Tentaveckan!!

Idag började tentaveckan. Det innebär att jag har salstenta på fredag och dålig karaktär. Hatar o sitta o råplugga lixom, och är lite osäker på att jag gör rätt?? Men det får vi väl se om några veckor. Ehhh. 

Annars då? Bilen går bra? Jag har varit sjuk i ca en evighet känns det ju som. Evigheters evighet!! Igår snöt jag mig så jag nästan svimmade, stackars bihålor! 

Okej bäst o sluta o fortsätta "plugga". Hejdå.


Ny mobil!!!

Ja det stämmer, jag har en ny mobil. Eftersom jag vill vara cool så blev det den dyraste mobilen på marknaden, en iPhone x. Den är faktiskt fantastisk. Tar asbra bilder. Kan absolut tänka mig att använda den här resten av mitt liv. Tyvärr så verkar inte dagens mobiler fungera längre än ca 2 år. Det är en del av konsumtionssamhället vi lever i, även om vi har en fungerande mobil vill vi ändå ha en ny. 
Läste för ganska längesen om en slags mobil som var återvunnen ur gamla mobiler, vad hände med den?? Tror att det vore fantastiskt för miljön, frågan är om det skulle fungera, alltså folk vill ändå ha en ny mobil, typ iPhone, eftersom man känner till den och iPhone drar ju folk. Det bästa vore väl om alla nuvarande mobiltillverkare börjar använda återvunnet material. Och att de inte tillverkar 3 nya fräna modeller i halvåret. 

Oj slut på rant, men teknik är sämst ur miljösyn. Och nej, jag är såklart inte bättre än någon annan, däremot är medvetenhet bra. 
På tal om medvetenhet så skrev whinar ett superbra inlägg om medvetenhet för ett tag sen, in o läs! 
(null)
Gillar selfiekameran!! Blurrig bakgrund! Och vilken skärpa ändå. Alltså detta blev ett konstigt inlägg. 

Ett litet steg för apan osv

Fruktansvärd natt. Fruktansvärd!!!! Jag vaknade 03.30 och kunde fan inte somna om. Ungen sov te 06.00. :( 

Har börjat, eller ja, inte börjat men grunne hårdare på exakt vad jag vill bli när jag blir stor.
Jag har kommit fram till att jag gillar människor väldigt mycket. 
Jag har kommit fram till att jag vill hjälpa människor på något sätt.
Jag har oxå kommit fram till att mitt psyke inte skulle palla att lyssna på hemska historier, alltså skulle jag inte passa att jobba som t ex socialarbetare, eller kurator eller på något behandlingshem. Jag tror fan inte att jag skulle palla det. 
Men!!!! Jag skulle palla att hjälpa människor att få ett bra jobb, kanske på arbetsförmedlingen? Som SYV på någon skola? Jobbcoach? Rekryterare? Något sånt!! Jag tycker det låter jätteintressant! Plus att det känns som ett arbete som en kan "utvecklas" inom, och det är lite det jag söker, ett utvecklade och givande arbete. 
Ska forska vidare på detta. Puss!

Osmart.

När jag var 12 år ville jag bli journalist. Jag skrev och skrev och skrev. Långa långa "noveller". En blev över 70 sidor. 

Men eftersom jag såg migsjälv som osmart, något som även andra bekräftade så var det aldrig något alternativ att satsa på journalistyrket. Jag var helt enkelt inte tillräckligt smart. Levde med den inställningen och accepterade faktumet. Så då tänkte jag att jag fick bli frisör istället, det var kreativt och man behövde inte vara särskilt smart. Försökte levla upp mina betyg i slutet av nian för att komma in på frisörlinjen, men eh nej, kom inte in, för höga betyg. Så då gick jag barn och fritid, slö-linjen. Jag valde endast det eftersom det typ låg nära hemmet. 
Jaja, kontentan är att jag trott att jag inte varit smart i typ 30 års tid och det är en rätt sorglig självbild. Universitetet har varit något slags ouppnåeligt vidunder lixom. Inte något för mig för jag skulle aldrig klara det. 
Så jag är så himla stolt och nöjd över migsjälv, att jag tycker det är kul att plugga och lära mig saker, utvecklas och bli smart(are). Jag ska säga det till vide, att han är smart och att man kan vara smart på olika sätt. Bara för att man är dålig på matte så betyder det inte att man är osmart. 

(null)
Haha, vide älskar verkligen snapchat! 

Något vettigt.

(null)

Asså mitt förhållande te bloggen e verkligen skit. Känns som att jag inte kommer på NÅGOT vettigt o skriva alls. Ungefär som att jag spar allt vettigt till instagram. 
Funderar på ifall jag ska försöka ge mig på ett par bloggveckor för o fart på skriveriet igen? Jag vill ju blogga mer!! Vill verkligen! 
Jo men så gör vi nog! Från o med nästa vecka får det bli isåfall, har rava full hela veckan tyvärr. 
Hejdå!

P.s har ni några önskemål om vissa blogginlägg så let me know!! 

Let it go!

Stod i en bok att vi (människor) var så hårt drillade av samhällsregler att det knappt fanns något utrymme kvar för någon slags spontanitet. Att vi var så jävla rädda för att göra fel att så mycket vi gör bara är på ren vana. Vi tar mao inte ut svängarna alls typ.

Har tänkt skitmycket på det där. T ex så får jag ångest ibland när jag sagt något konstigt eller ifall jag druckit alkohol. Det är väl klart man bryr sig men varför är det så viktigt att alltid göra rätt, varför är det så viktigt hur vissa människor uppfattar en? Vad händer om man släpper det kontrollbehovet ibland, låter ångesten vara och göra bort sig lite friskt ibland! Låter inte det lite gött. Bara andas ut och ba jasså jaha. 

Usch vad trött jag är. Ni kanske inte fattar vad jag menar ens. Men det gör inget. 
Hejdå!RSS 2.0