OJ GLÖMDE!!

GLÖMDE JU SÄGA; GOTT NYTT ÅR!!!! OBS;!!!
 
Och så var det ju det där med nyårslöften; SKIT I DOM. Man blir bara skitbesviken för att "oj så blev det inget gym/rasa i vikt/lyxkåk/superhealthy/politisk korrekthet/resa jorden runt osv osv. 
Vafan, lev istället för att sätta upp massa jobbiga kravlistor. 
 
Puzz
 
*hehe*

Nyårsresumé

Jaha!!! alla gör ju årsresumé, vad har hänt i livet 2012 da? Man kan väl säga att 2012 inte alls blev som jag trodde, utan mycket bättre!! 
2012 var året då jag blev en mogen och fullvuxen female. Jag bytte fan mitt lågavlönade jobb i krillehöla och blev en lågavlönad företagare istället. Sen träffade jag Jonas, och se på fan, vi flyttade ihop i drömlägenheten!!!
 
Det har varit ett år av stress och trötthet, skojj, och separationsångest från mitt gamla jobb (mestadels madde) och krillehöla. När jag träffade Jonas insåg jag att det finns fan karlar som är snälla och KAN respektera mig för vem jag är, att jag duger lixom. Jonas är nog den största förändringen i mitt liv. Det är alltså typ mitt första riktiga förhållande som har varat i mer än 6 månader, och han är så jävla bra. 
 
Jag började även hata internet lite, folk och sina jävla åsikter, ni vet, allt det jävla hatet, vart kommer det ifrån? Samtidigt som jag har känt stor kärlek till folk jag träffat i mitt jobb. Folk så jävla fina, berättar roliga och hemska historier som berört mig väldigt mycket. Jag hoppas att jag under 2013 kommer att kunna plugga lite psykologi så att jag kan bemöta människor på ett bättre sätt, för ibland är det svårt att veta vad man ska säga när man får höra riktigt tragiska historier. 
 
Krogen har lockat mig mindre och mindre, jag har insett att det GÅR att sitta inne en helg och inte ha massiv ångest för att man inte gjort något. Det är helt OK att bara vara. 
 
Det negativa detta året är väl att jag tycker att jag har jobbat på tok för mycket. I skrivande stund har jag alltså tagit min första hela semestervecka under 1½ års tid. Sen hoppas jag att jag får bättre sprutt på ekonomin, att jag lär mig lite om företaget, för jag fattar fortfarande knappt att jag är företagare. höhö.
 
Här kommer lite glada bilder.
 
foxklänningen!! Lövs it, det är Maddes klänning som jag tvekar starkt på att hon lär se inom ett par år...
I Mars körde jag traktor!! Jävligt nöjd tjej.
 
Åkte finlandsfärjan med madde ett par gånger och träffade folk med skojjiga hattar!!
 
gjorde en smiley!!
 
I juli kollade vi på lägenheten första gången, och vi ba dog!
 
 
Var i stugan och chillade! 
 
hade även kräftkalas i stugan!!
 
var i västerås och hälsade på emma o Lina!! var skitsköjj!!!

hej datan!!! <3<3

ÅHHHH!!! idag testar jag datan!! Har varit datalös i ungefär 15 år (känns det som, några veckor äre nog), sen när jag fick datan orkade jag inte testköra den, utan den låg i ett hörn och sjöng vackra barnsånger. 
Åh jädrer va bra den funkar. Plus att det är jävligt mycket skojjigare att blogga från en data än från måbäjlen. 
 
Min kille har kört vilse i Väse, så jag sitter all by my self och är lätt rastis. 
Igår försökte jag bota min förkylning på det brutalaste sättet - alkohol. Blev mest varm i ansiktet och trött, sen följde jag med på krogen ändå. Blev svintrött så jag gick hem efter ca 30 minuter. 
 
Justdetja, det är ju nyår imorrn. Det hade ju ingen förväntat sig, så ingen bestämde några planer. Ingen fest, blir nog en vacker nyårssupé med min vän Hanna. Kanske en räka o vin. Förut kom brorsan förbi med 1 liter vodka, så lite fest kanske det blir ändå.
 
Kollade även mejlen förut, vilket jag inte gjort på aslänge. Hade fått mail av Katy Perry. Hon ville ta en fika o snacka lite nästa gång hon kom till Sverige. Jag ba "ok!"
 
 

To dejt or not ro

Snackade med mina tjejer igår om hur fan man ska bete sig när man hookat upp med en karl, hur mycket ska man smsa, dejtandet, och hur man ska vara om man får komma till. Ni veeeet. Det vanliga.
Tänkte som fan på det när jag gick hem och insåg att:
1. Jag har inget folkvett
2. Det finns nog inget rätt o fel.

När jag drog hem Jonas typ första gången på krogen så var det ju det där med "folkvett". Man blir ju jävligt risig i kistan av alkohol och skräpmat så det första jag sa på morgonen var typ "eh, kan jag sätta på teven?? Jag är så jävla skitnödig."
Sen gick jag o bajsade. Jonas tyckte kanske att det var "charmigt", jag fick ju fler dejter iallafall. höhö.

Jag har oftast tänkt "skitsamma" om karlar jag träffat. Orka spela någon slags roll, eller köra på ettikettregler då mitt inre tardness ändå alltid kommer fram tillslut.
Så det enda råd jag faktiskt har till alla single ladies (single boys), är att ha kul. Man har inte så jävla mycket att förlora (om det inte är en massmördare man råkar dejta..)

Kjam


Sexy förkylning

Ja skräll att jag blev förkyld vid jul. Blir alltid förkyld vid jul, dock verkar rösten ha tagit mest stryk då jag låter som en slagborr. Men jag är en happy camper och är på jobbet ändå.

Försöker intala mig att jag låter mystiskt mans-sexig. Lite som han som får till det med Lisbeth sallader.
Har även varit extremt överpositiv då jag febrade att jag fan ska ut på krogen på lördag. För överdosera kan jang. (JO HANNA DÄ FUNKAR VISST, DU HAR ANVÄNT DET FEL!!)

Tar degen som den kommer men ja gråter inte mindre för det.
Pözz


Kattröv

Vill bara förtydliga ifall någon missförstod förra inlägget, Jonas blåste alltså inte rätt in i kattröven utan det var minst en halvmeters avstånd.


Kattfjärt

Roligaste på hela året;
Jonas blåste katten i röven och katten fes. HAHAHA.


Spick and spam

Julen har firats i dagarna tre. Eller tja, skulle firats i dagarna tre, idag blev jag sjuk, skräll. Blir alltid sjuk vid jul. Igår klappade ryggen återigen ihop för mig, låg raklång som en rak räka o tvingade Jonas att massera min stackars rygg. Fan vad ont det gjorde.

I lördags hade jag fint sällskap i form av krillehölingarna. Vi drack öl och testade Karlstads nya "rockbar". Spännande. Det var typ 20 skäggiga karlar och så spelades det lite Metallica. Hm. Sen gick vi o discodansade.
Och det var då själva fan att folk ska tafsa. Ok killar, här kommer dagens tips; TALLA EJ PÅ TJEJER.
Det funkar inte på någon, plus att det är sjukt äckligt. Jag blir dessutom helt hysterisk. Började skrika något om respektlöst och karljävel, hade inte vakten stått så nära hade jag antagligen spöat honom oxå.
Fy fan.

Nu ska jag gå och lägga mig igen, hålle tummera att jag blir frisk till kvällen.

(p.s god jul)


Ledigt vare här!!

Justdetja nu blir det jul i dagarna tre (3)!!! Och jag blir ledig i 5 dagar, helt fantastiskt. Idag var jag och 7 miljoner andra människor på stan o köpte dom sista juleklapparna!! Jag njöt av min ledighet och var både osminkad och oborstad, det är fan ledigt det!!!

På jobbet är jag ju alltid fixad lixom, det tillhör yrket lite, om jag har en schysst frilla så tror folk att jag är en duktig frisör. Så när jag är ledig passar jag på att dra fram skabbighetsfaktorn till max. Oduschad, lortig och med snor i näsa.

Nu inväntas fint sällskap från krillehöla! Då är jag dock inte lika skabbig.

Pözz. Visst ser jag ut som en svarthårig Maria montazami?


The hobbit <3

Asså vi såg ju the hobbit igår o ja va doooog inombords!! Satt i njöt i 3 timmar åt fantastisk rulle!!!
Gaaah!!

Minns ju när jag såg sagan om ringen första gången när ja var typ 17. Blev helt förtrollad och jag blev ju skitpsykotisk när jag såg dom vackra alverna, så jag gjorde ALLT för att se ut som en. Det första jag gjorde var att försöka limma ihop öronen med superlim, funkade ej, men hade lim i örat i minst 2 veckor. Sen köpte jag mockaskor med remmar (alviska!!) och försökte se sådär vackert osminkad ut.

Sen besvikelsen när jag fick se hur legolas såg ut på riktigt, vafan, inte blont långt hår och spetsiga öron!! Snyft!!!

Iaf, se den!! Puzz


Ze end of ze world

Jorden går under idag!!! Tänk om himlen faller ner och änglera griner medan apokalypsen kommer!!! BUHU!

Förhoppningsvis inte då det kommer kännas jävligt ovärt då jag betalade räkningarna igår.
Men om jorden går under så kommer jag spendera mina sista timmar på bion med min fine sambo!! Vi ska se på the hobbit ikväll, spännande.


Barnfri del 2

Tänd en snus för jordens barn.

Angående förra inlägget så menade jag väl mest på att det är okända eller bekanta som jag inte känner så bra som ställer "när är det dags då" - frågan. Och som Nina skrev - det är en privat fråga som jag inte fattar att folk tar sig friheten att fråga, det kanske är en skitkänslig fråga för många.
När det gäller mina polare så för all del fråga på lixom.

Och sen tycker jag vi skippar ordet "barnlös" som har en rätt ledsen klang, "barnfri" låter väl bättre?


Barn barn barn

Många av mina polare har skaffat barn. Och jag har börjat få frågan allt oftare "när är det din tur då?", både av okända människor och bekantskaper.
Vettefan om det är för att jag är kvinna 25+ och det är dags nu, KLOCKAN TICKAR!!!

Och ju äldre jag blivit desto mer förvirrad blir jag, vill jag ha barn eller inte? Spädbarn är bland det tråkigaste jag vet. Dom bajsar, sover och kräver total uppmärksamhet.
Men jag märker oxå att det förväntas av mig att jag borde vilja ha ett barn. När jag säger att jag är tveksam brukar folk typ säga "jamen det kommer!"

Ja, eller inte, den kanske inte kommer, den där barnlängtan som alla kvinnor tydligen ska ha. Tyvärr, men det värker inte i mina äggstockar när jag ser en bebis.

Men jag vet inte. Den som lever den får the.


Möte!

Igår var jag en viktig människa som gick på ett viktigt möte. Eller rättare sagt, tog en pizza med chefen och diskuterade framtiden.
Det ser bra ut! Och förhoppningsvis kommer det att ske stora förändringar inom snar framtid. Fan vad spännande det är att vara vuxen ibland.

Min rygg är fortfarande helt jävla körd. Ibland är det inte spännande att vara vuxen. Ja vafan.

Mysigt fikarum på jobbet?


Saker som kan blöda

Rubriken syftar ej på min sargade röv.

Förut var jag på massage för att ta hand om sen sargade ryggen. Massagen uteblev då min massör gjorde bedömningen att jag faktiskt var för stel att massera, så det blir vibrasauna (vibrerande bastun) ett par gånger och sen ett besök hos kiropraktorn, sen kanske han kan massera.

När jag kom hem åt jag en ostbåge och lyckades skära mig på fingret så att jag blödde. Rätt intressant, har aldrig hört talats om någon som skurit sig på en ostbåge.
Tror det är kroppens sätt att tala om att den håller på att klappa ihop.

Årets nyårslöfte blir att börja gym så jag i framtiden slipper gå med hjälp av plankor.

Dagens bild är en arg apa som inte är rasist men...


Tredje advent röv

Åh guuu va gött ja mår just nu va!! Här sitter jag i våran fina o lortiga sekelskiftslägenhet o geggar i mig kaffe och en lussekisse. Idag får man tända tredje ljuset och jag har inte köpt en enda julklapp!!

Igår fick jag nån snetändning och jag fick för mig att det var en svinbra ide att baka lussebullar. Klockan tio på kvällen?!!! När jag väl hade börjar baka ångrade jag mig och svor över att jag gett mig in i bakningens helvetiska värld. Tur att det blev gött da!!

Idag tänker jag bara sitta här i soffan, eventuellt städa litte oxå!!

Puss


Varmt

Svinvarmt på jobbet!! Min "chef" är från Vietnam och gillar inte kyla så hon höjde termostaten till 25 celsius över havet, med lite jobb och kneg, fönande och flåsande är temperaturen numer uppe i flottiga 27 grader!! Svetten lackar och jag är rätt sugen på att sova lite bakom disken.

Förresten gjorde jag lite läckra slingor i håret häromdagen! Blå o lila! Du kan göra't själv, det enda du behöver är en sån barnsprayflaska och en oförmåga att pilla i håret då det färgar av sig i helvetet!


Grisröv

Köpte en julskinka och skrockade glatt att "nä, ingen rekte jul utta litte grisröv!!"

Sen såg jag och Jonas en dokumentär om stackars djur som blir plågade på alla möjliga tänkbara sätt och jag fick ju extremångest. Varför varför köpte jag den jävla grisröven för??!! Kommer jag att kunna äta den utan att grina eller tänka på hur stackars grisen haft det i livet?!! Plågad i sin egen skit och stått på en minimal yta och trängts med massa andra grisar. Nej för inte fan finns det några glada slaktade grisar heller, det är en efterkonstruerad myt för att döva våra samveten.

Jonas sa en rätt smart grej för ett tag sen, han såg lite låg ut och sa att han var så trött på att ALLTID behöva förklara sig för varför han är vegetarian. Varför skulle han stå till svars för något som är bra för djuren, hälsan och miljön? Borde det inte vara tvärtom, borde inte köttätaren få stå till svars för varför hen bidrar till sämre miljö, sämre hälsa och lidande för massa djur?
(att "det är gött" är bara jävla trams, för man inser rätt fort när man slutat äta kött att nej, det är inte så jävla gott, det är en konstig vana).

Här är en bild på en söt gris i gummistövlar! Känner du dig hungrig??


Tatovering!!

Har bokat tatueringstid till 2/1!! Såå excited! Hittade en gullig liten fjärtgrej i en tidning o ba "ok vi kör!!".

Innan jag bokade tid sa jag till Gabriella (vår elev) att det värsta som skulle kunna hända var att tatueraren pratade engelska. Och tro fan att han pratade engelska. Jag vägrade låta den stackars britten höra min misshandlade svengelska så tjejen i kassan fick agera tolk. HAHA.

Det var allt för i dag! Tack o hej.


En flåsig helg

Egentligen skulle det stått "flådig helg" för speciellt flåsig var den ju inte.

I lördags så gav vi oss in i pepparkakslandet och lagom koncentrerad pepparkakskirurgi uppstod. Jag hade svår hybris och var helt övertygad om att jag skulle kunna bygga eiffeltornet utan några som helst svårigheter.
Efter en hetsig diskussion bestämde vi oss för att ha pyramidtema. Tyvärr gav jag upp redan efter att vi börjat skissa på ritningarna. Får tydligen koncentrationssvårigheter efter 2 öl. Däremot gjorde jag en storstilad insats vad gällde dekorationen. Glasyr är förresten ett levande helvete.

När vi kände oss färdiga med det fantastiskt vackra Egypten med tropiska pyramider med inslag av isbjörnar samt igelkottar sprang vi ner på krogen o köpte ett par bärs, dansade lite, och gick hem o sov. Köpte även en mosbricka som var både hysteriskt dyr och god.

Den fantastiska skapelsen!! Ser ni mumien!??


Godmorgon och sånt!

Ja precis, god morgon alla coola männizkor!

Sitter med kaffeköppa i högsta hugg och sippar i godan ro med ett gäng snus som sällskap. Väntar på att det ska bli kväll så att jag får gå och lägga mig igen, så är det när man blir gammal tydligen, det enda man vill är att sova!!
Regression när den är som bäst.

Igår åkte vi till bergvik (stort stort köpcentrum) och kom nästan aldrig hem. Inte pga snön utan för att när vi handlat klart så kom vi på ännu mer att handla. Tror vi kom hem halv tio?! Och då var vi alltså i två mataffärer. Dyrt ja!!

Imorrn ska undertecknad med hjälp av Hannill bygga ett pepparkakshus!! Förväntar mig ett storslaget resultat och mina arkitekturkunskaper kommer återigen att kissa revir över alla storslagna talanger jag innehar. Hähä.
Eller inte.

Såhär såg det ut sist jag byggde pepparkakshus, det blev "twin towers" med tillhörande flygplan, rök och människor som hoppar ner för byggnaden. Inte så PK nej.


Ny jackapär!

Efter klagande på den jävla jackan så köpte jag faktiskt en ny idag som jag tänker använda tills jag hatar!

Snajsig va??


Vinterjackan år 5

Varje år lägger jag upp en bild på min vinterjacka och skriver att jag hatar den, samt att jag ser lite ut som ett förväxt barn i den härliga kreationen.

Och jag tänker väl inte va sämre i år!! Här är min söppiga vinterjacka som jag har en väldigt spänd relation till. Varje år tänker jag; "är det här året som jag köper en ny vinterjacka?" och nej, det är det aldrig.



Mc-klubbskalas!

I lördags var jag på gallej i höla! Födelsedagskalas x 3, jag kände ingen av födelsebarnen men gick dit ändå. Dom sa dock att jag var välkommen, tur!
Kalaset hölls i en liten mc-klubb bakom en pizzeria. You got to löve krillehöla.
Och så var det bara två som kände till mig som "frisören", höhö.

Ett hårdrocksband spelade och sen slutade dom aldrig. Höll lixom på att plinka på guran i typ en timme efter spelningen. Gah.
Nej men det var trevligt, tröttnade dock efter ett tag så vi gick till bussen en timme tidigare, och jävlar vad svinkallt det var. Jonas och jag grinade ikapp. HUH!!

 

http://cdn.publishme.se/cd


Hej nya plattis!!

Idag låg det ett paket och väntade i grodans ro på mig! Var dock ingen större överraskning då jag visste vad det innehöll - en ny plattång!!
Rätt bra då min gamla plattång är lika gammal som regalskeppet vasa.

Jag är inte så påläst om plattänger eller hårfönar, förutom att jag vet att G.A.M.A är bäst inom plattång. Men snål som jag är letade jag efter en billig och bra jävel!! Blev en keramisk från goccianis egna märke och den verkar lovande! Gillar när man kan ställa in värmen själv så man inte bränner sönder håret i onödan.


Nästan ingen morgon fast jo

Imorse vaknade jag vråltidigt, men somnade glatt om - ända till klockan 9.15 faktiskt. Vilket var lika spännande som en kinesisk nudelsoppa då jag började jobba klockan 10.00.
I vanliga fall hade jag gått upp klockan åtta lixom.

Jag är sämst på att stressa så jag försökte käka frulle samtidigt som jag sminkade mig vilket slutade med att jag såg ut som ett polskt luder med sylt i ansiktet. Härmed förbjuder jag migsjälv att multitaska då jag uppenbarligen var rätt dålig på det.

Ikväll ska jag mot alla ryggodds på fest i kristinehamn, är egentligen inte bjuden, men skit i det, är ganska bra på att smälta in. Lika bra som jag är på att härma en sockerbit - fyrkantig och söt.

Såhär stylish ser jag alltså ut idag. Lite amish-stuk på det hela. En kund insinuerade att jag såg bakfull ut. Det är jag inte, bara trött.


RSS 2.0