discolördag!!!!!


Haha, Igår asså. Jaja, ni fattar väl vad jag gjorde? Folk bara "åhhh, Lina du festar så mycket, men jag bara "öhhh... jag är typ singel o frustrerad, hallå?"

Jag o Hannill smet ut i lördagsnatten!! Först var jag ju hos Kristin o Figge och världens sötaste bebis, fick tillochmed hålla i ungen!!! Så jävla ballt.

Nåväl, Hannill och jag, vi gick först till gôbbställe nr1, Bishop arms, och tog oss en jävel. En skitstor vakt ställde sig vid oss och spände ögonen i mig och sa:
- HEJ TJEJER. HARRU LEG?
- haha...jaa....(*suck*)
- HUR GAMMAL ÄR DU?
*tänker hårt*
- 24?
- OK. VILKET ÅR ÄR DU FÖDD?
*tänker hårt*
- 85!!!!!!!!!
- DÅ ÄR DET LUGNT.

Vafan lixom? det är väl 18-årsgräns på göbbställen?  Blev lite förolämpad eftersom han bara frågade mig o inte hannill. Göbbskrälle. Varför har alla vakter rakade huvuden förresten? Dom så ser arga ut.

Köpte en bloody mary. jävligt gott vare!

Sen gick vi till Glada ankan, faktiskt! Där var alla yngst! Tur att jag ser ut som 17 då. Vi tjötade, dansade disco, såg förresten TVÅ KÄNDISAR!!! Henrik schyffert och den där bögen i ullared, Henrik schyffert såg jag på systemet. Måste varit han. Kort och arg, lite gråhårig.

Pratade med en tjej som var jätteglad, hon tog kort på oss. Och hennes kompis tog på mitt skrev. Hon var nog rätt full för hon fattade inte vad hon gjorde. haha.
(råkade gå fram till en kille och ta på hans hår oxå, det var lockig så det var jävligt svårt att låta bli, fast det var en permanent, så jag kände mig lite lurad)

Och så kom det fram en kille o frågade vilka vi var, jag presenterade oss som "TVÅ HELT NORMALA TJEJER SOM GILLAR O DANSA". Sen hörde jag inte vad han sa mer så vi gick och dansade som två helt normala tjejer. Körde duschdansen, säkraste kortet, funkar överallt, ska visa er nån gång!!

Nej, det var skitkul! trots pisskass musik!



Idag är jag svinpigg, och har ätit två ost med lite bröd på. farligt.


Kommentarer
Postat av: hanna

dretskoj var de=) du är en klippa!!

2010-01-03 @ 12:37:15
Postat av: apan

du med smöla!!!

2010-01-04 @ 11:27:32
URL: http://sugarmonkey.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0