modern myt.

Jag har alltid gillat mode. Kan överdriva lite lätt och sätta "trendskapare" på CV:t. Råkade använda modegrejer INNAN det blev modernt i högstadiet. Det var inte alls särskilt populärt i den åldern.

Minns att jag såg Josefin Craaford på ZTV där hon hade ett slags huckle på sig. "FYFAN VA COOLT!" tänkte jag och gjorde likadant. Tror jag blev kallad påskkärring i tre veckor efter det. Fem månader senare hade fan alla såna där jävla hucklen.


Jävligt läckert! Brevid mig till vänster sitter förresten Emmy, och ovanför i grön skjorta skådas Hannill.

För att inte tala om blottarrocken i latex jag gick runt i. Eller slipsarna. Herregud.



Fattar inte riktigt alla modebloggare. Dom lixom googlar på "Kate Moss" och lägger ut asmånga svartvita bilder på henne. Sen tar dom kort på fönster där det fladdrar lite tyg och så står det en ledsen katt i porslin och gråter. Och så får dom asmånga besökare som beundrar Kate Moss och gråtande porslinskatter och berömmer dom för deras konstnärliga och stilsäkra smak. Jättekonstigt tycker jag.

HÄR har ni förresten en klassisk modeblogg som stämmer in på ovanstående. Inge ont mot tjejen i sig, jag är väl bara bitter och avundsjuk. Men jag förtjänar fan en grammis för min exellenta IQ-befriande blogg.
Hähä.





Här är förresten en bild på min nya sko. Och en fin porslinskatt.
*håller tummarna för asmycket besökare nu*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0