ett liv..

"körv med bröd"

Ja här kommer en lätt försenad helgrapport.
Fredagen var jävligt lugn, satt och softade till Ghostbusters i min ensamhet, fett ös - kuvös.

Lördagen var det lite mer drag i. Emma låg och sov tills klockan blev halv fem, sen vaknade hon, pigg som en inbrottstjuv, och efter lite tjöt blev det bestämt utgång. Lite snabbt spacklande och vi var klara och glada. Tyvärr var vi väl alla lite lätt småsjuka, men vafan, lite öl på det!

Vi åkte på för-förfest hos Jims mamma, och det var lite folk som satt och ölade o var glada, Jim hade en jättesnygg mamma. Sen skulle vi åka på den "riktiga" förfesten, och när vi kom dit var det ingen som öppnade. Skumbanan. Efter lite ringade så fick vi höra att vi var blåsta och det inte var någon förfest där. Haha! Så vi gick till Jims spartanska lägenheten, utan den minsta möbel, så vi satt på golvet. Men det var trevligt det med. När vi var lagom packade drog vi till Blå månen i vanlig ordning, gled likt prinsen förbi kön som den V.I.P-wannaben man är.
Jag var helt lyrisk hela kvällen, och desto mer öl jag drack, desto hesare blev jag. Lät som Magnus Uggla och Ulf Lundells barn tillslut. Pep bara.
Satt och spanade på killar med rutiga skjortor, tatueringar och långa polisonger. Men ingen lycka där inte.
En tjej kallade mig och Emma för "bitchar", tror inte jag har blivit kallat det av någon tjej förut, bara sådär. Varken någon av oss hade ju sagt ett ord till bruden. Men det är väl ren avundsjuka skulle jag tro. Inte lätt när man är snygg.
Filmade nästan hela kvällen, blev bara pinsammare och pinsammare, så jag kan bara ge er ett enda klipp, och det är när vi åkte hiss. Jävligt smart samtal.


"smakar körv"

parrrtyyyy

Eftersom det är lördag bjuder jag på en av mina absoluta favvolåtar och favoritvideos! tokbra!Justice vs. Simian
- we are your friends

partäj on.

bloggsugen

Är sjukt sugen på att läsa bloggar idag. Vet inte varför riktigt.
Om ni tipsar mig om bra bloggar så tipsar jag er, okej?


Klockan tre.

Klockan är tre nästan precis. Och här sitter man, i pyjamas, Emma ligger och sover, Jim sitter och nyser i soffan.
Då vet man att det är lördag.

Crispin Glover

För ett par år sen fick jag se en video med Crispin Glover, och ända sedan dess har jag funnit stor fascination för denna halvstörda man.
Sen är han så snyggful att jag dör lite. Älskar såna killar.

salladsbestick.

Fick ett riktigt jävla läskigt brev igår, "välkommen på gynekologisk cellprovskontroll" stod det. Jag trodde det var en modern myt att göra såna där skitläskiga cellprover.
Är skiträdd, dom kommer stoppa in salladsbestick någonstans runt kisshålet och knipsa av en bit av min livmoder.
Mamma "äschade" bara åt mig och tyckte jag var fjantig.
Ska ringa och avboka, hade tydligen något bättre för mig den dagen, som att amputera bort ett ben eller nåt annat trevligt.


Fredagsgroggen

Superfräsch brud idag! Örke fixa håret o va frisör lixåm.
Köpte mig ett par stänkare idag, kanske fixar det min Ulf Lundell-röst? (den rispiga hostan alltså.)


superhjälte.

Igår såg vi på "Heroes", och den eviga frågan dök upp.

apan: Vad skulle ni ha för superkrafter om ni fick välja?
Emma: Jag skulle nog vilja flyga! Eller kanske förvandla allt till guld..
Jim: jag skulle nog oxå vilja flyga.
Emma: dudå?
apan: öhum... Kanske vara osynlig, för då skulle man kunna åka buss gratis!

Tur att man är realistisk iallafall..


DAGENS OUTFIT

Märkte en spännande sak, folk verkar bli helt till sig när man skriver om något moderelaterat. Det är det roligaste med bloggar är att vemsomhelst kan utge sig att vara "modeexpert" nuförtiden, bönner, norskar, samer, you name it! Kanske sitter dom där någonstans i Jukkasjärvi och trycker tutorna mot en kamera och fläskar med läpparna, och voilá, en modeprofet är född!
Så, här kommer min första "outfit-bild", dock går väl att nämna att den är skitgammal, men jag hittade ingen ny konstigt nog.


rosa bolero: styckad av mig, från myrorna.
clash t-shirt: myrorna, styckad av mig.
kjol: från JC, målad på av mig.
strumpbyxor: H&M 79 spänn.
tubsockor: pappas?


Lägg märke till den plutande munnen, den tillgjorda, lätt framåtlutande posen.  ja säger bara; DÖHETT!


No no no.

jag ska inte klaga på att jag är sjuk!!!! JAG VÄGRAR! TÄNK PÅ BARNEN I AFRIKA DÅ! DET ÄR MAINSTREAM ATT VARA SJUK! SJUKDOMAR ÄR FÖR NOLLOR OCH LOOSERS, JAG ÄR STENHÅRD, SOM HULKEN.
Men jag måste, måååste bara säga det en sista gång, sen ska jag ge mig.
JAG ÄR SJUK.

Fårt bakteriehärva

Vi är alla sjuka nu. Som en stor snorig familj. Tillochmed katterna nyser.
"Hellre äta gröt tillsammans än fläskfilé ensam..."

Höst-hår!

Som bekant vet ni ju att jag aldrig skriver något om klädmode, det överlåter jag till "proffsen", däremot tänkte jag ge mig på höstens hår-mode! Frågorna frotteras som stekta sparvar i kungens mun, och folk är vrål-nyfikna på vad som är "inne" nu till hösten.

Okej brudar,
- långt hår är sååå 2007. Tyvärr, det ska vara kort, alternativt mellanlångt med schyssta etappklippningar, lagom naturellt och oborstat alltså. Ska du ha långt hår gäller (tyvärr) pudelrockarnars våta dröm, permanent a´la 80-tal. Big and fluffy!
- korta pojkfrillor, jävligt snyggt, i enkla rena färger, inga jävla slingor utan antingen gråsvart, vitt, eller dassig brun färg.
- glam och 80-tal. Tänk upphottad (haha! det är nog första gången jag använder det ordet!) david bowie när han var som bäst.

- vill du trots allt ha långt och förförande hår föreslår jag en snygg jämnlång frisyr lätt uppklippt framtill, i en naturligt guldbrun färg med några fjuttiga slingor (tänk solblekt!) framtill. Hett. (eller den där pudelpermen?)
- färgerna som gäller i höst är nerslipade, gråsvart (totalt skitfult, men skitsamma), blekt, sandfärgat, och sen alla smådassiga neonfärger, tänk; urtvättat.

Okej, killfrisyrerna har jag faktiskt inte alls lika stor koll på. Men jag kan ju säga vad jag tycker är jävligt snyggt på killar iallafall, korta välklippta frillor, helst helt utan färg i, och om du mot all förmodan absolut ska ha färg, välj en naturlig färg! ABSOLUT INTE RÖTT HÅR PÅ KILLAR! DET ÄR SKITFULT!
Jag gillar killar med asmycket polisonger, men alla vill snagga av dom, gör inte det, så kan vi hångla.


Okej, nu vet ni, sluta tjata.

huskur.

Varför är jag inte frisk än? Febern har stigit mig åt huvudet, får smått panik! MÅSTE VARA FRISK IMORRN!

Gjorde en liten "renande" huskur förut. Slår ut allt i alla system, utom febern då såklart, finns hundratals sådana där huskurer, tror sudden tipsade om en en gång, det var varm öl med honung i om jag inte har fel. Huga!
Jag blandade:
- varmt vatten + thé
- fishermans friend mint
- lite sprit.


Jävligt äckligt, men ja är inte det minsta snorig iallafall! Ska försöka få Jim att dricka en sen, det lät som han hostade upp ett mindre djur förut.

Har ni några tips för att bli fri från feber förresten? dom där jävla värktabletterna funkar inte!

Bert!

Haha, har glömt hur kul det är med Bert! haha!


älskar bakgrundsmusiken, och killen är ju så slemmig att det gör ont. haha!

freaky friday.

Har haft helt hysteriska feberdrömmar inatt. Drömde att alla kunder kom tillbaka till salongen och slog mig i huvudet med saxen. När jag vaknade låg jag och yrade ett tag om gamla mode t-shirts. Ni vet såna där fula t-shirts som var skitpoppis på tidigt 90-tal, om man la en hand på dom blev det avtryck! Haha, så jävla fränt, varför blir inte det modern igen?

Har fortfarande jättehög feber (minst 42 grader!), fattar inte hur fan jag ska kunna jobba imorrn. Det är det värsta med att jobba ensam frisör är att möjligheten till att vara sjuk är ungefär minus noll. Får planera om jag ska vara sjuk, för inte en jävel kan hoppa in åt mig. balle.
Men nu har jag faktiskt bara varit sjuk en enda gång på ett halvår. När jag sa till chefen att jag va asfebrig och orkade inte jobba imorrn suckade hon skithögt och frågade om min kompis hade åkt hem än. Va? Vafan, trodde hon jag var "sjuk" för att få leka med min kompis? Jävla pucko.

Blir så jävla mesig när jag blir sjuk, vill att mamma ska ge mig thé på sängen och lite törra bröd med lite ost på, badda mig på pannan och säga att det blir nog snart bra igen. *grinar*
Har ni tänkt på att det alltid ens egna sjukdomar som är värst? Konstigt.

Ska ligga still i sängen hela dagen, eventuellt äta lite prinsesstårta, se på gamla bert-avsnitt, och lite simpsons. Hinka thé och vatten. Sen må jag bannemig bli frisk!
No rest for the wicked.helt sjuk brud!

Blev sjukare än vad jag räknade med idag faktiskt, lite lustigt att jag alltid blir skitfebrig så fort jag bara blir lite förkyld. "Ta två betala för en"-syndromet. Tyvärr var det även full rulle på salongen. Inte lyckat. Kände mig skitsnurrig och nästan lite full, små tomtar dansade polka i mitt huvud, och det var förbannat hög volym överallt. Med febrigheten kommer även paranoian, lagom hullicination..hull..hul..halucinatjoner? huh..hahl.. ja ni märker ju själva, jag tappar koncentrationen och blir dum i huvudet helt enkelt.
Lyssnade inte riktigt vad folk sa till mig och jag frågade 3 av 5 kunder två likadana frågor i rad.
-är du håröm förresten?
näe...
*tystnad*
-frågade jag om du var håröm?
-öh...ja..

När jag gick hem slog paranoian mig i pannan, jag var skitsnurrig, och tyckte att folk råstirrade på mig. Varför stirrade dom? Har jag tappat ett ögonbryn? har mina läppar bytt färg? Ser jag konstig ut? Varför stirrar dom? Jag är fuuuuul....buhu! Min näsa är röd? Eller vänta här nu, är det jag som stirrar jag på dom? Mamma!!!!! En kort stund började jag snyfta helt hysteriskt, sen tog jag mig i kragen, daskade mig på kinderna och svalde gråten och gick hem.
Herregud alltså.
Sjukanmälde mig till imorgon, blir nog bäst för alla.

Bedövad.

Jim är hemma och är jätte-super-duper-sjuk. Stackars pöjk.
 Känner mig oxå lite krasslig, hostade upp värsta hårbollen imorse.
Har inte råd att bli sjuk.

RSS 2.0