huja.

Okej, jag fick sån ångest över tävlingsgrejen så jag bad helt enkelt min "roomie" Emma att säga ett nummer mellan 1-8. Hon valde åtta, så vinnaren blev Anneli (http://miniego.blogg.se). Grattis! Hör av dig så fåru lite solskyddsprodukter till håret!


Imorrn åker jag till karlstad! Jag längtar som en apa i djungeln, ska bli übergött! Saknar Karlstad och alla bandidos där. Karlstad is the shit!
Förut klippte jag en kille som var snygg som snor, jag blev helt hysteriskt nervös och började babbla om helt oväsentliga grejer. Stackars karl, han måste fått skavsår i öronen. Jag vet inte när jag ska anamma den där "mystisk och svår" looken. Blir svårt, jag är för tjötig helt enkelt.
 Blev även hårt inspanad av en man i sina bästa år på Konsum förut. Han såg lite ut som Bill Clinton tyckte jag, och glodde som om han sett ett spöke. Även då blev jag skitnervös, såg jag konstig ut? Hade jag snor i näsan? Hade kjolen fastnat i tröjan? Såg jag ut som en holländsk knarkare? Ja skitsamma, det är rätt otrevligt när folk glor. Men tänk om han var blind! Vad hemsk jag känner mig nu, stackarn. Ja så måste det vara.

Usch, jag har så mycket att göra. Jag hinner ju inte alls sitta här.

Hårfrågorna.

Häppåer! Skulle egentligen korat en värdig vinnare igår (tävlingen? nån som minns? http://sugarmonkey.blogg.se/2008/april/tavla-om-wella-sp.html) , men jag hade sån bakfylleångest att jag låg i sängen hela dagen o va lite lätt småsur. Så idag kommer frågorna och svaren! Peace.


Haj! Så här är det, jag tappar håret, så något schampo behöver jag nog inte. Hur gör jag för att ha kvar det hår jag har på knoppen? /Tommy
Det finns sjukt många olika produkter på marknaden nuförtiden som lovar guld och gröna skogar och astjockt hår, men jag tror väl sådär halvmycket på det, och om man får för sig att använda det så funkar det oftast bara så länge som man använder produkten, sen avtar effekten. Läste om något som hette Toppik idag och det har fått kalasbra recensioner av massor med frisörer, http://toppik.se Kanske kan va något? Eller så gör man på billigaste sättet; rakar av allt. Snyggt är det med!

varför finns det inte någon bra hårfärg att köpa i affären i någon ljusbrun nyans? antingen blir mitt hår skitljust eller jättemörkt. det stör mig! sen undrar jag vad jag ska ta mig till om jag vill ha fina lockar i mitt hår. jag har ju självlockigt, men finns det något medel som gör dom lite snyggare..? oftast blir det några korkskruvar och resten blir bara stort och spretigt. tacksam för svar. hihihi /kajsa
Just det där med ljusbrun nyans i affären kan jag faktiskt inte svara på, det får du nog ringa och kolla med hårföretagen. höh. Sen brukar det oftast inte bli likadant som på förpackningen och det beror ofta på ens eget utgångsläge. Gå till en frisör och fråga efter toning och råd så får du nog fram en bättre färg (min favoritljusbruna är wellas 7/7, dretsnygg!) Finns asmånga produkter för just lockigt hår! Ett bra mousse är att föredra, eller så har Loréal en asbra kräm för lockigt hår som luktar smask med! Spiral splendour heter den.

Varför fastnade inte den blå färgen på min pojkväns hår? Han blonderade det svarta och sen blev det ara gult, inte blått alls. Den gröna som han också frägade funkade däremot. Hm? /En undrande sparv /Ida
Jag tror att den blåa färgen var för ljus och hade för lite pigment för att "orka" fästa helt enkelt.

Varför växer håret mer på vissa ställen när man blir äldre? Typ näshår,öronhår,ögonbryn och ravskägg! (Det sista tror ja inte stämmer,he he) /TK
hormonförändringar!

Jag tappar extrema mängder hår. Hur kan jag stoppa det ? /Pernill@
Oj, jag vet inte riktigt, är du gravid? Varit gravid? Varit sjuk? Äter några skumma piller? Sprayblond? Jätteslitet hår? Sug i dig lite vitaminer och kör lite inpackningar. Var snäll mot ditt hår, blek det inte. Kan tyvärr inte hjälpa dig. :(

Jag kör snaggat men jag är så otroligt trött på det. Jag vill ha snygga stylade frisyrer. Problemet är bara att jag har vikar och är tunnhårig där fram. Finns det bra frisyrer jag kan ha eller är det snaggat som gäller? /Dan
Oh ja! finns säkert någon schysst frippa för dig! Men eftersom jag inte har en aning om hur du ser ut eller vad för slags hår du har så tycker jag att du borde gå till närmsta hippa frisör o fråga!

Jag har rätt slitet hår, vilket kan bero på att jag använder plattång väldigt ofta. Tänkte dra ner lite på det, men hur får jag håret platt utan att plattånga det? /Emma
kör med strykjärn istället. Haha, nej ja ba skojja. Om du vill vara mer skonsam mot håret tycker jag att du ska investera i någon bra värmeskyddande spray eller medel istället. Tyvärr är det skitsvårt att få håret rakt på ett riktigt "skonsamt" sätt, annars finns det ju alltid fönborste och "straightheners" (=krämer som påstår sig göra håret rakt). Mitt tips, värmeskyddande spray och kör inpackning två ggr i veckan!

Varför finns vissa toningar bara att köpa på salonger och inte på fler ställen? Vissa andra toningar på t ex ICA är ju tom dyrare? /Emma

Ja, det är jävligt skumt att toningarna i affärerna är dyrare, det är ju nästan bara utspätt med vatten!

Jag håller på och låter mitt hår växa ut nu. Det tar så sjukt lång tid, så finns det något som får håret att växa fortare? /Anneli

Tja, nä egentligen inte. Håll det så friskt och fint du kan medans du odlar så slipper du kapa mindre när du går till frissan! Ät vitaminer o va gla. Tur att barret växer lite mer på sommarn!

Gah, jag har ångest över vem som ska vinna. Jag vet inte. Tänkte ta den med bästa frågan, men jag tycker dom flesta var bra. Jag vet inte alls. Jag bestämmer imorrn! Lovar.
Gonatt.

"Gågga"

Läste i någon blaska om det nya motionsfenomenet "gågging". Man går och joggar samtidigt. Skitfjantigt.

Så jag har oxå kommit på en egen motionsform, nämligen "tripping".
Så här gör du:
Du tar på dig en sko med ashög klack (minst tio centimeter) och en lågsko. Sen ska du springa i en hinderbana och snubbla så mycket du kan, varje gång du snubblar kommer en bastant karl och piskar dig småblodig.

Jag spår att det kommer att bli en succé. Tripping.

image208

string-jeans

image207


Vad tycker ni? Ska jag slå till? Lätt och luftigt i sommar alltså.

sommarångest

Jag har sommar-ångest. Ge mig sommar nu!

image205
Ja vill till faggan!

image206

Ah, och festival! Ge mig festival. Här vare Augustibuller 06. Litten o röd.

Knäckt.

jag tycker rubriken är skitfyndig, jag fick nämligen ett ägg på mig förut. Äggande. Äggkligt, Ägigt, ja så kan jag fortsätta.

Här i veckan skällde en gubbe (i huset där jag jobbar) ut mig för att jag glömde stänga dörren till tvättstugan (en enda gång!!) han sa att det var för min egen säkerhets skull, det fanns tydligen asmånga knarkare som kastade sig på försvarslösa ungdomar som mig och injecerade råttgift i armarna på dom. Skojjade han? Jag vet inte, men jag blev skiträdd och vågade inte gå ner med soporna, tillslut klagade chefen på att det luktade banan i fikarummet och jag kutade ner fortsomfan och slängde in soporna ändå. Tror jag ska ta med saxen nästa gång, den är skitvass.

Idag klippte jag en tjej med frisörskräck, hon berättade hur hemskt hon tyckte det var att gå till frissan och att hon helst inte gjorde det alls. Hon förklarade lite hur hon ville ha det och jag klippte på som vanligt, och när jag nästan var färdig började hon skrika som en liten gris. Skrek och skrek "IIIIIIHHHH", jag blev skiträdd först tills hon började tacka mig för att det var så himla snyggt. "IIIIHHH VA FIIIINT, ASSNYGGT, IHHHH!" Sen frågade hon vart jag varit i hela hennes liv. Jag blev jättegenerad, jag vet aldrig vad jag ska säga när jag får komplimanger. Jag brukar alltid säga "ja, jo det var ju tur att du blev nöjd, hade blivit jobbigt annars." Sen sprang jag fort iväg och gömde mig bakom kassan.
Ihhh.

Fredag idag, utgång imorrn, såg en hare igår, och möjligtvis Promoe på någon bänk i stan.
Fett.

Scientologi smart.Tom Cruise verkar inte ha alla hästar hemma. Jag fattar inte ett ord av vad karln pratar om, och jag tror inte det beror på min apiga engelska.

Gammal är äldst

Idag klippte jag en skitsöt tant. Jag älskar gamla tanter med vitt fluffigt hår. Hon kom in med sin gamle gubbe och jag blev helt till mig och bjöd på kaffe och kakor samt diskuterade lite väder och vind.

Ibland längtar jag tills jag själv blir gammal. Jag ska bli en ilsken liten tant med käpp och enorm handväska. Jag ska hytta med näven åt ungdomar som åker skäjtbård och klaga på dagens matpriser, bitter och förbannad och självklart ska jag betala allt med enkronor, överallt. "nittionio, niottåtta,nittosex, nej nu blev det fel, nittionio..."

Min arga väninna kommer att vara sudden, vi kommer sitta på någon flott vindsvåning med överbroderade dukar överallt och dricka vin (eller öl, det spörs) och snacka skit om våra lata karlar som "aldrig hjälper till", diskutera olika kaksorter och stappla oss fram på långpromenader, drömma oss tillbaka till åren på Gubbholmen. Och så kommer vi ha vilda diskussioner om vem som är sjukast.

image204
äg!

Helgen var fett med ball! Den "ägde" så att säga.

Och nu är det sommar! ye-haw!

solpöse!

image202


uh va gött dä ä när sola skiner!

skrivapa.

image201

Ja, när jag inte har något att göra på jobbet så sitter jag och skriver i den här boken. Nåt måste man ju underhålla sig med när det blir drygt, och det är alltså därför jag vill ha in frågor till tävlingen så jag kan plita ner dom i boken!
Än så länge har jag skrivit cirkus 60 sidor.

Glöm inte tävlingen nu föffan, det är en vecka kvar! tävla gör du här;

http://sugarmonkey.blogg.se/2008/april/tavla-om-wella-sp.html

//peez.

ideér.

Jag har ett sjukt beroende av fischermans friend (mintsmaken). Jag brukar köpa ungefär två fischermans friend i veckan, sen går jag och gnager på dom hela dagarna, tuggar runt kanterna tills jag kommer in i mitten, det tar väl ungefär två timmar att gnaga i sig en hel tablett. Sen när jag går hem brukar jag gå och gnaga på dom samtidigt som jag spottar ut dom. Skitkonstigt.

Och när det går en kille framför mig måste jag absolut härma hans gångstil. Ta lika stora steg, se om jag rör mig snabbare.

Har ni några skumma grejer för er?

pigg o klad!När jag går till jobbet brukar jag lyssna på hysteriskt pigg musik så jag ska bli hyperaktiv och duktig frissa, då är den här låten ett skitbra alternativ till knark. Man blir asglad och pigg. Dessutom är videon snygg.

När jag går hem däremot brukar jag lyssna på Bee gees och stuffa.

det är inte klokt...

...vad lite red bull, dextrosol och ett par koppar kaffe kan göra för humöret.

image200

tjofan!

skäggtvål.

Ibland tvivlar jag starkt på den här staden. Igår kom det först in en engelsk tjej och frågade om jag sålde smink. Det tog ungefär fem minuter för mig att fatta vad hon pratade om och ytterligare fem minuter för mig att förklara att vi inte sålde smink.
Efter det kom det in en gubbe som undrade om vi sålde tvål. "Skäggtvål" som han så fint uttryckte det. Jag fattade inte vad han menade och förstår fortfarande inte. Vet ni vad skäggtvål är? tvättar man skägget? eller är det något slags raklödder gubben babblade om? "Skumt" (hehe) var det ju iallafall.

fikabröd

Imorse när jag kom till jobbet låg det en påse på fikabordet, den innehöll två fikabröd, en crossiant och en munk. Jag svalde bytet helt och måde urbra i ungefär två sekunder, sen spydde jag upp bytet likt en pyton och mådde dåligt resten av dagen. ugh.

Idag hade jag en kund som var ifrån Karlstad (eller Segmon, det hördes, dom utanför brukar prata lite långsammare än Karlsta-bor. Förutom Dan, han pratar jävligt snabbt.) Jag blev helt till mig och började flaxa med armarna och fnittra som en fjortis med försmå string. Vi snackade lite skit om Karlstad, kändes ballt.
Har förresten bestämt mig att åka till Karlstad vid Valborg, chefen är inte nöjd, men jag har erbjudit mig att jobba in en hel lördag som tack.

Nu ska jag steka bacon. Hejdå.

skitkul.alltså jag skrattade så jag nästan grinade när jag såg det här. haha! andy milonakis rullar!

existensmat.

Jag har varit fattig som en apa och levt på existensminimum i flera år och såhär i slutet av månaden brukar det vara extremfattigt. Men, jag är en superbra kock på vrålbillig mat. Här är två maträtter du kan överleva på i en vecka:

- köttfärssås och spaghetti. En klassiker som aldrig dör. Ett paket köttfärs (blandfärs om du har lite pengar, fläskfärs om du är extremfattig), krossade tomater (helst någon smaksatt variant, buljong är ju skitdyrt) och så spär du ut det som fan med mjölk och ketchup. Låt fantasin flöda. Krydda asmycket och vill du lyxa till det lite extra kan du alltid hälla i någon specifik grönsak. Jag valde kikärter idag. Matlåda som borde räcka i minst tre dagar. Bon appetit!

- pasta med tonfisk och curry. Skitbilligt som jag har märkt restauranger brukar köra på. Du tar helt enkelt pasta (koka den gärna) och en burk med tonfisk (i olja eller vatten, helt valfritt) och så gör du en egen sås med curry-tonfisken av mjölk och maizena (och asmycket curry). Har man råd kan man även festa till det med lite wokgrönsaker i!

Har du ett paket bacon hemma? Grattis. Det finns asmycket gott man kan göra med bacon! Typ, steka det.

Ett annat tips för oss fattiga jävlar är att skita i kvällsmaten, du får du helt enkelt mat två gånger om dagen (enkel ren yogurt till frukost funkar fint), eller kör på måltidsersättning, kostar typ tio spänn eller nåt för en nutrilett.

image199


Lev väl.

Hundvakt

Igår gjorde jag ett tappert försök till att vara hundvakt. Eftersom jag inte är känd som någon direkt "hundmänniska" kändes det inte som ett bra val. Dessutom var hunden minst två Linor lång (på bakbenen) och stor som en shetlandsponny, det var alltså en dobberman. Visste ni förresten att hundar kan öppna dörrar? Det gjorde inte jag förräns igår.
"Fy...eh..stygg..hund..eh..gå in med dig vovven, voff, fy?" Hunden tittade på mig som om jag var dum i huvudet, öppnade dörren och sprang ut, igen, igen och igen. Till slut började den gråta och jag gav upp och lämnade tillbaka den. Stackars hund.

I fredags fyllde chefen år och jag bestämde mig för att vara en snäll anställd så jag tjackade tulpaner! Hon blev jätteglad och ville bjuda mig på tårta, jag tackade vänligt men bestämt nej (örke jobba på lördag).
Sen satt jag, Emma och Jim och spelade lite kort och drack öl (jag snikade lite). Först spelade vi "hej knekt", Jim vann konstant och vi andra fick ont i huvudet. Sen spelade vi "finns i sjön" och jag vann fetstort.
Sen stormade Emmas brorsa in och var dretfull och testade tårgas i köket så vi fick utrymma köket i en kvart. Jävlar vad det sved gött.

fina korten.

Idag har jag glott på asmånga simpsonsavsnitt och såsar järnet. gôrgött.


den här är fin.

Emma.

image192

Här är tjejen jag bor med! skitasnygg! Idag skulle hon iväg och ta lite schyssta bilder så jag fick äran att stajla till henne.

image193
här är nog min favoritbild på henne. Jag är mest nyfiken på hur hon kom så långt upp i luften? litet flygplan?

Ja i vilket fall som helst så är hon skitball och helt hysteriskt trevlig! Jag är hur glad som helst för att jag får bo med henne. Tack ska du ha!


stackars onger.usch, jag får såna rysningar varje gång jag ser den här.

fest!

hade halvtråkigt igår...

image186


image187


image188

javafan, nåt måste man roa sig med. Och jag gillar inte ens att göra festfrissor!

image189
ja tjena, här jobbar jag. fast det är mycket större i verkligheten.


image190
finfint!

//peace!

Tävla om Wella SP!

image183

Yeps-keps, då har även jag fallit ur led och börjat med lite fjantiga tävlingar, men skitsamma, det är ju roligt!

Okej, så här går tävlingen till, ställ en fråga om hår! Eller flera frågor om du vill det, om vadsomhelst, bara det handlar om hår, problem med volymen, konstig hårfärg, produktfrågor, frisyrtips, vad du vill (jag är frisör för den som inte vet)! Jag kommer slumpvis dra en vinnare och tävlingen pågår tillochmed den 27:e april.
Svaren på frågorna kommer jag att publicera samma dag (27:e april alltså). Priset är solskyddsprodukt från Wella SP (ca:pris 160 pix) med solfaktor 15, perfa att ha på både kroppen och barret!
Och frågorna ställs såklart i kommentarsfältet. Och vill du är du hemskt välkommen att reklama mig.
image185Apan avslöjar

Jag fattar inte varför folk alltid ska hitta på skitkassa ursäkter varje gång dom gör fel, fantasi för guds skull!

image182

SÄKERT! Dra den där om hunden oxå. Bilen startade inte. Det var skitlång kö. Jag hade feber. Gick in i en stolpe och svimmade. Katten hade diarré.
Ja, ni fattar poängen.

alla olika.

Ibland blir jag nästan förvånad över hur mycket kunder berättar för mig. En del berättar allt, och då menar jag verkligen allt. För ett par veckor sen var det en kvinna som berättade om att hon just fick veta att sin man var bög. Stackars sate.
Sen är det väldigt många starka kvinnor som berättar om hur dom tagit sig igenom hemska upplevelser, drogmissbruk, alkoholism, anorexi, misshandel, och så vidare, fantastiskt starka människor! Sånt blir jag inspirerad av att höra, folk som inte ger upp. Känns skönt eftersom man ibland blir lite väl insyldad i all ytlighet och fåfänga.
Sen finns det dom som bara klagar. Dom klagar och klagar och klagar. Ingenting är bra, allt är skit, ledvärk, mensvärk, träningsvärk. Öronen blöder.

image181

Det här tyckte jag var gulligt! Jag är tillochmed ascool! Tack ska du ha!
// apiz.

häftig rubrik - meningslöst inlägg.

tröööööööttt.......snark.

My name is Earl

image180


Oh! Nya avsnitt av "My name is Earl" ikväll om jag inte minns fel. Missa inte för guds skull!

EF

Emma är på affärsresa så jag har "E-F" (=emmafritt) idag och imorrn. Funderar stark på att ha ett rejvparty här, eller eventuellt bränna upp Emmas säng. Eller ska jag byta lås och vägra släppa in henne? Bjuda in knarkvarten i stan på knarkfest? Hetsa katterna till blodigt slagsmål? Anordna rysk roulette?
Så lite tid, så mycket ideér.

image179

barret!

13316-178

Okej det är såhär det ser ut, kort på ena sidan och lite längre på andra. Är förövrigt helt osminkad och jävlig, så jag försökte redigera lite snygga ögonfransar och grejer vilket resulterade i att det bara såg värre ut. Så jag kan lika gärna ha mustasch idag.

Men håret är skitsnyggt! Synd att min kamera är relativt kass.

mutzik!

Har saknat teddybears sthlm lite. Här är en av mina überfavoriter!varsegod, det är söndag.

Klagomål.

Har fått klagomål från min mamma, hon tycker inte att jag skriver tillräckligt ofta. Ska försöka bli bättre på det, inte "Kenza-bättre", men lite bättre. Har varit lite torka på sistone, det händer inte så jävla mycket faktiskt.
Går upp klockan åtta, äter frukost, går till jobbet halv tio, röker ett par cigg, klipper/färgar några personer, går hem - sover.
Det är väl ungefär det.

Jag och Emma har snackat om att pröva "power yoga" eller något sånt. Känns som en lagom komplicerad sport, man sitter med lite folk och följer ledaren och stretchar lite. I en timme, det borde väl tillochmed jag fixa som knappt kan göra en kullerbytta. Inget jävla skuttande till dunka dunka musik och inga cyklar. Perfa!


peace!

Ingen semester?

Idag har jag jobbat. Det var jobbigt som fan, lagom bakfull försökte jag dock se så proffsig ut som möjligt och stod lutad mot disken i två timmar för att inte välta omkull. Ögonen var öppna men inombords sov jag.
Blev även klippt idag (igen) efter mitt halvmisslyckade försök till att klippa migsjälv, vafan, av med skiten! Nu känns det skitkort, men gött, inte så mycket krångel längre. Bild kommer säkert så småningom.

Gårdagen var skitkul så det var helvärt en bakfylla idag. Först var vi på afterworken och tog oss ett par bärsingar, satt jävligt bra. Sen drog vi till Emmas karl Jim på förfest, stre, dansade och drack öl. Efter det drog vi till Harrys (var vi på något mer ställe?) och minglade lite med gamlingarna. Och så blev jag bjuden på en Bloody Mary! Otroligt äckel-gott, ska definitivt köpa fler gånger. För er som inte vet vad en bloody mary är så kan jag avslöja att innehållet består av vodka, tomatjuice, salt, peppar, tabasco, worcestershiresås och pressad citron. Mums, mer äckel åt folket!

Träffade en amerikan med, han var jättetrevlig, han gillade sverige, snygga brudar sa han. Jeff hette han. Synd att jag bara är skitbra på engelska på fyllan.

image177

//pees änd löv.

åh nej


Varit en helfin kväll förutom att jag ska knega imorrn. Förutom kenneth, han va inte fin (med H, det var viktigt), Kenneth är bajs!!
jag vill icke knege imöra. jaj ar en hommer.

ska ja söve som en spädgris te imorrn? svar: ja.

stön.

På jobbet är det som vanligt, lite halvtrist och ensamt. Eller ja, trist o trist, idag var det jävligt trist. Hade en kund på åtta timmar! Fick panik och det sög i fingrarna, gjorde ett halvhjärtat försök till att klippa migsjälv, blev stubblugg och ojämna längder, blev väl sådär...
Chefen klagade på att det fattades småpengar i kassan, hon hötte med näven och pekade frenetiskt på miniräknaren. "Använd, använd!" Skämdes lite. Jag är skitkass på matte, brukar låta kunderna räkna ut vad dom ska ha tillbaka, kanske inte så konstigt att det inte stämde. Haha. Sen skulle jag försöka räkna ut hur många timmar jag hade jobbat den här månaden, fattade inget och siffrorna flöt ihop till deg så jag ringde till chefen och lät henne göra räknejobbet.

Tror jag skulle vilja ha en praktikant, vore trevligt, någon som följer efter mig hela dagarna och ställer frågor om allt och som tycker jag är skithäftig. Någon som ställer upp? Inget betalt, men du får sopa hår!


skus me.

Ursäkta min totala frånvaro, ska bli bättre. Jag har hittat ett slags halvkasst photoshop-substitut, ungefär som ps, men värre. Jag fattar ingenting alls, men det är skitkul!

image176

fräsigt va? Känner mig lite som Picasso.

RSS 2.0