romantiken flödar!!

Det har varit en riktig sambohelg asså!! Har umgåtts på moget sätt med min karl. 
 
I fredags gav jag mig tillochmed in på det "romantiska" spåret en sväng. I normala fall är jag jävligt oromantiskt lagd. 2002 var senaste gången jag försökte mig på romantik, då jag sett en hel drös med romantiska dravelfilmer om solnedgångar och ponnyhästar med horn i pannan. Tog med min dåvarande kille för att kolla på en skiitfin solnedgång vid havet. Började rätt bra, sen blev vi båda skitrastlösa, han började pilla bort skiten under tånaglarna medans jag fes ett par gånger. 
Då sket jag i det. Tills i fredags!!! Då kände jag mig lite allmänt pirrig och tjär o göllegöllsnötti så jag köpte tre rosor och choklad till Jonas. Han blev jättegenerad, vilket gjorde mig jättegenerad, så vi stod och fnissade som ett par fjortisar.
 
hehe. 
 
I lördags var vi på barnkalas. Inte lika romantiskt. Gah. Blir cp-nervös varje gång jag träffar Jonas släktingar, då händer det som i princip aldrig händer - jag blir blyg. Nickar åt allt och småler. HIHI. Men jo, dom är trevliga och goa och allt sånt där. 
 
Igår var vi på museét och kollade på döden och kistor och sånt. Intressant. Sen gick vi hem och gjorde hemmagjord falafel. 
 
rowser te göbben
 
ett riktigt lördagspretto!!!
 
Jonas o kistera!!!
 
justja, köpte ju äntligen en ny badmössa!!!! Älskar den!! Varje gång jag ska duscha så känner jag mig som en skitviktig arg läkare.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hahahaha alltså, jag tror jag älskar dig.

2012-11-06 @ 08:41:09
URL: http://ninaruthstrom.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0