baracken vann!

Satt just och tittade på Obamas tacktal och grinade lite. Jisses vad jag är blödig. Men nu får vi helt enkelt hoppas att det blir lite ordning på staterna, det blev ju knappast bättre av Bush.
Hade en chilensk gubbe igår som ville prata politik. Jag fattade inte vad han sa eftersom han både stammade och bröt på spanska och amerikanska. Det enda jag fattade att han sa var att svenskar inte ville diskutera politik eller religon eftersom det är oartigt, men det var konstigt att vi kunde diskutera vårat sexliv helt öppet istället.
håller med om det förstnämnda, jag diskuterar aldrig politik eller religon för att det är oartigt, plus att jag inte är tillräckligt insatt. sen vet jag inte om jag håller med om det sistnämnda heller, inte för min egen del iallafall.


Kommentarer
Postat av: Kaka

haha jag smågrinade lite också i morse när jag såg att han vann och pratade om fred och demokrati. Vet inte varför, men jag tror jag är för blödig för mitt eget bästa. Huga. Orka bry sig om USA liksom. Bytte kanal och grinade till Top Model istället.

2008-11-05 @ 11:23:07
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Sara Hell

jaaaa OBAMA in my heart! tror hela världen är glad och hoppfull nu! snacka om press han har på sig! haha.

2008-11-06 @ 21:26:35
Postat av: My - miljöbloggen

Bra att han vann :D Läs gärna mitt inlägg om honom

2008-11-06 @ 21:29:38
URL: http://birch.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0