hurra!

Nu har jag vaknat till liv igen, bakfullast i kommunen. Vill absolut inte sätta mig på en bussjävel och åka hem sen, fyfan. Men det är samma sak varenda gång, kommer nog aldrig vänja mig.
Var überskojj igår! Först var vi på förfest hos sudden, skitkul att träffa alla vänner och bekanta, träffade Magnus oxå, det var fan inte igår!
Efter att ha klunkat i mig alla sex bärsen drog vi till ankan, där hände det väl inte sådär skitmycket, lite dans, lite sång, lite naket (eller näe, inge naket). Av någon helt absurd anledning fick jag och emmy spontan-ryck och gick till arena. Arena av alla jävla ställen, ungdomarnas köttmarknad. Började pissdåligt med att en vakt snodde tjugo spänn av mig och vägrade lämna tillbaka. Jävla idiot.
Arena luktade hund. Och det var överfullt av snorungar som just kommit i målbrottet. Nejfyfan, tänkte jag, men ändå, man får ju inte roligare än man gör sig, så jag och emmy intog den lilla dansscenen och dansade tills armarna gick ur led. Jäler va sköjj det var. Sen kom det fram en liten mini-karl och tackade för underhållningen, och sa att jag var så "äkta", han var lite trött på alla åmande blondiner, och jag förstod honom lite, dom var ju överallt. Jag tackade glatt och bjöd upp till dans, och frågade om han ville ansluta sig till min fanclub "jagvillvarasomLina", det tror jag inte han hörde. Konstigt.

Sen på slutet är det lite suddigt dock, vet att jag steppade hem ensam och sjungandes.

En sak är konstig, varje gång jag är i karlstad så skickar jag fel sms till emma (som skulle till emmy, och efter sju öl brukar förvirringen vara stor), det är nog mitt undermedvetna som talar i tungor.

Mycket värd helg! Tack ska ni ha. Längtar till jul!

//Kjam Lina


porschen!

Ja, gomorrn dá! Här sitter jag och dricker gröt. Råkade hälla i lite för mycket mjölk så resultatet blev lite väl blaskigt, men skitsamma, gröt som gröt.
Är fett med trött, men det är ju bra, jag ska åka bussen idag, och som ni säkert redan vet är jag skiträdd för bussar och all kollektivtrafik överhuvudtaget. Särskilt nu när det är halt ute. En gång när jag åkte buss skickade jag ett sms till emmy där jag skrev "om jag dör nu, så dör jag lycklig", bara för säkerhets skull, man vet ju aldrig.
 Men eftersom jag är så jävla bussrädd och jag alltid tror att jag ska dö på dom där jävla bussarna har jag ett knep! Likt pungråttorna lägger jag mig ner och låtsas vara död, eller ja, jag sover hela vägen. Dels går bussresan jävligt fort och dels så skulle jag nog inte märka om jag dog.



Haha, märkte förresten skitfrän grej idag när jag kokade kaffe i vattenkokaren, haha,
våran kaffekokare är en porsche! Haha! Inte undra på att den kokar så jävla snabbt då.

alla känner apan

Faktiskt. Alla känner apan, men jag känner fanimejen inte igen någon. Kundfenomenet är skitroligt, folk som faktiskt tror att man känner dom, eller tror att jag kommer ihåg vad ja gjorde sist jag klippte/färgade/slingade dom . Inte en jävla aning. Har jag tur kanske jag har 40-50 kunder på en vecka, och då minns jag högst den snygga killen i jeansjackan.
 Det här är vanligt:
kund ringer; tjeeenaaaa Linaaa!!
apan: öh, ja men hej! ("vemfanärdetvemfanärdet??")
kund: jo, det börjar bli dags igen!
apan: jasså? klippning? ("vemfanärdetvemfanärdet?")
kund: ja, och såna där mahognyslingor du gjorde på mig sist!
apan: jaa...jo det är snyggt, nemas problemas ("vilka jävla slingor? Har hon ringt fel?")

 Ett annat senario är när det kommer in kunder och hälsar skitglatt "Hej Lina!!", och sen vill dom boka tid, och jag måste alltid be om deras namn, då ser dom lika förvånade ut varje gång ("men vi som bondade så bra och fick en sån fin kontakt".). Hallå, det hör lixåm till jobbet att vara storcharmör.

packad o klar.

Yeps-kepz, då är resan bokad, pengapungen gråtfärdig, men en klad Lina. Jag åker till karlstad i helgen, så nu vet ni det, punkt.

Idag har jag och Alina gjort något jätteballt! Vi har sminkat varandra! Alina är ju sånt där sminkproffs, precis som jag. Och det var skitspännande iomed att jag i princip aldrig blivit sminkad av någon. Jag tror sudden gjorde ett halvhjärtat försök en gång för hundra år sen, och det var väl..ja, sådär.


Alina hade den största sminksamligen jag någonsin sett. Jag var i smink-himlen. jävlar vad jag dregglade.


Alina, före och efter. Dock syns ju inte resultatet sådär skitbra. blev grönt dock.


såhär läcker blev jag. Görfint tycker jag!


sen drog vi och åt Mogolisk buffe. Jag vräkte i mig två vrålstora portioner, sen
tog vi en kaffe och friterad banan på det. Jag är fortfarande mätt.



dröm

Har varit mycket politik på sistone. Inatt drömde jag om Mike Patton. Han sa att han hatade Barack Obama och hejade helt på Mcain. Jävligt konstigt. Valet är ju redan avgjort.


Patton är ball.



bota din egen tandvärk

Har DU ont i tanden? Då ska jag berätta för dig hur just DU ska gå tillväga för att få en helt tandfri värk. tandlös värk. Tantig värk.
1. ta en ibumetin, hjälper jättebra. ta fem om dagen så klarar du dig relativt hyffsat.
2. tandläkaren brukar spola rent i munnen med en slang. DETTA kan även du göra själv. Gör såhär; tag 1 st duschmunstycke, tryck in så långt du kan i käften, spola så gott det går.
3. tandpetare är guds bästa barn, har du ingen? Gör såhär; tag 1 st hårnål, böj på mitten, rengör och skrapa i munnen, på tänderna.
4. och slutligen avsluta med att skölja med ex, hexodent eller något bakteriedödande. Har du inget bakteriedödande? Gör såhär; tag 1 st katt, el kattlåda, leta upp lite kiss, blanda med vatten, skölj. Har du ingen katt? Kissa i kopp. gurgla väl.

~~~~~LYCKA TILL ~~~~~~


DAGENS OUTFIT:



Jag har en skitskön vinterjacka jag köpte förra året på VILA. Den är som ett stort duntäcke och har en enorm luva med en liten boll på. Jag älskar dagisbarn-modet. Helst av allt skulle jag vilja ha en helfodrad kroppstrumpa i brunt material med vita knappar på, så jag ser ut som en pepparkaks-gubbe. GU VA BALLT!

Har även inkasserat en smak för absurt fulsnygga mössor. Förra året köpte jag en äkta pälsmössa som ser rysk ut!
Hittade dock bara ett kort på den.

Funderar starkt på att investera i en ny pälsmössa i år, dock i en fuskpäls-version och med stora långa bollar som hänger och dinglar. Kanske även ett par snowjoggings?
Javafan säger man, det var helt enkelt bättre förr.



förresten är det vrålkallt här. Jag sov i flanellpjamas och strumpor igår natt, då svettades jag istället. Känner mig förvirrad, kanske är det klimakteriet?

Säljävel

Halvskum dag, gick jävligt fort dock. Gjorde Alina vithårig, klippte Alina, klippte tant, klippte tjej, klippte tant.
Sen föreslog Alina korsord. För alla ni som är riktiga stalkers så vet ni ju redan hur extremt mycket jag hatar korsord (mer än Greenpeace faktiskt). Och om jag någon gång börjar så blir jag vansinnig efter någon minut. Vi satt och klurade en bra stund, men vi lösta alla ord! Alla utom ett ord - såklart.
Okej, lyssna noga nu; Ung säl; tre ord, slutar på ut.
Vi gissade på att troligaste ordet var "but", eller "hut". Säl-but?


ringde till den enda korsords-mästaren jag känner - mamma. Ung säl heter tydligen kut! haha, kut!!

Lönnig.

Känner att det börjar dra ihop sig till en ny tjock-period. Med andra ord, jag blir sugen, extremsugen, äter som ett ko på grönbete. Och det får inte hända, jag tänkte ju spara mig till jul och köra på tjockiseran då istället, då är det ju helt lagligt. Jag fattar inte att det finns folk som faktiskt gör julmaten "smal". Helt sjukt, jul är enda gången på året då man får lov att bli lika tjock som tomten och äta vrålgod mat.

Så, bantning (nejnej,jag vet, det heter inte bantning längre utan "ändrad kost") innan Jesus födelsegallej alltså. Frågan är ju hur jag ska göra det den här gången? Har prövat i princip alla dieter som finns och jag är alltid för lat för att orka slutfölja dom.
Sen tycker jag det är rätt töligt att laga mat. Dock är jag lite nyfiken på Cambridgemetoden. Man äter bara typ soppor, fast då måste jag byta ut lunchen till tuggbar mat annars blir jag väl helt galen.
Äh, jag vet inte, har ni några andra idéer? Typ donera en njure eller nåt? Då borde man ju bli lite lättare.

hehe.

alltså, klockan är bara 23.09.
synd att man är lika trött som ett kärnkraftverk. TROTS ATT JAG ÅT C-VITAMIN! Jäkla blä.

suck my dick.

Jag blir så nostalgisk ibland. Gjorde en musikvideo av den här låten en gång, undrar vart den tog vägen?




miss kittin - frank sinatra

efter tre

Efter klockan tre får man knäcka första bärsen.


det tycker jag är kung!

snygg dag

Vaknade upp skitsnygg idag. Ni vet så där som dom ser ut på filmer, helt naturligt härlig. Allt hår hade lixom lagt sig i en perfekt knut i bakhuvudet, och min hy var så strålande att jag grät när jag såg mig i spegeln.




det är rätt gött att jag nästan alltid ser vinögd ut på kort. Men det tror jag att jag skyller på mina olika ögonfärger.

Helgskoj!

Tjenare alla monsterdiggare!
Idag är det lördag. Igår var det fredag. Och det var ett rent helvete för min egen del. I torsdags hade vi våran vanliga städ-dag. Emma var jättegullig och ställde ett glas med vin på mitt skrivbord med en gullig liten lapp till. "AWWWW" tänkte jag och gick runt och sippade på bästa vin-vis. Ett glas vin hade varit helt okej. Det hade jag nog kunnat leva med, värre blev det när Anne-lie kom upp och vi alla satt och tjötade, och dessvärre förvandlades ett glas vin till 150. Precis som Jesus gjorde, fast det här var en bag-in-box. Rena trolleriet.
Och igår mådde jag alltså som en säl. Säl-dåligt. Bakis som en enarmad enuck. Stackars min praktikant (Alina) som fick dras med mig och alla mina vråltörra skämt hela dagen. Drygare än Yes. Yes.

Nåväl, igår blev det lugnt, vi satt och spelade monopol på x-box, och jag kom faktiskt två för oväxlings skull. Idag ska vi låtsas slå in julklappar för att få julstämning. Emmas idé såklart. Alltså, vi ska slå in fejk-paket, så att vi kan lägga något under granen. Ska bli spännande.

Have a najs helg!

fyfan fredag

fyfffaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan.

Menstjejen.

Idag valde jag att spendera mina sista slantar på bindor. Det stod mellan det och mjölk. Hade hellre köpt mjölk.
Jag greppade ett paket och försökte diskret gömma det lite under armen och kutade iväg till kassa-kön. Jävlar vilken kö det var. Helvete.
 Jag minns när jag var fjorton bast och mamma tvingade mig att köpa mina egna bindor. Då grinade jag när jag kom ut ur affären för jag tyckte det var så jävla pinsamt (plus att jag träffade på en lärare som frågade om det var godis jag höll i.). Jag flinade faktiskt lite åt minnet. Tur att man inte skäms lite mycket idag för en sådan helnaturlig grej. Jag menar, halva jordens befolkning får faktiskt dras med skiten en gång i månaden.
Dock blev det ju lite värre när jag faktiskt skulle betala och en superfräck kille med dreads i hela hövvet satt där. fan oxå. Jag märkte att jag faktiskt råstirrade på hans hår. Men när jag hade betalat var bindorna som bortblåsta. Vart fan var dom? Då såg jag en tant i andra änden stod och viftade mot dreadskillen och vrålade högt "hallåååå, duuuu, någon har nog glömt dom här?". Ehehe, småskrattade jag och greppade snabbt paketet och lommade iväg.

Det är ju så man skäms lite ändå. Tanten hade klippt luggen själv. Pfft. Pinsamt.

Gangsta Lina.

Känner mig lite som en gangster idag. Då passar det perfekt med lite gangster-musik!


Inget rejv.

Idag har jag öppnat ett sparkonto, ska verkligen försöka att vara duktig den här månaden. Blir kanske lite lättare om jag ser till att inte förvalta alla mina miljoner på ett och samma konto. Och tänk om jag skulle bli rånad, då kan dom jävlarna bara komma åt dom fjuttiga riksdalerna på mitt vanliga konto. Hehe...suckers.

För övrigt har jag funderat hårt på två världsliga saker.
 1, går harar i ide?
2, vad är majonäs gjort på? Emma sa att det var gjort på olja, men jag tror henne inte. Jag tror det är gjort på sandaler och popcorn.

Emma är förresten bortrest på bizniz-resa i karlskoga och ska campa där under natten. Jag frågade Jim om vi skulle passa på att ha rejvfest ikväll, det ville han inte. Fan vad tråkig han är.

Leoparden.

Gjorde ju värsta balla leopardsminkningen på halloween för ett par veckor sen. Dessvärre är kameran lite grusig så det ser väl ut lite sisådär på kort. Men på riktigt var det sketasnyggt!


alltid snygg.



emmas favoritmat.

Apan: Vad har du för favoritmat?
Emma: pasta!
Apan: Pasta?
Emma: Ja, bara pastan alltså...
Apan: Öh, okej..nåt annat?
Emma: pannkakor!!

Hade ju tänkt att göra någon smågod mat att bjuda emma och jim på, eventuellt till helgen, då är det ju skitbra att emma är lättimponerad, pasta med pannkakor lär ju bli en hit. Inbakad pasta i pannkakor kanske? Men då kommer vi ju till den stora frågan, har man ketchup eller sylt till det?

trött apa.

Fyra arbeten jag har haft i mitt liv
 - mcdonald´s slav.
- dagisfröken
- städtant
- frisör

Fyra filmer jag kan se om och om igen
- into the wild
- little miss sunshine
- edward scissorhands
- harry potter

Fyra städer jag har bott i
- Östersund
- Skoghall
- Karlstad
- Västerås

Fyra teve-serier jag gärna ser

- Desperate housewives
- Reaper
- Heroes
- Simpsons

 Fyra ställen jag vill åka till
- Japan
- Berlin
- Amsterdam
- NY

Fyra webbsidor jag besöker dagligen
 - Helgon.net
- Blogg.se
- hotmail.
- massa bloggar.

 Fyra favoriträtter
- palt med fläsk
- våfflor
- corn
- soppa?

Fyra ställen där jag trivs
 - Här
- Karlstad/skattkärr
- Stugan i Faggan
- Skövde

Fyra personer jag utmanar
-Emma
- öh...Blondinbella?
- Fan, örker
- inte.

nerver av sås.

Fan vad jag är nervig av mig. Ibland blir jag så sjukt paranoid och uppjagad att jag vet inte vad jag ska ta mig till, tankarna fladdrar likt Batmans kåpa. Jag är en hare. En oxfilé. En griljerad julskinka i dillmarinad.
Då brukar jag gå in till Emma, och så säger hon exakt vad jag vill höra. Då blir jag lugn. Lugn som en smörslungad gråsparv i hummersås.


sås - när den är som bäst. Brun.




(Mycket såsprat idag, ursäkta mig, något jag snöat in lite på.)

Ny sås - hala skor.

Idag har jag gjort något helt banbrytande! Så länge som jag har kämpat med min rhode island-sås och makaroner, köpte jag faktiskt en helt NY sås! Idag vidgade jag mina vyer med en kebab-sås. Jag är så exalterad att jag kokar makaroner i skrivande stund.

Mina nya skor är dock ett levande fallo. Jag märkte för ett tag sen att dom inte har någon ordentlig sula, så idag har jag halkat/ramlat två gånger. Mitt i stan. Folk blir helt livrädda, och tittar åt alla håll utom mitt när jag flyger fram och vrålar "iiiiiiiiiiiiih" sen ligger jag där - pladask på marken och skrattar som en skogshuggare. Förra veckan kanade jag hela vägen till pressbyrån; "iiiiiiiiiihh!!!" då frågade faktiskt en kille om det gick bra. Och det gjorde det.

Min praktikant är underbar! Skitrolig och gullig tjej! Vi har totalt babblat sönder varandra hela dagen, och så är vi båda skitglada för att vi gillar samma musik!
praktikant: ja! Vad kul att du gillar det här! Jag fick inte ens spela min egen musik på min födelsedag!
apan: jaaa! Jag med, folk brukar vara skeptiska...

Blipp blopp! jag är jätteglad för lite säl-skap!


No mas.

Tror inte jag ska gå ut på krogen i västerås något mer. På sistone har det bara slutat i misär för min egen del. Och jag blir alltid skitledsen och står och grinar i ett hörn utan någon direkt anledning. Jävligt konstigt, jag har aldrig varit en fylle-grinare förut. Sen vet jag inte om jag tycker det är sådär skitkul heller, det är ju alltid förfesterna som är roligast, och krogen är mest, jahapp.
Förra helgen tyckte jag var skitkul! Då satt vi hemma och spelade kort på fredagen, och på lördagen var vi på husfest i stockholm.

Nej, nu ska ja bädda ner mig och se på en harry potter film.

/peace.

ibland...

ibland så önskar man att man aldrig varit född.

desaajner kläder.

Comme des garcons släppte ju lite kläder på H&M häriveckan. Så att vanligt folk skulle kunna få känna sig lite lyxiga, och ha något att skryta om på jobbet, "jodu,det är faktiskt en äääkta kåme dä garson!". Det var tydligen världens upplopp, folk slängde sig överallt, slet av kläder på skyltdockor. Det var helt "galet". Tror ni jag var där? Näe, såklart inte. Kunde inte bry mig mindre, hade kikat lite i förväg för att se om det var så jävla häftigt som det verkade vara. Bara prickigt.
Jaha? Dom säljer skitmånga prickiga koftor på myrorna, för den som inte vet, och där kostar en kofta 35 spänn istället för fem-sexhundra
. Det var samma sak med Karl Lagerfelt-kollektionen. Kalle-balle blev dock skitförbannad när han förstod att "tjocka" människor (alltså stl 38-42) kunde köpa hans kläder. Det är humor. Då var jag faktiskt nära på att köpa ett linne bara för ironin i det hela, sen skulle jag såklart skicka ett kort till honom, och tacka för att vi vanliga människor kunde ha asballa designer-kläder från H&M!
Vet ni vilka städer som säljer mest designer-kläder (räknat på antal invånare)? Östersund och Filipstad. Haha! I östersund bor det ca femtiotusen, och i Filipstad ca elvatusen. Hahaha! Det vore ju något för Kalle-balle och kåmme dä garsån!



//Peace

full i fan.

Vaknade prick 7.55 (fem minuter innan jag brukar gå upp m.a.o) imorse och kände mig vrål-bakfull, det bara snurrade i huvudet.  Lite konstigt med tanke på att jag var helt sober igår. Tror jag blev helt hög på målarfärgen.
Nykter - men full i fan.

Längtar faktiskt lite till på måndag. Ska bli skitsköjj med en praktikant! Kan knappt bärga mig. Jag ska lära henne allt jag kan, ge henne lite tips på hur man blir världsbäst, precis som jag. Jag kan faktiskt avslöja dom bästa sättet till att bli skitbra;

- skryt. Överdriv. Såklart på ett så svenskt och snällt sätt som möjligt, men ju mer man intalar en kund om att man är vrålbra, kanske att man klipper på ett "speciellt" sätt, så blir dom oftast helt till sig. Sen brukar jag alltid tala väldigt högt och tydligt, så att folk fattar att man vet vad man snackar om. Stå lite bredbent, undermedveten makt. Aldrig armarna i kors eller i sidan. Gestikulera, men inte för mycket. Sen brukar jag alltid försöka knyta band till kunderna, t.ex ge en komplimang, " vilken snygg väska! vart har du köpt den`?" Det funkar varenda gång. Svär inte.


Hittade förresten en jätterolig bild på mig som 16-åring, och för att citera blondinbella, "söt va?"


snickerboa

Vi har lite "fixar"-helg här på Emmas kommando. Igår målade vi om badrummet blått. Det blev jättefint. Blått. Och fint. Idag ska vi måla om det igen, fixa med lister, sätta upp någon tapet. Blir najs-bajs.


Här får ni lite disco-musik med Jim carrey.

Blå?

Vi har ett blått badrum! Förut var det rosa.

det var allt jag ville säga. Tack.

många såna här mail...

Min blogg har nått nya höjder på sistone. Det har fullkomligt rasat in beundrar-mail, folk har skrivit och gråtit, ringt mig på natten och flåsat i öronen.



Jag är precis som Linda Rosing. Linda Rosing och jag...Tror ni mig inte? läs själva här.

I wanna rap!

Tänka sig, jag som hade tänkt att säkra min pension genom att börja rappa som gamling, nu har någon tant snott min idé!
Men som hon sa själv, hon är fet!

lanolin.

Idag blev det alltså klart att praktikant-tjejen börjar på måndag. Jag tror jag kommer att gilla henne, hon sa att hon hade varit på arvikafestivalen sex år i rad, då smälte jag som smör. En synth-tjej! Det är det absolut bästa raggningstipset på mig, säg att du gillar synthmusik så blir jag din.
Det roliga är ju att vi nästan har samma namn, hon heter som mig, fast med ett A i början. Kommer bli stor förvirring bland kunderna.
Fick order från chefen idag om att storstäda salongen, nu när vi skulle få fin-besök (praktikanten). Ja,ja, jag hade inget bättre för mig och kunde lika gärna "go all in" som det heter på engelska. Det gjorde jag med råge, all in alltså. Jävlar vad rent (ren, sa älgen!hahaha) det blev. Det blev så fint att jag ville att hela salongen skulle blänka. Så jag drog helt enkelt på lite golv-polish. Jag polerade hela jävla golvet alltså. Har ni polerat ett golv någon gång? Näe, inte jag heller. Jag fattade faktiskt inte riktigt hur jag skulle göra, så jag sprutade helt enkelt ner hela golvet med den där polishen, blev skitblankt och fint. Lyste som självaste Betlehem. Tyvärr blev det även halt som en skridsobana. Och där gled jag runt, med mina brutalhala-skor som en riktig hockeymorsa. Får nog förvarna mina kunder om halt golv i ett halvår framöver.

Vad fasen ska jag sysselsätta en praktikant med i två veckor förresten? Ge mig tips, eller säg att du är synthare.





frisörer...

Det finns en uppsjö med just frisörbloggar. Jag fattert inte. Hur orkar man ta med sig jobbet hem? Sitta och skriva om just hår, hår, hår, och hårprodukter. Frisörer är nutidens bögar, alla vill ha en frisörkompis. Och alla vill veta allt om hår. Det finns överdrivet mycket frisörer i sverige, frisörer verkar vara något utav ett statusyrke, den glamourösa drömmen. Man är alltid snygg som frisör, och man gör folk snygga.
Tyvärr är det just dessa privata frisörskolor som sätter kolestrol i frisöryrket, varenda jävel kan bli frissa om man pungar ut med minst 50 papp. Sen fattar dom inte hur jävla svårt det är att få jobb efter utbildningen. Och alltför många klipper svart, eller jobbar svart. Stackars frisörbranchen, om 10-20 år kommer varannan tjej vara frisör och stå där, med byxorna neddragna. Ja herrejävlar...
Jag har faktiskt haft tur. När jag är färdig här kommer jag att ha ett fantastiskt fint CV! Och imorrn kommer praktikant-tjejen och ska prata lite med oss. Jag kommer att ha en underordnad! Jag kommer att få storhetsvansinne! Haha!
Funderar eventuellt att skaffa mig en sån där ridpiska och slå henne på fingrarna så fort hon gör fel. Moahaha!! Näerå...blir fint med lite säl-skap.


fuck you telenor!


DAGENS OUTFIT:



t-shirt: Leonardo di Caprio & Kate winslet, från Titanic-filmen.
shorts; Zara.
skor: Din Sko
väska: second hand.

Lama låt.

hade ju nästan glömt bort... Lama-sången!


fantastiska djur!

tja...

Man har ju iallafall torra fötter. alltid nåt.

bloggkarriären

Jag är sjukt paranoid. Och det blir värre när man har en blogg, då man inte riktigt kan hålla koll på vilka som smygläser dagligen (men för all del, ni är välkomna!), innan det hette "blogg" kallades det helt rätt och slätt för "dagbok." Jag har dagbokat i hela mitt liv. Sen jag var sju år. Så ja, nästan hela mitt liv. Och när jag var femton bast började jag alltså föra anteckningar på internet, eller "webben" som man sa då. Jag har alltså bloggat i åtta år, och jag är fortfarande inte världsledande inom något. Jävligt skumt.
Men för att göda min paranoida sida tänker jag alltså bjuda på min inledande karriär inom "blogging". Varsågoda.



Det är spännande, för jag menade verkligen "kjam" som något seriöst. Sen blev det fjortis med "kjam" och nu skriver ingen det, om man inte är jätte-ironisk och skojjig.

//Kjam Lina.

hubba!

Hello hey!
Idag har jag ätit jättemånga dextrosol. Inte för att det var så jävla gott, utan för att jag inte hade något bättre för mig. Vet ni hur ont i magen man får av jättemånga dextrosol? Det vet jag.

Extremt jävla tråkigt på jobbet just nu. Har suttit och ritat halva dagen. Och så kom Malin upp en sväng och tjötade.
Jo, förresten, har eventuellt ( ja. man vet ju aldrig..) skaffat mig en praktikant. Ringde och frågade en brud om hon ville ställa upp, och hon blev jätteglad, så ja, jag hoppas, då kanske jag har något att spela kort med...


I lördags var jag ju som bekant i stockholm halloweenfest nr 2.  Jag trodde faktiskt inte att någon skulle klä upp sig, så jag chillade lite på utklädnaden och gjorde bara en fräck leopard-ögonskugga. När vi väl kom fram visade det sig att jag var den enda som inte var utklädd.
Var ett supermysigt litet hus som dom hade pyntat med spindelväv precis överallt och läskiga läten. Läskigast var nog att man inte kunde stänga toalett-dörren.
Märkte att det inte går att vara ironisk mot människor man inte känner. Det tog fem minuter att göra bort sig, och där satt man, fånig och värmländsk. Fick tillochmed dansa lite tryckare, har nog inte tryckat sen jag gick i fyran. höhö.

Skitsamma, otroligt trevlig kväll! Jag hade sketakul!

kotte!

Igår hade vi torsdagsstädningen (vi sket i den i torsdags), och blev färdiga i lagom tid. Det tog ungefär fem minuter sen var Emma helt galet rastlös. Emma föreslog lite tärningsspel, norsk tärning hette det, och hon försökte förklara så gott hon kunde. Jag fattade inget. Det blev på tok för mycket siffror och allt flöt ihop till en gegga i huvudet och jag satt på helspänn hela spelet och försökte förstå. Gick inget vidare heller för den delen heller, det är väl den största nackdelen med dyskalkyli, man känner sig jävligt korkad.
Skitsamma, när vi tillslut gav upp tärningspelet började vi spela kotte! Haha! Minns ni kotte? det är fett med skojj, man sitter och gör massa luriga tricks mot varandra. Haha. Jag och Emma var vrålbra, tyvärr förlorade vi ändå. Var säkert något fel på spelet...
Somnade bakvänd i sängen med ett avsnitt av simpsons på, och mobilen i ena handen. Uh va gött!

Idag ska vi till stockholm. blir säkert sketakul!

hehe

hehe?haha,hehe.Heh! Haha, hoho. HO. hihi, Haha! He, he, he....

optimist-javisst!





visst är det skönt med folk som kan se det positiva i allt?

Halal. Hal-ål?

Har ni koll på Halal debatten? Det är skitspännande just nu, lite som big brother. Jag har inte sett programmet (och jag vill inte göra det heller), men såhär ligger det alltså till;

Carl Hamilton (någon slags journalist på aftonbladet) var på besök på Halal-tv för att snacka lite med halal-brudarna. Carl H ville vara lite trevlig och käck och knäcka lite handleder på manligt vis, så han räckte såklart fram handen för att hälsa på halalbrudarna, varav dom vägrade, det var emot deras religon. Carl H blev skitsur och sa att "om det inte passar sig kan ni åka tillbaka där ni kom ifrån." Det han inte visste var att han faktiskt blev smygfilmad. Jävligt pinsamt för Carl H, och i förrgår skrev han alltså en krönika i aftonbladet där han tyckte att man skulle ta seden dit man kommer, plus att han påpekade att han "ångrade att han sa vissa grejer".
Jag håller inte med. Man behöver inte ta seden dit man kommer. Han visste att han skulle träffa muslimer som har en helt annan tro än vad han själv har, därför blev det hela lite spänt, och han hade tydligen inte en jävla aning om vad dom hade för seder om saker och ting.
Ponera att du är nyinflyttad i ett främmande land, vi kan kalla det "Palin" (gissa vad jag syftar på!) du kanske har flytt ifrån krig och elände, eller helt enkelt ville bort från svenska tillvaron för att du tror att du får det bättre i Palin. I Palin visar det sig att alla som hälsar sliter av sig sina kläder och gör kullerbyttor mot varandra, nakna. Det är en sed.
Jag hade inte gjort det, inte särskilt trevligt alls i min syn av saken. Inte en sed i sverige.
Carl H skriver även i sin krönika att "alla vet att man kindpussas i Frankrike och gör man inte det är man ohyffsad och blir en utböling". Känns ju sådär. Jag vill inte kindpussas. Jag vill inte att någon kommer för nära (det gör man ju inte här, då kan jag ju få baciller!) Det hade jag sett som otrevligt, ur svensk synvinkel.
Det finns massa olika sätt att hälsa på, som alla fattar. Man behöver inte ta i hand. Halal-brudarna gjorde sin egna hälsning, dom lade handen över bröstet. Det var deras grej.
Fan, Carl H, svälj din stolthet, be om ursäkt och nöj dig helt enkelt, inga jävla bajskrönikor om att "ta seden dit vi kommer", det har vi redan hört. Känns både fel och uråldrat!

Dandedryg

haha! Vi ska alltså till Danderyd på Lördag. Smaka på det, Dande-ryyyyyd.  Dan-e-dryg. hehe.
Mitt första minne (och enda) minne jag har i från Dande-ryyyyd är att jag är typ femton bast och hängde med alla andra småkiddos på hamnfestivalen i karlstad. Såklart var vi på tok för små för att komma in, men vafan, det stoppade oss inte, vi hängde utanför som dom små kickersbrudarna vi var. Vi gjorde inte så mycket, vi satt mest där.
Och tillslut hände det vi hade hägrat inför hela kvällen, ett gäng med killar kom fram och började snacka! Från stockholm, och dom hade otrolig dialekt, dom riktigt sög tag i i:na, iiiii, och släpade ut dom ordentligt. Som i-språket ungefär, fast på riktigt.
 Dom berättade massa viktiga saker för oss, till exempel att värmlänningar var typ 100 år efter i modet, bah. Och hallå, buffaloskor var ju typ inne för fem år sen??? (Här minns jag att jag skämdes och vek in mina stackars fjortisskor).
Och i stockholm minsann, i Danderyd, där flödade spriten! Bara dyr sprit såklart. Det var så underbart, danderyd.
Dom skämtade med mitt namn också, oförlåtligt. "Jag heter Liiiimaaa, och jag kommer från Peruuuu" (och vafan var Peru för något? en slags ost?)

Ni förstår ju att jag är spänd av förväntan. Kommer det att flöda av sprit? Är det fortfarande ute med buffaloskor? Jag vet inte, men det märks väl när vi kommer till Danderyd.

äsch.

Jag fick inte jobbet. bajs. bajs, bajs!! men jag får väl söka vidare mot dom södra trakterna.

Vafalls!?

På tal om gubbighet så ska hädanefter "vafalls" bli mitt nya favorituttryck. Helt fantastiskt ord! Jag ska nog skaffa mig en käpp och basker på köpet med. Då kan jag peta ungdomarna som spottar på gatorna i ryggen med käppen och skrika:
"vafalls?! spotta tuggummi på marken?! Plocka direkt upp efter dig, pojkvasker!"

svetsare.

Jag kan inte låta bli gubbskämten. Jag börjar smått fundera på om jag börjar förvandlas till en gubbe? Kämpar ju hårt med ölmagen, hårfästet har krypit bakåt (njae..), och jag rapar och fiser som hela Happaranda. Svär som ett borstskaft gör jag ju med, men det vet ni ju redan.
Idag kom det in en kund och frågade vad jag hade för utbildning. Hon såg förbannad och barsk ut. Och inte ens då kunde jag låta bli:
sur tant: vad haru för utbildning?
apan: jag är utbildad svetsare. pfffy....(hur beskriver man ett kvävt skratt?) HAHAHA, NÄ JA SKOJJA BARA! HAHAHA!

Men vafan, hon bad ju i princip om det. Vad gör en frisör i i en frisörsalong? Dumma frågor kräver...

bu!


så här ball var jag på halloween.

baracken vann!

Satt just och tittade på Obamas tacktal och grinade lite. Jisses vad jag är blödig. Men nu får vi helt enkelt hoppas att det blir lite ordning på staterna, det blev ju knappast bättre av Bush.
Hade en chilensk gubbe igår som ville prata politik. Jag fattade inte vad han sa eftersom han både stammade och bröt på spanska och amerikanska. Det enda jag fattade att han sa var att svenskar inte ville diskutera politik eller religon eftersom det är oartigt, men det var konstigt att vi kunde diskutera vårat sexliv helt öppet istället.
håller med om det förstnämnda, jag diskuterar aldrig politik eller religon för att det är oartigt, plus att jag inte är tillräckligt insatt. sen vet jag inte om jag håller med om det sistnämnda heller, inte för min egen del iallafall.


Gillert


Har alltid varit löjligt förtjust i Ladytron. Det här är en favoritlåt "tender talons" heter den. Jävligt tråkig video dock.

Bläblä vita lamm.

Jag är så jävla trött. Skrev just ett halvflummigt inlägg om komplimanger som jag inte riktigt orkade fullborda. Egentligen har jag skrivit jättemånga smarta inlägg i huvudet vid läggdags, men på något sätt låter dom aldrig riktigt lika smarta när jag väl tar till orda.
Tycker jag har blivit jävligt PK på sistone, och jag vet inte om det är på ett bra eller dåligt sätt. På ett sätt är det väl kanske fint att vara PK (=politisk korrekt), men just nu är jag bara förvirrad. Känns lite som jag går igenom en andra pubertet där mina tankar mals till mjöl. Jag vet knappt vart jag står politiskt längre. Var inte jag miljöpartist? Fast egentligen vill jag ju bara ha pengar, sen skiter jag i resten, jag vill ha fred (fan, jag kanske borde ställa upp som fröken sverige?), jämnställdhet och mer pengar till mig. Sen är jag nöjd. Vi kan kalla mig kommunistisk moderat. Låter ju bra.



På lördag ska vi till stockholm halloweenfest. Ska bli jävligt spännande. Funderar på att klä ut mig till någon orginellt och fräckt, typ ett bord, eller ett örngott.
Imorrn får jag svar på jobbet jag sökte. Tror jag.
Undrar om det är större chans att få ett jobb om man säger att man är homosexuell? Om man inte får jobbet kan man ju beskylla dom för hets mot folkgrupp, eller orättvis behandling eller nåt. Annars kanske man kunde stämma dom?
Värt att tänka på.


jag gillar Lolcats. Gör mig glad. Klad!


japansk kampsport

Jag har alltid haft ett behov av att tro att jag vet allt.

Emma: Vad är en blakiblaki ?(jag minns inte vad det hette, men det hade nåt med en tavelram att göra)
apan: det är en japansk kampsport.
Emma: haha! med perserkatter va?

bussexpert

Jag antar att jag snart kan titulera mig som en proffesionell resenär. När man åkt buss, fram och tillbaka, tillbaka och fram ett par gånger börjar man förstå lite knep hur man hamnar på en bra sittplats, och vi alla vet ju att en bra sittplats alltid är fönsterplats. Har man otur och hamnar brevid någon okänd med plats ut mot gången är det alltså helt kört.
- var i tid, släng in grejerna fortsomfan i bagageluckan och kuta fram till kön.
- hamnar du långt bak i kön kan du alltid knö dig före, diskret dock! Kommer någon på dig kan du alltid säga att du inte riktigt såg vart kön började.
- sätt dig så långt bak du kan, eller så långt fram du kan i bussen. Det är alltid mellanplatserna som blir tagna först. konstigt nog.
- fejksov varje gång det är dags för en ny hållplats. Ingen väcker en sovande människa, då går dom hellre förbi.
- om någon mosar ner ryggstödet mot dina knän, skrik så högt du kan och gråt lite, skyll på en gammal knäskada.
- sov på riktigt om du kan! Ingen bussresa går så fort som när man sover. Och jag sover alltid så förbannat gött på bussen.


Lars brundin är min idol.

hello world!

Vaknade upp hos sudden idag. Vrålmissade bussen igår, råkade räkna fel på en kvart eller nåt, det är tur att man blir smart av alkohål. Sen haltade jag tillbaka till Suddens lägenhet och tänkte ringa så att dom kunde öppna, men min jävla mobil ville sig inte, så jag stod utanför och frös röven av mig ända tills någon hade sett mitt sms. Men det ordnade sig tillslut ändå.

Var halloween fest igår! Var riktigt najsigt, jag sminkade mig jättekonstigt (oh ja!) och kände mig lite "speciell" och käck iallafall. Var på mitt bästa humör och höll mig ovanligt lugn hela kvällen, knappt salongsberusad (okej, nu tog jag i lite).
Jag och Glenne satt och tjötade en massa, tillslut kom vi på att vi var dom enda singlarna på festen. Så vi tyckte att vi lika gärna kunde bli ihop. På en timme hann vi alltså bli ihop, ta en "paus" och göra slut, snacka om stormigt förhållande.


Är jättelortig. skit under naglarna, vaknade med smink i hela ansikte, ser ut som ett jävla ruckel. Fyffan. Bussen går tolv.

babbel babbel.

Ja herregud, så fort jag gick av bussen igår kom den lilla tanten i mig fram. Folk var jättedräggiga och packade, nästan samtliga var utklädda. Tjejerna var katter, i princip allihopa var utklädda till en bunt kattdjur, Haha, fantasi folk!

Vandrade runt en stund i stan och frös röven av mig, sen gick jag till Burger King och snackade med killen som jobbade där. Det var något om en kupong som jag inte fattade.
Tillslut skulle jag åka bussen till skattkärr, då jag tyckte jag kände igen busschaffören. Var inte helt säker på om jag kände igen honom eller om jag faktiskt kände honom, så jag chansade.
apan: "Men hej! Dig känner jag igen!"
Busskillen: "öh...ja.." Busskillen ser ut att fundera så hjärnan spricker.
Busskillen:"läget med dig då?"
apan:"Jotack det är bra. själv?"
Busskillen: "jovisst, tjänar lite extrapengar. Du kan få åka på barnbiljett!"
apan: "jamen tack! Ha dä gött!"

Haha, jag har legat och funderat halva natten på vem han var. Varför kände jag honom? och, vem var det? Jävligt skumt.
nej nu ska ja ta mig i kragen o höppe öpp!

hare gött! Ikväll blire gallej

RSS 2.0