feberdröm 2

Justdetja, nattens feberdröm;

Sudden hade fått för sig att klippa en slags mohikan-frisyr. På sigsjälv. Och det var så jävla fult. Hon hade tagit kökssaxen och klippt rakt av, som en riktigt misslyckad page, och på baksidan av hövvet hängde en lång jävla synth-tofs.
Jävlar vad förbannad jag var på henne!!! Varför skulle hon klippa sigsjälv när JAG kunde hjälpt henne??? Jävla sudden asså.


här har jag försökt illustrera på vad jag menar. Visst blev hon läskigt lik Bert?? seriemördar-bert-sudden.


Dag 04 – Vad bjuder jag på för mat?

Åh, det här är skittråkigt att skriva om. Tror ni att ni får några middagsbjudningar av mig på posten eller? Tror ni att jag är 45 bast eller?

Kommer ni till mig och förväntar er mat får ni;

1, ett kok stryk.
2, tacos.
3, eventuellt chips.
4, en 3,5:a

Jag menar inte att jag är dålig på att laga mat, tvärtom, det är rätt kul ibland. Är en sån där jobbig människa som älskar husmanskost, potatismos, fisk osv. Däremot gör jag inte middagsbjudningar, äger inte ens en ugn (i min lille lägenhet, i suddens lägenhet finns däremot ugn!!)

Och finns det ugn gör jag ungefär 50% av allt i UGN. Allt blir gott i ugn. GRATÄNGER FFS!!

Äter allt. Nästan, tomater (ostekt paprika) och russin går inte ner. Men annars är jag inte så kräsen. Mycket praktiskt. Favoriträtt; broccoligratäng och palt med fläsk (blodpalt!!!!!brödpalt!! allt annat är fejk)

Känner ni er helt lyriska av tanken på broccoligratäng nu? Då rekommenderar jag apans egna broccoligratäng för alla åldrar;
KLICKA HÄR!



coq au vin med knarkarna anders o håkan!

halvbra

Igår släppte locket för öronen när jag snöt mig!!! Blev helt lyrisk över min nyfunna hörsel, då gick jag och snöt mig igen och blev precis lika döv som innan.

Vet inte om det är bättre idag. Har vrålont i huvudet och snyter gult snor blandat med blod. Vad betyder det? Är jag friskare eller sjukare?

Ska iallafall till jobbet imorrn var det tänkt. Ringde även till sjukhuset och fick operationen framflyttad, fick fan ett nytt datum på en gång!! 13/1, gött. Telefonisten tyckte ju att det vore synd ifall jag fick ligga med röven i vädret över jul sa hon. Tur det.

Tror dessutom att jag hade blivit störd i huvudet om jag stannar hemma ännu längre. Bygger ett näste under köksbordet och täljer en armé utav smör eller något.

Tycker jag börjar se lite för lönnig ut oxå. Självförvållat dock, tryckte i mig en hel kladdkaka häromdagen och har dessutom bara ätit mackor med socker (det är typ den enda smaken jag kan känna ordentligt, socker, nyttigt värre..).
Lovar att sköta mig bättre...öh...nästa vecka. Då börjar mitt nya liv, ska bli skitnyttig, sporta och..äsch, nej, så är det ju varje måndag, i ungefär 15 minuter.


försökte ta en bild där jag inte såg ut som om jag hade någon dödlig sjukdom. Men utan vidare resultat, därav "glowade" jag skiten ur bilden. höhö. ful får man va men inte dum.

puss.


Best of catz

Okej, spårade ut lite med youtube-katter igår. Jag satt o skrattade som en idiot och klappade händerna medans jag skrek till sudden varannan minut "kolllaaaa, hahaha, kisse! bara en sista! Lovar".

Får tacka Elli för en god catfight, här kommer best of catz;











fy skäms Lina!

Alltså jag ÄÄÄÄÄLLLLSKKKAAAAAAR den här låten. Älskar älskar!! Spelar den jämt.

Vet inte vad som är fel på mig.


Dag 03 – Mina föräldrar




Det här är min pappa. Han heter Tomas.

Pappa är en snäll, rolig, rastlös karl som jobbar på tok för mycket för sitt eget bästa. Han är någon slags snickare och har nyligen fått ett nytt jobb. Om jag ska vara helt ärlig så fattar jag inte riktigt vad han gör i sitt jobb, men jag vet att han reser runt och bygger grejer lite överallt.

När jag var liten försökte pappa prångt få mig intresserad av fotboll av något slag, tror det grundar sig på att pappa var en jävel på rugby som ungdom.
Nåväl, det bollades med apelsiner, jag fick spela klassfotboll och tjejfotboll, och det slutade alltid på samma sätt. Jag stod i ett hörn och tryckte, plockade blommor eller gjorde självmål till lagets stora förtvivlan. En gång fick jag tillochmed vara målvakt, big mistake! När bollen kom farandes ställde jag mig vid stolpen och tja, det blev mål. Och min fotbollskarriär var finito.



Här har vi mamma i en peruk. Hon har alltså inte dreads utan är blond och fluffig.

Hon heter Inga-lill och jobbar som fritidspedagog. Innan dess var hon frisör i ett par år, och öppnade faktiskt Karlstads första drop-in salong! Man blir ju som sina föräldrar sägs det... hehe!!

Mamma är som mig, rätt fåfäng och oftast snygg i håret. Hon gillar kläder och inredning, ni ska se hennes lägenhet! Det är som att gå rätt in i en inredningstidning, lovar!
Mor har alltid sagt till mig att "hon inte bara är en mamma, utan en PERSON oxå", vilket jag tycker är bra, oftast ser ju sina barn sina föräldrar just som enbart föräldrar.

Mamma är lite orolig av sig, själv kallar hon sig för "realist" (vilket jag anser bara vara ett annat ord för "pessimist"), hon är rastlös och har svårt att sitta still i mer än fem minuter. Och sådär är ju jag oxå.
Jag är en riktig morsgris och tycker att jag kan prata om det mesta med henne, hon ger alltid stöd och visar att hon är där och så är hon en riktig kämpe! Hoppas att jag blir som mamma när jag blir stor. :)))


Jag är inte speciellt lik någon av mina föräldrar till utseendet, jag har nog ärvt här och där av båda mina föräldrar. Har pappas lugn, men blir jag förbannad blir jag jävligt förbannad, av mamma har jag ärvt rastlösheten och kreativiteten tror jag.







uppåttjack

Det börjar hända grejer i min kropp!!!! Idag har jag inte huvudvärk, dock rinner snoken likt nigarafallet ändå, men vafan, alltid nåt!

Och så vill jag be om ursäkt för att jag skrev att alla män är avskum. Det är ju inte sant. Jag känner minst tre killar som är jättesnälla och fina människor. Typ pappa och jultomten.

Man blir bitter av sjukdomen I tell you.

Feberdröm inatt;

Min bror hade vunnit en heldag med Lars Vegas Trio. Vi fattade ju dock inte riktigt vad vi skulle ha Lars Vegas Trio till, så dom fick sitta bak i bilen och bli ignorerade, samtidigt som vi var sura på brorsan som hade ställt upp i en sån värdelös tävling.
"Inte undra på att du vann, det fanns väl inga andra som tävlade!!"


(varför heter dom lars vegas TRIO när dom är fem???)

cats lol!!

Har skrattat mig halv fördärvad åt det här;


älskar katter.

två failz

Ok, två big fails med förkylning;

1. Laga mat är nästintill omöjligt. Det som ser ut som en riktig jävla gourmémåltid är antingen överkryddad eller smakar inget. Man tappar i princip ALLA smaklökar, och i det här fallet även vitlöken. (i biffarna!!)

2. Man blir tantigt stendöv. "PRATA HÖGRE ÄRU SNÄLL?? VAVA VAAA SAAARUUUU??" Sudden har blivit så irriterad på mig att hon har bett mig att gissa mig till vad hon säger istället för att säga "va?" till allt.

Dag 02 – Min första kärlek

UJUJ!!! tjärlek. När jag var yngre var jag ju typ kär i allt och alla. Hormoner kallas det för antar jag. TONÅRING!! Ni ska se mina dagböcker. Ena dagen var det paul och andra dagen nisse. cheezes.

Så är inte fallet nuförtiden. Jag litar inte på människor. Har blivit bränd. Och då blir man ju inte kär heller. Om man inte litar på folk alltså. Karlar är avskum. Gillar tjejer bättre.
Fast nu ska vi inte dra alla över en kam. Finns säkert trevliga karlar oxå, vem vet.


Min första kärlek hette Jörgen. Jag träffade honom på en 50-årsfest (han var inte den som fyllde 50 dock). Och jag blev så jävla kär. Han var lång, snygg och extremt len i käften. "Manipulativ" är oxå ett ord.

Jag var 16 bast och var helt övertygad om att detta var mannen i mitt liv. Och stormigt var det, minst sagt. En gång slog jag honom så jävla mycket att jag blev utslängd från krogen (han hånglade med en annan tjej, framför mig!! det var fan berättigat!).
Vi var officiellt ihop i tre månader, och han lyckades (vad jag vet) vara otrogen tre gånger. Och sen hängde jag efter karjäveln i minst ett år. Försökte bli ihop med honom igen, ljög att jag var med barn (??), fjäskade, sen råkade jag väl hångla med hans kompis, skickade hatmail till alla hans tjejkompisar, ja herrejävlar.

Vilken gris han var. Och vad naiv och dum jag var.







men gerrej rå.

haha, den ger sig inte. Sjukdomen. Jag är precis lika pissjuk som jag var i torsdags. Ska man lixom inte börja må bättre efter ett par dagar?

Vaknade av att jag grinade imorse, hade en göttig feberdröm om att det stod en hund utanför dörren och skällde. Grin griiiin, huuund, stackars den, är den läskig? brööl.

Igår gick alla barnen ut och festade, utom Lina, hon satt hemma med en förkylning och grina.

Shottade Kan Jang och snortade c-vitamin. Höpp höpp.



Dag 01 – Presentera mig själv

WHO IS MONKEY????!!!!

Hatar o skriva såna här presentationer av den enkla anledningen - jag har inte en jävla aning om vem jag är.
På riktigt. Läser in andras åsikter så mycket att jag knappt minns mina egna. Eller? Jag minns inte det heller. Är väl så snorig att hjärnan går på tomgång.

Och så känns det ju som att skriva ett CV, där man ska vara så bra på allt. Vad definierar mig som person? Vad gör jag till jag? Samma sak när folk frågar om musiksmak, du ska helst lyssna på allt inom en genre, för då är det lättare att bli placerad på en gång. Ok, hon är hårdrockare, Ok, han gillar synth för han har snebena, osv.

Eller hobbys. Har folk verkligen hobbys? Vad är en hobby? Jag har fan ingen hobby. En gång gick jag på gym för att kunna svara på;
"vad gör du på fritiden då??"
"näääeeee, gymmar litte rå..."


Okey, men nu lovade jag ju att försöka iallafall.

Hej. Jag heter Lina, jag är 25 år, bor för tillfället ihop med min bästa kompis sudden i Karlstad. (Kronoparken crew, gangsta gangsta!!).

Ja vafan ska jag säga mer. Som person är jag nog ganska trevlig, dock aningen misstänksam. Tycker inte om att titta människor jag inte känner i ögonen. Skitskumt.
Klantig, har en ganska bisarr humor (och med bisarr menar jag att det inte är alltid folk fattar att jag skämtar). Är ganska rastlös av mig. Samtidigt som jag är lat. Dålig kombination, lat och rastlös. Det är väl därför jag sällan avslutar grejer som jag väl börjar med.

Är väl ganska svart och vit (eller blek). Oftast är jag glad, men blir jag förbannad blir jag jävligt förbannad. Dock så är jag extremt nöjd med att jag inte alls är långsint. Tråkigt att vara sur.
Jag är singel och har varit det sedan medeltiden, är väl dålig på förhållanden, vet aldrig riktigt hur jag ska bete mig.
Gillar även youtube-katter och snus.

Typ. amenjavenne!!!!








den där listan...

Ni vet dom där dags-listorna när man ska skriva om vissa grejer i 30 dagar? Tror jag oxå ska försöka mig på det. Dock så kanske jag glömmer bort vissa grejer. Är senil. Eller så tröttnar jag. Det spörs.

Snor Lady dahmers lista som var roligare än "orginal-listan".

Dag 01 – Presentera mig själv
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Vad bjuder jag på för mat? 
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Om det här vore min sista dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick som förändrade allt
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Mitt favoritplagg
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Vardagslyx
Dag 14 – Självporträtt
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Ett pinsamt ögonblick
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Mina förebilder
Dag 21 – Mina dåliga sidor
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Hur  muntrar jag upp mina vänner?
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – Det här är jag bra på 
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Det här ska jag bli när jag blir stor
Dag 30 – Min bästa grimas.

status check;

Spädbarnsstatus.

1. sovit halva dagen. Har ingen koll alls på hur länge det var.

2. gråtit lite. (stackars miiiig, buäääähhhh!!)

3. försökte mig på något slags hemexperiment, koksaltlösning. Försökte andas in det, men insåg att det mesta hamnade i ansiktet. Jävlar vad det sticks. Hur fan ska det hamna i näsan?? Hur ska jag få in det i näsan? Gurgla upp det? då kommer jag ju svälja skiten.åhååå

4. åt en apelsin i ren desperation. bli frisk nu förihelvetee. ska kränga litte vitlök sen oxå.


och sudden med sin jävla kamera. Hahaha.
Jag är den enda som inte blir mörk under ögonen när jag blir sjuk, jag blir kritvit. skumt.



bajsbajsbajs

Är fortfarande bitter. Och jättesjuk. Hämnades på sudden efter darth vader-flåset inatt och hostade tydligen som en same istället.

Om jag är gnällig när jag är frisk så är jag ungefär hundra gånger värre när jag är sjuk. Det är så synd om mig. Extremt synd om mig. Helst av allt hade jag velat att någon hade klappat mig konstant i huvudet och sagt;
"det är så synd om dig Lina, ingen har någonsin upplevt något liknande, det är så synd om dig..."
Utan någon som helst slags ironisk ton då.

dålig sjukapa

Är helt värdelös på att vara sjuk. Trots feber, förkylning och halsbränna blir jag ändå rastlös. Tag min vanliga rastlöshet och addera sjukdom på det, blir ett helvete.

Vill röra på mig, göra grejer, vill inte sitta still!!!! Men samtidigt orkar jag ju inte, vill ligga ner. Blir bara rastlös i själen och går och kissar ungefär femhundra gånger för att fördriva tiden. Och så jävla roligt är det ju inte att kissa.

Har glott igenom samtliga missade serier, druckit fjorton koppar thé och har producerat lika mycket snor som Kosovo.

Så, har ni några huskurer mot förkylning?? Ge mig allt ni har!!


(SYNN OM MIIIIIIIIG!!!!!!!!!!!!)


feber de luxe

Lovade ju att jag skulle bli frisk idag. Det blev jag inte. Blev snarare sämre. Har haft riktig feberfrossa inatt, plus att förkylningen har utvecklat sig ännu mer. KUL!!!!!!!!!!!!!!!! Mår som en packad prinskorv.

Hade dock två spännande feberdrömmar inatt:

1. en liten elefant med vingar flaxade runt i rummet inatt. Skitliten och asjobbig, lät som en mygga.
2. Drömde att meterlånga bajskorvar jagade mig.

Åh ja orkar inte. Vill vara frisk. Har inte tid o vara sjuk. :(
går o lägger mig igen.





google Chuck Norris.

Läste på fejjan och snor rätt av:

googla på "google chuck norris", och tryck på översta länken. :(

you give me fever



HAHA. jag är sjuk. mår som en skållad iller. trött, jävlig, febrig, snorig ont i halsen. Japp, you´ve got it all. Och det värsta av allt är väl att jag inte kan sjukskriva mig eftersom det vore djurplågeri att skicka chefen o jobba istället för mig.

ska dessutom till västerås i helgen. Om jag blir frisk alltså. Jävligt surt. Har längtat som fan. Men frisknar jag inte till måste jag ju stanna hemma så att jag blir fisk till operationen nästa vecka.
blaah.

Imorrn ska jag fan vara helt asfrisk!!! Kränger Kan Jang som en annan langare. Kämpar!!!!

Klantröv

Inte nog med att jag gnäller, klantig som fan är jag oxå.

Idag när jag gick av bussen så fastnade jag först i ett säte med hörlurarna. När jag väl hade tagit mig loss så fastnade jag i samma säte igen - fast med jackan.
Skrattade som en sinnessjuk medans jag försökte ta mig loss. Kan ha låtit som jag skrek, är inte säker, hade ju hörlurar i öronen.

Dom där jävla hörlurarna alltså. Ställer bara till besvär. I somras tappade jag bort dom i mina egna öron.







*gnäll*

Mina kollegor tycker att jag gnäller för mycket. Och det gör jag ju. Jag letar reda på vartenda fel som finns och sen gnäller jag.

fredag: ont i handeeeen... gnäll
måndag: har litte ont i gommen tror jag.
tisdag: litte febrig eller??

Och jag är ju sådär, jag sätter ord på precis ALLT jag känner. Ligger jag i soffan kan jag tjata i tio minuter om hur skönt det är och hur gött jag ligger.

Sen vettefan varför jag alltid berättar om allt. Varför skulle sudden bry sig ifall jag ligger gött eller inte?
Ska försöka bättra mig. eller näe.


(är helt övertygad om att jag kommer bli sjuk nu!!! ont i halsen, febern ligger nära!!! hoppas det går över tills imorrn, ska till vässan i helgen tänkte jag)



FAB!!!!

Kan ju uppdatera om gårdagen.

Hade svinkul! Först drog vi till Markus gruvolyckan och kollade in hans nya soffa. Markus hade inga raka vinklar i vardagsrummet och vi spelade litte spel, fick alla cpfrågor samt förlorade (eller vann jag?) stort.

Sen fick vi skjuts in till stan och drog på le koriander där jag fick tillbaka min systempåse med smink. Happinezz!!!
Alltid lika spännande att gå in på Koriander. Om man går in i minibaren så känns det som man äntrar twilight-zone, 90% av folket består av karlar. Och vilka karlar sen!!! Det är som om dom blivit handplockade för att stå där och se snygga ut. vi trivdes.

Och sen musiken. Ena baren - asbra musik, andra baren - bajsdålig musik. Så vi dansade runt emellan. Ibland på båda ställena.

I vanlig ordning smet alla iväg rent spontant och kvar stod jag o Hannill. Då åkte vi hem.

Men hade vrålkul! Tack onger!


Hannill och jag.


Niklas o kristin.


extrem close-up elvisläpp o suddens öga.


okey, litte bättre.


söte hannill!!!


kamikaze-makuuuuuus

que?



Gissa vad jag gör!!

restless legz

Är så rastlös. Sitter o sjunger för sudden och trummar i bordet. Tror hon hatar mig lite.

Glor på Elsa billgrens blogg och hatar henne litte för att kvinnan alltid ser så jävla glammig ut. Hon är säkert skitsnygg på morgonen oxå, går runt i någon fladdrig morgonrock med lösögonfransar och tofsar på tofflorna samtidigt som hon serverar kaffe till sin man i någon pinup-pose.
Bah.

Själv har jag knappt orkat sminkat mig (brist på smink oxå, iofs) under hela veckan. Blev helt lyrisk häromdagen när jag faktiskt fick på mig mascara "jävlar, så ful är jag ju inte". Konstigt att man tycker att man inte "ser ut som sigsjälv" när man är osminkad, det är ju då man faktiskt ser ut som man gör - egentligen.
Tur att det finns smink. Hade sett förjävligt jämnt annars.

Har skrivit typ fem blogginlägg som jag inte postat pga rastlöshet. Blir bara bajs av allt jag skriver. drömde tillochmed att en kompis sa att hon "inte pallade" läsa min blogg längre eftersom jag var så tölig.

Ikväll ska jag till Markus och kolla in hans crib, sen blire väl krogen, som vanligt.

kjam


hår i tio år!













Ujuj, blev litte bilderrråååå. (klicka så blir dom större!)
Försökte göra så att dom kom någorlunda i ordning. Men första bilden är från 2000 och sista för nån vecka sen. Va säger ni?
Tycker dock det märks rätt tydligt när jag början frisörskolan. Haha. Och sen förstår ni nog vilken min favoritfärg är.

puss.



omvänd feminism?

Varje gång jag åker buss och jag ser att det är en kvinnlig busschaufför som kör tänker jag alltid "tack gode guuuud", slappnar av och känner mig säker och trygg under hela resan.

Är det omvänd feminism eller?

jaaah! smink!

Yessss!!! Tappade bort en systempåse (????????????) full med smink koriander förra helgen, lyckades äntligen få tag i koriandersnubbarna, och dom hade påsen. Någonstans. Den hade försvunnit någonstans. Men den fanns. Någonstans.


no-lifern

STATUS:

Halsbränna, huvevärk och min mobil kan inte skicka sms. Jättekonstigt. Kan ta emot sms, men inte skicka tillbaka, hamnar bara i utkorgen. SKUMT. fatter itna, fatter ni?

Justdetja, handen är helt paj, eller handleden, jädrer vare knaker o götter sig.
Satte mobilen på ljudlöst inatt och fick skumma röstmeddelanden istället. "eder cirklar" osv. haha.

Och fredagsskämt;
"Om händerna har leder, vem är det då som följer dom?"

klickmannen.

Idag FLÖRTADE jag med en kund. Eller ja, jag försökte. Eller nej, jag blev generad och fnissade. Eller nej, jag var mest tyst (och fnissade). Som vilken idiot som helst. moget.
Blev så nervös att jag testade tre trimmers på honom.

Nu ska jag berätta om KLICK-MANNEN. Ok, jobbar ju i Krillehôla, town of doom, finns massa stollar. MASSA alltså. KLICK-MANNEN är en karl (kille??) runt trettio bast som gillar att titta på flickor. Han ser ut som en seriemördare och har antagligen inte alla hästarna i hagen, if you know what I mean.
KLICK-MANNEN hänger utanför Lindex och våran frisörsalong. Bara står där och glor. Idag stod han utanför mitt fönster och glodde in.
Får fan ilningar bara jag ser honom. Och varje gång jag går förbi honom så KLICKAR han!! Som en jävla delfin låter han. Smackar med tungan eller nåt.

En gång följde han efter mig till busstationen och cyklade runt mig i säkert en kvart. Och klickade. Klick-klick-klick. Kände mig som nåt offer i någon skräckrulle.
usch.

på jobbschemat:


(om ni inte ser vad det står, så står det "jane föder barn", bra ifall hon skulle glömma bort)

I SNUSDOSAN:

lyxsnus fint uppradat. onödigt.


jävla sudden, bli frisk.

Jävlar vad pissigt jag har sovit inatt. Är inte ens övertygad om ifall jag sovit alls? Mina ögon är skitsvullna. Sudden andades så jävla högt hela natten. Vafan, Luke, I am your father. :(
ISMASK!! TE ÖGA. känner mig helt cp.

Fick ett riktigt skumt samtal igårkväll oxå. Skratter litte när ja tänker på det.
"förlååååt"
"va? säger du att jag är för lat?"
"förlååååt"
"Va? säger du att jag är för lat?"


Ungefär i den stilen. haha.

ojrå!!

Har inte skrivit nåt idag här. crazy.

Men hej! lever o njurar iallafall.

Snodde en lista!!!!! Giller listor.


4 TV-program jag ser:

1. How I met your mother
2. Hung
3. Desperate housewives
4. Futurama


4 saker jag gjort idag:
1. städat i fem timmar. (fast jag gjorde en miljon grejer emellan dock.)
2. druckit två koppar med kaffe.
3. Hittat ett nytt "bubble spel", "bubble speed".
4. Lagat mat. Bara mogna grejer då. Önskar jag kunde skriva "svepte en flaska rödvin" oxå. :(


4 saker jag längtar efter:
1. Bättre kollektivtrafik. Små snabba flygplan.
2. En drethög lön.
3. Alternativt en dretrik karl.
4. Kapitalismens fall.


4 saker på önskelistan:
1. En ritplatta. wacom eller nåt.
2. en lyxig central lägenhet utan hyra.
3. en fin tavla. eller grejer så att jag kan måla en fin tavla.
4. en tam giraff.



skallebank.

Jävlar vad ont i hövvet jag har.

Gårdagen har preskriberats och hamnat längst ner i arkivet. Jävlar i min lille låda vad vi (jag o emmy) härjade igår. Flängde runt i 120 och var överallt mest hela tiden.

Först guldapan (guldnamn för övrigt!) där dom spelade riktigt asbra musik och senare drog vi till koriander och smet ner i gränder. hemligheter avslöjades och sms-maraton osv.

apan: Du är litte lik Mike patton.
kille: öhhhh, är inte det lite före din tid?
apan: va? hur litten ser jag ut o va?
kille: 24.
apan: jaha, är 25, hur gammal är du då?
kille: 30.
apan: MEN DU ÄR 5 ÅR ÄLDRE ÄN MIG??

haha, folk. fattar inte. tappade förresten bort allt mitt smink och får gå osminkad och naken resten av mitt liv. :((((((((((((((


Skrapa lott!


Varsågoda. Nu har jag gjort en videoblogg där jag testar turen med en trisslott.

Hinkar 2

På tal om hinkar; säg "pappa hänger upp hinkar i taket" skitfort.


(lördagsskämt!!!)

gravid hink

Gick upp imorse (va? näää...) som vanligt, sömndrucken och groggy satte jag på radion och halvlyssnade på nyhetsblasket, varav nyhetsuppläsaren deklarerade att;

"Hink är gravid, Hink är i tredje månaden, och Hink är stolt föräldrer".

I mitt groggy sömntillstånd gick jag i minst tre minuter och funderade på hur fan dom fått en hink att bli gravid? Vem var pappan? Herr spade? Och hur kommer hinkbebisen att se ut i början? Som en skopa?

Tillslut så mognade mitt sinne och jag förstod att, "ahaa... det var PINK dom sa, inte HINK."


bredast i kommun.

Min Lugg alltså. Jävlar. Nu är den bred. Bredare än ölandsbron. Varje gång jag har tråkigt har jag klippt den lite bredare. Nu går den fanimejen från öra - öra. HAHA.

Gustav Vasa style!


Tyckte ju självklart att min skadade hand skulle med på ett hörn.. Har inte gjort nåt speciellt med den, men handleden är fuckt up idag. Ska bli spännande att jobba med den!

säla.

Ok, alla skriver nåt om den förbaskade snön. Antingen äre "görgött" eller "skit". Jag står mig likväl relativt likgiltig. Det enda som stör mig rejält är mina vrålhala pjucks. Igår ramlade jag. Eller ramla o ramla, såg väl mer ut som om jag la mig ganska snabbt ner på marken och GLED nerför backen.

Så jag tänker spontant "nya skor"? Med dubbdäck, så jag slipper glida runt överallt.

Och sen förra vintern har jag faktiskt lugnat ner mig ang. kollektivtrafiken. Min dödsångest har lagt sig litte och jag är en flitig användare utav bältet.

toffler from häven.

Ok, känner att det börjar likna nåt slags modebloggande här nu va, för mycket färsion kanske.

Skitsamma, köpte tofflor idag. Tofflor som är så sköna att änglera griner.


Och inuti!!!!!!!! Det är som om ett gossedjur spytt upp sina inälvor, jävlar va gött.

199 pix på hemtex. Helvärt. ska aldrig någonsin ta av mig dom!!

"snö-kaos?"

Idag blire vinterjackan på rå. Hatar min vinterjacka, ser ut som en tolvåring i den. enorm luva med tofs o grejer. moget. I år blir det fan en ny alltså.


gammel bild

sovmorgon.

Vissa gör ju så fina bildcollage (eller skriver man det på svenska? kollage? vet ej). Typ Nina. Masse fine bilder på helt vanliga grejer.

Jag är ju en värdelös fotograf dock, och det är väl för att jag inte tycker att det är så jäkla kul kanske. Men jag försökte imorse att vidta morgonen med språng, få den att se litte magisk ut sådär. Och det gick väl sådär, ungefär som det brukar göra när jag fotttar grejer.

Ok, det här har jag gjort sedan jag vaknade imorse (06.44 yey...)


gossade ner mig i soffan.


såg på skatan.


kaffe utan kask. :(


den här bilden kallar jag "snus on a plate". Ska ta bort det innan sudden kommer hem och missförstår mitt konstverk.


"morgonhår 2 ", alternativt "groggy carola"


ska nog göra en videoblogg sen, det var längesen nu.

inte en sån dag alltså.

Hej.

försökte skriva nåt skojjigt förut men det gick inte så bra. Så jag låter bli och försöker en annan dag istället.


bjuder istället på en skojjsig bild av en fet unge som grinar när han äter en vattenmelon.
HEHEHE!!!!


"det är komplicerat"

Har krånglat som fan med facebook på sistone. Det där med relationsstatusar o grejer, jag tyckte att mitt o suddens förhållande behövde uppgraderas litte eftersom vi haft "det är komplicerat" som status nu ett tag. Ta det ett steg längre lixom, Öppet förhållande lät ju fint.

Tyvärr tyckte inte fejjan det och krånglade till det som fan eftersom sudden inte hängde med i min ändrade relation, blev fan pannkaka av hela grejjen, och nu kan jag deklarera för er att;
JA, JAG ÄR FORTFARANDE SINGEL!!!






blek-grek

Har ju solat sol-arium på sistone vettni. Har ju varit så jävla blek att jag inte ens fastnat på kort.



men ja tycker fan inte att det är någon skillnad. Lika likblek ändå, och då har jag solat typ tre gånger.


sudden sa att jag ser ut som en katt.


sudd + jag.

Jaja, egofest med bilder. sorry.

Men tack för igår hörrni! Hade dretkul!

fashion alert!

Okey, när vi ändå är inne på modebloggarspåret så kan jag ju passa på att visa upp min nya färsion-skjorta...grej. fladderhistoria.



Hur fan gör dom? Modebloggarna. Hur får dom till poser utan att fjanta sig? Jag försökte faktiskt, men resultatet blev ju litte gollum-aktigt eftersom jag blev så exalterad över ringarna och fick en lite eh...framåtböjd pose.
Som ni ser gav jag ju mig även på litte hårpill, för den där rätta känslan, men den ingav sig aldrig riktigt.

skitsamma, snygg skjorta va???? I´m batman!

ringnatzi


Tjackde litte nya ringar på stan förut då. Dumt att döskalleringen var lite för litten. Och att rosringen var litte för stor. Matchar med golden nails. Är så fashion.

(dom är ifrån, JC och Glitter)

general patton!

Har en lätt crush på Mike patton. Förbannat bra sångare och gör oftast grym musik.

Så idag ska jag tipza om litte gangsta-musik.
General Patton vs X-ecutioners!



Album på spotify finnes HÄR.

checkkkk

Mår sällan bättre idag. Alltså, jag mår bättre, men har fortfarande en pissmensvärk som gör att jag utan tvekan skulle kunna sparka bort småhundar som är i vägen. Febern är borta iallafall! Heil heil!

Nåväl, har massa grejer på kartan idag;

  • Åka till stan och köpa dööööläcker skjorta. Sudden tröstade med att den kanske är slut.  ska väl kolla efter ett par pjucks oxå eftersom alla skor jag äger läcker in.
  • Åka till körrgårn och hedra samtliga döda + min farmor o farfar. Dom dog när jag var 13-14 år, och det sista jag minns av farfar var att han sa att han gillade min latexrock. Kyrkogårdar är fina.
  • Träffa någon en kort sväng, ska bli kul. :)
  • Jäkta hem och dra på spackel + kläder som passar min anti-gravida 5-månaders mage. (ser ut så iallafall!)
  • Köpa en trisslott.
  • förgalleja med fint folk + kroghärj.

Känns som det kommer o bli en najz dag. Lovar o ta kort på döläckre skjortan, ifall den finns kvar, men hoppet är det sista som dör har jag hört.

Labour day. :(

Helvete, känns som jag ska föda vilken sekund som helst. Mensvärk from hell. Fyfan! Tur att jag är ensam idag för annars hade jag antagligen gått bärsärkargång i byn. Förbannad som fan är jag oxå.

Saker jag är förbannad över:

1. damm. Solen lyser och det är dammigt!!! ska städa sen. Om jag orkar.
2. orken. Orkar jag göra nåt alls eller kommer jag ligga i fosterställning och grina och snutta på en kung?
3. Febern. Varför får jag feber för ALLT? Jävligt onödigt.
4. Konsum. Det ligger ju skitlångt bort. Just nu iallafall. Lat.
5. Kaviarn. Den är nästan slut. grinar
6. the svett!! har jag hamnat i klimakteriet? eller så är det väl febern...

kjam på er.



humorfabriken

Äntligen kan jag o sambosudden leva ut våra vilda drömmar med törr humor.

Sudden: Har du hamnat i en Air-period?
Apan: jaa. Har laddat ner skitmycket.
Sudden: Air det sant?
Apan: Så Air det...
(hehehe...)


a good day for dying

Åkte hem förut. Är väl inte direkt folkkär och trevlig idag, om vi uttrycker det så. Plus att jag har feber typ överallt.

Well, när jag satt och huttrade vid busshållsplatsen kom busschaffisen fram och började töla (=prata) med mig. Herregud, har jag blivit någon slags lokalkändis i krillehöla eller? Minns inte att jag någonsin pratat med göbben förut?
bussgubbe: jaha, inge jobb idag eller?
apan: eh...näe...
bussgubbe: nehepp, har hon flyttat till spanien än, hon den där tjejen (tjej på jobbet alltså)
apan: hehe...jo..


alla känner apan, men apan har gått vilse. :(



Nu ska jag sova bort resterande dag. :((
puss

tigerapan

Trots alla odds har undertecknat skaffat sig någon slags teori om att det är "nyttigt med litte sol nu näre ä så mörkt om kvällera". Ljusterapi i min röv, har gått på sol-arium! Ja vafan, det är väl samma sak fast mycket billigare?
Lovar att inte bli Kissie-brun. Än sålänge är jag bara snäppet brunare än vilket normalt lik som helst.

NÅVÄL (get to the point, dretonge!), idag tog jag mig tio minuters ljusterapi efter jobbet, svettig som en finsk ångbadare, kommer hem, duschar, och vad skådar mitt norra öga?
Zebraränder på ryggen. Skitsnyggt. Jävla drethår som är överallt och som hade råkat hamnat på ryggen.

Röv.

ska bara...

Sudden: Men Linaaaaaa..... varför bloggar du inget för?
apan: Har inget o skriva om.


Precis. För gissa vad jag har gjort idag?
maratonspelat Bubble popp. Helt vansinnigt. En gång till bara. Nej, men nurå, sista gången! Lovar! Ska bara göra om sista spelet EN gång till. Och sen började ju sudden (den jäveln!!) leda över mig, och då blev det fan ännu värre.




en sista gång, lovar!!

Varför levde jag inte på 80-talet? :(

Den här låten har jag lyssnat ihjäl mig på på sistone! Fantastiskt bra synthdänga från det härliga 80-talet. Dog av lycka när jag fick se hur fantastiskt videon är.


Kolla blå tjejen!! HAHAHA. Och killen som är stel som en fiskpinne. HAHHAHAHA.
Cleopatra! Romare! Hockeyfrilla!!! LOVLEY!

RSS 2.0