Helgen was here.

Åh hej hej. Har ni haft en göddig helg? Jotacksomfrågar det har jag med! Eller ja, jag har varit kroniskt drettetrött 85% och tagit ett par tupplurar pga ASTRÖTT. Fyfan vad trött jag är. Hatar att vara trött, hail energidrycken som gör att en klarer av vardagen. 


I lördags var vi iallafall på Mariebergsskogen o klappade djur. Eller ja, jag blir så nervös över djur jag inte känner så det blev inget klappande för mig eller vide. Vide fick se en get på väldigt nära håll och såg extremt fascinerad ut. Tänk om getjäveln skulle få någon infall och tänka att en barnhand vore ett gött mellanmål? Gick därifrån snabbt. Är nog för överbeskyddande.


Grisarna!

När vi var framme vid mariebergsskogen insåg jag att vi kunde väl ha frågat någon kompis om dom ville med? Och som en skänk från ovan stod Emmy, Greta och Erik o glodde på korna framför oss! What! Vi slog våra ljusa hjärnor ihop och käkade glassen och kollade på lite fler djur.


Idag hade jag sovmorgon! Var såklart vråltrött ändå. Fyyyyyhhääähp. Åkte till Jonas mamma o firade henne med några trisslotter och hon bjöd på krubb. Sen åkte vi hem o jag o vide sov middag.
Slut på helgrapport.Klippaz!

Jag är redo för att klippa mig snart, eventuellt göra en enkel uppklippning och runda lite framtill. Hatar att klippa mig till 140%. Särskilt nu när jag sparat ut skiten. Och för att bespara er frågan: nej jag klipper inte migsjälv, min kollega får nog äran. Hehe.


Min mamma är ju gammel frisör vettni, det är därifrån min frisörskräck kommer ifrån, visade alltid bilder på hur jag ville ha håret (Jennifer aniston -96) men inte fan såg jag ut som på bilderna? Fattade aldrig varför utan antog att mamma var sämst frisör som sabbade håret!!! 
Haha! Allt är förlåtet mamma, idag förstår jag ju grejen. Olika hårtyper, styling osv. 

Har haft rätt roliga kunder i veckan oxå! Vissa säger ju saker som är 1) helt idiotiska såklart 2) man ej håller med om. Men får upp hoppet om mänskligheten oftast. 
Dock sa en kund att jag såg ut som 40 bast!!! 40!!!! Jo jag har lite åldersnoja, inte det att jag tycker att själva åldrandet är jobbigt utan att mitt utseende ändras och jag hinner inte med? Har vant mig vid att alltid se yngst ut och vara yngst. 
Men jaja. Så äre och det finns inget att göra åt, eller jo, använd spf jämt, och retinol (<3) 

Idag har vi varit i stugan. Börjar faktiskt se ett slut på det hela. Har en del kvar o måla, men strax är det klart invändigt. Bara någon litten skarv kvar. Utvändigt är det lite mer knut-måleri, några fönster, kitta, trädgård och byte av några brädor. 
Kanske en månad? Hoppas.Fick kläder i mors-dag present! Denna gulliga är från asos (VILA).

Kosläpp + stugan.

Hej! 

God helgslut. Igår var vi som vanligt i stugan o grejade. Det var inte alls särskilt kul, men vi fick igång gräskleppern så vi hann klippe lite gräs. Den har varit trasig alltså. Var trött som ett djur o ville mest sova. Snart färdig med väggen i köket!

Idag åkte jag o vide till åsa o pappa. Jag o vide följde med Åsa på kosläpp! Vide var fascinerad och rastlös. Korna var väl rätt glada, tyckte lite synd om dom som fått vara inne så länge. 

Sen grillade vi och vide ratade ca allt. 


Här har vi sommarstugis! Den ligger lite utanför Fagerås.
Framsidan! Det finns en eh damm och två uteplatser eller vad en ska säga.
Willkommen till renoveringsstök på insidan!
Här har vi alltså "köket" där jag håller på o målar över teracottafärgad tapet.
Och en bild på glade korna!

På språng!!

Haha, så könstig rubrik!!! Kan betyda vadsomhelst, men låter som något som kissie skulle skriva. 


Denna vecka har Smoofie varit sjuk i någon skum magkatarr, så jag har fått rodda allt själv. Hell I tell you!!! 
Men nu är vi friske og glae! 

1. Var på möte med föris om hur vides förskolning hade gått. Det hade gått bra kom vi fram till, han var en jättemysig onge! Sen frågade pedagogen om jag hade några önskemål eller nåt och jag önskade att dom skulle jobba lite på genusmedvetenheten, var väl inte jättepoppis att kritisera direkt då pedagogen påstod att det var "jättebra!!", jag ba "njaaaaeeee, inte som jag upplevde det." Ho blev litte sur. Men annars är jag nöjd med vides fsk, di gör vad di kan, trots för många småkids.

2. Var även på bvc med lille child! Han fick en spruta men brydde sig knappt. Bra! Dom andra gångerna han har fått sprutor så har jag gått ut ur rummet o grinat för det gör ont i mammahjärtat, men nu gick det bra! Han fick bygga med klossar, vilket han klarade galant. ongen har en omänsklig fascination för pussel (och russin! Är det mitt barn ens??) så det kanske går lite hand i hand (alternativt genibarn). Däremot är han väl inte jätteintresserad av att prata.
Bvc tyckte att vi skulle börja pott-träna!! Blev helt chockad. Potta???? Min bebis? Nej just det ja - barn. Jaha hur gör man det då?

3. Idag e det lördag! Ska te stugan o greja i vanlig ordning. 

Hejdå!

naturen

Häromdagen sa en kund en hemsk sak till mig. Hon sa att hon jobbat på BB en kort period och att det ibland föddes barn som var döda eller som dog i samband med förlossningen, jag är inte helt säker på om hon citerade någon kollega eller om det var hennes egna åsikt men hon menade att det var "naturens egna sätt att rensa ut dåliga gener". Typ. Det kändes ungefär som att någon stack en kniv i hjärtat och vred om. Jag sa att det var en hemsk sak att säga, sen sa vi inte så mycket mer. Kändes som att jag blödde på insidan. 


Blev mest rädd att det faktiskt finns folk inom vården som har dessa åsikter.
Usch!
Vädret och övrigt

Är helt väderskadad just nu. Men pratar hellre vädret än mello, ser inte på mello så kan ej relatera riktigt. Vet ej vem denna "Robin" är. 


Vi köpte ju en jävla pool förra året! En stor jävla plastpool som ska rymma vuxna människor. Har en exotisk dröm om att sitta i den en varm dag o dricka öl, för förra året hann vi inte få upp den för helt plötsligt var det september?? 

Segt kneg på jobbet just nu, men det är väl lite gött kanske för är inte helt slut när jag är hemma. 

Övrigt så var jag på kalas i helgen, var väldigt snygg.

Asså händer inte så mycket egentligen!!! Eller jo förresten, börjar bli frisk! Äntligen! 8 veckors förkylning är snart över!! Woop! Fancy Madde!
Kolla snygg eller!!

VABBIZ!

Idag e jag hemma o vårdar mitt sjuka barn. Det sjuka barnet sov till 7.30 imorse och jag låg brevid o stirrade i taket av chock. 


Igår var vi som vanligt i stugis, målade en vägg i köket. Lämnade av vide hos mormorn, mormorn smsade att vide var sjuk och hängig och vi hämtade den lille pandan som var superfebrig. 

Han är fortfarande lite slö och trött. Ingen feber dock, så idag blire bara myyyyys med den lille pandan. Mer gnäll, varsågoda.

Hur örker fölk med livet? Asså fattar inte. Minns när jag var singel o bodde i en pytteliten etta och jobbade heltid, tog bussen klockan åtta på möra och var hemma 19.15. Tjänade pyttelite och var jävligt sliten. 

Men nu!!!! Slitigheten har fan fått ett ansikte med child i bild. Har jobbat heltid den här veckan och fyfan. 
Örker knappt prata. O trött o grinig onge på det. Gu vilket gnäll, ursäkta. 

Längtar till juli och hoppas på att jag kommer in på någon kurs! Vore så roligt att plugga. Känner mig redo för det och inte alls dum i huvudet som jag gjorde i gymnasiet. 

Halv nio, kanske ska gå o lägga mig nu. 


RSS 2.0