Dagen teknik 1-0

Gick och surade med en besk köpp kaffe i handen, då kommer en glad snubba och ba avfyrar värsta smilet mot en, det gjorde mig glad, så jag drog på smilbanden och försökte få till något som liknade ett leende. Då ser jag att snubban pratar i handsfree. (besviken)


Lägenhetstitt!

Igår var jag o kollade på lägenhet!! Den var ju faktiskt dretfin. Mitt i stan, bra parkering, fräscht kök (diskmaskin!!) och en relativt stor toa. Vi måste bestämma oss imorrn oxå. Gah!! Det som suger är ju priset! Men den som lever den får the.


sambotjej?

Stjärt!
Jag har verkligen levt mig in i fantasyland på sistone och föreställt mig hur sambolivet kan vara. Har aldrig varit sambo med en s.k kille förut. Tjejer har jag varit kombo med förut!! Det var skitkul!
 
Nåväl, såhär kommer mitt samboliv att vara;
 
- Går till köket och där står frukosten serverad!! Varje dag!! Med en blomma i vasen.
- Dricker kaffet från en aslyxig kaffebryggare. Helst ska jag sitta i ett fönster med kaffekoppen och tidningen i andra handen (NWT). Har på mig ett fladdrigt vitt sommarlinne och kalsonger. 
- På kvällen badar vi i våran skitstora jacuzzi och dricker champis med sugrör.
- Katterna badar oxå med oss. 
- Eftersom min kille är så snäll så låter han mig få alla garderober, sen installerar han även lite spotlights som lyser efter humör!!!
- Min kille är jätteförtjust i att städa, eftersom jag inte vill bråka så låter jag honom sköta städningen jämt. (hehe!!)
- På kvällarna sitter vi i en varsin stor fotölj med tillhörande pipa och läser erotiska noveller från veckorevyn.
- Av någon konstig anledning så har vi jättemycket energi och går ut och promenerar på morgonen.
 
Jaja jag vet, men man kan väl få drömma iallafall!! 
 
 
 

kolla lilla lägenheten?

Tjenixen!
 
Har ju varit småbesatt av att flytta på sistone. Jag är skitless på att bo på 26kvadrat. Så jag skrev fan in mig på väntelistan på halva stans fastighetsbolag. 
Imorse ringde dom från Lundbergs och ba "sugen på lägenhet? vi har fetaste kribbet in da tooown, tokvärd att kolla på ba!!". 
Höll ju på att skita ner mig av lycka. Så på lördag skall jag o Jonas o kolla på fetaste lägenheten i stan. Det är en tokstor tvåa som ligger cp-centralt. Sen är den cp-dyr oxå. Men jag är säker på att den är asfin. Lite gammeldags stil ni vet, asstora fönster, sjukt högt i tak, trägölv. 
 
Sen måste jag försöka tagga ner lite och tänka på praktiska grejer. När jag fixade den här lägenheten glömde jag kolla om det ens fanns nåt ställe att koka mat på. Det fanns det inte. 
Och kolla fönster så att solen inte ligger o värmer på hela dagarna så att det blir som en levande bastu. 
ehh... vad äre mer man brukar kolla på?

apan testar; frisörbesök!

Idag har jag varit hos frisören. Gick till frisören från mitt frisörjobb på lurren, och blev frisör-klippt. Har jag någonsin gått till frisören? Nä. Har alltid haft kolleger, eller morsan som klippt mig (hon var frissa). 
 
SÅ! Hur gick det? 
 
1. Avslöjade aldrig att jag var frisör. 
2. Blev skitnervös.
3. Blev nervös över att jag blev nervös och började attacksvettas.
4. Blev även en sån där skitjobbig kund som jag själv hatar. "ge mig kammen!" och så började jag frenetiskt mäta ifall kanterna i luggen var identiskt lika långa. Det var dom inte. Men så började jag tycka synd om den stackars frisören, så jag godtog resultatet (jaja, den blev ju kortare!!).
 
Nu undrar ni säkert "varför klipper du inte luggen själv?". Nej det går inte. Min lugg är retarerad. Den har virvlar ifrån helvetet och är omöjlig att få till på ett bra sätt själv. 
 
Mitt första frisörbesök får 3/5 apor. 
 

helg i faggan!

I helgen var jag i stugan! Älskar sommarstugan!!!! Det är lixom en fristad. Man kan vara lortig, lam och lite lealös. 
Hade med mig finfint sällskap oxå! I fredags kom Kim Kim, Jonas, Hannill o Emmy.
Vi grillade oss lite och drack letta öl. Ibland hamnar jag i tjöt-zonen. Jag lixom börjar prata och sen tar det fan aldrig stopp. Älskar att höra min egen röst efter 3 bärs lixom.
 
På lördagen var det bara vi tjejor kvar, vi gick ner till sjön och kollade fiskmåsar och hetsade på jävla bromsar. Emmy fick spuck på korsord och satt och löste i ren hysteri medans jag lekte med min mobil. Hannill satt i mitten och var den ende vuxne av oss. 
 
Underbart!
 
 

inte hejdå än dock!

Anledningen till mitt omotiverande bloggande är att jag har ett så jävla rockigt liv nuförtiden!!
 
I ungefär två års tid har jag göttat ner mig i rutinbubblan. Älskar rutiner. Rutinmänniska in i själen. Allt ska gå enligt ett tidsplanerat schema. Helst på minuter. Och jag gjorde SAMMA sak varje dag. Och nej, det är fan inget fel på det. Jag trivdes asbra! 
Men i o med att jag bytte jobb tänkte jag att "nej nu jävlar". Dagen behöver lixom inte dö ut i samma slentrianläte som alla andra dagar. Mina två kvällsmatsägg kan ju fan vänta. 
Så nuförtiden gör jag grejer. 
 
Som förra veckan! Jag var fan o fiskade o grillade efter kneget! Och så var jag och käkade finkrubb och drack en bärs med mina fina vänner i hamnen. Igår fikade jag. Ni fattert. Plus att jag har ju en s.k boyfrieeeend nu med. 
 
Min inre ungkarl börjar lixom dö ut, om ni fattar vad jag menar. 
 
Hittade ingen bild som passade inlägget, så det här är en del av min röv.

Hur äter du din kôrv?

 ja, jag brukar ju inte SUGA på korven iallafall. 
 
Har ju blivit ett jävla tjafs på fejjan angånde hela korvtjafset. Ni vet, det HÄR
Eftersom jag är en inbiten korvfantast tänker jag faktiskt kasta mig in i korvdebatten.
 
 Anledningen till att bilden är sexistisk är att hon suger på korven, vilket anspelar på sex. Ni fattert. Människor med tänder äter ej korv så. Tyvärr är folk så jävla matade med konstanta anspelningar på sex hela tiden att det upprör folk när någon påpekar att det är en sexistisk bild. Sexismen blir lixom vardagsmat. Man ser det överallt men reflekterar inte alltid över det. 
 
Och jag blir fan mörkrädd när jag ser hur folk tycker och tänker om det här. Jag vill inte bo i en värld där sexism och kvinnokränkande bilder blir till vardag. 
 
 
 
 

apan hjärta kändisar

Åldern till trots så har jag inte kommit över tonårshysterin till kändisar. Varje gång jag ser en kändis blir jag helt till mig i trasan. 
När jag o sudden var typ 17 bast så förföljde vi Hasse Aro och hamnade (tyvärr) i bakgrunden, smygandes bakom en stolpe på lille Hasse som gjorde ett reportage om mördare. 
 
Den här veckan har jag sett två (2) kändisar!!!! Först såg jag Kitty Jutbring utanför jobbet (som jag förresten älskade i gymnasiet, försökte härma hennes hockeyfrilla)!
Igår spottade jag kändis nr 2, Markus Krunegård. Hade just varit på toa, och var helt blöt om händerna, så jag råkade lite odiskret torka av mig på honom. Är dock inte säker på hurvida det var meningen eller inte. 
 

sjusovern!

Jävlar va ja sov igår. Kom till Jonas runt tre. Då var jag astrött. Så jag powernappade i en timme. Sen lyckades jag hålla mig vaken till elva. Sov till nio imorse. Åt frulle, blev trött och sov i en timme till. 
 
Har gnällt på schletigheten förut. Och jag är så jäävla trött i själen. Och efter veckan kanske. 
Men ska försöka ta mig i kragen, ta en dusch och sen blire väl ett par bärs eller sju på stan.
 
Pöss

hetstjej2000

Det är jävligt mycket på jobbet just nu. Jag är inte van vid att ta ansvar helt själv över grejer. Och nu helt plötsligt skall jag ansvara för en hel salong, kassaräkning, plus vår elev Miranda (vilket iofs inte gör något, hon klarar sig själv rätt bra). 
Och när jag ska ta ansvaret över grejer uppstår det ju en något mindre livskris. Jag blir skitstressad och hetsar upp mig över allt. Sen får jag ångest över alla grejer jag inte gjort eller bör göra. GAH. 
Har mest ångest över kassan;
1. Jag kan inte räkna.
2. Jag kan inte räkna.
3. Jag ser knappt skillnad på tal över tusen, vilket gör allt ännu mer intressant. 
 

Nu är klockan tio i tio och jag har inte på långa vägar ens lugnat ner mig hälften av vad jag borde ha gjort. Får väl se hur det blir med sömnen inatt. Gagagagaaaa
 
 

ferraferrafest!

Igår vare kalas. Madde och Karin kom till storstaden och vi gick till Ankan där vi av någon anledning bara betalade 20 spänn i inträde. Göddigt!
Var väl inga större skandaler direkt.Gick fram till någon och frågade ifall denne hade eld. På engelska. Han svarade på engelska. Vet ej varför jag blev spontant toksugen på att prata engelska. Var ej discodanssugen då det var cp-mycket folk på ankan plus att musiken var under all kritik. Så jag satt mest i ett hörn o smuttade på min bärs o mådde gött. 
När vi skulle gå hem träffade vi tommy och blev bjudna (ev.bjöd in oss själva?) på efterfest. Var på efterfest i 15 minuter, sen tog vi bussen hem. Kan ju ha varit den kortaste efterfesten ever. 
 
Idag har jag mått crap. Var längesen jag blev så jävla bakfull.Spydde 2 gånger och var handlingsförlamad till klockan 12. Fyfan. 
Nu ska jag hinka räkor!!

RSS 2.0