To dejt or not ro

Snackade med mina tjejer igår om hur fan man ska bete sig när man hookat upp med en karl, hur mycket ska man smsa, dejtandet, och hur man ska vara om man får komma till. Ni veeeet. Det vanliga.
Tänkte som fan på det när jag gick hem och insåg att:
1. Jag har inget folkvett
2. Det finns nog inget rätt o fel.

När jag drog hem Jonas typ första gången på krogen så var det ju det där med "folkvett". Man blir ju jävligt risig i kistan av alkohol och skräpmat så det första jag sa på morgonen var typ "eh, kan jag sätta på teven?? Jag är så jävla skitnödig."
Sen gick jag o bajsade. Jonas tyckte kanske att det var "charmigt", jag fick ju fler dejter iallafall. höhö.

Jag har oftast tänkt "skitsamma" om karlar jag träffat. Orka spela någon slags roll, eller köra på ettikettregler då mitt inre tardness ändå alltid kommer fram tillslut.
Så det enda råd jag faktiskt har till alla single ladies (single boys), är att ha kul. Man har inte så jävla mycket att förlora (om det inte är en massmördare man råkar dejta..)

Kjam


Kommentarer
Postat av: Joh

Jag måste hålla med, orka hålla på att låtsas vara någon annan än den man är. När det väl kommer fram vem man egentligen är så kanske det inte känns lika roligt längre och då är det bättre att ha varit ärlig från början. Och om han inte gillar en,, ja men då gör han väl inte de ? Det är väl bättre att vara ärlig och bli omtyckt för den man faktiskt är , än någon man låtsas vara ? :) Så tycker iaf jag :)

Svar: precis! :D
din apa i etern.

2012-12-28 @ 12:12:59
Postat av: Sara H

Lina, du är så jävla bra :)
Jag kör på din linje också, jag menar en kille som inte vill ha en tjej som bajsar? Väx upp isåfall. En kille som inte uppskattar att man bjuder på sig själv och inte spelar spel, ja det är fan inget av intresse för mig iaf :) Så det är bara att köra på i all sin härliga knäpphet ju!

2012-12-31 @ 14:28:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0