Lillördag. bajsdag!!

Jävlar va fölk strir om lill-lördag idag rå. Jävla pissdag tycker jag!!!

Fick mens imorse och så googlade jag på vad man skulle äta för att bli en glad lärka och slippa få så förbannat ont. Broccoli och ägg stod det. Godis stod inte alls med på listan!! Skitlista!

Så jag åt asmycket broccoli och tre ägg. Sen gick jag ju ut och gick i en timme.
Funkade inte! Och tillråga på det så svullnade magen upp så det ser ut som jag väntar femlingar. Minst.

Det gör SKITONT! Mamma säger alltid till mig att det "blir bättre efter att ja fött barn". Jaha, så nu undrar jag; någon frivillig som vill skaffa barn med mig?
den här låten gör mig lite gladare.

modern myt.

Jag har alltid gillat mode. Kan överdriva lite lätt och sätta "trendskapare" på CV:t. Råkade använda modegrejer INNAN det blev modernt i högstadiet. Det var inte alls särskilt populärt i den åldern.

Minns att jag såg Josefin Craaford på ZTV där hon hade ett slags huckle på sig. "FYFAN VA COOLT!" tänkte jag och gjorde likadant. Tror jag blev kallad påskkärring i tre veckor efter det. Fem månader senare hade fan alla såna där jävla hucklen.


Jävligt läckert! Brevid mig till vänster sitter förresten Emmy, och ovanför i grön skjorta skådas Hannill.

För att inte tala om blottarrocken i latex jag gick runt i. Eller slipsarna. Herregud.Fattar inte riktigt alla modebloggare. Dom lixom googlar på "Kate Moss" och lägger ut asmånga svartvita bilder på henne. Sen tar dom kort på fönster där det fladdrar lite tyg och så står det en ledsen katt i porslin och gråter. Och så får dom asmånga besökare som beundrar Kate Moss och gråtande porslinskatter och berömmer dom för deras konstnärliga och stilsäkra smak. Jättekonstigt tycker jag.

HÄR har ni förresten en klassisk modeblogg som stämmer in på ovanstående. Inge ont mot tjejen i sig, jag är väl bara bitter och avundsjuk. Men jag förtjänar fan en grammis för min exellenta IQ-befriande blogg.
Hähä.

Här är förresten en bild på min nya sko. Och en fin porslinskatt.
*håller tummarna för asmycket besökare nu*

Apan testar:

PRE SPORT!
Detta kallas även "stretcha" bland kunnande kretsar. Den första bilden längst upp till vänster tyder på något jag helst vill kalla för "pepping" (skall ej blandas ihop med "petting", som är något helt annat).
Ni ser alltså undertecknad i grundläggande position där jag bland annat "tar i".

Andra momentet i "stretching" är alltså att "sträcka ut" benet så mycket som möjligt. Är inte helt säker, men jag tror det har något med senor och eventuella muskler att göra.

Tredje steget ser ni inte riktigt, men jag sitter i s.k lotusställning. Även det har att göra med muskelsträckning.

Och sist men inte minst ser ni det misslyckade försöket till att ta foten bakom huvudet, gick väl lite sådär.


Nu är jag färdig för att gå ut och "sporta".


LYCKA TILL!


Artigt värre.

Okej, nu kanske ni inte tror mig. Ni kanske har målat upp en bild av mig som en snusande feministisk svärande haschflata, eller värste idioten. Att jag är sådär halvdryg och otrevlig och som bara skrattar åt mina egna skämt, fiser högt, och petar mig i näsan så jag blöder...
Öh, ja det stämde väl till viss del.

MEN! Hör här, jag älskar typ artighet. Människor som klarar av ordentlig artighet med bravur utan att det blir vråltöntigt. Typ småprat och kallprat är fantastiskt (med rätt människor). Och så gillar jag att skaka hand, jag brukar döma ut hela människan utifrån  handskaket - och det är skitkul! Tjejer är oftast skitkassa på att skaka hand, alltså död fisk-näve. Gah, det är lite småäckligt.

Tänker ibland så jävla mycket på handskaket att jag tar i som fan när jag skakar hand, vilket den andra människan känner och gör likadant, och då står vi där och trycker och tar i. Då känner man ju inte själv om man tar i överhuvudtaget. fan lixom.

Jag tycker det är trevligt att hälsa på folk jag känner rätt ytligt genom att ta i hand. Det här är nog lite konstigt eftersom dom då oftast tror att jag inte känner igen dom.

Herrejävlar vilket otroligt jävla onödigt inlägg. Kan ju vara bland det töntigaste jag någonsin skrivit.
Fyfan.
Nu ska jag ta en snus och fisa lite.


skövde here I cöm!

Har just snackat lite med Bengan på fånen, och preliminär-bokade en resa till skövde runt den 17:e oktober. Lär bli fett! Förhoppningsvis hinner vi med lite götelabörg oxå. Har fan inte varit i Götet på en jävla massa år alltså.

Sitter och spånar lite på kollektivtrafiken. Är ju helvetes jävla skiträdd för kollektivtrafik, bilar och flyg. Så det känns som att tåg är det enda rätta. Hur ofta hör man om tåg som krockar lixom? Och om ett tåg åker på en älg så lär ju älgen dö jävligt fort, eller hur?

Igår gick jag aldrig ut o gick, tänkte för mycket på älgar att jag inte vågade. Men jag fick en rätt bra kommentar ang. älgar som lugnade mig lite, så nu jävlar!


knäckebröds-kul.

Ibland blir jag helt vansinnigt sugen på kvällen. Alltså på ätbara saker, blir så jävla sugen att jag skulle kunna gnaga på en bit folie. Tyvärr resulterar det här ibland att jag kan stoppa i mig lite halvonyttiga grejer. Eller börjar käka massproduktion av bröd eller nåt.

Igår åt jag två bitar melon, fem nävar popcorn, och ungefär fyra knäckebröd med mjukost på.
Okej att det kanske är nyttigare än godis, men ändå? Man ska väl inte äta något mer efter kvällsmaten?

Har ni några skitbra tips på mer nyttig skit att stoppa i sig vid kvällinga?


storhetsvansinne x3

Haha, DETTA är vad jag har roat mig med denna morgon.


Men oj vad trevligt, nån kille har mig på datorn.


finaste muggen. <3


nej men Beckis, du hade inte behövt...


Är det bara jag som tror att detta kan bli en ny biosuccé? "pirates of the caribbean 5 - snor i näsan"


"hello Miss Moneypenny..."


HAHAHA! jag gör mig fan i skägg alltså.men när jag började tycka att det här var en rätt så bra idé kände jag att det nog var dags att ge sig innan jag hör av mig till banken ang. "nya enkronan".


Fejsbok fiende.

Vem fan var det jag diskuterade fiender med i lördags? Minns inte alls.

- håll dina vänner nära, och dina fiender ännu närmare!
- va? har du fiender?
- näee... har du?
- inte vad jag vet?


Nåväl, nu har fejjan (facebook alltså) gjort detta uttryck till verklighet! Jag höll på att sätta kaffet i halsen när jag såg att jag fått en vänförfrågan från...eh.. en gammal klasskompis från högstadiet.
Har nästintill INGA bra minnen från högstadiet, jag var så tonårig och osäker hela högstadiet att hjärnbalken har lyckats förtränga mestadels. Jag tror jag försökte vara rebellisk och häftig, fast jag var så jävla blyg samtidigt, så det gick åt helvete.
Nåväl, den här killen som ville lägga till mig som "kompis" lyckades framkalla riktigt halvkassa minnen. Han var klassens idiot. Inte snäll mot någon, särskilt inte mot mig.
Så, hade du blivit "kompis" på fejjan med din gamla mobbare?

Näe, skulle inte tro det. Inte jag heller. Jag gissar väl på att han är en helt annan person idag än för 11 år sen, annars vore det ju konstigt. Men minns han inte vem han var? Att han var en elak jävla skitunge?
Jag kräver ingen ursäkt, bara lite folkvett.

Idiotkille!!!!!!


Huva.

Jädrer va ruggigt det är ute då! Fryser skitmycket. Och då är jag inte särskilt kall av mig. Ska rulla in mig i täcket som ett korvbröd som omsluter en korv. Mysigt. Fattas bara brasa.

Annars har det varit en halvokej dag. Längtar redan till helgen, jävla drygt att inte ha något jobb.

(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

Hår del 2.

har gått lös på barret imorse och klippte till det eftersom det såg så tjockt ut i topparna, som någon snällt påpekade. ;)


bättre, jah?

Förresten är allt hår lika svart, men med mobiljäveln så vill det ju väldigt gärna se brunt ut på överst på skallen.


ja och luggen är jävligt lång. ser ut som en shetlandsponny. får väl se till o trimma den oxå nån dag.


Kjamiz

Älgjakt.

När är älgjakten egentligen? Eller älgsäsongen? Är det typ nu? Har suttit och googlat halva morgonen utan att hitta något vettigt. Har dessutom försökt googla på vad man ska göra om man möter älg, men fick inget vettigt svar där heller.

Anledningen till varför jag undrar är för att jag har lovat migsjälv att bli duktigare på att gå ut och promenixa. Men den vägen jag brukar gå ligger på en väg som är omringad av skog, vilket självklart gör mig svårt paranoid. Ännu värre blev det när jag fick höra att det låg ett JAKT-TORN i närheten av vägen. vafan!

Eller så går jag en annan väg. Jävla skattkärr som bara består av en gata.Här har ni litte skön morgonmusik,
the postal service - such great heights

Tjejkväll i Karlstad!


Tror dom gjorde ett lätt stavfel där "korgarna", förhoppningsvis ska det stå "krogarna".
Men fyfan vad sköjj det ska bli! Kan bli hur bra som helst. eller hur kasst som helst. Spännande!

vilka ska med o bruda sig?!

bakfyllans ansikte.


Men pizza är gott!!!!!!!!!!!!!!

Hade värste suget på massa konstiga grejer. Köpte yougurt med bärsmak, äppeljuice, 3% mjölk och en påse ostbåger. NOMNOMMMMM!!!!!

discolördag!

Jäklar i min lille lödda va sköjj det var igår! HAHA!

Först drog jag till moder och gjorde mig iordning där, hängde lite med min moster som var på finbesök från stockholm! Mycket trevligt.
Lyckades bjuda in migsjälv på förfest hos emelie o damian med gäster (emmy och hannill). Höhö. Vi spelade buzz och jag förlorade alla gångerna. skitspel, var nog glapp i min dosa...
Emelie och jag satt o småskvallrade hela kvällen. Hihi! Förfesten var skittrevlig! tack så mycket!

Sen begav vi oss till Koriander där det var helveteskö. Jävlar vilken kö. Emelie hade tydligen ställt sig längst bak i kön, så hon orkade inte vänta och drog till BMB tror jag.
Mötte upp Sudden o hennes klasskompis Linda, skitrolig tjej!

Väl på Koriander var det fett mycket folk, men vi dansade glatt hela kvällen. Hittade något bord långt bak på terassen o satt där o hängde. Dansade in i en kristen kör. Såg det ut som.

Men fyfan vad dåligt jag skriver nu. Känns inte alls sammanhängande för fem öre. Skyller på lätt bakfylla och spillda hjärnsäller.


Ja! Idolkillen! HAHA. Lät ju mycket häftigare när ja skrev det igår. Emmy sa iallafall att han hade varit med i Idol, och satt och raggade upp honom åt mig. "nej nej nej" sa jag. "JOJOJO" sa emmy och försökte övertyga mig att gå o prata med honom ("han vill ju det!!!"). Tror han drev med mig eftersom han var...öh, tja, lite för snygg. Han såg verkligen ut som en idolkille, lätt rufsigt hår, balla kläder och överdrivet självsäker.
Nåväl, tillslut bjöd han upp mig (han blev väl skitimpad av min fantastiska dans).
Och tja, ni kan väl gissa vad som hände?
SJÄLVKLART sumpade jag det. I vanlig ordning. Fick panik och prestationsångest och min fantastiskt coola dans förvandlades till kycklingdansen. Flaxade med armarna och böjde på knäna. Haha!!
Kan inte dansa snyggt, går inte. Så, när han typ la händerna runt min midja blev det för jävla mycket och jag sprang skrikandes iväg. HAHAHA. Så klart. Vem är förvånad lixom?

Sen försökte jag ragga upp en kille åt hannill på dansgolvet.
apan: Visst är du fett intresserad av tjejen där?!!
kille: eh..va? näe..
apan: Jaha, så är du bög? (alltså, jag sa det på ett väldigt trevligt sätt, inte otrevligt)
kille: haha, näe inte riktigt.

Haha, gött att jag bara antar att folk som inte är fett intresserade av hannill är bögar. Annars lär det ju vara nåt fel i huvudet på dom.

Jo justdetja, jag drog tydligen skitbra skämt hos Emelie. Skämten var så jävla bra att Damian låg på golvet o skrattade. Funderade hela kvällen på vad det var jag skämtade om. Skämtade jag ens? Jag kanske är naturligt roligt.


Nej, nu jävlar måste jag gå till konsum o köpa diskmedel. Värt. Hatar söndagar.

idolkillen.

Alltså helvetet vilken jääävla rolig kvälliz. Rätt full. Emmy raggade upp en kille som varit med i idol åt mig. Han tyckte att jag hade "rätt bra taktkänsla", och så dansade vi.
Ni kan ju lista ut på förhand hur det gick. eller hur? hehehe.


töler mer imöra.

bra eller anus?ja, va tycker ni? för långt eller helt okej? och ursäkta tröjan, den sover jag annars i.

If I were a bloggkändis...

Ibland när jag går på stan får jag för mig att folk glor. Förr antog jag alltid att det hade att göra med lagom dos paranoia och en skvätt hybris. Eller att jag gick konstigt? Flaxandet med armarna och mina taxben som flög överallt samtidigt.
Men! Nu har jag fått för mig att folk kanske känner igen mig? Tänk om NÅGON känner igen mig från bloggen och tänker "haha, men det är ju apan". Det skrämmer fan skiten ur mig. Ännu värre hade det nog varit om någon kom fram och ville hälsa. Jag vet inte hur jag skulle reagera.

a) jag hade börjat svamla om precis ingenting. Gjort desperata försök till att vara rolig genom att lajna påhittade bellman-skämt.

b) jag hade börjat grina. av lycka, rädsla eller något annat.

c) jag hade blivit asnervös och börjat stamma till obegriplighet. "h-hej, h-h-hallon..p-p-påse? k-k-k-k-kattbajs."

Det troligaste hade antagligen varit att jag faktiskt skulle tro att det var någon slags försäljare på något sätt, börjat vifta med händerna och skrika "HÖR INTE, LYSSNAR PÅ MUSIK". Som jag brukar göra.

Tur att jag inte är kändis. Än.

hårhelvete!!

Har suttit och pillat med det där jävla löshåret i en timme ungefär. Det är ju faktiskt inte "bara" att sätta i skiten, utan det måste sys ungefär fem gånger för bästa hållbarhet, sen måste man sy ihop skiten. Men nu är jag färdig, precis lagom till idol och sitter och krubbar på en räksallad!! Gött. Andra salladen idag.

Många av er "stockholmare" tror säkert att karlstad är värste bonnhålan, men så är det faktiskt inte!! Idag såg jag TVÅ kändisar på stan! Big Brother Klas och Jörgen Jönsson!!! Hur coolt är inte det????

en annan gång såg jag Bengt Alsterlind.

Gå på stan.

Idag ska jag gå på stan. Eller I stan kanske man säger, vore ju konstigt om man faktiskt gick PÅ stan.

Ska inkassera ett par skor. Mycket viktigt! Äger bara ett par ballerinapjucks som jag inkasserade på myrorna i somras för trettio spänn. Sen var det ju nåt mer jag skulle köpa...öh.. jo, hårfärg. Nu är det halvpissmörkbrunt = inte snyggt.

Mitt hår kom redan idag! Blev så glad att jag nästa grinade. Då kan jag vara skitsnygg imorrn alltså. Lär ju va aslångt. hehe. Lovar o slänga upp kort när ja satt in det!Har just hämtat ut löshåret, och JÄVLAR vad långt det var. HAHAHA!!! Ner till röven nästan.


Öppet brev till mina polare.


Religion.

Religion har alltid varit ett av mina favoritämnen. Det är ett av dom ämnen jag verkligen skulle vilja plugga mer om, tror tillochmed att jag valde samhäll som tredje val till gymnasiet, för att dom hade en inriktning med religion. Då trodde folk att jag ville bli präst. Det ville jag inte.

Men religion är sjukt intressant! Det är ett extremt brett ämne, och egentligen inte något man borde diskutera på fester tillexempel, då hamnar man fan alltid i bråk.

Sist så satt jag ju o halvbråkade med en tölig student om Islam, jag försökte förklara att Islam egentligen är en ganska så fin religion, beroende på hur man tolkar det. Det fattade inte han utan satt och bedyrade att Buddhism var så vackert. Varav jag påpekade att minst hälften av alla svenskar gillar Buddhism (så fint att man återföds lixom). Ironisk att grundaren till Buddhism var muslim från början och tog inspiration från Islam. hehe.

Skitsamma, anledningen till varför jag inte lägger ner mer tid till att skriva om sånt här är för att jag är betydligt bättre på att prata än att skriva, när jag skriver brukar jag alltid lyckas trassla in mig på något vänster, så jag låter hellre bli.

Själv har jag alltid velat vara troende. Det är så fint på något sätt. Tro på ett liv efter det här, och kyrkor och allt sånt där. Samtidigt så kan jag inte tro på Gud. Jesus fanns säkert, men han var antagligen bara jävligt bra på att tala, ge folk hopp. Som en politiker ungefär.

//kärlek och ost åt alla!
Anna Duck.

Vaknade i kunglig tid, 05.45 för att vara exakt, hjärnan var som messmör och jag började med en väldigt lång debatt om Anna Anka inombords. Ungefär 07.30 tyckte hjärnan att jag debatterat färdigt om Anna Anka och jag lyckades somna om till klockan nio.

Jo jag såg ju på det där programmet som hela bloggvärlden har skrikit om på senaste. "svenska hollywoodfruar" (eller nåt?). Och jag blev lite förvånad över att folk har blivit provocerade av Anna Duck.
Ja, hon är en idiot? Och? Hade folk reagerat överhuvudtaget om kvigan var amerikansk och spottade ur sig samma dumheter? Tror inte det. Eller är det för att hon påstår sig vara "hårt arbetande morsa", fastän hon lever i värste playboy mansion?

A) ponera att hon uppträdde nästan exakt likadant i rutan fast utan alla idiotiska uttalanden?

B) Eller att hon påstod sig vara feminist? Tror halva sverige blev mer eller mindre fly förbannade när hon kläcker grejer som att hon har "kropp som en 16-åring" och att hon vill vara snygg för sin man, "kvinnan ska behaga". Sverige är världens mest jämställda land, blev lite magstarkt där va?

Många tror att Silvstedt tillexempel är en SKITSMART bizznesswoman men bara agerar korkad. Typ att all PR är bra PR, osv. Men vafan? OM det nu stämmer så skäms jag röven av mig, det är fan mycket värre än vad anka gör. Varför i helvete skulle man vilja spela korkad? Anka är (säkert) bara sigsjälv.

Jag blev iallafall jävligt mycket mer provocerad utav "half ton teen" som handlar om, tja, en skitfet tonåring som inte kan röra sig pga att hans morsa behandlar honom som en stor bebis. Daltar som fan och gav ungen ALLT han ville ha. Då grät jag nästan.
lätt störda videos.

Känner inte att jag har så mycket att plita om idag (förutom köttfärspannkaka, och det var säkert jävligt roande), så jag kastar upp ett par riktigt halvstörda musikvideos.


Låten är faktiskt asbra! Men videon? Jag fattert inte, hon springer runt i trosor och piskar o sparkar på ett träd för att sedan krama det? Dessutom går hon lös på en trädgårdsstol! Fantastiskt.
Goldfrapp - lovley head.en riktig guldklimp. Både låttexten och videon är skitskum. Har han gjort videon själv? Känns lite...som den där hamstertjejen (amandavardet?) varit med o redigerat.

"Foten i huvet, gud vet vad som hade hänt om hunden
Hade varit bunden och inte kunnat komma och skälla i tunneln"


Va? Jag fattar inte. Är det här någon slags djup musik eller är jag dum i huvudet?
Tyvärr har låten fastnat. sjunger på den jämt, även om jag inte fattar nåt.

Markus Krunegård - jag är en vampyr.
 

pannkaksjävel.

Hej hej hallå dagboken!

Idag har jag gett mig på raketforskning, alltså jag har lagat en extremt avancerad maträtt. Eller ja, den är väl inte varit så avancerad egentligen, men jag är halvkändis för att krångla till allt så förbannat.

JAJA, en sån där tjockpannkaka, och sen gör man typ köttfärsklet och rullar ihop allt till en rulle. Ser ju skitlätt ut! Men sen blev det ju inte så jävla lätt att förflytta enorma köttfärsrullen, så den gick sönder lite överallt. Skitrulle! Vägde nog mer än den här hehe.Jävlar vad stor den blev! plattfisk?

God var den. Nu har jag ont i magen.

långe långe håret!

ÅH Gissa vad jag gjort idag rå? Jag har beställt nytt aslångt löshår. *grinar av lycka*
Nu slipper jag känna mig som en kinesisk nakenhund. Har man en gång börjat med löshår är det skitsvårt att sluta. Ungefär som med knark. Nejrå.

För er som trackar mig med ständiga hårfrågor och dyl. har jag nu hittat en exellent hårblogg! Alltså en bra hårblogg!
HÄR; http://frisortips.blogg.seSatte i löshår senast i Januari, så nu äre bannemig dags!

HAHA, STOR HUMOR!!
tja, det finns fölk och så finns det idioter.

en hemlighet.

Jag har fan inte orkat kammat mig på hela veckan, hade nästan glömt bort att jag ser relativt hyfsat ut med lite spackel och hårfix.
Nu skall jag berätta en stadshemlighet - jag är lockig. På huvudet alltså.titt va tokigt! Sådär blir det om jag kör i litte mousse och låter skiten självtorka. Luggen plattade jag, annars blir det lite väl 80-talsvarning.

högt över havet.

Men oj vad många besökare jag har haft på sistone! Vad kul! Hur skall jag göra för att behålla er? Vad vill ni att jag ska göra? Smörja in mig med margarin och sjunga Elton John? Spela in mitt eget CSI-avsnitt?
Hångla med en katt? You name it!

Men ni är lite blyga va? Kan ni inte typ skriva "hej" eller nåt? Då blir jag så glad att jag gråter blod. Lovar att inte lynchmobba någon!Här får ni en liten idolbild av mig som ni kan skriva ut och hänga upp på väggen.

stor struts.

Drömde att typ värste strutsen låg precis vid mina fötter inatt. Dessutom tuggade han lite på min hand. Usch, giller inte strutser.


Tant tårta!

Idag har jag bakat en tårta!! eller baka är väl att ta i... jag har vispat ihop olika ingredienser till något glassliknande. pappa fyller ju år.
Medans jag bakade passade jag även på att lära min brorsa göra wallenbergare (om han får göra mat blir det bara hamburgare och pommes, bleh). Imponerande nog tog det honom ungefär 30-45 minuter att knåda lite köttfärs och rulla dom i ströbröd. Han lär väl sova gott inatt, ungen.


pappa! Han såg ut som Tom Cruise när han var ung har jag hört.

värmländsk-svenskt ordlista

Jag är från värmland. Inge könstiheter där inte. Men för alla stackere där ute som tycker att jag lägger tillhalvkönstige ord då å då kômmer en letten ordliste.

Stri:[stri:] "dä ä gôtt o bare stri lite" = om man pratar mycket och länge, då strir man.

Tôligt [tœligt] "män gu vikken tôli träning." = Ett ord som markerar att något eller någon kunde varit roligare.

Knô [knø:] "Döh, knô in dig litte!" = Att knô kan vara bra i besvärliga situationer som t ex i krogkön.

Tôle [Tø:lə] (skall ej förknippas med "tôlig/t) "Kom över nu så tar vi en kôpp kaffe o tôler lite." = Att prata om allt och ingenting

Årne [O:rnər] "Je rej! Dä årner säj alltid fattaru väl." = När allt blir bra igen har det "årne säj"

Flô [flø:] "Men kan du flô dig!" = När man står i vägen kan man alltid be personen flô sig.

Bôtte [bœte] "Men bôtte fôrst och spark sen!" = En snällare variant av att knuffa nån i backen


Hittade en exellent sida med värmländska ord + ljud. Haha! Ni måste kolla:
http://www.specialelektronik.se/varmlandsk_ordbok/index.htm


va? VÅRDEN????
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nu kommer jag drömma mardrömmar!!

dagens mail.


och så klickade jag på länken:
HAHAHAH!!! har ni sett mig gå i högklackat nån gång? Jag har tränat, övat, men det resulterar i ett evigt stapplande som skulle få charlie chaplin grön av avund. Och vad skulle hända om jag satte på mig ett par överdrivet extremhöga skor? Jag skulle bli höjdrädd och ramla. eventuellt bryta alla ben i kroppen.
Plus att det säkert hade sett extremt skitkul ut. HAHA

pissegult hår?

Måste bara svara lite lätt på Kajsas kommentar ang. detta inlägget:Håller inte alls med om att det ser pissgult ut! Jag är överdrivet förtjust i kopparfärger och varma färger, toksnyggt! Men jag förstår folk som inte gillert, folk som har varit blondiner eller är nuvarande blondiner är oftast helt emot varma färger i övrigt och är sjukt förtjusta i kalla färger, men det är fint det med!


Men sen kanske färgerna ser olika ut på olika datorer? vem vet? Och som sagt, jag är ingen höjdare på ps heller, men ungefär såhär ville jag att färgen skulle se ut (eventuellt snäppet mörkare kanske):get my point?


det HÄR är däremot pissgult i all sin glans. haha. lelle pete!


smaken är som röven - klöven! :D

inte en bra dag.

usch alltså, det här känns inte som en bra dag alls. Ångest de luxe.

virtuell stajling.

skulle precis gå till konsum. Men jag hann bara platta barret, och sen hamnade jag här igen? Kom på att det vore löjligt roligt att ändra hårfärger o grejer på photoshop. haha.

Om jag fick ändra färg på folk så skulle jag göra såhär:


evelina le orginal.


titt va läckert! hade lätt gått lös på kopparfärger på evelina, lätta slingor och eventuell en lite mörkare hårbotten för fylligare resultat.


apan le orginal.


apan goes purple. Jag är av kall natur, självklart vore ju lila det ultimata! synd att jag inte är femton längre...


sudden då? gissa vad hon har för färger? KALLT! Men jag är redan så jäkla nöjd med hennes färger, så länge hon verkligen är svart, och blond. "Men hon ju rött i, och det är ju en varm färg" - säger ni. Spelar ingen roll säger jag, så länge det inte ligger precis vid ansiktet.


sen försökte jag mig på att göra kristin vithårig, men det sket sig.


VAFAN, NU MÅSTE JAG VERKLIGEN GÅ UT!!

helt jävla värdelöst.

För ett tag sen var jag helt insöad på "goldminer", (tack emma!!!!) ett helt jävla värdelöst och beroendeframkallande spel. Fick bita mig i fingrarna och smiska migsjälv hårt för att låta bli det.
Men nu gick det ju inte längre, speldjävulen inom mig har nästlat sig ut och här sitter jag, fiskar guld.

GOLD MINER!!!!

Gissa!

Okej, det här måste vara världens mest onödiga uppfinning. Gissa då!(sudden du är diskad, för du vet redan vad det är.)

bajsbilder

Jag blir fan aldrig nöjd med min header. Kan alltid vara liiite bättre känns det som. Men mina photoshop-skills är fan inte heller några...eh..skills. Bajs. Så jag började pilla på lite bilder, men jag ser ju så jävla seriös och skitnödig ut så jag fick ont i huvudet.


bajsnödig bild 1. Okej att jag ser snygg ut, men jag vill ha en lite mer..eh.. osnygg bild till headern.


bajsnödig bild 2. Här ser det ju ut som om jag ligger på förlossningen, lite olycklig och misär.


bajsnödig bild nr 3. Okej, lätt sinnessjuk med lätt läpplut. vettefan.


Kanske får dra lite i sudden för eventuell ny fotning med ett gäng oseriösa bajsbilder istället. Vore ju nåt.

fet och glad?

Hänger på veckans bloggämne med temat "Är det okej att vara tjock och vara nöjd? alltså är det okej att vara överviktig men ändå känna sig sund och vacker eller måste alla överviktiga känna sig feta äckliga och utanför och känna att dom måste "banta"?"

Jag har ägnat stor del av mitt liv att tycka synd om migsjälv, som mest har handlat om min vikt. Strävan efter att bli smal och lycklig, snygg och vacker, ni vet.
Utvecklade ätstörningar redan som elvaåring och det hängde kvar ända till tjugoårsåldern. Handlade mest om att jag faktiskt inte kunde se hur jag såg ut, utan i min självbild såg jag ut som barbapappa. En stor klump av fett.
För ett par år sen tröttnade jag på att må dåligt, och har sedan dess strävat efter att ge migsjälv en rättvis bild av hur jag faktiskt ser ut. Okej, jag är inte en pinne, jag är väl lite småfet. Men vafan? Jag sitter gött. Fuck it lixom.

Jag tror inte att tjocka människor är lyckligare, tvärtom, media propsar på motsatta, fet = dåligt, smal = skitbra. Tror inte att det finns någon tjock människa som inte har bantat någon gång.
Men vart går gränsen på tjock och hälsosam egentligen? Håller med Anna på den punkten, tror inte att det finns särskilt många 100 kilos människor som kan säga att dom mår fysiskt bra, det är inte hälsosamt att väga för mycket! Fetma kallas det för, och är antagligen lika skadligt som att vara  underviktig.
Huvudsaken är egentligen att man har accepterat sigsjälv och mår bra, till en rimlig nivå. Inte för överviktig eller underviktig.


Genom mitt yrke har jag träffat väldigt många människor, och mycket viktsnack har jag fått höra. Folk som väger 40 kilo men som ändå anser sig feta, folk som väger 120 kilo men som är nöjda. Alla strävar efter den perfekta målvikten på ett eller annat sätt.
Och det här må låta jävligt klyschigt, men jag har aldrig träffat en människa som jag klassat som ful, det är ändå insidan som räknas i slutändan. Jag skiter lite i hur folk ser ut, så länge dom är trevliga är det det som räknas!

fler som bloggat om det här ämnet:
asonet.blogg.se
http://lusth.blogspot.com/
http://lina-n.blogspot.com
http://annakaagaardkristensen.blogg.se
//apan - sitter gött.

stekigt vin.

Justdetja, haha. Träffade ett gäng stekare igår oxå. RIKTIGA stekare alltså.

På sistone har jag snöat in på olika glas-sorter, typ vinglas, och såna där grejer. Var på IKEA för ett tag sen och då stod det "rödvinsglas och vitvinsglas", och båda såg fan likadana ut! Frågade en bartender om det igår, och han sa att det var en myt, båda glasen är lika bra typ. Hoppas han hade rätt.

Jaja, igår satt iallafall jag och hannill och tog oss en öljävel på Koriander, och bakom oss satt stekarna, dom hade lixom hela kitet, backslick, en skitstor flaska med drickbart i en ishink och kavajer med vita skjortor under. Men vafan drack dom? Små små avlånga glas med fot på. Inte champagneglas? Och inte vinglas. Jävla skumt. Tillslut kunde jag inte hålla mig utan gick fram och frågade vad det var för nåt. Rosévin!
Självklart!! Frågade om dom var från stockholm, där dricker alla rosévin. Men det var dom inte! Vilka wannabes. "STEKIGT" skrek jag. "STEEEEEK" skrek dom. HAHAHA.


Jätte rolig.

Igår vare drag kan jag säja er! Tyvärr så tycker jag att det är skitkul att filma allt jag gör på fyllan, vilket resulterar i fyllefilmer som faktiskt gör att jag kommer ihåg allt. Lite för mycket kanske. Hittade en film där jag frågar Hannill ifall hon kunde tänka sig att bajsa i fontänen. Hysteriskt roligt då - lätt förbryllande idag.

Nåväl, fett med roligt var det igår! Vi dansade, och dansade, jävlar vad vi dansade! DJ:en var skitbra! Jag är faktiskt grym på att dansa. Så grym att folk kommer fram och säger det. Haha. Igår kom det fram en karl på toan och sa att han hade checkat in mina sköna dansmooves och att jag absolut inte fick sluta dansa.
Haha.
Sen minns jag att vi satt och tjötade med ett gäng karlar, och jag hade något jätteviktigt att säga, men ingen hörde mig och jag blev sur.
Och jag var fan inte alls så snäll som jag påstod i mitt fylleinlägg (om ni nu hann se det...), sparkade vid ett flertal tillfällen diverse folk på smalbenen och sprang iväg. Men det var mest för att folk trampade på mig.

Och eftersom jag filmade allt tog jag bara två kort på hela kvällen. Filmerna får ni inte se, över min döda kropp!


tja...ett kort när jag groomar. Ansiktsmask, färgar ögonbrynen, inpackning, (ser lätt tunnhårig ut, men det är bara utväxt. hoppas jag). Jävligt roligt kort.och en osminkad hannill i soffan.


Peace!

Lite dragen bara...okej okej, jag var LITE dragen igår!

en snygg kyckling.

Jävlar vad känslig jag har blivit på sistone. Grinar för småsaker. Såg lite på MVA förut, och när Muse skulle upp o spela på amerikansk mark för första gången så hulkade jag till lite, satte handen för hjärtat o mumlade för migsjälv "män gu va vackert."

Hade jag varit lite yngre hade jag oroat mig för sen pubertet, hade jag varit lite äldre hade jag övervägt tidigt klimakterie, men just nu skyller jag på kaffet.

Uggz

Uggs är så jävla fult. Kan inte fatta att folk sätter på sig dessa satans skapelser frivilligt? Ser allvarligt ut som en pjäxas innerstrumpa. Ni vet, lite luddigt och...fyrkantigt.


le drink.

Hahaha! hittade bästa bilden på fejjan. Varför sitter folk och pekar på mig? Och är det en bloody mary lika stor som mitt hövve jag sitter o suger på? Vem vet. Emma säger iallafall "men lille Lina då, hohoho"
disco-öl-fredag.

Idag var jag en sväng på stan med Hannill. Vi gick runt i 45 minuter och letade efter det ultimata fikastället. När vi väl hittar ett välvilligt fikaställe så höll skiten på att stänga! Så vi svansade runt ytterligare tills vi bestämde oss. Köpte en megastor chokladboll, som ett strutsägg ungefär. Önskar jag tog kort på den.

Nu lyssnar jag på Leila K och Army of Lovers och diggar som fan. Jävlar vad det svänger. Funderar starkt på om jag ska ta en bärs på det. Blir lugna bananer idag, men imorrn då jävlar! Har sagt till alla vänner att jag skulle ut på lördag med Hannill. Den enda som inte visste om det var Hannill. Haha. Men nu vet hon.

Nej vafan säger ni? En bärs på det?


haha, nu MÅSTE jag vara jävligt lost, men jag visste inte om att Lady Gaga hade gjort en musikvideo med Alexander Skarsgård och Jonas Åkerlund? Hur fan har jag missat det?
Och dom pratar svenska i börjar!! "PUSS PUSS" säger hon bland annat. Haha.


Jag kan låta som en katt!som sagt, kan ni göra nåt sköjj?

Något viktigt...

Känner för att dela något viktigt ämne med er. Kanske politiskt? Eller religöst? Tokigt ungdomsminne? Äh, ja venne. Det är ju discofredag förfan! Inget disco för mig, men fredag är det ju. Discot spar vi tills imorrn.

Äh, blir ett tokigt ungdomsminne istället. För några år sen var jag på krogen och satt och tjötade med ett gäng fölk, lite för coola för mig egentligen.
Kände igen en kille där asmycket, satt och funderade som fan på vem han var. Han däremot försökte undvika att ens titta på mig. Jävligt arrogant tyckte jag. Tror tillochmed att jag försökte fråga honom vart jag kände igen honom ifrån, och det gick inte heller! Arroganta skitstövel!! Tillslut kom jag på vem han var, så jag ställde mig och gastade över halva bordet;
"MÄÄÄÄN, NU VET JA JU VART JA KÄNNER IGEN DIG IFRÅN! HAHAHA! DU RAGGADE PÅ MIG FÖR ASLÄNGE SEN JÖH! HAHAHA, OCH DET GICK JU ÅT HELVETE! MINNS DU DET?"
Och sen blev det tyst. Jävligt tyst. Tror hans flickvän satt brevid. Och jag insåg att jag tja.. skrikit det över halva lokalen. Då gjorde jag som Batman och fladdrade iväg.

Haha! Fan vad kul med flashbacks, hade i princip förträngt det där. Tur att man är smidig som en gasell.

Och så mindes jag dessutom att jag hade en t-shirt som såg ut såhär;


HAHAHA! Undrar vart den är?

döv.

Åkte till moder en sväng förut, sen drog jag till stan och mötte upp Emmy. Vi strövade runt på stan i väldigt många timmar. Känner mig både döv och lam nu. Kommer väl sova som en iller inatt.
Pappa kom hem nyss.

pappa: jag har varit hos ida (=sudden) en sväng.
apan: va? Haru vart hos sudden?
- japp.
- vafan gjorde du där?
- laga soffa.
- men..ringde hon eller?
- nepp.
- ringde du eller?
- nepp.
- nehe?

Stor förvirring. Försöker pappa diskret infiltrera min vänskapskrets?


sökes; asvarm/kall karl

Jag är som ett levande bastu-aggrigat. Varm som en ungersk slavdrivare (fan vilken kass liknelse, jag vet inte om dom är varma), en tasmansk myrslok. Har alltid fönster öppna, hela tiden, balkongdörren, kallt som fan ska det vara! Vill ha högst sjutton grader i sovrummet, perfa!
Så jag tänkte att om jag hittar en anständig karl någon gång så ska han helst vara lika varm som mig - eller iskall som ett kylskåp. Så nu söker jag DIG, du glassbilschaufför, charkdisken, frysrummet, whatever.
Hör av dig!

världens bästa låt.


tears for fears - head over heels.

ALLA har sina favoritlåtar som man typ aldrig tröttnar på. Det här är min favorit ever. En gång blev jag intervjuad av...eh.. P4 Jämtland (fråga inte varför) och jag fick önska en låt, då önskade jag den här!
Älskert!!


somna om.

Fan vad gött det är när man somnar om. Ni vet, man har varit vaken ett par timmar, och av någon anledning stupar man ändå och sover en timme till. Men jävlar vad mosig man blir. Känns som jag blivit bortförd av ett gäng utomjordingar och genomgått diverse experiment med spännande thailändska svampar.


det här är för övrigt den läskigaste svamp jag sett. Tänk att ha den i sitt vardagsrum?


kändizdjungeln

Fyfan vad mycket piss det är på teven nuförtiden. Och jag är ju inte direkt känd för att vara kräsen med halvkassa teve-produktioner. Jag o Sudden hade tillochmed big-brother kvällar utklädda till bb-deltagare. Kvalité!

Men ärligt, kändisdjungeln? Vafan? Det måste på allvar vara det sämsta påhittet NÅGONSIN (och nu bortser jag helt från ztvs programtablå). Okej, vi tar ett gäng avdankade kändisar, typ Pippi Långstrump, galen vinkännare (från NYHETSMORGON, gerrej!?) och den där mörke killen, Rafaelnåt, och så sätter vi dom i djungeln, och så får dom tävla om mat! Nej, det är inte ett skämt.

Clark Olofssons telefonsvarare hade varit mycket intressantare. Eller Martin Timell som klipper tånaglarna. Jennifer Aniston som äter ost. Ni fattar.

POO CUPCAKES.

Nu har jag googlat migsjälv i två timmar i brist på annat. Vafan ska jag göra? Rastlösheten smyger sig på som en gammal volvo rostar.

Istället för att googla sigsjälv kan man googla random ord på "bilder", det är skitkul!


"SHITTY BACON"


"ANGRY TURTLE"


"PINK GAY PANTS"


"LITTLE FURRY FANS" (hahahahaahaaa!!! chewbacca-ryggsäck!)"CUPCAKES POO"

No fight for me.

Har ni märkt att jag är sjukt konflikträdd? Jag är inte rädd för att diskutera, däremot är jag livrädd för att någon faktiskt ska bli sur på mig. Varje gång jag hamnar i något bråk av något slag så börjar jag alltid storböla. Pisskass egenskap.
Och så ber jag alltid om ursäkt, oavsett om jag gjort fel eller inte. Får jag inte be om ursäkt så kan jag ha dåligt samvete i veckor alltså.

Men nu händer ju inte det så ofta, jag har ju i princip alltid rätt.

sex godis?Marcy Playground - sex and candy.


Har fått dille på den här låten, fett med dretbra. Ni minns den säkert!

no work work.

Var och käkade med tjejen som jag provjobbade för ett par veckor sen för att få besked, om jag fick jobb - eller inte. Hade redan räknat med att inte få jobbet och det stämde. Känns jävligt surt, men samtidigt förstår jag henne, frisörer med gesällbrev står alltid först i kön. bleh.

Nu skall jag flytta till tysklands urskogar och bygga ett bo utav myrstackar och svavel. Känns som en positiv och fröjdfull framtid!

Höstkillar - hår.

Tjo bree! Eller vad man nu säger när man är gangster. Jag vet inte, jag är ju inte gangster... Inte mycket iallafall.

Äsch, jag har inte alls någon ispiration alls. Började skriva ett inlägg om hur jag tycker killar ska klä sig, men sen kände jag "skitsamma, folk får väl se ut hur fan dom vill."
Eller näe förresten, karlar, Kamma till er och fixa en schysst frilla! VAX!! VARFÖR ANVÄNDER NI INTE VAX?

Här kommer lite heta karlfrillor lagom till hösten.


sådärja. precis min typ av kill-frilla! lite busigt. kort men långt.

Gillar Pittens lugg! ser skitfräscht ut. Käckt att det inte är för kort heller. Lite hår på örat för den som skäms lite?


Säga vad man vill om vampyrtrenden, men jag är skitkär i hans kalufs! Fast färgen ser ju skitful ut här, vafan har han gjort, gått lös på klorin?Har inte riktigt bestämt mig för om det är klippningen som är skitsnygg eller killen. Men jo, frillan är assnygg oxå. Jag tycker att fler killar ska våga spara lite mer uppepå skallen och inte snagga ner det så jävla kort, blir mycket mer frisyr med mer hår!


Det här älskar jag! Är helt såld på benor nu! Mer sånt! (killen passar förresten INTE i bena, han ser bara bajsnödig ut, haha)


Hehe, Hitler-style anno-2010?


Jag börjar bli lätt trött på alla moikanfrillor, men jag ger det ett år till!


Sådärja. Nu var det sagt, kan jag sova gott inatt!
*grinar*

Jävlar vilket helvete det var att försöka sova inatt då. Kunde inte lugna ner mig alls utan låg och klappade mig frenetiskt på huvudet i säkert två timmar. Tror jag lyckades slockna runt fyra-snåret, och lagom tills klockan var sju så var det en jävla bil som stod utanför och brummade i tre timmar. Jävla bönner.

Sitter och funderar på om det är värt att klä på sig idag. inga kläder = inget gjort. kläder = leder till ångest.

Kanske skulle bli nudist trots allt, eller inte.


hittade den här läckra bilden och längtar efter långt hår igen. buhuhuuu!

Seinfeld!!

Jag tror nog att den enda serien som kan få mig att skratta så jag grinar är Seinfeld. Haha, George är min favorit!


eller va säjer ni onger?

fästing-oskuld.

Skogsapan hittade en fästing idag!!!! Min första fästing alltså. "Och?" tänker du, "vilken festlig sjukdom ska jag nu dra på mig" tänker jag. Borelia? AIDS? Munsår? Vem vet?

Blev så upprörd att jag gick till apoteket för att bli nerlugnad. Dom trodde inte det var någon fara. Kändes skitbra att få höra det från apoteks-allsmäktige. Älskar apotek så mycket att jag tillochmed svimmat där tre gånger. Fått legat i deras fikarum och dom har bjudit mig på apelsin. Apoteks-anhängare nr 1.
Förresten så säljer dom apoteken hejvilt och ska göra om dom till franchise-kedjor. Helst vill jag köpa ett apotek och bo där. Hade varit kung!


Apans idolaudition

Jag lovade er! Visst gjorde jag det? HAHAHA. Jag kan be om ursäkt redan nu, förlåtförlåtförlåt, jag är så törr.


sjöslag

Jävlar i helvetet vilket sjöslag det var igår. HAHAH! Började skitbra, Jag + sudden härjade här med öl och fisk, pratade nostalgi och tja, allmänna grejer. Ni vet.

Snåla och fattiga som vi är drog vi till Ankan skittidigt, halv tio var vi där. Konstigt nog var även halva Leksands supportar där. Vafan? Leksand? I karlstad hejjar vi på Färjestad, bannemig.
Vi hittade en gubbe som vi stre med, han var rätt trevlig, han pratade om sitt äktenskap, och så bjöd han på öl. När han frågade om mitt o suddens civiltillstånd sa jag att vi var särbos. Alltså jag o Sudden. Jag skojjade. Men det fattade inte han, självklart. Och som vanligt trasslade jag in mig i lögner om att jag o sudden hade ett romantiskt förhållande, jag var kär i sudden, men hon var inte särskilt intresserad av mig. Jisses. Tillslut tröttnade vi lite på gubben o hans vän, och när vi skulle gå därifrån så hötte jag med näven mot gubbens kompis som odiskret raggat på sudden. karlar alltså.

Helt plötsligt försvann sudden. Hittade henne ingestans, skumt, gick på toa, och där stod hon, i ett hörn, fullare än vanligt, förvirrad. Stackarn. Ringde till hennes karl så hon fick ta bussen hem, gissar på att hon kommer vara bakfull i tre veckor minst. 
SJÄLVKLART stannade jag kvar (bra polare), Emmy och svante kom, Svante råkade krossa min öl plus att jag fick halva över mig. Luktar fortfarande öl. usch. Haha, sen träffade jag mitt ex, trevligt.

Imorse var jag bakfull som fan, klockan elva ringde moder och jag följde mot alla odds med ut i skogen. Bakfull och vrålparanoid. Hittade typ tre svampar, åkte runt halva värmland. Vart fan är svampjäveln? Hittade även en skitstor orm. Jävlar vad stor!
sudden!


titta under lugg typ.


jag gör asgoda popcorn!!!


Idag var jag i skogen!


Lyckan finns i skogen.


FIKAA


mamma!

lika som bär?

Är det bara jag som tycker att dom ser ut som enäggstvillingar? Sudden håller inte med, men jag gillert. eller inte.CSI-snubben och Andreas från Idol-juryn.

blehehe...

Kom på nu att jag inte ätit kvällsmat. Åt Lunch runt tre, sen har ja bara druckit två öl. Men vafan lixom, malt, humle och jäst, funkar det med.
Åh började ju se Benny & Joon, och jag vill faktiskt skitgärna se färdigt den, men sen kom rastlösa apan fram och orkade inte sitta stilla framför teven, så jag tänkte att jag skulle fortsätta se "True Blood" som alla tjatar om (helt okej förresten, sjukt mycket sexscener.haha)

Och så skall jag invänta morgondagen! Godnatt!

Benny & Joon

Oh! Benny & Joon på kanal 9 nu! Vi gillert! Och johnny depp är söt som smör i den filmen!!


haha! den här scenen älskar jag!

kommunikation.Plute!

Bajsbajsbajs!!!!! Har suttit och pillat med min käre vän EMMAS bloggjävel halva dagen. och vips så var klockan sju? Och jag har fortfarande inte fått ordning på den.

Sov till elva idag, sen kändes dagen...borta. Förstår att ni är förvirrade, här sitter jag lixom, framför datorn, på en fredag! Shit pommes. Men det ska nog gå bra ska ni se. Imorrn är jag på G igen och lovar att våldgästa diverse krogar med oförskämdheter.


Jo, jag lovar IMORRN ska jag lägga upp en idol-audition endast för er! Bättre än så blir det knappast.

"annars då?"

Jag tycker att det är så konstigt med folk på internet som man skrivit en mening till och så frågar dom "annars då?". Annars än vad? Vaddå annars? Vad menar man med den frågan? Vad vill dom veta?

Däremot är det fullt lagligt att ställa frågan till en person man pratat med förut och redan kollat läget med. tror jag.läs nerifrån och upp. (hehe!)

kalsongtack.

HAHAHA!!! Justdetja! förut så var det en kille som ringde när ja låg o halvslöade i soffan.

kille: men HEEEEIII Lina Karlsson!! (dom ska ju alltid vara så jävla övertydliga)
apan: jahaja, heppårä.
kille: allt väl?
apan: jotack.
kille: jo...eh, jag ser ju att du deltagit i en undersökning på internet?
apan: ja...jaha?
kille: ... och vi ville tacka dig med en..öh..present (femtiomiljonerhoppashoppas!!)
apan: a?
kille: jaa... haha. du får nämligen ett tvåpack boxerkalsonger!!
apan: HAHAHAHA!!!
kille: hehehe... ja alltså..du kanske inte behöver dom själv..
apan: HAHAH!!
kille: men du kan ju ge bort dom...
apan: HAHHA, men nej tack!

sen skrattade vi gott en stund. humor.

men JAG gillert!

Jag gissar (vet?) på att ni säkerligen inte är lika inriktade på blippetiblapp-musik som mig. Ända sedan jag var en liten palting har jag älskat all musik med elektronisk inriktning. Ni vet, syntar o grejer, lite telefonkiosk-stuk på det hela.

Och även om ni blir griniga och förbannar er över min elektroniska läggning så tänker jag lägga upp skiten ändå. Så lyssna eller inte.


slagsmålsklubben - vidrige ajjabajja

(haha, creds till SMK för att dom har så fyndiga namn!)

Jo justdetja! Imorrn tänker jag sjunga för er! Stay tuned!

headern?

Ja, vafan tycker ni rå? Jag tycker det ser...jävligt konstigt ut, askassa skills i photoshop. Grejerna på bordet ser ju ut som det flyger? Men det blev inte lika tomt?

typiskt!

Nu har jag pillat lite med headern och lagt till ett läckert träbord och vafalls, blogg.se krånglar med uppladdningen av bilder!! BLIR VANSINNIG!!! röven.

Justdetja, igår satt jag o sudden och kollade på kroppspråk på eventuella raggningsförsök. HAHA! Mycket spännande. En kille satt i mitten och två brudar satt brevid karlstackarn o kämpade för livet. Tror att det slutade med att han blev vettskrämd och smet iväg.

nej, nu skall jag kamma håret och smita iväg till stan och träffa min fete kompis Kristin (hon är gravid, och är iofs BARA fet på magen, men jag är däremot ständigt lönnfet, så det är gött att få halvmobbas i minst tre månader till, hehe)


bara fet - inte gravid.

Mörrn!

Haha! Igår var jag o Sudden och firade att hon var färdig med någon uppsats på Bunkern! Var rätt trevligt, ölen var dretbillig iallafall, och jag smet runt och låtsades vara fattig student. Passade väl in relativt bra, förutom att jag inte fattade ett skit av vad dom pratade om.
Inga skandaler direkt, förutom att sudden hade en tja... kille i hälarna som följde efter oss överallt. Lite halvdrygt.

När jag kom hem var jag vrålhungrig och stod i valet och kvalet att käka upp sista blåbärsfilen med motiveringen "jamen självklart kommer jag gå och köpa frukost imorrn när jag vaknar! SJÄLVKLART!" Ja, tjena.

Oh!! en grej till, Magnus har börjat blogga igen! Han är lätt en av dom extrembästa skribenterna jag någonsin sett (läst), skriver rätt djupa inlägg, halvcynisk men skitrolig, dessutom gillar han svåra ord lika mycket som jag gillar liknelser (hehe).
Här är hans blogg! http://snuskochdumheter.wordpress.com/

sorry!!

glömde att uppdatera idag. Har blekit sudden, och hängt på...öh Bunkern (studentplejs). Gjorde säkert bra intryck på dom flesta. För att inte glömma - nästan fem öl för hundra spänn! I´m in öl-heaven. höhö.

Nu ska jag äta blåbär o se färdigt en film. Började se på filmen när klockan var typ elva imorse. rekord i långfilm bah!!

(har hängt med för många kidz på sistone, ursäkta ordspråket!)

sisådärja.

Japp. Kom iväg till Konsum ändå!!!! DETTA KÖPTE JAG:

1 pkt yougört med blåbärssmak. (SKA BLI SJUKT SPÄNNANDE!!!)
1 pkt blåbär till yougörten (HALLÅ? MÅSTE JU MATCHA SMAKERNA)
1 pkt pumpakärnor (EMMY SA ATT DET VAR BRA ATT ÄTA OM MAN HAR MAGNECYLBRIST)
1 påse formbröd (SÅ ATT JAG KAN GÖRA SUPERGODA VARMA MACKOR MED KANTARELLSTUVNING PÅ IKVÄLL!!)

KÄNNER MIG ASPEPP!!!!!!111

what to dooo

Åtit mat nyzz. Goth. Måste dock ge mig att vråka i vitlök i allt jag gör, man luktar ju inte blomjord direkt.

Jävlar vad seg man blir när man sitter hemma en dag. Hade egentligen tänkt ut massa spännande grejer att göra idag, som att städa lite, plocka, tvätta, ut o gå, osv. Det enda jag åstakommit vid det här laget är en kasslergratte med extremmängder vitlök. Bajs.
Funderar ändå starkt på att gå till Konsum och hänga lite där med mopedkidzen. Eller så kanske jag bara skulle andas lite på kasskörskan, hehe.

emmy som sidekick?

Det namn som figurerar mest i min blogg är "emmy". Skickade egosms till 118118 igår, och tillochmed i svars-smset stod det typ "apan brukar hänga på diverse vattenhål med sin gode vän emmy".

Emmy och jag inte ett romantiskt förhållande på något sätt, Emmy är en kompis, för att klara upp eventuella missförstånd. Det är faktiskt mest en slump att Emmy dyker upp mest, kanske för att hon är en så stollig.

Men om man läser andra bloggar verkar diverse alltid ha en slags sidekick, Amir har Paow, Kissie har..öh.. den där brunhåriga, Blondinbella har Nils, Batman har Robin? Ni fattert.

Dessvärre vettefan hur jag ska styra det här med sidekick-rollen riktigt. Vad ska en sidekick göra? Ska jag låta henne gå lös på bloggen? Ska jag replikera våra eventuella hypokondri-krämpor?

apan: jag tror att jag har magnecyl...magnesiumbrist. Vad ska man äta då?
emmy: jag vet inte... pumpakärnor tror jag!


emmy: Jo, jag tror att jag kanske har .... (lägg till valfri sjukdom här)
apan: Men vafan Emmy, förra veckan hade du ju ... (lägg till valfri sjukdom här)

antagligen skulle bloggen förvandlas till en "fråga doktorn"-frågespalt isåfall.


Tro själv!

Nu har karlskrällena börjat ragga på mig - på BLOGGEN? Vafan lixom, jag driver inte något jävla ungdomsdiscotek, utan en bloggjävel.

Vill du ragga på mig? Gör såhär;

A) klicka på bilden till höger (där jag ser pilsk ut med glajjera alltså). Där finnes mejladress. Mejla - skriv artigt, mycket artigt, inget fjäskande, snuskande, eller horande, inga stavfel.

B) Snoka reda på eventuella vattenhål jag hänger på, gå fram och hälsa artigt, mycket artigt, säg INGET om bloggen förräns jag verkar finna dig relativt charmig (eller börjar bli snorfull).


(OBS, MEJLADRESSEN ÄR INTE MIN MSN-ADRESS)


inge ragg.

Jag behöver inte ragga längre. Min polare sköter det numera åt mig. Praktiskt.

På krogen i lördags sprang Emmy efter en kille jag snackat med, hugger tag i honom och säger något i stil med "LINA ÄR HET, LINA ÄR HET". HAHAHA.

Sudden har alltid nya killar på G åt mig (synd att jag aldrig får träffa dom dock). "Lina, jag vet en kille som du skulle passa asbra ihop med!!"

Fan vad bra, då är det bara att luta sig tillbaka och håva in. Typ.

IKEA

Idag har jag o Emmy varit i Mecka. Nästan. Bergvik. Sen drog vi till IKEA.
Jag fick snåltarm och köpte endast en badrumsmatta + fyra handdukar för den nätta summan 35 spänn. HAHA. Jobbigt att gå på IKEA, man blir helt vild i skallen, tror vi provsatt varenda soffa.kanske världens minsta stol?


och vi tröstade oss med...tja, mat.


man fick fylla på glassen själv. HIGH TECH!

www.gratisbio.se

Bli medlem på gratisbio.se och tjäna ihop pengs till presentkort, biobiljetter, o annat skojj!
Mycket bra sida utan krångel som håller vad den lovar!

Om du klickar HÄR får du 75 poäng av mig.

tummen upp!

detaljer.

Alla är olika, en del är detaljmänniskor, och en del är helhetsmänniskor. Jag tror att jag tillhör senare kategorin. Ser jag ett rum så är det antingen fint - eller fult. Brukar inte haka upp mig på små plottriga detaljer (sålängedetintegällermittjobb). Var hos Emelie i fredags o fixade hennes hår, och jag ser att dom har en ny skitfin soffa.
- ååååh vilken fin soffa! är den ny?
- ehum...näe, den köpte vi i februari.
- FEBRUARI? näääee...
- jo..

Och då har jag alltså varit där x antal gånger, suttit i soffjäveln, men inte sett den. Rätt då fantastiskt va?

marry me!

På tal om giftemål, jag tror faktiskt att jag skulle göra mig skitbra som fru. Har ett par exellenta skills som borde göra mig till ett riktigt überkap.

1. Jag gör i särklass sveriges godaste handbörjare. Alltså på riktigt, man dör lite när man äter dom, och så får dom mcdonald´s att framstå som rena viktväktartramset.
2. jag kan improvisera Bellman-skämt rätt bra.
3. överdrivet missbruk av body-lotion.
4. mina ben är säkerligen minst lika håriga som bergsgorilla.
5. det tar fem timmar för mig att se färdigt en film som egentligen bara är 1.30. (jag vet egentligen inte om det är bra eller dåligt)
6. Jag borstar tänderna ungefär 3-8 ggr per dag.
7. Jag är sur i ungefär fem minuter efter bråk, sen orkar jag inte mer.
8. jag är skitbra på att hångla! (tror jag?)


Sen när jag tänker efter så har jag nog fler dåliga fru-skills än bra.

1. jag är sjukt oekonomiskt. På något sätt känner jag mig skyldig till hela finanskrisen.
2. jag hatar städning, notoriskt slarvig, viktiga papper försvinner, strumpor finns aldrig i jämna par, filmer ligger i fel fodral, osv.
3. tvättar bara håret två gånger i veckan av ren lathet.
4. får jag inte som jag vill blir jag skitsur, jag har alltid rätt, så är det bara.
5. jag är extremt bra på att säga fel saker i rätt sammanhang.
6. jag går ALDRIG ut med soporna.
7. kräver uppmärksamhet dygnet runt, som en liten ettrig hund.
8. jag snusar mer än en skogshuggare
best wedding ever!
Alltså, om jag någonsin blir gift så måste det bara bli något sånt där! Fyfan vad fett, att bara shejka som idioter ända fram till altaret.
Grinade lite.

svampfrossa

Jorråååå, då har jag, moder o broder varit ute i skogen och pundrat svampjävlar. Mamma sa att vi bara skulle åka en "liten bit" för att komma till svamp-heaven. En "liten bit" var ungefär en timmes åktur. Haha.

Jag var i vanlig ordning asparanoid och livrädd för brunbjörnar, isbjörnar och älgar och oroade mig konstant.
Hittade en del svampar, men jag tror att polackerna har tagit det mesta.


le svamp?


skogens guld.


plockiplock.


Nöjd moder!


... och björnar skiter i skogen? Klart jag skulle vara med på bild. ser ut som vilken tolvårig pöjk som helst.


ser inte så jävla mycket ut...men..eh, det blev mycket!


och så gjorde jag svamp-pasta på resten. Blev faktiskt inte alls särskilt gott.


Favorit i repris.

Söndag!! Är det någon mer än jag som känner igen sig i detta:
vaknar upp schleten med ihopklistrade ögon, hittar inte kläderna, ont i skallen, och med bakisångest 2000. Och så lovar jag att nej, nästa helg, då jävlar ska jag vara nykter och BARA ta det lugnt.

Och så blir det helg igen, och där står jag, undrandes, nej alltså, varför ska jag ta det lugnt för? Orka sitta inne en HEL helg utan att träffa någon. Varför "borde" jag sitta isolerad en helg? Fattert inte. Jag har ingen karl att se på film med, jag har inga läxor att läsa, inga krävande jobbuppgifter, så näe, jag förtjänar inte dåligt samvete.NU SKA JAG UT I SKOGEN OCH PLOCKA SVAMP.


vilse i skogen.

Gjorde en liten videoblogg när jag rännde runt i skogen igår, "the long way to Alster".tror jag råkade lägga på massa konstiga effekter på videon och skapade en svinpissig kvalité. Men skitsamma.

nöden.

Ursäkta att jag skriver det här, men jag är så sjukt bajsnödig och jag tror att det är massa folk som sover överallt i lägenheten (hittade ett par skor vid dörren), så nu vågar jag fan inte röra mig ur rummet. Helvete!!
Bajsa i papperskorgen?

mystery solved.

Japp, självklart är jag sen som en senil sengångare, har av någon jävla anledning fått för mig att jag ska till Alster, där Hannill har förferra. Fan. Varför i helvetet ska jag gå för? Önskar mig en permobil i julklapp.


snygg som vanligt dock.Min brorsa har under en längre tid lagt massa lappar runtomkring där det står massa nummer på, typ #11 eller #16, men sist blev jag så jävla sur på honom eftersom ungjäveln vägrade berätta vad han räknade så jag tyckte han skulle gefan i att göra så.
MEN så lånade jag kameran av honom förut för att gödsla mitt ego, och se vad jag hittade:


HAHAHA! han har alltså räknat hur många gånger jag glömmer att ta bort kaffet från när jag sitter framför datorn.
BUSTED!

Hähä! Nä, nu jävlar ska jag ut o slira lite! Hare gött dretonger!

1 liter proviva.


Problem
: överdrivet ont i magen, förmodligen tropisk sjukdom.
behandling: 1 liter proviva i raketfart.
slutresultat: fosterställning och klagan.Jag är så lättövertalad att följa med på grejer att jag inte ens behöver bli övertalad, igår hade jag bestämt mig för att slacka framför teven och käka chips och INTE följa med på studentfesten. Meddelade detta till sudden i ett sms, får tillbaka ett sms där det står "synd, verkar komma massa folk, och inte bara studenter", äh, vafan lixom, skitsamma, drog med ändå.
Drack ungefär 2 ½ grogg (bloody mary!!), en öl, sen orkade jag inte mer, var mest trött i hjärnan.
Pratade om olika brott med en kille, det var rätt kul, jag sa att jag var mest inriktad på att råna gamla tanter, medans han körde på hederliga bankrån. hehe.

Sen var det en jävla könstig människa som ville att jag skulle byta nån låt ellervafan det nu var, jag vägrade o var sur, då sa han att jag såg ut som ett emo. Jag fattade inte vad han menade (emo? jag är ju rock-chic!) och blev grinig, men jag ändrade ändå låtjäveln. Då sög han fast i min skalle och pussade mig i hela ansiktet. Jävlar vad ställd jag blev. Sa inte ett ord utan gick bara därifrån halvchockad och förvirrad. Haha.


Tog tolvbussen hem, somnade runt två, vaknade klockan sex imorse av att jag hade massivt ont i magen. somnade om halv elva, sov till ett. Lite mänskligare.


Vad jag ska göra ikväll? Ja, vafan tror ni?
80-talet var galet.

Önskar jag levde på 80-talet, då hade jag fan inte ens behövt stajla håret! Länge leve Carola-83 frillan!

Xuze moi.

Ursäkta "ettinläggomdagen"-veckan, är lite pissekattigt gjort av mig. Men för en gångs skull har jag faktiskt haft lite att göra, å dä ä ju göttah!

Jag brukar prata med migsjälv. Eller ja, prata är väl en överdrift, mer skrocka lite för migsjälv, som en liten tomte, "hoho, hihi, åh vilken fin bil. ho ho", typ. Och ibland glömmer jag att jag faktiskt är bland folk och utövar då verbalt överflöd, helt utan att jag tänker på det. Förut råkade jag trumma skithögt på bussen. Dumt. Och sådär har jag hållt på hela veckan, skrockar gott för migsjälv, mumlar och sjunger om vartannat.
Och pratar jag inte med migsjälv, så är jag annars expert på att säga massa skitsaker som inte alls passar in i sammanhanget, eller har någon speciell poäng alls.
Som förut idag (efter en vild diskussion om småhundar):
- jag tror att min moster hade kaniner förut.
- Okej?
- ja... dom gnagde sönder sladdarna.
- okej?
- japp...


När jag bodde i Västerås gjorde jag även misstaget att prata med bilar flera gånger, "haha, neeej, men kör du, HAHA, ja det går bra. Gul bil, rött kort" Rätt trevligt, ända tills jag insåg att jag sa allt HÖGT, och folk brevid mig hajjade till lite (eller försökte att inte göra det).


Mina tänder gör ont. Japp.

BORTA!

Igår drog jag ut löshåret, jääädrer va gött. Mitt riktiga hår var faktiskt mycket längre än jag trodde, tyvärr är det så förbannat slitet eftersom jag inte klippt det på över ett år, så egentligen borde jag väl snagga mig. Men nja, vi får väl se. Känns fantastiskt svingött att kunna kamma sig igen. AHHH.


ni ser ju själva hur jävla slitet det är i topparna, dessutom är det längre på ena sidan. Haha! skills lixom.


mata lag.

När jag lagar mat måste fan allt vara synkroniserat. Jag kan ärligt talat säga att jag tycker att folk är dumma i huvudet som lagar mat i olika takter. T.ex först steker köttbullarna, och SEN kokar makaronerna. Då hinner ju köttbullarna bli askalla lagom tills man är drethungrig?
Nej, man steker köttbullarna tio minuter i takt med makaronfan, så att skiten hinner bli färdigt samtidigt!!!
så jävla svårt är det inte.


(förresten har brorsan lagat halvfabrikerad skitmat hela veckan, så i ren protest har jag just stått och knådat wallenbergare och kokat potatis, dä ä mat för en riktig karl dä!)


whatthefudge?

Är det bara min blogg som är döm i hövvet eller? Jag kan inte se statistiken och inte kommentarer eller annan dret. Helvetet. Fattert inte.

Måste förresten klippa mina nageljävlar, jag river folk hela tiden inkl. migsjälv. värste puman.

Hoppla.

Idag är jag inte lika död som jag var igår.
Har gått bra tycker jag! Känns fett med gött att ha någonstans att på morgonen. Och det känns som att jag kommer att trivas där, idag sa jag att jag hemskt gärna vill hyra stol där, och nu är det upp till henne att bestämma sig. Vi får väl se vare blir på fredag!

Och om det nu blir så att jag hyr stol där kan jag tillkännage att jag tänker INTE klippa svart mer, förutom mormor kanske. Så alla compadres får gå och klippas till hos mig där, självklart med rabatt och polare-pris.

Justjävlar, haha, jag hade ju en engelsk kund idag, och trofan att det gick jävligt bra! Det enda ordet jag hittade på var nog "heavyness", HAHA. Eller finns det? Jag tror jag sa "lightness" oxå, icke att förväxla med "lochness". Undrar hur mycket hon fattade egentligen.

Nej nu kommer väl snart sudden och ska rastas. Onger!


The Young Knives - the decision

fett med bra låt!  gillert

morgonstund har bajs i mun.

Mörrn!

Sitter och försöker ta mig upp ur stolen, desperat. Helvete lixom. Kaffet är gött, benen orkar inte. Somnade 20.30 igår framför teven. Haha!

Jag är en varm person, alltså, jag är som ett mindre aggrigat, gillar när det är ungefär 18-19 grader rumstemperatur, inatt var det fan 23 grader här inne, svettades som ett U-land. Gah.sådär såg jag ut i lördags, typ. Tror dock att jag var lite för finklädd för studentfest, men skitsamma, jag är inte student. Och klänningen! Det är en "stå upp" klänning, ju mer man sitter desto mer gravid såg man ut. fan.

Skitsamma, ska hinka i mig kaffet, koka broccoli, och sen ska jag spackla lite.


RSS 2.0