halvbra

Igår släppte locket för öronen när jag snöt mig!!! Blev helt lyrisk över min nyfunna hörsel, då gick jag och snöt mig igen och blev precis lika döv som innan.

Vet inte om det är bättre idag. Har vrålont i huvudet och snyter gult snor blandat med blod. Vad betyder det? Är jag friskare eller sjukare?

Ska iallafall till jobbet imorrn var det tänkt. Ringde även till sjukhuset och fick operationen framflyttad, fick fan ett nytt datum på en gång!! 13/1, gött. Telefonisten tyckte ju att det vore synd ifall jag fick ligga med röven i vädret över jul sa hon. Tur det.

Tror dessutom att jag hade blivit störd i huvudet om jag stannar hemma ännu längre. Bygger ett näste under köksbordet och täljer en armé utav smör eller något.

Tycker jag börjar se lite för lönnig ut oxå. Självförvållat dock, tryckte i mig en hel kladdkaka häromdagen och har dessutom bara ätit mackor med socker (det är typ den enda smaken jag kan känna ordentligt, socker, nyttigt värre..).
Lovar att sköta mig bättre...öh...nästa vecka. Då börjar mitt nya liv, ska bli skitnyttig, sporta och..äsch, nej, så är det ju varje måndag, i ungefär 15 minuter.


försökte ta en bild där jag inte såg ut som om jag hade någon dödlig sjukdom. Men utan vidare resultat, därav "glowade" jag skiten ur bilden. höhö. ful får man va men inte dum.

puss.


Kommentarer
Postat av: Nina Ruthström - bloggar från spinnsidan

Glow är bra. Snyggt!

2010-11-30 @ 20:13:21
URL: http://ninaruthstrom.se
Postat av: Kirre

gult snor är bra, men kanske inte rött...

2010-12-09 @ 22:58:05
URL: http://Raaff.soclog.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0