Var jag jobbar?

Fick en fråga om vart jag jobbar. Jag jobbar i Kristinehamn på en frisörsalong. Mer än så vill jag inte säga.
I´m afraid of google!! Google ser dig!

GAHHHHHHHHHHHHHH!

(om ni ändå skulle vara sjukt nyfikna på vad salongen heter får ni väl maila istället!)


Idag är det ju förresten sup och svälj-borg. Hade min första fejk-fylla på valborg -99, var fjorton bast och någon hade skämtsamt bytt ut spriten mot ättiksprit och vinäger. Jävlar vad full jag blev!
Ända tills någon avslöjade det roliga "skämtet" och jag blev helt sonika spiknykter istället. Och dretsur.

Blir lugna bananer ikväll dock. Se på nån rulle, men ni får ha en superfin valborg onger! Gör inget som jag skulle gjort.





Kyckling + hår.

Jag och min internetkåmpis Sara Hell har diskuterat kyckling livligt på fejjan. Alltså, är det bara jag som blir risig i magen av kyckling? Särskilt kycklingklubbor, grillad kyckling o såna där grejer? Kycklingfilé går däremot  bra!

Gick till en frisörsalong (ej mitt jobb, hehe!) idag på lunchen för jag hade hört att dom hade Maria Nilas färginpackning.
På darrande ben stegade jag in som en kalv bland får, säljare är nämligen min akilleshäl. Får fan svettningar bara jag ser en tele2-säljare. Jag är lättsåld. Köper fan vadsomhelst så länge det är fantastiskt.
Nehej, Maria Nilas färginpackning hade dom inte. Däremot hade dom en annan som verkade helt jävla amazing, stod och dregglade plasma medans frisören förklarade hur denna produkt kunde förändra mitt liv.

Självklart köpte jag den! 205 spänn för en jävla mini-inpackning. Hoppas innerst inne att den kommer att frälsa min själ, göra mina barn vackra och odöpta, mana fram skotrar i vinter, lacka mina tår, osv.



Jaha, 139 kronor på internet. Kul, skojj!

fudge!

Skulle ju tvättat håret imorse. Men ja råkade sova i tio minuter extra så nu blir det fan tight alltså, får försöka mig på en sån där hipp tofs uppe på hövvet som jag sett att ungdomarna har. Har försökt med det tidigare utan lyckat resultat.


hottiz -92!! kjam



update: ja inte fan blev det bättre iallafall. Har fett marsvinshår alltså. står ut åt alla håll. HAHAHA

Blir en skojjig dag det här. Ska definitivt övertala diverse folk att det är "modernt" att klistra fast en liten hamster mitt på skallen. Är väl inte så konstigt egentligen, många tanter hade småfranska i håret.
 Hamstermode. hehe.

"vi ska mysa litte"

Har märkt att min womance (kvinnliga motsatsen till "bromance") med sudden har tagit nya höjder.

En tant frågade vad jag skulle göra i helgen:
"nej ska ba mysa litte, förra helgen så grillade vi fläskfilé från Kvantum för 23 kronor! Vilket kap! Och ujuj så gott det smakade"

Fattar ni? VI VI VI. Hahaha!!! Ibland har jag tillochmed varit nära på att pussa på sudden, ba "naaw, va snöttig du är snöttan". För alla oinvigda = sudden heter egentligen Ida.
Jisses.

En gubbe sa förresten att jag såg "muskulös" ut för ett tag sen. Blev skitglad i flera dagar efter detta, tills jag insåg att jag kanske hört fel, han kanske sa "muskel-lös"?

Höppla

Jaha, vad ska jag skriva om idag då?? Muta er på något sätt? Nej vad löjligt, vad skulle jag muta er till? kasslerlåda och svamp? Oljiga marinader? salsa? Nej inte fan vet jag.

Klarade mig undan två (2) dampattackerjobbet idag. Härrjiga kunder på jobbet, jotack.
Fixat askrånglig deklaration som ej var krånglig. Gött.
Fick reda på att vi är lediga halva dagen på fredag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIN!!111
Funderat starkt på en bra anledning till att få skitmånga prenumren..prenumra.. folk som följer min blogg via bloglovin, stalka runt o skriva i allas bloggar "följa på bloglovin??? ;)" eller visa en liten del av min ena tutte. Nej men så omogen är jag inte. (eller???)
Lagat matlåda! Kassler potatis o svamp. så jävla gött med potatis alltså. Du är en potatis.
Vill rita!! det kliar som fan i fingrarna!!

skall nu duscha. 

Mångkulturellt vs. svenskar

Bor ju i ett mångkulturellt samhälle. Finns många bra fördelar med det! Till exempel så är invandrare alltid trevliga och så grillar dom allt.

Men jag har en känsla av att det bor rätt så många svenskar i mitt lägenhetshus.




Hittade det igår morse i hissen.
När jag kom hem var pappret borta, men lappen satt kvar!

Hehehe.

nej så rolig är jag inte?

Tror en kund hade läst min blogg. Angående DETTA. Någon tog mig på orden och trodde att jag skojjade - hela tiden. Karlskrället skrattade åt ALLT jag sa, och då skämtade jag inte ens.

apan: ja, hur mycket ska jag ta upptill då?
kund: HAHAHA!! OJ VA LÅNGT DET HAR BLITT!
apan: hehe...eh. jo?

apan: Ska jag korta av polisongerna något?
kund: HAHAHA!!! eh, nej.

Undrar vad som hade hänt ifall jag faktiskt dragit ett skämt?

örke

Igår var det en rätt fin dag ändå! Var ju på det där jäkla i2-marten, käkade grillad fläskfilé hos sudden (GÖTT ASSÅ!!) drack ett par fulingar, sen drog vi till Linda på förfest. Mycket trevligt! Trevligt folk! Singstar o grejer.

Men jag fick ju spuck i hövvet tillslut. Gick på tre blanka och jag blev snortrött, snortrött och grinig. Helt blank i skallen, ville bara hem och sova. Totalt olikt mig. Så jag följde med till stan och tog taxi därifrån till kronoparken. Taxichauffören bodde tydligen granne med mig, precis granne, samma våning o grejer. konstigt. Vi pratade om olika språk, arabiska o persiska, vet ej varför, jag kan ju bara engelska.

Måste ta bättre hand om migsjälv. Det funkar inte att festa varje helg längre, mitt psyke pallar inte med det. För mycket folk och ljud överallt.

Älskar jobbet, skitkul! Men det är väldigt krävande och jobbigt. Jag går upp 06.20 och är hemma 19.00, står upp i princip hela dagen med armarna högt, askoncentrerad hela tiden, glad jämt bla bla, men trött blir man!

Vill ju så mycket, men jag får väl helt enkelt acceptera att jag inte pallar det, ta en vit helg varannan vecka iallafall och ta det lite lugnt.

Är helt slut idag, paj i bollen. Orkar knappt se på teve eftersom det är för mycket ljud. Tänker ej lämna sängen!!!

videoblögg.


Gjorde en rätt törr och tråkig videoblogg innan jag drog på i2. Äter macka och smasker.
Men för all del.

helveteskarusell!!

Var ju på i2-marten nyss. Gissa vad tokfan gjorde då? Åkte karusell!! Såg ju faktiskt skitkul ut, men det var det inte. Sudden däremot skrattade så hon grinade, jag ville av, samtidigt som jag skrek "JAG ÄR FÖR GAMMAL FÖR DET HÄR!!!"
mådde illa.

Köpte även en munk, den var god.


sudden tyckte hon såg ut som roy orbison.


inte så mycket gangster kanske. Jackan har jag förresten haft sen jag var sjutton. höhö.


I karusellhelvetet. fyfan.

världens roligaste tjej asså!!!

Den frågan jag får oftast (på frisörfronten) är om högen med hår på golvet. Och igår hände det...igen.

gubbe: vad gör ni med högen med hår på golvet?
apan: vi stoppar kuddar med det.
gubbe: aha..
apan: hnn... HAHAHHAHHAHAH. NÄRRÅ, SKOJJAR BARA!! HAHAHA. VI SLÄNGER DET!! HAHAHA.
*tystnad*
apan: HAHAHAHAHA.
gubbe: du får inte vara så allvarlig när du skämtar, jag är lite lättlurad.
apan: HAHAHAHA.

alltså jag kunde fan inte sluta skratta. Höll på att dö. Tyckte att jag drog världens roligaste skämt lixom, men han skrattade inget! INGET!


do u gorilla?

Hello babez!!!
Sitter i skrivande stund med klägg i fejjan o röfärg i hövvet. Extra viktigt att ta hand om sig när man är singel hörrni! Inte för att chansen att få ligga blir större (äh, komigen, jag syssler inte med sånt!!!), utan för att..öh...tja...eh... det är gött kanske?

Skrubba litte, peela litte, raka benen? nej ja vettefan...

Igår råkade jag hamna på Bunkern med sudden. Vi gick dit o köpte en hambörjetallrik o en bärs, var drethungrig. Sen satt vi och tjatade om hur mycket bättre allt var förr. som vanligt alltså.
Gick och la mig klockan tio. Är helt död på fredagar, inte mycket apa då inte.


*gör en Kissie*


Idag ska jag på I2 marten. Blir spännande. Hoppas på att få se en elefant!! eller äta sockervadd!! sen på kvällen ska jag o sudden grilla, och sen ska vi till Suddens kompis Linda o spela singstar.
Jag är en singstar! Ofta!!

minns inget mer???

Fan minnet alltså. Helt jävla blockmongo. Minns inget. Vafan skulle jag göra??

Handlade.
Köpte hårfärg efter att kollegerna på jobbet klagat på mig, sa att jag såg förjävlig ut i hövvet. Kanske är dags då.
Råkade även få med mig en stor jävla skrubborste oxå. Ska skrubba så att huden blöder!! LÖV THE PAIN! CLEEEAAAN!! CLIIIIIIN!!

Ska på i2-marten med kritan på lördag, blir awesome, sen på kvälla skall jag till sudden o grilla fläskfilé (köpte den för 23 spänn!!!! värste fyndet! Hittade även 1.3 kg kassler för 33 spänn, hurra för kött!) 

För övrigt ingen intressant information.

puzz. 


jag o sudden, dretfulla anno 2009. (suddens min!!!!!!! HAHAHA!! hon ser nästan ut som Tjorven på tjack asså!!)

stalkar er med! Puss!

Har fått skumma och halvkonstiga intentioner av "vissa" av er som kalkar av sig ett spår utav s.k "stalking", men det är fan lugnt alltså! Chilla!

Jag stalkar er oxå. Tro mig. Jag vet fan mer om er än eran mamma. Okej nu ljög jag, men jag är helt vansinnigt nyfiken för att låta bli att googla allt.
Nyfiken i en strut, lägger mig i grejer på jobbet, ställer alltför personliga frågor osv.
(har dock märkt att folk tycker det är spännande att prata om sig själva!)

Vill veta allt!! Och det slutar ju inte med google. Säg fejjan då. Kan sitta i timmar o snoka på diverse personer, kompisar till personen i fråga, pojkvän?flickvän?syskon? osv.

 HAHA, jag älskar fan internet.


Vet inte varför jag lägger upp den här bilden, har inget med texten o göre. Men här står jag o stretchar på ett träd, vig som man är.




litte dret bara.

Idag så klippte jag 12 personer, fortfarande under medel!! Madde klipper säkert 16-19 per dag. Jävlar va snabb hon är!! Men jag är rätt nöjd.
 Har räknat ut att jag klippt typ 1000 personer på två månader, inte illa det! Halva kristinehamns befolkning!! HAHA, närrå. Bor nog 20 tusen i Krillehöla.

Har köpt med mig litte nya produkter hem oxå från Grazette (som vi har på salongen). Har faktiskt inte testat alls, och så glömde jag att lukta på grejerna, men allt annat från crush-serien luktar awesome!




Tycker det är kul att det står att schampoot tillför "mystik", undrar på vilket sätt ett hår kan bli mystiskt???


inpackingen ska bara vara i håret i 60 sekunder!! sjukt bra!!


Återkommer ifall det verkar lovande.

BIG FAIL!!1

Höhö!! Kolla vad jag hittade!!! Rammstein på svenska!! Skratter så jag grinar.


Jackie Ferm är med i videon. Älskar Jackie, hon är så jävla snygg.

Men roligt att metallbandet sjunger om kommersssen och hur dom vill lixom utrota mtv och ztv o grejer, o sen gör dom värsta hajpade musikvideon som BINGO RIMÉR har regisserat!! HAHAHA!

Och i slutet av videon så hugger dom hövvet av en stackars hip-hop pöjk.

dä ä metal dä.

ägghelvete!

Fan vad svårt det är att äta äggmacka!! Alltså kokt ägg. Ramlade av i helvetet hela tiden. Mitt på mattan, "lite skit rensar..." tänkte jag o la upp det på mackan igen.

sen tappade jag helvetet ytterligare en gång på mattjäveln! Åt upp det ändå.









//MVH dethänderintesåmycketimittlivjustnu/apan

mixtre o mogna

Testade min nya mixer idag!! Den är så jävla snygg att jag funder att ställa den på bordet och ha som prydnad. Fast det blir nog lite trångt då...

Nåväl, fick den i födelsedagspresent av Emelie och Damian!!
Älskar att mixra..mixtra? Vafan säger man??


Grön o fin är den. Glashållare. Läckert alltså!

Kan bju på ett skitbra recept på smoothien jag gjorde oxå!!

1 banan
2½ dl vaniljyougurt
litte hallon o blåbär efter smak o tycke.
litte kanel.

räcker till två personer! Man kan ha is i oxå, svingött!!



en dröm jag har bara...

Egentligen skulle det kanske vara bra att ha en karl. Har en slags svårslagen dröm om hur pass det hade varit bra att ha en karl:

1. Karlskrället älskar att städa o plocka! Ba "nej det är lugnt älskling, jag tar gärna disken! Sätt dig du o vila så masserar jag dina fötter sen"

2. Hade varit praktiskt att skicka ner skrället till källaren ibland. Inte för att jag är svag eller så, utan för att det är så jävla läskigt. Det här har alltså resulterat i att jag istället tvingar mina gäster att följa med till källaren varje gång. haha. "Gå först du, hehe!!"

3. Skrället är rastlös. Gillar o göra grejer, spontant o sådär! Jättepraktiskt! Då får även jag utlopp för min rastlösa ådra.

Nåja, man kan ju alltid drömma va???


Gillar seth rogen. Ser ju så jävla mysig ut.


frisör-apan

En sak jag gillar med mitt jobb är att en helt annan person blir till liv, nämligen frisör-apan. Mitt alter-ego.

Jag är faktiskt inte alls samma person som när jag står o klipper som jag är på fritiden. Tro mig, ni skulle bli förvånade.
För det första; frisör-apan är ett pretto. Ett renavlat pretto som drar torra gubbskämt, gärna pratar om vädret och klipper jag mig i diverse fingrar så rör jag inte en min utan säger "ojoj! Nu klippte jag mig litte i fingret, ska bara hämta plåster, gör inte ens ont!!"
inombords gråter jag (har lätt blodfobi)

Frisör-apan ändrar även dialekt. En slags blanddialekt som förvirrar kunderna lite.
I västerås försökte jag mig på en slags fejk-västerås-dialekt för att alla frågade mig hela tiden ifall jag var ifrån värmland. Blev helt vansinnig tillslut. Tror ni det funkade?
Nepp. Gjorde antagligen bara saken värre.
Men det sitter kvar! Fejk-dialekten. Går fan inte att bli av med.

Frisör-apan ger även tips till sina kunder.
- jaha, vad använder du för schampo? Nej det var ju inte bra, använd ett från frisören istället, bla bla bla
- ja men tänk på att du skall helst klippa dig var 6:e till 8:e vecka!
I verkliga livet skiter jag i mitt eget hår. Klipper det kanske en gång i halvåret. Hatar att klippa mig.

Dessutom så svär frisör-apan aldrig! Pretto-frisören i mig använder ord som "jisses", "hejudamejen" eller "ujuj"
Inte en svordom smiter förbi.
I verkligheten stoppar jag in "jävlar, helvete, fan" i varannan mening.

Så, har ni några alter-egon? eller är det bara jag?


Vilket jävla askmoln??

Tror det är en myt, det där askmolnet som skulle dra in över sverige. Ungefär som svininfluensan, regeringen kokar antagligen bara ihop nåt för att skrämma oss tysta.

Men tysta för vad? Ingen vet.


Skitsamma, idag har jag enväldigt fredagsdisco. Har köpt två liter Ramlösa (granatäpple) och tre apelsiner. Känns som det kommer bli en kul kväll det här.


alice i under...

Alltså varje gång jag tänker säga "Alice i underlandet" så stannar jag upp vid "under" och hjärnan arbetar som ett skogsbi på rohypnol, "säg inte underlivet, säg inte underlivet". hehe. jobbigt.

Jävlar vad snorig jag är!! Helt fantastiskt faktiskt. Undrar hur många kunder jag smittat idag? Med snorigheten kommer även grinigheten.
Lackade ur på pressbyrån förut när ja skulle köpa snus.

kassatjej: Leg tack.
apan: jaha....ja...
kassatjej: tack.
apan: Men ser jag ut som en sjuttonåring eller???
kassatjej: eh..ja..nej, det är mitt jobb.. att kolla alla.
apan: Men alltså kollar ni bara dom som ser ut o va under trettio eller???
kassatjej(nervös): eh..nej...25..
apan:jaha..
*går därifrån*
kassatjej: MÄN TA DÄ SOM EN KOMPLIMANG






men sjukdret!

Är fan sjuk igen alltså!!!!!!!! Är skitsnorig och asirreterad, mina bihålor är åt helvete och halsen gör ont!
Är så jävla bitter!! Örke.


älskar frukost. brukar äta det som kvällsmat oxå.

haha, litte kalaset.

Asså... I lördags, litte rejvfest, sudden filmade o klippte ihop allt till värste filmen. Jag var med i hela filmen. endast!!! HAHAHA.


Gillade snurrstolarna. WIEEE!!!

Sudden heter förresten Ida.

Nu jävlar händer dä grejer!

HÖHÖ!!! En tjej lade till mig på fejjan förut med motiveringen "ett fan". Hur ballt är inte det? Gissar vilt att hon sett min blogg och höll på att dö av lycka när hon såg mina framtida litterära mästerverk. 

Har fått litte nya bevakareBloglovin oxå, gör ju knappt nån reklam för det, men ändå! Tänkte vara lite schysst ändå och berätta lite för er om mig rå, eftersom ni tydligen är så jävla intresserade av detta småstadsfenomen till apa!

APAN;

Jag heter Lina, är faktiskt 25 år, trots att jag ser ut som vilken normal sjuttonåring som helst. Jobbar som frisör, och har varit frissa sedan 2007, trivs bra med det, tackar som frågar.

Bor i Karlstads gangsterhål - Kronoparken, och är oftast rädd för knivmän. 
Är även singel och har varit det i typ...fyra år (!!!!!!????), har dock märkt att jag fan inte hinner med några karljävlar nu eftersom jag jobbar så förbannat mycket. Så istället dedikerar jag min fritid till mina käraste vänner.
Hängivet krogfan. Vakterna lyfter på hatten o ba "tjeeeena Liiina, wazzup gangstah?" Varje gång jag går ut. Börjar bli pinsamt. :(

Mitt mål i livet är att bli rik. Eller känd. Eller gift med en rik kändis. Har inte bestämt mig än, helst av allt vill jag inte jobba överhuvudtaget utan bara äga saker och röka pipa.
På tal om pipa så snusar jag oxå. Jävligt mycket. Har tänkt att sluta nån gång, vet inte när dock. 

Saker jag gillar:
- kokt korv i alla former.
- lockigt hår.
- samer
- pajdeg
- stavgång
- öl (kung!!)
- Mette-Marit (haha, skämta!)

Saker jag inte gillar:
- läderbyxor
- lumpen
- bävernylon
- tomat
- familjen Wahlgren (niklas wahlgren tatuerade in en val och en gren på armen, gråter när jag tänker på det)
- kollektivtrafiken
- mustascher
 

Annars är jag förvirrad, snäll, senil, paranoid, morgonpigg, (nästan) allätare, halvfet, glad, rödhårig, kort, och så vidare...

Nu vet ni. Annars får ni fråga.

Vill ni följa mig på Bloglovin är det bare o klicka här nere då!

bloglovin

Kjamiz

Den snälle knivkarlen!

Förut plingade det på dörren. Blev helt livrädd eftersom jag inte väntade besök. Kikade genom nyckelhålet och där stod en stor jävla karl!!
 Blev skiträdd, letade upp diverse vapen och la på köksbänken, samtidigt som jag försökte klä på mig så tyst som möjligt (fail att jag hade teven på drethögt).

Satt och skakade och var helt vrålnervig. I mitt huvud var det en dretfarlig knivman som kanske skulle skälla på mig för att sen sälja mig till Tallin som modeslav. Allt var fan möjligt. Då ringde det igen. Bestämde mig för att möta ödet ändå, gissa vem det var då? Men åhhhhh, pappa!!!!!!

Tog en timme innan jag hade lugnat ner mig o slutat skaka. Jävla dagen efter-paranoia.


Värste aprilvädret!

Köpte ett par solglajjer idag, så att man är preparde 4 tha summah!


Titt så ball!


tog en bild där jag ser lite rädd och förvånad ut oxå.

(Obs, köpte även ett paraply ifall att!)

Vill ha ponny eller kamel isåfall.


Tråkigt.

Har börjat inse en grej, och det gör mig ledsen. Jobbigt när en nära vän har börjat förvandlats till en bekant. Sörjer lixom lite över det, men det känns som jag har försökt iallafall, skickat lite sms, ringt ibland, åkt dit och hälsat på, men det känns inte som att jag får något tillbaka.
It takes two to tango lixom.

Men som sagt, känner mig ledsen över det.


(Förresten, måste tacka alla mina vänner, ni är fantastiska och gör mig alltid skitglad! Tack för att ni finns! Älskar er!)


härj-mamma!!!!!!!

Mamma är här och huserar. Håller på o färger hennes barr o ska klippe litte sen oxå. Nu har hon fullt upp med att inreda min lägenhet i huvudet, ungefär såhär låter det:

- Lina, här borde du ha en hylla!!!!!

- Lina, du borde skaffa fler lampor?

- Lina, om du flyttar på hyllan så blir det jättebra.

- Här kan du ju ha ett bord!!

- Ska du inte ha ett bord? Och två stolar?


Osv!


Här håller mamma på och mäter min hylla, hon tycker den borde stå i hallen.


Jag gör uppror genom att spela Eminem som hon säger att hon hatar. HEHE!!

Gissagissagissa?!!

Vet ni vad jag ska göre då???
Åka till stockholm nionde maj o se på Salem al fakir!!!! DÖÖÖRRR!
Spelar på Berns, verkar fräckt, gillar ju hans musik.

Tänkte fråga Salem om han vill ligga med mig oxå, vill han det så tänkte jag råka bli gravid (fatta söta ungarna!!), sen kommer jag ringa gråtande till salem o säga att han måste flytta hit, så får vi bo på en fin takvåning eller nåt. Sen kan vi bli ihop och jag kan bli lite känd som Salems balla flickvän. Sen får jag gå till studion o spela in en cover på Björn Afzelius gamla låt och bli dretkänd!

Sounds like a good plan yes??




vi fortsätter med salem-festival här på bloggen!

APAN GGR 3


mosig men mysig efter en hård dag på barrikaden!!


Pjäxa på huvudet, utställd av LINA, ej för köp.


Kärlek till pjäxa!!!!!!!!!! Har även skidor.

Onödigt värre. typ.

Hej hej bloggen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kommer säkert inte ha internet snart , ska ringa till telia o be dom koppla ur mitt tjuv-internet eftersom jag egentligen har beställt BREDBANDBOLAGET!! men BBB kan ju inte koppla in internet om det redan finns i lägenheten??? Känns ju jävligt knepigt. Som en deckare ungefär.

Har varit skitseg idag, ej trött, men seg. Tror det var alla slaggprodukter som pubis masserade ur mig igår. Längtar tills jag blir pensionär, dom är arbetslösa med gött samvete dom!
 
Måste sluta köpa dyra grejer! särskílt mat!!

Typ såhär:
-smör behöver jag. MEN GU VA FRÄCKT, SMÖR MED SALTSTENER I??! BARA TRETTIO KRONOR! BLIR SOM EN KO RÅ?! MU? HEHE


och så vidare. Som den där hemmagjorda müslin för 50 spänn som tog slut på tre dar.
Jag är ej hugh hefner!! :(((



(P.S, om vi inte ses på ett tag så hälser jag med pusser så länge då! PUZZ!)



Mjuk som smör.

Igår var Peter här och masserade mig i typ 1½ timme!! (Han är massör) och jag svär fan på att han hittade muskler jag inte ens trodde fanns. Och hela min rygg är lixom ultrastel förutom min högersida som är ännu stelare. steel-woman.
När han gick kände jag mig asfull och snurrig (och snorig) så jag somnade omgående. haha.

Jävla skitspel!!!!)/%¤#"#"

Igårkväll gick jag till sudden och skulle spela spel! Känns så fantastiskt omodernt att ett helt gäng träffas nyktra folk och gör en aktivitet som INTE inkluderar teknik eller datorer.

Vi var tre tjejer och tre killar och valde spelet "Riket" som handlar om... öh. olika tidsepoker, exeptionellt nördigt! Och säkert skitkul om man är duktig på historia. Det är inte jag. Kan utan att överdriva säga att jag förmodligen var sämst av alla där. Försökte mot alla odds att skylla ifrån mig på bakfylla och hjärnbrist, vilket ingen (antagligen) trodde på.
Hade faktiskt glömt bort vilken pissdålig förlorare jag faktiskt är, så jag gick hem och la mig innan jag hann förlora.

Bajsspel. Måste hitta en värdig motståndare tills nästa gång så jag åtminstone kan låtsas att jag kan något.


Här är en bild på Dalai Lama. hehe.

Den ultimate karln!

Heter Salem Al Fakir och har varit min hemliga kärlek i minst fem år. Griner av kärlekssmärtor varje gång jag ser honom. Leendet! Håret! Axlarna! SKORNA! (okej har inte kollat så noga på pjucksen, men dom är säkert skitfina och luktar ananas!)


Alltså, kan ni klandra mig eller???

Vilket jävla sätt.

Har märkt ett visst stavfel på internet på sistone, främst bland ungdomar tar efter varandra och det hela utvecklas till en ond cirkel utav stavfel.

Så låt farbror Lina hjälpa er att hitta tillbaka till det gamla, hederliga och korrekta sättet till detta stavfel.

Det heter SETT, Inte SÄTT.

Exempel:

Jag har sett en kändis på stan idag.

Vilket jävla sätt.

Har du sett den senaste filmen?

Kom och sätt dig här brevid mig.



Och så vidare. Fattar ni skillnaden? Är vi klara med varandra? Kommer ni skriva "sett" i fortsättningen? BRA!

awesomness kväll!

Igår var vi ute o härjade järnet! Riktigt dretkul var det! Alla var på bra humör och vi tjötade... ja.
Sen gick vi på ankan och träffade massor med folk, hoho.

Bartendern ville absolut se mitt leg, trots att jag redan visat det i dörren. Ingen annan fick visa leg och jag var nöjd resten av kvällen.


såg smart ut som vanligt!


sudden o jag var förvånande fräcka i frisyrer.


Jonas blev mobbad på bussen. :((((


snygge bruder på ankan. hahaha.


sudden palle och jonas!

Nåja, sköjj vare!!!!!!!!

hurtbulle 2010!!

Jag o sudden har just varit ute på värste långpromenaden!! Med stavar. Hur jävla moget är inte det då??
Men guuu va gött vädret va rå!


Suddhurt! "Den glada laxen"


"rastlösa hunden"


"den präktiga hummern"


"den bajsade apan"


"skidåkaren"



värste hårdrocken!!

Försökte ta kort på min outfitt te kvällen, men ja blev så jävla metall!!!


Nu ska bare spacklet på rå. Och så funderar ja på att matcha naglarna med svarte läppstift!! Kommer se ut som dom i Kizz då!!! *bröler som en ko*

cut the crap!

Igår hade jag ett fullspäckat schema! klippte som en same hela dagen och fick lite cash som tacken! Som vanligt är jag senil och har glömt att ta kort på diverse folk (åtta klippte jag + färg på några).
 
Fick tyvärr säga nej till några eftersom jag inte har lust att stå och klippa bort ledigheten, men kan utlova att jag kommer köra ett liknande rejs i dagarna TVÅ under vecka 26 då jag har semester! (först till kvarn gäller!)

men jag har lyckats hitta några bilder iallafall!


angelika hade inte klippt sig sedan 2008 och hade rejält dretslitet hår och gav mig totalt fria händer. Skitkul!
Tyckte att en liten ballare frilla med attityd passade angelika bättre än något som var för "snällt", så jag klippte kort på ena sidan och långt på andra!


ballt! (bilder snodde jag från Angelikas blogg, hoppas det gick bra att jag snodde dom!)


Okej, gammal bild på markus! Men han fick något sånt här (fast överhåret är längre nu!) är väldigt förtjust i dom frillorna, rakat på sidorna, ej ihopklippt med överhåret och bakåtkammat! Rockabilly möter stureplan!


Och sist hade jag evelina! Hon gick från naturfärgat till en eldig röd färg, passar henne mycket bra!


Nu ska jag slänga mig in i duschen o tvätta håret! kjam!

Men skratt då!

Jag lurade er igår!! Gissa vad? alkogrejen såklart. Hehe. Och så målade jag inte naglarna svarta, får fixa det imorrn.

Har dretmycket o göra idag! Klipp-dagen blev värste succén, jävla dum idé att kalla det drop-in dock, folk vill ha tider att gå efter. Har bokat in ungefär...8-9 st. Är litte orolig över tiderna dock, om någon kommer försent failar hela systemet. Hehe.

Dagens hår-tips:

Hemmagjorda inpackningar hjälper inte håret på något sätt, ofta har ingredienserna för stora partiklar för att kunna tränga in ordentligt i håret utan lägger sig bara som en hinna ovanpå hårstrået, det kanske känns lent och fint, men det gör ingen nytta, tro mig. Köp en ordentlig inpackning från frisören istället!



HUH???

roligt frisörskämt.

Klippte en tjej för ett tag sen, hennes unge fladdrade runt som en liten lemur i hela salongen och var extremt rastlös.

apan: Ja, nu har jag gått igenom hela ditt hår noggrannt!
pöjk: mamma, hur kan man GÅ igenom ett hår?

sen skrattade vi gott, det gjorde vi.

Aldrig mer!

Har bestämt mig, jag kommer ALDRIG någonsin att dricka alkohol igen. Av förklarliga skäl såklart.

Nu ska jag måla mina naglar svarta. Svarta som min själ!

It´s raining...rain.

Haha, alltså fan vad det regnar ute. Har inga regnkläder, inget paraply och mina skor läcker in. Är det fortfarande omodernt med svarta sopsäckar??? Uteliggarlooken sägs ju bli en stor hit till hösten!

Bög, mamma, kines.

Kan inte sluta fascineras av denna låt! Har inte bestämt mig ifall jag hatar den eller älskar den. Men refrängen är bra! BÖG, MAMMA, KINES. HAHA!!


RSS 2.0