sjukapan

Ringde faktiskt o sjukanmälde mig nyss. Till imorrn då.
Har fett dåligt samvete, inom frisörbranchen är det big NO NO att vara sjuk, men å andra sidan är det första gången på ett år jag faktiskt är sjuk.

Är jävligt dålig på att vara sjuk har jag märkt.

1. Blir rastlös. VÄLDIGT rastlös. Så rastlös att jag faktiskt är tacksam för diverse feberhallucinationer som sysselsätter mig.

2. Man kan alltså INTE bota sjukdom med öl. Alkoholen slår tyvärr inte ut bacillerna ur kroppen, man funkar inte som ett reningsverk alltså.

3. Vill gärna städa (jävla tjat om städning på den här bloggen, och "gärna" är väl en lätt överdrift), men flåsar som en tysk pansarvagn varje gång jag gör något ansträngande.

Man ska ligga ner när man är sjuk. Och dricka C-vitamnin, samt injicera så mycket otrivin som möjligt. Får göra det imorrn.

Happ. Dagens bild då:
googlade på "racist horse". HAHAHAHAHA. En glad hästman. häst-man. gnägg!!

Rest-lez.

Försökte bota eventuella sjukdomar med öl igår. Det gick inte så himla bra. Blev ännu sjukare faktiskt.
var en gangster igår, trots sjukdom o allt.

hasselhoff 4 evah!

slänger upp en skojjig video oxå, så kanske jag blir glad. Och ni med?

And you all shall die!

Jävlar vilken kort stubin jag får när jag är sjuk!
Brukar ni oxå bli lättretliga när ni är sjuka, eller har Satan tagit över helt?

I vanliga fall är jag rätt lugn. Blir asförbannad ibland, men brukar lugna ner mig efter ett tag när jag utvärderat situationen.

Men igår fick jag denna kommentar av Kajsa:

(ang. föregående inlägg)

Hade jag varit icke-sjuk så hade jag väl bara "jaja, smaken är som baken lixom".
Men igår... jävlar vad förbannad jag blev! Jag blev helt sjövild och min första tanke var att binda fast Kajsa vid en stol och tejpa fast hörlurar på henne och sätta på "HEAD OVER HEELS" på högsta volym och spela sönder hennes öron.
Hehe. Idag är jag lite lugnare. Däremot är jag bitter som fan över att jag fortfarande är sjuk!!!
Somnade klockan nio igår och sov tugnt hela natten, känner mig fan bakfull idag.

Jo justjävlar, måste nog åka in till stan ändå och lämna tillbaka en klänning jag köpte. Ska nysa på alla jag möter, hehe.


(lyssnar på Eminem, gangstha-style.)

Kåmpizboken.


nej ja svär fan aldrig.

Hänger återigen med på veckans bloggämne som är: Är det ok att använda könsord som tex fitta eller kuk som svordomar?
Fina flickor fiser inte. Däremot svär jag som ett borstskaft. Det har ni nog märkt. (Fiser faktiskt oxå lite).

Men, hör här, jag använder mig aldrig utav könsord! Hittar ni något i min blogg blir jag fan förvånad. Jag har funderat på det, och jag tror det har att göra med min uppväxt. Uppväxt i fint område där svära var likamed pinsam tystnad och "nejsådärsägermaninte!!".
Att svära tydde på oallmänbildning. Svär man är man dum i huvudet, korkad osv (SÄRSKILT KÖNSORD!!). Ingen svor, iallafall inte i min närhet. Och det där har väl suttit kvar lite.

Jag tycker inte det är okej att kalla folk för vadsomhelst. Tror aldrig att jag kallat någon F***A , K*K eller H**A. Kalla mig gärna pryd eller vadsomhelst, nej, där går min gräns. Även om folk är idioter så skall alla behandlas med respekt och väl valda ord. Jag är väl en pryd gammal tant då.


Svordomar jag använder istället:
- rövhövve (värmländskt hej!!)
- arselröv (mycket röv, det gillar vi)
- jävla dret.
- helvetesjävlaköttjävel! Mycket trevligt.

Tack förresten

Tack för alla grattis! Nu letar jag lägenhet i karlstad, vet ni nån? Vill ha en etta någonstans (ej krp, rud, eller gruvlyckan) inte dyrare än 3000!!!!!
Kan bju på bullar om ni hittar nån? kjam

Köttige röven!

Passade ju bra att jag stannade hemma idag. Är förkyld som en litten terrier, snorer o febrer, hoster litte oxå. DRET!
Har fan inte tid att vara sjuk nu. Skulle ju egentligen åkt till Västerås i helg, men efter sjuk-känningar stannade jag tappert hemma. Får väl åka till vässan nästa vecka istället.

Och rastlösheten! RASTLÖSHETEN! Vaknade klockan sju imorse, vrålpigg. Vill klättra på väggarna. Bygga ett fort av skolböcker. Dansa tango. Vadsomhelst lixom.
Språkade med sudden igår, hon o emmy ska åka till skoghall imorrn och gå på SOFT BAR (brukets svar på "spy bar"). Lät ju hur kul som helst. Sist jag var på Soft bar sjöng jag nog karaoke eller snodde pommes av en gubbe. Vem vet.

tömmer kameran då!!
Fest hos emelie o damian!
emelie var hur snygg som helst! Casper oxå, kolla dräkten! HAHA.
Sudden o emmy skålade!!
såhär ser jag ut just nu. som en sjuk gangster. Gangsta-Lina.

Haha, vafan lixom?

Ärligt talat, vad är det med killar som säger såhär till frissan:

- du får göra vad du vill, bara det är snagg-kort på sidorna, nacken, och kort uppepå huvudet.
o man ba:
- ah, okej..öh...?????

JAH!

Gratta mig nu för tusan!!! Jag har fått jobb!

Blev så exalterad att jag gick till Hemtex o köpte påslakan. *Mogen*

GAAAAH!9e9?)%%¤####

VARFÖR BLIR JAG INTE SJUK FÖR??????? ORKA VA SMÅSJUK!!!!!!!!!!!!!

Senilo ventrilo.

Minns fan inte ens att jag bloggade imorse? Men det gjorde jag tydligen. Hade jag haft någon livskraft kvar så hade jag skrivit ett skitsmart inlägg om hur Jennifer Lopez förorenar miljön, men det orkar jag tydligen inte nu.
Var rätt jobbigt på jobbet idag. Har mått illa, varit lite febrig och ont i halsen. MEN jag har fan inte klagat. Det är fan imponerande.
Fick reda på att en tjej sa upp sig i fredags med omedelbar verkan, så nu hoppas jag att jag typ blir erbjuden jobbet. Vore awesome!
Håll ere tummer för mäj.
DAGENS BILD:
googlade på "pooping pear" och hittade den här. Inget bajsande päron, men en bajsande tomte. hehe!!!

nurå?

Nu kan jag väl fan inte smita undan med att bli dretsjuk? Var hos mamma HELA helgen, och hon var vrålsjuk, klarar jag mig undan det här är jag fan Batman.
Var först på möte på arbetsförmedlingen igår, och sen gick jag på stan o råkade köpa litte grejer rå. Hittade en dretsnygg behå!!! Den är så jävla snygg på mig att jag grinar lite varje gång jag ser mig i spegeln. Köpte trosor oxå när jag ändå höll på.
Sen gick jag bärsärkargång på Monki och köpte randige grejer.
Och smink.
Idag ska jag jobba. Imorrn oxå. Och på torsdag. På fredag kanske jag ska till västerås, det beror dock på ifall jag blir sjuk eller ej.
Har fan lite ont i halsen, så har vi tur så blommar det ut till en redig förkylning! :((((((((((((

På tal om att raka...

Minns ni det HÄR? Råkade raka av en bra bit av mitt armhår. Det var fan över EN månad sen. Och håret har inte växt ut ordentligt än, har en ruta på armen där det totalt saknas hår förutom några fjuttiga fjun. Ser inte klokt ut.

Så nu till den viktiga frågan, ska jag raka av allt hår på båda armarna så att det växer ut tillsammans, men samtidigt får jag dras med arm-stubb? Eller så kör jag "bandage-style" a´la Lindsay Lohan? Kan ju bli en ny trend lixom.


To shave or not to shave?

Har läst vildsinta diskussioner nätet på sistone om hurvida man som kvinna/tjej ska raka sig eller inte, typ HÄR och HÄR. Mycket spännande.

Jag minns att jag redan i tidiga år blev tillsagd att man skulle ta bort håret vid bikinilinjen för att man helt enkelt skulle göra det. Så var det, hade man hår skulle det bort.

Har faktiskt vaxat, rakat och hållit på i många år, tyvärr har det inte funkat så jävla bra eftersom jag faktiskt fått utslag av det, och det har kliat och varit ett jävla elände. Så nu skiter jag faktiskt i det, ansar lite och trimmar litte istället så att det inte ska bli djungel. Benen rakar jag väl ibland på sommaren och när jag vill känna mig lite extra fin nån gång.

Man kan INTE säga att man rakar sig för sin egen skull, eller hur? Hade det inte funnits rakhyvlar så hade ingen rakat sig. Det är samhället/media/whatever som har fått oss att raka oss, det är en trend helt enkelt!

Och så har jag ett krav. Om en kille vill att jag ska raka mig, tja, då får fan han oxå göra det. Rätt ska va rätt lixom.

Sen får folk göra vadfan dom vill med sin kroppsbehåring.Har du bra självförtroende?

Hakar på Annas bloggämne den här veckan som är: "Anser du att du har bra självförtroende och hur definierar du bra självförtroende?"

Under mer än halva mitt liv har jag haft rätt så kasst självförtroende. Jag har varit blyg, förvirrad och känt mig som en bluff. Jag hade ätstörningar och sinnesrubbningar i hela gymnasiet och har därmed lyckats förtränga mer än halva gymnasietiden. Sökte även hjälp för detta, men det fick jag ju inte, utan fick nöjja mig med kuratorn som inte gjorde ett skit.
När jag slutade gymnasiet tröttnade jag på att må dåligt, den enda som kunde hjälpa mig var ju jag. Så jag flyttade ifrån karlstad upp till östersund och gjorde något jag alltid drömt om - bli frisör.

Och då kom det, självförtroendet! Jag gjorde något jag älskade, och var rätt så bra på det! Träffade människor jag aldrig skulle träffat annars och kunde lixom "hitta migsjälv" (jävlar vad klyshigt det lät). Har förutom självförtroendet även skaffat en fantastiskt bra självkänsla! Känner migsjälv jävligt bra, vet om mina brister och mina bra sidor, vilket gör mig till en ganska trygg människa. 

Självförtroendet vajjar dock ibland, särskilt när jag inte har jobb, men annars är det bra, tackar som frågar.
För mig betyder självförtroende att man tja, tror på sigsjälv, tar för sig, vet vem man är och sådär.

Och det märkts tydligt, jävligt tydligt på vilka som har det och inte. Människor med bra självförtoende är sexigt. (självgodhet är det inte)


/Peas


Fail x 3


Fail 1: Frågade en kund imorse; "hur längesen var det sen du gifte dig sist?", när jag menade "Hur längesen var det du klippte dig?"

Fail 2: Frågade en kund (som jag redan klippt lite på) "Är den här längden lagom, eller vill du ha kortare eller längre?"

Fail 3: Pratade om hundar förut och skulle förklara vilken ras det var "Ja, jag minns inte, men jag tror det var en Kurt Russel."

hehe. Doh. Trött i hövvet.

Telefonhårrår.

Hatar telefoner. Hatar att smsa och hatar att prata i telefon. Det är väldigt sällan jag pratar i telefon längre än 15 minuter.
Om det inte är Sudden då, vi kan sitta o flåsa varandra i öronen eller prata om stickade koftor i en timme endast för att ha en vettig anledning till att prata med varandra (vad är den kvinnliga motsatsen till bromance? Girlance?)


Min käre far är däremot känd som den drygaste samtalsavslutaren någonsin.

apan: du ska köpa ägg, potatis och kaffe!
pappa: mm...
apan: hörde du vad jag sa?
pappa: ägg och potatis....hmmmm...........
*lång paus*
apan: ägg, potatis, kaffe!
*lång paus*
pappa: mmmmmmmmmm.....ägg, potatis...
apan: OCH KAFFE!!
*lång paus*
pappa: hmm..... ägg potatis....
apan: jamen ring sen om du inte kommer ihåg!
pappa: hmm.....
apan: HEJDÅ!!!

pappa.

Blootiblopptdkaj

Är king idag! Har städat hela dagen!! Överallt! Tillochmed lyft på mattan lite. Fett med awesomeness!
Vet inte vad jag ska göra nu. Dricka kaffe vs. kattbröllop? Vet inte. Har iofs inga katter att viga.

Däcka på soffan rå. Yep.

klager ej iallafall.

Klockan sju eller nåt ringde chefen och jag snorsov med ljudlöst på. Klockan åtta skickade hon ett sms. Jag snorsov. Halv nio vaknade jag. Hon undrade ifall jag ville jobba idag med. Vill ju faktiskt jätte-hjärna jobba men jag har ETT littet problem då. Ett littet problem jag aldrig klagar om. Är för van. Konstigt att man kan vänja sig vid smärta va?

Får då och då väldigt ont i handlederna, brukar pågå i en vecka och händer rätt sällan nuförtiden. Gammal krigsskada sen jag jobbade på mcdonald´s i tonåren. Väldigt opraktiskt om man är frisör eftersom jag är i behov av båda händerna.

Har lite ångest eftersom jag antar att dom antagligen får rätt stressigt idag. Baow. Men får väl hoppas på att det lugner ner sig till imorrn då jag ska jobba.

todayz google me.

Men rava! Sitter o plöjjer igenom 120 olästa blogginlägg nurå. Inte litte det!!
Och så rundar jag av dagen med en köpp java. Gött dä.

Önskar jag hade något skitroligt att berätta för er, nåt helt fantastiskt skojjsigt och finurligt! Ser att ni varit inne och trånat efter mer, mer ap-bloggande. Men var gång ni klickat er in på min sida har ni mötts av samma hånflinande blogginlägg sen sist.
Ni gråter. Skakar lite, undrar vad som egentligen hände med apan? Hur mår hon? Vad gör hon? LEVER HON? Som den sista utvägen ser ni den gamla vodka-flaskan i hörnet, sveper den med omnejd, rotar i morsans medicinskåp och hittar tabletterna...


Men vafan blir det? Sorry, jag svävade visst iväg en sväng där. Bjur på en bild medans jag är vid medvetande.

GOOGLADE PÅ "HOPPING BEAR". HAHA. Är det en rakad björn??? En skållad chihuahua? En bränd bäver?
Jag vettefan faktiskt.

mest ont överallt.

Har jävligt ont i axlarna, ryggen o fotarna. Det är rätt så jobbigt att stå upp i sju timmar med armarna över skallen. Klippte 14 stycken igår! Gah! Men det är rätt så kul faktiskt.

Imorrn är jag nog ledig, hade tänkt göra massa grejer den här veckan, typ som att hälsa på min gudson (haha, fan va fränt det låter! Önskar jag vore gudfader istället, det låter ännu ballare!) och så skulle jag ju åkt till peter.
Men jag tror att jag kommer vara relativt halvlevande imorrn. Ska ju knega på fredag oxå.
Nu har jag inga mer spännande grejer att berätta. Måste fan fixa håret.
Pease!

LOL!

Klippte en unge i kinden idag. Han blödde o skrek. Jag skrek oxå.
(P.S, lovar o skriva mer imorrn, är drettrött)

"röve runt litte"

Aj aj aj. Träningsvärk i arm och resterande lemmar. Mest högerarm(tänkerupånåsnuskeller?höhö), har klippt massa massa idag.
Ska tydligen jobba imorrn oxå!

Men det är kul ska ni veta! Jävligt kul! Gillar o jobba!
Klippetiklipp!

Jag kom rätt! Lever, dricker kaffe

0-657fb55c70e607a6b9ce1e8dd3993548.png

Kolla varifrån!

Jag kom rätt! Lever, dricker kaffe o klipper! Nöjd!


ångest! ångest!!

Åh, panik i hövvet! Åka bussar! Bussbyte! Länstrafiken!

Blev panikbajsnödig och ashungrig på en gång. Fan oxå, hinner inte!!!!!!!

Lycka till idag då.

Too far?

Gick jag för långt här eller? Taskigt? (läs nerifrån å upp)Nä.... det var roligt. Är pisstrött på såna där grejer. "snygg tjej, hur ä läget??" o man ba "jo det är bra" o sen ba "ok, va händer i helgen då?"
Bläh. Är folk för lata för att hitta på kreativa raggningsrepliker på nätet eller vad har hänt?

Humor 1: killen fattar inte ironin? eller är han korkad på riktigt?
Humor 2: hans nick. Underbarkille? Och jag trodde att jag led av halvhybris ibland.

discorapport: lördag.

Haha, tack för dom fina bakistipsen! Gillade Emmys idé om bakpulver, men jag vågar inte riktigt pröva eftersom jag fick för mig att jag skulle svälla upp till en kaka. Kakapa.


Var skitkul igår! Först var vi hos Peter o spelade tevespel med ett gäng glada nördar. Som vanligt var jag riktigt kass och förlorade i samtliga grenar. Skyllde på spelet.

Jag o Hannill drog innan tio så att vi fick gå in gratis, Koriander stod på kartan. Det var riktigt lugnt o städat fram till klockan tolv ungefär.
Hannill blev påraggad av ungefär 15 killar, varav hon lämnade ut sitt telefonnummer till en kille. Han verkade söt och trevlig (jag fick en halv öl, eller snodde en halv öl, "hittade" även en snusdusa med snus i Win!!)
Jag blev inte påraggad av någon utan fick agera livvakt istället.
Två killar påstod att dom kände igen mig. Ingen visste varför. Jag föreslog att dom kanske hört talas om min BLOGG, SOCKERAPA VETTNI?? det hade dom inte gjort.

Märkte även ett spännande mönster, 4/5 killar som får reda på att jag är frisör gör alltid såhär:
- jaha! du är frisör, jag börjar bli litte långhårig...
Och så pillar dom lite diskret i håret.
Haha, woot?

Well well, sjukt rolig kväll iallafall!!

alla bilder jag tog blev skitkassa. Här är iallafall en bild på mina trefemmor och teven.


och en suddig bild på sudden som spelade. sudd-sudd.


Imorrn ska jag ju jobba! Chefen ringde o påminde mig och berättade att hon var sjuk och inte skulle vara där.
Då råkade jag hälla ut ett glas med vatten över hela bordet o skrek "JÄVLA DRET!!". Haha, så jävla osmidig.
Undrar ifall hon menade att jag skulle jobba hela veckan? Hörde inte vad hon sa, men det lär väl märkas imorrn.

Peas!


hellveite!

Kan man bota huvudvärk utan värktabletter??? GAH! Hade det inte varit för huvudvärk hade jag mått prima.
Men AJJ!!
Kom igen nu, ge mig era bäste bakistips!


Rage against what.?

Jättejättehumor när jag får utbrott på natten! HAHA! Var faktiskt inte full igår! drack bara litte punkbärs och några flasköl.
ska nog köpa punkbärs ikväll med, gött idag!

Lyckades övertala migsjälv till att åka till sudden o följa med på Bunkern (studentställe). Det var jag, sudden, glenne o erik. Vi spelade "Scene it" och jag vann överlägset. Kommer leva på det här i nån vecka eller så. hehe.

Glenne förklarade även att han hade "fållat skiten ur gardinerna". HAHA. Det är fan karl det! Karlar ska kunna fålla gardiner och vara stolta över det, mer sånt!!!

Justdetja, glömde ge Glenne ett tips ang. badskum! Det bästa badskummet man kan använda och som är väldigt bra för PH-värdet är vanligt diskmedel! Typ Yes då, inte maskindisk. Jag använder det alltid, och det skummar nåt så förbannat!Ikväll skall jag till Pjotor som har spelkväll, spela spelen, dricke lite punkbärs och sen ska jag o Hannill ut o härje litte. Blir bra det. Funderar på ifall jag ska raka benen eller inte. Jävla töligt, tror jag skiter i det, får ändå aldrig ligga.


Har ingen passande bild, så det får bli en idolbild av mitt o suddens band t-buss104 i Otakt.
Väldigt läckert kort. Tror vi var...17 kanske. 


ÖHHH, HALLÅ??

Hatar verkligen när brorsan gör såna små skitgrejer! Hatar att bo hemma!! Hatar´t!

Okej. Köpte nacho-chips med ostsmak som jag skulle ha till, ja, nacho rå, som jag tänkte äta imorrn. Brorsan ville ha såna där äcklige mjuke brön, utan smak, så han fick det.
Och så kommer ja hem!!!! Halv två på natta, och ungjäveln har ätit upp nästan ALLA mina chips!! Ligger en liten minihög på botten. Jamen schyrre att du sparar två chips till mig. Helt lugnt. Ja bara städar, lagar mat, plockar disk, lagar mat, plockar disk, dammsuger åt dig. För all del.

Haha, och som grädden på moset, jag o brorsan köpte snickerstårta idag! Jag tyckte jag var duktig för att jag varit nyttig o shitz i nån vecka eller två, gissa vad ungen mer sparat åt mig? en pyttepyttebit, ca två centimeter bred. Tack. Tack. Tack.
Hade inte gjort nåt om han åt upp skiten, men att spara en tvåcentimeter bred snickersbit gör mig fan vansinnig.

Blev så förbannad att jag skrev på en post it "GE FAN I!!!!" och klistrade på tårtan. bara för att.

ÅHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(P.S, är inte full, bara allmänt förbannad. hittar du något ordentligt stavflel så kan jag eventuellt skylla på fylla imorrn, tror ickkke det, då jag känns havrerostade bönor i ugn med formsvälld kanin, supergott!)


namnvits!!


EN RIKTIG BJÖRNKRAM!!DÅ DÖR DU!!


THINNERR

Hade konstiga drömmar inatt.
Drömde att jag fikade med http://annakaagaardkristensen.blogg.se/och att vi diskuterade om genus väldigt livligt, sen blev hon skitsur när jag tog en bulle och jag började grina.
Tror jag läser för många bloggar.

ÅHÅ! Idag har jag haft inmätningsdag!! Har ju gjort tappra försök till att banta nu, räknar kalorier o grejer, försöker tänka "sunt förnuft" lixom. Vägrar dock att väga mig, för då kommer jag antagligen få panik och utveckla någon slags bulimi igen. Och det vill vi ju inte.
Började träna i onsdags förra veckan, och har kört ett pass (ca 30-45 minuter) varje dag, förutom en dag då jag hade träningsvärk deluxe.

Har blivit 1.5 cm mindre fläskig i midjan.
3 cm smalare runt höften!! (det är där mitt fett lagras tror jag)
råkade mäta fel på låren dock, får kolla nästa vecka istället.

Känns bra!! Får väl se hur länge jag pallar lixom. Väntar på varmare tider tills jag kan börja gå ut o gå igen.


Justdetja, igår ringde dom från mitt "extrajobb" i Kristinehamn (frisörjobb alltså) o frågade om jag vill jobba lite nästa vecka, måndag o fredag. Känns gött o få knega litte!


Pözz


Fånge nr 4743025

Rätt skabbig idag!! Gått runt i myseklädera hela dan o plockat smågrejer!!


förstår att ni älskar att se bilder av skabb-lina utan smink, sur, flötigt hövve och kalsonger som hänger i bakgrunden.
vackert.


Justdetja, hittade en dretsnygg skjorta jag gillade igår!!! Fanns bara en kvar av den!! Men den skärde sig mot håret. Ser fan inte klokt ut, så jag lät bli. :((((( (och så har ja inge pengar heller)


Så jag tänkte köpa en vanlig randig tröja istället. Men jag har ju redan skitmånge randiga tröjor, mamma blir skitsur om jag köper en till! *emo*


Ser ni hur jävla smal jag ser ut eller? Så smal blir man om man äter skitnyttigt i en vecka o tränar varje dag i åtta dagar!!
Eller så har H&M smal-speglar. Ska gå dit o ta kort oftare. hähä.


Långa långa

Anledningen till att jag var hos Peter igår var för att vi ska öppna eget!! SKÖJJ VA? Och förhoppningsvis så blir det av oxå. Önska mig/oss krycka till!

dagens tips:
Langhorns! Älskar surf!
Ni har väl inte missat min youtube-kanal va? Finns HÄR.

Och peter, här har ni Peter:

Peter. Och jag. från arvikafestivalen i sommras!!


Här är Peter som Borat. Tyvärr brudz, han har tjej!!


Här är Peters band, The Dislexstickers.

Peter har två katter oxå!


Mjölhövvä.

Har märkt att jag klager nåt så förbannat i denna blogg. Svärs gör det oxå en jävla massa. Men det tänker jag inte sluta med.
Klagandet kan jag dock försöka tona ner lite. eller skriva det på ett fnittrigt sätt kanske??

*HIHI*ONT I TANNA ÄNNA!! *FNIZZ* *PUZZ* Å RÖVA GÖR OXÅ LITTE ONT!! *KJAM*

Har varit o gjort nyttiga grejer idag. Träffat Pjotor! Det var kul! Och så klippte jag litte, dessutom har jag även varit på skrivverkstad och fixat till hela mitt CV+personligt brev. Nu är det superawesome.

Längtar bare te hälja. Fnizz! Blir party då!! Disco!

Hejdå!!


googlade på "friendly seal", och då kom det upp en vänlig säl som gosar med ett barn.
Jag är en vänlig säl!
HÅRTIPPZ!

Drömde om schampoon o balsam hela kvällen efter att jag läst i LISAS blogg att hon söker lite tips på schampoon o grejer.

Okej, för er som inte vet så är jag frisör. Kanske den bästa frisören!! Sjukt jäla duktig är jag, har tillochmed drivit en hel salong själv i ett år. (haha, hej hybris, det är kul att skriva så för det låter så proffsigt, men det är sant!!! plus att alla frisörer har storhetsvansinne, det vet ni va?)

Nåja, ang. alla schampoon o balsam dom gör reklam om på teve, ni vet aussie, glow, tresemme osv, jag ska ge er ett direkt tips på hur ni vet vad som bara är skitprodukter:
ALL REKLAM DOM GÖR PÅ TEVE FÖR S.K SCHAMPOON O BALSAM ÄR SKIT. ALLT.

Okej, det kostar lite mer med tresemme? Då borde det vara bättre alltså?
Nejrå. Det är samma pissiga innehåll som vilket jävla ica-schampoo somhelst. Det du betalar för är MÄRKET!
Enda skillnaden är som sagt att du köper det på Kicks eller åhlens och att det är dyrare.

Lägg femtio spänn till och du får ett riktigt bra schampoo som du kan köpa hos frisören.

Ska ge er litte tips på bra grejer!


Lanza har sjukt bra färgschampoon! Absolut bästa på marknaden!

slitet hår? kerasilk är en litten flaska innehållande magi (HAHA), nej men det gör underverk med slitet hår, en "leave in produkt" som är helt fantastisk. Har dock hört att dom skall sluta tillverka den. Hoppas inte!! Är rätt billig med!


Gillar Loreals produkter! särskilt denna inpackning för trött och slitet hår. Inpackning innehåller mycket fukt (balsam innehåller typ 30% fuktgivande och inpackning ca 80% fukt)! Kör en inpackning minst en gång i veckan!
Har du färgat hår skall du dock välja en inpackning som är färgbevarande då inpackningar har en förmåga att "dra ut färgen" ur håret!


 
Pöjker (och flickor!), använd för i helvete inte nån jävla Daxwax!! Det innehåller motorolja, plus att det är riktigt jävla vidrigt att få bort ur håret. Vill du få bort det ur håret så kör i en riktigt fet inpackning så löser det upp!
Disp Fiberxax är bland det bästa jag testat! Funkar på dom flesta hårtyper!


blondin? Alla vet ju hur jobbiga blondiner är med sitt blonda svall, "DET SKA VA EN KALL FÄRG!!!", Joico har det bästa silverschampoot! Lovar! Håller skitlänge, använd inte varje dag bara, då kan det torka ut håret!Sist men inte minst så har Maria Nila en färgmask! Har faktiskt inte testat just denna, men jag har hört att den ska vara bra! Väldigt bra med färgmasker om man har rött hår eftersom färgen gärna vill försvinna fort.


Sådärja. Nu känns det bättre. Har ni några frågor om nånting är det bare o fråge på!

Och bilderna har jag snott från Lyko.se, mycket bra sida med billiga grejer!


(P.S det går inte att "reparera" ett helt skadat hår, oavsett vad det står på produkterna, det enda som egentligen funkar är klippning, däremot kan du förebygga slitet hår när det är friskt med bra produkter!)

Pözz!


litte frösen!!

Jävla träningsvärk alltså. Vaggar runt som om jag vore höggravid. ONT!!!!

Ont i tanna änna oxå. (=ont i tanden än oxå)


FRÅGESTUND!!

Har hört att det är populärt med s.k frågestunder.
Let´s do it!!

1. När är paprikan som dyrast?

2. Hur mycket väger en ostskiva?

3. Är säl och knubbsäl samma djur?

4. Vad händer om man endast äter lever i en månad?

5. Varför gillar alla Vänner?

6. Finns det någon som tycker att Raw - comedy club är roligt??? (det på femman)

7. Vad är lutfisk för fisk?? Mört eller?

8. Finns det mycket AIDS i sverige?

9. Den riktiga tomten bor väl visst i Finland?

10. strumpor eller tofflor??


Sådärja. svara gärna. jag vet inte något. Är skeptisk till google. Vill ha ny fakta så att jag kan använda det till att ragga på krogen.
Eller om du typ vet nåt annat onödigt fakta om vadsomhelst.


Tack på förhand.
Puss.

grejer o göre

Litte veckoplaner då. För att ni bryr er görmycket!!!

måndag: slöa. Gjorde lite räkwok, blev jävligt gött. tränade i en timme o höll på att svimma. (på riktigt!! HAHA, jag är så klen).

tisdag: ska o träffa jobbcoachen och arbetsförnedringen. *LÄNGTAR* haha, nerrå, han blir nog sur över grejer jag inte gjort, han sa att det skulle ta flera veckor att skriva ett bra CV, mitt tog 5 minuter. hehe.

onsdag: händerdägrejer!! ska först o klippa damian, sen ska jag på seminarium på folkhögskolan. Efter det ska jag väl förhoppningsvis fixa LISA i håret, efter det ska jag få massage av Peter + klippa Peter. PUH. Och jag o Peter ska prata lite om en jätterolig grej!! (Ej giftemål)

Och sen vettefan. Är sugen på att träffa emmy. Men dä spörs väl!!
singularis plural

Firar ju snart min 25-årsdag! Och fyra år som singel. Det ni. En kille som varit singel länge är ungkarl, en tjej som har varit singel länge är "desperat". Konstigt nog.


Skitsamma, här är grejer jag har lärt mig som singel i fyra år:

- alla killar gillar foo fighters.

- killar som bjuder tjejer på öl är lite korkade (om dom inte redan har halva inne alltså), tjejen i fråga (alltså jag) brukar tacka för ölen och gå iväg. Bjur man som tjej en kille på öl så har man redan rott i hamn.

-För att undvika pinsamma situationer bör man undvika att dra tjockisskämt om sigsjälv. det är bara jag som tycker det är roligt.

- karlar är fan mer komplicerade än tjejer. Iallafall mig. "ja" betyder "ja", "nej" betyder "nej" och "fan vad snygg frisyr du har" betyder inte att jag vill ligga med dig (varenda gång).

- Dåliga
raggningsrepliker har aldrig funkat. Inte heller "smygaren", dvs, killar som "smyger" upp bakifrån när man dansar och lägger händerna på höfterna, lite diskret sådär. Det är jävligt svårt att missa, tro mig.

- Att prata om bajs på första dejten är inte heller någon höjdare, något jag alltid glömmer bort.

- Man ska vara jävligt försiktig med ironi första gången man träffar någon. Det där med att jag är jävligt lik Pamela Anderson är alltså ett skämt. Trots att alla säger det.

-Man ska aldrig prata om sina ex. Det visste ni nog redan, men ändå.

-"ÅHHH, DU ÄR SÅ KONSTIG, MEN PÅ ETT CHARMIGT SÄTT" funkar inte heller. Mamma får dock gärna säga att jag är "speciell, och inte riktigt som alla andra barn"

-Bju alltid bort sista köttbiten. Då tror folk att du är "generös".


Tandiz

Har nästan druckit en köpp svart kaffe! Svart alltså! sensation! Brukar få panik om inte mjölk är inblandad, men det här gick ju rätt bra.

Ser ut som en hamster i ansiktet (måste fan sluta dra liknelser med djur hela tin!), min högerkind är ovanligt stor alltså. Det är mina förbenade visdomständer som ställer till med besvär, och ont som fan gör det oxå!
"Men gå till tandis då!" säger ni.

Nej, alltså, jag vet ju bara vad tandis kommer o göra ändå, spola rent och skicka hem mig med en fetestor räkning. Finns inte så mycket dom kan göra åt visdomständer när dom inte växt ut.

En gång var det en tandläkare som grävde i min mun utan handskar. Han hade ätit apelsin. Jävligt äckligt. Då bytte jag till privattandläkare. Privattandläkaren råkade nästan dra ut fel tand och jag fick vackert gå hem med bedöving i hela käften. Hehe.

Kanske borde gå till tandläkaren ändå. Har inte vart där på sex år. Fan.
Har ni sett "tandläkaren"? Om inte, gör inte det.  Var ungefär lika lyckat som att se "Alive" en vecka innan jag skulle flyga för första gången.

tandvärk,huvudvärk,mensvärk.

Har dretont i en tant, hehe, nej, tand ska det stå. Önskar jag var en bäver så jag fick gnage på nåt. ajaj!!

ego-lina!

Har gjort skittöliga grejer idag, i vanlig ordning lixåm. Kände mig som en grekisk liten tant i vaggande och bitter position. Kom ju på nåt mycket roligare då!! Sminkade mig, gjorde mig litte fin då, i med löshåret och fram med kameran. Och se på fan!!!

Apan i minst 20 vinklar. Roligare än så blire lixom inte.Gillar sista bilden. Ser ut som om jag gick på stan o helt plötsligt råkade fisa skithögt o bara "åh nej, tänk om nån hörde?" hehe!!

hurttigrutten

Människa idag!! JAH! Mådde som en skållad bäver hela dagen igår. Illamående, degig, "sögglig". (=bra värmländskt ord som jag inte riktigt vet vad det betyder än.)

Nåja, idag är jag humanitär igen. Full av energi. Att dricka kaffe nu är ungefär som att spotta en törstig kamel i halsen. Känns inte riktigt fulländat, oavsett hur mycket koffein jag än skulle få i mig, men gött äre!

Har även fixat sidomenyn för er som har explorer. Men ärligt, varför har ni explorer för va? Det suger ju! Skaffa firefox, eller ännu bättre, google chrome istället!

nu skall jag strecha litte, bena mina viga, fast tvärtom.

pözz.


SYNTHAREN

haha, jo precis, var på synthklubb igår jö, och det var skitlängesen jag låtsades vara synthare.
Gick till DJ:n o skulle önska låt.

apan: kan du spela nåt med SLAGSMÅLSKLÖBBEN?
DJ: få se, vi spelade det för två minuter sen.
apan: fan då.
*tänker hårt*
apan: men kan du inte spela nåt med covenant då?
DJ: eh... jag spelar covenant nu.
apan: hehe...hehe...skojja..

Vill bara äta!!

Värsta med att banta o dagen-efter-brakfylla är ju maten. Jag vill ju fan äta hela tiden. Vet ni vart jag bor? Nehej inte det, I tell you: BREVID EN PIZZERIA.
Skojjar inte. Och dom har fan den bästa pizzan jag någonsin käkat där. Jävla bajs.


Saker jag vill äta:

pizza
pommes
chips
grädde
bacon
en bytta smör
kalles kaviar


Saker jag äter istället:


femton tunna knäckebröd utan pålägg. (nej nu ljög jag, lite pålägg hade jag)
brysselkål. Älskar iofs brysselkål. Skitgott. Hade varit ännu godare ifall jag kokade dom i smör o hällde smält ost över dom. *dregglar*
Popcorn. som man poppar själv. I pyttelitte olja.

Moget av mig!!! Stolt!(P.S, vad gjorde jag igår rå? VAR PÅ SYNTHKLUBB!!!!! HAHA)wood hat.

Jävlar vilken träkeps jag har idag. FY.FAN! Brukar nästan aldrig bli bakfull, men spännande kombinationer som sprit och öl gör mig knäsvag och alldeles alldeles... dretfull.

Ska gå och packa in mig i täcket och sura lite. Hörs sen!

3 bloggar jag gillar

Hänger på Annas bloggämne den här veckan som är: Välj minst tre av dina favoritbloggar, länka till dem och motivera varför just de är dina favoriter.

Okej!!! Lova att inte bli arga för att ja inte väljer din blogg????!! Mina polare länkar jag lagom mycket till, och resten jag gillar finns på bloglovin typ. (GILLAR ALLA MÄNNISKOR!!!PK?)

Baconost: Sjukt gäng Karlstapöjker som gör videos. Jävligt bra videos oxå. Skratter så jag grinar varje gång jag är inne där. Kolla den HÄR t.ex HAHA

Ochjagba: Gillar folk med åsikter och som skrämmer mig lite. Och så är hon rolig, tar fina bilder. Plus att jag tror jag att jag omedvetet (?) härmar henne lite i språkbruk.

Philipwildenstam: Skriver förbannat bra. Och fint. Punkt.


(hitta ingen skojj bild, fick bli på en krukpojke istället, gillar namnet, krukpojke, säg det snabbt fem gånger! hehe)
röe hövvet!!! hjärta!

Okey, here we go!

snyggt as hell lixom! Vi gillert!

(P.S, har inge smink på mig! är 24 år!)

(P.S2, ska sluta snusa oxå!)

(P.S3, köpte en ny tröja oxå av bara farten. Kommer se ut som ett paket ikväll! HAHA!)

Bajs-Jocke!!!

Giller verkligen Kents nya album (röd tror ja det heter?), skäms alltid som fan när jag säger att jag gillar Kent.

När jag var tonåring var det nämligen lite fult att gilla Kent, konstigt nog. På HUC (=hammarö utbildningscenter) ville ingen vara estet utan vi ville bara vara dretcoola kidz. Var inte dretcool heller, utan såg ut som en estet i manchesterbyxor o randiga tröjor. Fail lixom.

Skitsamma, den här låten är fett bra! Disco-Kent!

Men!!! Jocke Bergs röst förstör fan hela låten!! Tänk vad jävla bra låtjäveln hade varit utan hans suriga röst!
Helt instrumentalt. Åh!!

(Igår slog slog vi besöksrekord här, lovar att bju på en överraskning sen!)


fixat o trixat!

Nu har jag fixat headern åt er iallafall. Fan vilken hacker jag känner mig som!!
(vet att menyn är åt helvete, får kolla det imorrn då)

Och så har jag fixat barret. Blev sjukt jävla bra! Helt fetanöjd!!! Kommer se ut som...som...en rödhårig.. tjej imorrn. Lovar att slänga upp bilder så ni får något fint att hänga i köket.

PUZZ!

öjj!!

Märkte att min blogg ser helt sajko ut i explorer, nån som har explorer eller måste jag fippla ännu mer????
Säg te isåfall!

(*grinar*)


Anledningen till att jag inte är blond:
HAHAHA, SER UT SOM ETT FUCKFACE!! (Hur var det nu, fuckface var en bra sak eller?)
(P.S, fast jag ser ut som värste puddingen på sista bilden. ser inte ut så i verkligheten, hehe)

Lycka är...

Igår slängde jag en blick på klockan och insåg att klockan BARA VAR HALV SJU!! Och jag blev genuint lycklig. En värme spreds i hela kroppen och tårna spritte till. Världens lyckobrus alltså.

Och hvadan detta undrar ni?
Jo, halv sju på kvällen kan man alltså ta en kaffe till. Dagens sista kaffe.

På tal om kaffe, man kanske skulle...

Träna med apan!


Höhö. På vintern är det kallt. Och alla vi som är lata som ett pack kameler vet ju vad som händer. Ingenting.

Jag vägrar fan gå ut och hurta om det är vrålkallt. Helst av allt hade jag nog velat gått i ide och vaknat lagom till våren.
Det värsta med att det är kallt utomhus är nog att näshåren fryser till is. Sjukt äckligt.


Nåväl, eftersom jag inte orkar odla mer fett har jag löst hela exercisproblemet utan att behöva gå utanför dörren! Smart är jag! Fiffig i byrålådan!

Om jag nämner t.ex Susanne Lanefeldt, Richard Simmons? fattar ni poängen? Skitsamma, här kommer den; GYMPA-DVDS!!!!

Man står alltså i sina fulaste kläder och klämmer, kniper och svettas, samt skämmer ut sig för sina grannar. Men jag räknar starkt med att jag kommer att se ut som en slimmad panter lagom till våren.
Nästa år alltså.
Bra skit!NAW!! det är såna grejer som får en att bli peppad till att blogga. Plus lite storhetsvansinne och en släng av hybris.
Tack ANNA!! You made my day!!

Bra jobbat farsan!
PILLIT!!!

Har pillat med bloggen idag. Diisajnat om o grejer, började och kunde inte sluta. jävla pilljobb.
Men nu är det typ nästan färdigt. Om ni inte ser hur det ser ut så äre bara att uppdatera.

Va tycker ni rå? Lite mer classy nu va? (eller inte, hehehe!!!)


(P.S, är inte färdig än. :(((()

(P.S2, varför lutar bloggen åt höger??? Hur ändrar man så att den står mer centralt istället? Ja fattar inte!!!####)/&&¤¤)

hehe, så mogen jag är!

Hårrår


sjukt snygg just nu.

Vill oxå, alla andra är juh...

Vill oxå vara kär!!!!! synn då!!!!

schmink

sminkade även sudden på nyår! Gissa mina favoritfärger lixom?


fint va?? massa glitter var det oxå. Hade inget klet att fästa det med så jag sprayade fast det!
Jävlar vad det sved.

(P.S var faktiskt ännu snyggare i verkligheten!)

löshår i mitt hjärta <3

Den här dagen ägnar jag åt skitsaker. Saker man måste göra men som man typ hatar.

1. tvätta. Skittråkigt. Hänga tvätt. ännu tråkigare.

2. skriva CV. Det borde jag ha gjort för längesen. Min jobbcoach tjatar och jag är en sista-minuten-människa. örke.

3. fixar med löshåret. Det låter tråkigt, och det är fan tråkigt. Innan man sätter i det måste man sy det, klippa av trensbitar och dubbelsy dom, mäta hur långt det ska vara osv. Sen ska man tvätta bort onödiga rester innan man färgar det. Jizz in my pants. Men det kommer bli superdupermegasnyggt sen när det väl är i!!! LOVAR!! Längtar som fan. Imorrn skall mitt hår blekas. Spännande.


här hänger det på tork och gråter.och här är en asgammal bild från när jag var rödbarrig. Kommer bli snyggare nu!!


Plötsligt händer det...

Brorsan lagar mat (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!????????????)

Jag är ingen gnagare, men jag gillar ost.

Pappa har köpt ost. Jag köper aldrig ost av naturliga skäl. Ost är för jävla gott alltså. Ost är fett. Äter man fet ost blir man fet. Lätt matematik.

Dessutom så köpte han en sån där skitstark ost som luktar gammal alkis, och det gör fan inte saken bättre. Igår åt jag ost med lite bröd till. Ostskivorna var tjockare än brödet. Blod är tjockare än vatten, ost oxå.

Har försökt att muta migsjälv. Ost EN gång om dagen. Och äta osten sakta. Inte asmycket ost. LAGOM OST. Ostjävel.

Jag är fan dödsdömd. Det här kommer att gå åt helvete.

"Lagom är bäst"

I mellanmjölksland såg jag i lördagsdimman en kvinna som stod ut från mjölklandet. Hon var alltså inte "lagom" på något sätt.

Vi gottade oss lagom åt denna s.k "modekatastrof". Inte ett enda rätt, och hon var antagligen yngre än vad jag är (dom brukar ju oftast ha koll, kidzen)
Det såg ut som om hon hade gått bärsäkargång i Babsans garderob. Glitter. Paljetter, överallt. Och pumps i metallic-blått. Det var så jävla mycket att jag inte vågade titta för länge eftersom det antagligen fanns risk för permanent blindhet av allt bling-bling.


Har tänkt mycket på henne i efterhand och det känns lite fel att ha hånat henne för att ha slaktat diverse paljettprodukter. Hon stod ut ur mängden helt enkelt. Och det funkade ju, folk vände på huvudena, tittade.
Vilket jävla självförtroende bruden måste haft! Rak i ryggen, slängde med håret, var säkert trevlig (eller inte, vem fan vet).
Hon tyckte att hon var snygg. Och det är ju egentligen det enda som räknas, eller hur?
Eller som jag sa när jag var yngre "shoot yourself and shit at others"

Ful jul.

Okej, har tömt mobilkameran o laddat upp dretmycket (34) bilder från förra året på bilddagboken. Hittas HÄR.

Tänkte iallafall bjuda på kanske sveriges fulaste julpynt. Är från stället jag jobbade på i västerås, chefen tjatade som fan att jag skulle julpynta, men allt pynt var så jävla fult att jag vägrade. När jag kom tillbaka från julledigheten så hade dom pyntat själv. Och tja...eh.. det var inte smakfullt iallafall.


discolördag!!!!!


Haha, Igår asså. Jaja, ni fattar väl vad jag gjorde? Folk bara "åhhh, Lina du festar så mycket, men jag bara "öhhh... jag är typ singel o frustrerad, hallå?"

Jag o Hannill smet ut i lördagsnatten!! Först var jag ju hos Kristin o Figge och världens sötaste bebis, fick tillochmed hålla i ungen!!! Så jävla ballt.

Nåväl, Hannill och jag, vi gick först till gôbbställe nr1, Bishop arms, och tog oss en jävel. En skitstor vakt ställde sig vid oss och spände ögonen i mig och sa:
- HEJ TJEJER. HARRU LEG?
- haha...jaa....(*suck*)
- HUR GAMMAL ÄR DU?
*tänker hårt*
- 24?
- OK. VILKET ÅR ÄR DU FÖDD?
*tänker hårt*
- 85!!!!!!!!!
- DÅ ÄR DET LUGNT.

Vafan lixom? det är väl 18-årsgräns på göbbställen?  Blev lite förolämpad eftersom han bara frågade mig o inte hannill. Göbbskrälle. Varför har alla vakter rakade huvuden förresten? Dom så ser arga ut.

Köpte en bloody mary. jävligt gott vare!

Sen gick vi till Glada ankan, faktiskt! Där var alla yngst! Tur att jag ser ut som 17 då. Vi tjötade, dansade disco, såg förresten TVÅ KÄNDISAR!!! Henrik schyffert och den där bögen i ullared, Henrik schyffert såg jag på systemet. Måste varit han. Kort och arg, lite gråhårig.

Pratade med en tjej som var jätteglad, hon tog kort på oss. Och hennes kompis tog på mitt skrev. Hon var nog rätt full för hon fattade inte vad hon gjorde. haha.
(råkade gå fram till en kille och ta på hans hår oxå, det var lockig så det var jävligt svårt att låta bli, fast det var en permanent, så jag kände mig lite lurad)

Och så kom det fram en kille o frågade vilka vi var, jag presenterade oss som "TVÅ HELT NORMALA TJEJER SOM GILLAR O DANSA". Sen hörde jag inte vad han sa mer så vi gick och dansade som två helt normala tjejer. Körde duschdansen, säkraste kortet, funkar överallt, ska visa er nån gång!!

Nej, det var skitkul! trots pisskass musik!Idag är jag svinpigg, och har ätit två ost med lite bröd på. farligt.


Är hos kristin o agerar moster! Vä

6608bbfbe325daae202ee97528e1a7ed.png

Kolla varifrån!

Är hos kristin o agerar moster! Världens goaste knytt <3


degdag.

Har degat runt mest hela tiden idag. vaknade fan tolv!

Imorrn är det lördag!!!!!!!!!!!!!!!! Min tidsuppfattning blir helt fuckad, vafan ska man göra imorrn? Alltså på kvällen? ska man gå ut då eller håller sig folk inomhus? Ja vettefan. Kanske borde tagga ner lite? Eller...


Förhoppningsvis drar jag till skoghall en sväng och hälsar på kristin o ungen!! Längtar som fan!

(onödigt inlägg, men vafan, kan inte vara skitkul jämt heller!!)får bli en skojjsig bild istället, så att vi upprätthåller standarden här!

en låtjävel oxå.

Vad passar inte bättre än en dretbra låt såhär i ett nytt årtionde o grejer? huh?


band of horses - is there a ghost
(sjukt rolig video oxå!!)

nytt år!!!!!

Sitter o hinkar kaffe och småflinar åt gårdagen. Det var så himla fint och trevligt igår! Kanske det bästa nyåret någonsin! Det var lugnt och trevligt med människor jag tycker om, vi tjötade, babblade och jag o hannill drack vråläcklig champagne som smakade russin. blä.

Nej, fyfan vad trevligt det var! tack allihopa!


Upptäckte även roliga grejer i mobilen imorse. När jag kom hem igår tyckte jag att det skulle vara en bra idé att ta kort på mitt läckra smink. Tyvärr är man ju inte så jävla läcker halv tre som man antagligen tycker då. haha!


HAHA! RÖD-ÖGE!!!


hahaha! dör lite. öga går åt alla håll. men gillade sminket! det var hett!!

RSS 2.0