Crappy dator!

Datan har kraschat!! På alla sätt.
Kan eventuellt ha något att göra med att;

1. Katten fastnade i datan igår. Jag skojjade med katten så mycket att kissen ramlade från bordet, och i fallet så satte han sina långa klor i datan och dinglade. Skitmånga tangenter lossnade. Kattjävel!!

2. Fem sekunder efter att kissen fastnade i datan så råkade jag tappa datan i golvet då jag råkade sno in mig i fem miljarder sladdar. Klantiga apjävel!!

För några månader sen så dödade även Jonas sin data, är beroende av data eftersom jag är en s.k framgångsrik företagskvinna!! Vafan!

P.s har även haft mens skitlänge då jag spydde upp massa p-piller i magsjukedramat!!! :(((


R.I.P datan?


Sovasovasängsäng!!

Igår satt jag halva kvällen och googla öga ur mig, hittade en sida med massa inspirationstips om inredning (styleroom) Och när jag väl började kolla kunde jag ju fan inte sluta. Fyfan vad folk är påhittiga!

Har äntligen börjat komma underfund med hur fan jag vill ha det hemma. Men skit i det, det jag helst av allt vill ha är en ny säng!! Jag har pisseont i rygga varje morgon, plus att vi har en 1.30 säng just nu och den är lite för liten när både jag o Jonas sover som batman.

Nu är ju frågan 1.60 eller 1.80?!!!
När vi var på Ikea sist så hittade vi den här svinsnygga sängen!


Klippas?

Hörrni!! Det börjar dra ihop sig mot hjul och det märks på jobbet! Idag har jag haft så mycket att göra att jag fick hetsäta min lunch på fem minuter, vilket även har varit den enda rasten (förutom nurå!)

Så om ni vill ha en chans till att bli klippta/färgade innan jul BOKA I TID! För det kommer att bli fullsmockat!!

(jobbar i Karlstad mån-ons, varannan lördag, vålberg tors-fre)


nämen hej!

Efter ett par dagars exorisism är jag åter på banan. Magsjuka är spännande. Jag spydde så mycket att jag hade träningsvärk i tre dagar. Gick även ner tre kilo oxå. Har säkert gått upp dom igen. 
 
I helgen var jag på loppis i dagarna två. Min sambo är lixom kristinehamnare, och kristinehamnare är i regel snålare än smålänningar, därav har ett stort loppisintresse utvecklats till en slags friidrott bland kristinehamnarna. 
 
Första dagen var vi på gengåvan, jag köpte skitmycket småskit (julpynt!!!) och en skjorta med små glittriga fiskar på. Så vackert!
I söndags var vi på djurskyddets loppis. Hittade inget. Sen stod vi i kö i 40 minuter för att kolla på fyra katter. Jättekonstigt, som om man inte sett en katt förut??!! 
 
skjorta med fiskar!!! HUR COOL!
 
Hälsade på TOMTEN!!!
 
Justdetja!!! bengan kom igår och jag fick leka med hennes lille bäbis Clara. Hon undrade ifall vi tog illa upp att bäbisen hade klänning. "nä?".
 
 
den ömma modern

Kräksbaby

Nu vet jag EXAKT hur det känns att ha en skitjobbig bäbis med hysteriskt tillgodosebehov. (är inte säker på att det är ett ord).

Fick magsjukan inatt nämligen. Tyckte min mage va litte skum, sen brakade helvetet igång. Spydde varje kvart, sen framåt 5-6 så spydde jag bara 1 gång i timmen. Så HELA JÄVLA NATTEN!! Framotebax! Gahh! O febern! Noo. Har yrat som fan och haft feberdrömmar om djur.

Synn om mig!!! *gäspern*


Hejdå nästan

Ska försöka sluta sitta med mobilen så jävla mycket när jag är på jobbet. Min kollega sa att jag var lite förvirrad och ofokuserad igår. Så jag ska ta det lite piano och försöka ge fan i alla mobilspel. Kanske köpa en bok?


Dagens "harintetvättathåretpå6dagar"

Min förkärlek för att inte tvätta håret kommer i olika och nya idéer. Idag har jag inte tvättat håret på fem dagar, och det såg assåförjävligt ut imorse. Men som den lata lemuren jag är valde jag att sova 10 minuter extra istället för hårtvätt.

Va gör man åt eländet då? JO! Har du lite självfall i hövvet så fukta håret lätt, ha i ASMYCKET skum och föna håret i handen. Lixom krama det samtidigt som du blåser på det. Då får man lixom den där nonchalanta "tja jag är ett troll"-looken. Vill du vara extra seriös kan man dra nära varv med locktången i det.

Voila!!! Skabbig - men fräsch!!


Nytt legg

Hahaha!! Dog när jag fick legget idag!! ASSÅ KOLLA HANDSTILEN?!!
Lika gulligt som om en 6-åring skrivit, men ni vet, dataåldern osv.


Ett fel närmare rätt

Tror ni missförstod mig ang. tjockgrejen. Alltså jag är en tjockis, och varje gång jag skrivit eller sagt att jag är tjock så blir folk lite hysteriska och ba "NÄJ DU Ä INTE TJÖCK DU ÄR NORMAAAL".

Har alltid fått höra att jag är "normal - INTE TJÖCK". Och första gången jag hörde det så funderade jag som fan på vad som var normalt egentligen. För om jag har kroppstypen "normal" så innebär det ju att alla andra är onormala.

Och vem fan har bestämt vad som är normalt och onormalt?

Vi kan väl låta det vara så, vissa är tjocka, andra är smala, låt fölk vara fölk och vi kan väl säga att "tjock" inte är ett skällsord utan bara ett konstaterande av en kroppsform, precis som "smal".

(tjocka katten får klorna klippta)


ewwww!

Igår visade Jonas mig en skitbra föreläsning på youtube som handlade om veganism. Ska jag vara helt ärlig så har jag inte fattat hälften av alla vegangrejer som han har försökt förklara. Tills jag såg den filmen. Helt plötsligt smakade min yougurtfrullemedostsmörochkaffemedmjölk lite äckligt. 
 
På riktigt, kolla, helt värt att lägga 70 minuter på!  

Tjock

Igår var jag full och glad, traskade till körvtjorren för o tjacka korven, då någon sa bakom mig att jag var tjock.

Vilken konstig grej att säga till en tjock person egentligen? Man ba "ja..?"


Fezth

Idag jobbar ja littegranna!! Men ikväll blir det uberdiscotek med Sudden! Ska bli sköjj, fett längesen vi var ute, bara hon och jag. Förr i tin så härjade vi överallt!!

Sudden led mig in på ovisshetens spår och tyckte att vi skulle gå till nåt nytt ställe som kallas "Jaguar". Efter lite Googlade såg jag att dom hade en schlagerbar, till suddens stora lycka, och min olycka. Men vafan, kanske blir kul ändå, så länge dom håller Carola borta.

Pözz


Svart som döden

Trots min hemmasnickrade frisyr fick jag ordning på det och färgade barret svart. Svart som dödens pälsängrar. Svart som skitstarkt kaffe, svart som en sönderbränd kanelbulle!
Gillar svart, känns ok. Lite "halvgammel möter ungdom".

Nån tyckte att det var dåligt att ja inte lagt upp nån bild på min hemmasnickrade frilla, men vafan, dä fatter ni väl att ja inte kan göra!! Vill ju inte få dåligt rykte genom att ha ful frisyr!!! Har jag ful frisyr tror folk att jag är en dålig frisör, vilket jag inte är. (bara på migsjälv uppenbarligen)

Så ja bjur på en bild där jag räddat skiten. Och som ni ser är jag lätt upprörd över den korta uppklippningen!


Dagens frisyr

När man är frillasör så får man frågan "klipper du digsjälv?" ungefär fem miljarrder ggr. Jag brukar alltid skratta och ba "nä det går ju inte". Eh... Tills igår då.
Min uppklippning såg så jävla lång ut, vafan, jag har ju en pagefrisyr!! Inte konstigt att jag inte får volym i det!! Så jag tog saxen och massakrerade det. Mm...
Blev ej bra. När man klipper håret själv är det jävligt lätt att klippa lite för mycket, och tja... Nu har jag ju typ ett hål rakt in i håret.
Om nån frågar så ska ja säga att det är trendfrisyr för våren 2013...


Dagens köksö

HEHE!!! Fördel med PMS tjej; 
 
Jag; *snyft* Jag är sååå gooodisssuuuugen!! BUHU!!!
Jonas: ja...vi kan ju gå till affären?
Jag: KALLT UTE!! *snyft* Minns du dom där chokladbollarna du gjorde en gång....???
Jonas: ja?!!
 
(hehe)
 
 
 
 
 

Tapenad del 3

Nej nu kände jag nästan att det ballade ut här på bloggen ang. tapenaden. Jag blev så exalterad ett tag att jag övervägde att lägga ner sockerapa och enbart blogga om tapenade. så kan vi ju inte ha det!!

Men lovar att testa tapenade inom snar framtid och ge er en utförlig tapenade recension.

Lugnt som sillen på tape...jobbet idag. Har inte en enda bokning så här sitter jag med lortigt hår och svettskjortan på!! Hade det inte varit för att jag är ensam hade jag nog gått hem och gjort tapenade. Nej men vafan. Får nog ta en bloggpaus tills tapenadefebern lagt sig!!
Puss


(p.s, tog ju en sån festlig bild förut, precis när jag blundade!!)


tapenade?

OKOK, nu har jag nästan ("nästan") lugnat ner mig från diverse PMS utbrott. Tog en öl och andades djupt tio gånger. Fick andnöd, men ölen var god. 
 
Måste belysa era förmågor ang. tapenade. Nu blev jag nyfiken och tänkte belasta mina kokkonster nästa vecka i tapenadens tecken. 
 
På tal om inget så är jag sugen på att tapenadfärga mitt hår till svart igen. EMO 4 LIFE!!!! <33333
 
 
här är en gammal bild från 2008 från en fest där vi ba bråkade!!!!
 

"PMS"

Läste nån artikel för ett tag sen att PMS inte fanns, att det var nåt jävla påhitt lixom. OCH HÄR SITTER MAN MED
VÄRSTA PMSEN LIXOM O BLIR SÅ JÄVLA ARG ATT MAN BÖRJAR GRINA O SVÄRA SAMTIDIGT!!!!??1111
Vill spöa den jävla karljäveln (för det antar jag fan att det var, alt en pubertetsfri tjej)!! KOM HIT SKA DU FÅ SE PÅ INGEN PMS!!!111


En dag i november

Igår tänkte jag chilla o ta det lugnt, funkade i 40 minuter sen städade jag hela lyan och bakade bröd, tvättade håret och gick på myrornas.

I lördags var jag i krillehöla och sabbade håren på mina f.d kollegor. Det var kul! Inte hårsabbningen, utan att träffa dom. Madde1 sa att min blogg var så kul att hon grinade, dock var jag inte lika kul irl. Skitsnack! Jag kan faktiskt minst två roliga skämt!!
1. Va hände med hunden som åt en kasse??
- han sket påse. (hahahha!!!)
2. Jag är inte rädd för att tappa mobilen i vattnet för det har ett sim-kort! (hahahaha)

Som sagt - skitrolig!!
På kvälla blev det lite fest, jag gav mig återigen in i politikträsket, trots att jag kan lika lite om politik som Björn ranelid kan dansa. Sen blev det lite öl, dans och tillslut lite körv. I korvkön kände alla mig. Korvsnubben skrattade glatt och sa "nämen är det frisööören", sen vände jag mig om och där stod en tjej som oxå kände till mig som frisööören. Kände inte igen nån, men var rätt gla ändå.


Doktor stjärt

Idag ringde doktor stjärt!! Vilken fantastisk man, han svor och lät relativt mänsklig. Sånt är gött!

Iallafall, jag sköt upp operationen. Har fan varken råd eller lust just nu. Då kan stjärtis få vila i ett år till medans jag blir miljonär.

Sådevade!! Pussokram trevlig helg osv


Tapenad

Idag handlar allt om tapenad!! Ska bara googla vad det är först.

Har sovit som en röv hela veckan, förvånar migsjälv genom att vara extremt pigg ändå. Hur går det ihop?

Längtar till helg! Då ska jag till krillehöla en sväng och hälsa på både Madde1 och madde2! Mina gamla arbetspolare. Ska bli svinkul.

Tapenad/tapenade är en röra som innehåller svinäckliga grejer. Undrar om det har något sammanband med tapas?

Hittade ingen passande bild, så här kommer taco-cat!!


27 år hos polisen

Idag var jag hos polisen. Har ej gjort något brottsligt. Var för att mitt jävla id har gått ut!! Allt gick så jävla smidigt! Vilket förvånade mig lite, då ungefär 75% av alla grejer jag gör är oftast av osmidig karaktär. 
Väldigt trevlig poliskvinna som inte skrattade åt mina skämt, men jag gillade henne ändå. 
 
Gillade mitt gamla legg. Där ser jag ut som en viril 21-åring, en blandning mellan snövit och en skelögd katt. Väldigt fin. På nya legget såg jag ut som... tja, en skelögd katt och en 27-åring. Jag såg äldre ut. Vuxen lixom. Plus att dubbelhakan gjorde en läcker entré på bild. Detta var alltså TROTS att jag gjorde min bästa instagram-pose. 
 
Men alltså det gör inte så jävla mycket. Ja, jag nojjar över min ålder och mitt utseende, jag vet. Om ni undrar så ligger det 11 år av ätstörningar bakom, man kommer lixom aldrig över sitt utseende. tråkigt.
Fast jag börjar lixom acceptera det. Och jag känner mig lite fascinerad över mina minirynkor och mitt nya utseende. 
Som en kund sa häromdagen "Har du tänkt på att vi ser oss i spegeln varje dag, utan att egentligen veta hur vi ser ut?" 
 

Nu gråter änglera!!

Minsann. Jag är inte så jävla dretnoga med mitt hår i övrigt. Särskilt inte klippningen då jag alltid envisas med att ha ett par kilo löshår i barret. Vilket även är en lathetsgrej, om jag har löshår i så slipper jag använda diverse produkter som gör håret fett = jag behöver bara tvätta det två ggr i veckan. Hatar o tvätta det. Fatta va lång tid det tar o föna eller? För dom föningsminuterna kan man ju söva lite längre. hähä.
 
Det enda jag nojjar över är ju luggen från helvetet. Den kräver uppmärksamhet och omvårdnad. Lite som ett spädbarn. SÅ!!! Idag var d-dagen. Jag gjorde nåt åt luggfan. Ett litet (nja) steg för mänsligheten, ett stort steg för apan.
 
FÖRE!!!
 
EFTER!! Fan vilken skillnad??? Ser ni skillnaden?+!!!111 den är enorm!!! Jag ser ut som en helt ny människa!!!
Har även räknat med att spara in ytterligare fem minuter på föning på morgonen = längre tid te o söve.
 
(och ni ba; "varrå, va haru gjort?")

romantiken flödar!!

Det har varit en riktig sambohelg asså!! Har umgåtts på moget sätt med min karl. 
 
I fredags gav jag mig tillochmed in på det "romantiska" spåret en sväng. I normala fall är jag jävligt oromantiskt lagd. 2002 var senaste gången jag försökte mig på romantik, då jag sett en hel drös med romantiska dravelfilmer om solnedgångar och ponnyhästar med horn i pannan. Tog med min dåvarande kille för att kolla på en skiitfin solnedgång vid havet. Började rätt bra, sen blev vi båda skitrastlösa, han började pilla bort skiten under tånaglarna medans jag fes ett par gånger. 
Då sket jag i det. Tills i fredags!!! Då kände jag mig lite allmänt pirrig och tjär o göllegöllsnötti så jag köpte tre rosor och choklad till Jonas. Han blev jättegenerad, vilket gjorde mig jättegenerad, så vi stod och fnissade som ett par fjortisar.
 
hehe. 
 
I lördags var vi på barnkalas. Inte lika romantiskt. Gah. Blir cp-nervös varje gång jag träffar Jonas släktingar, då händer det som i princip aldrig händer - jag blir blyg. Nickar åt allt och småler. HIHI. Men jo, dom är trevliga och goa och allt sånt där. 
 
Igår var vi på museét och kollade på döden och kistor och sånt. Intressant. Sen gick vi hem och gjorde hemmagjord falafel. 
 
rowser te göbben
 
ett riktigt lördagspretto!!!
 
Jonas o kistera!!!
 
justja, köpte ju äntligen en ny badmössa!!!! Älskar den!! Varje gång jag ska duscha så känner jag mig som en skitviktig arg läkare.

Bakarbarn

Åh vad jag har skrattat åt alla töntiga brödbakare!! Vem fan bakar bröd när det går att köpa i affären lixom??! Hahaha puckon...

Sju år och fem kilo senare så står jag själv där och knådar så att svetten lackar. Och nu till det mest intressanta - det blev ju inte svinäckligt. Helt ok. Inte skitgott men ätbart!! Sen blev jag ju helt besatt, har googlat öga ur mig om allt som har med bakning att göra. Nu jävlar ska det bakas!!

Hade jag varit 20 bast hade jag blivit jävligt förvånad över ålderns inflytande på brödbakandet. Jag hade nog även blivit förvånad över hur stolt jag är som vet hur man sköter om en orkidé på bästa sätt.

Det är inte så jävla illa att bli äldre ändå.


En degig dag

Det är lugnare än döden i vålberg idag! Klippte några ungdomar imorse o nu ba "näpp".

Har känt mig fett stressad på sistone då det är lite bajjigt och krångligt med företaget. Den som sa att "det är kul att vara egen företagare" borde få spö! Kul i min röv. Särskilt kul när man betalar fel fakturor och har en göddig momsskatt på 20 papp. Näru.

Men nu ska vi ju fan inte va bittra. Köpte en tjusig klänning för 70 spänn igår! Det gjorde mig lite gladare, som den sanna materialisten jag är.

Pözz


RSS 2.0