Nu gråter änglera!!

Minsann. Jag är inte så jävla dretnoga med mitt hår i övrigt. Särskilt inte klippningen då jag alltid envisas med att ha ett par kilo löshår i barret. Vilket även är en lathetsgrej, om jag har löshår i så slipper jag använda diverse produkter som gör håret fett = jag behöver bara tvätta det två ggr i veckan. Hatar o tvätta det. Fatta va lång tid det tar o föna eller? För dom föningsminuterna kan man ju söva lite längre. hähä.
 
Det enda jag nojjar över är ju luggen från helvetet. Den kräver uppmärksamhet och omvårdnad. Lite som ett spädbarn. SÅ!!! Idag var d-dagen. Jag gjorde nåt åt luggfan. Ett litet (nja) steg för mänsligheten, ett stort steg för apan.
 
FÖRE!!!
 
EFTER!! Fan vilken skillnad??? Ser ni skillnaden?+!!!111 den är enorm!!! Jag ser ut som en helt ny människa!!!
Har även räknat med att spara in ytterligare fem minuter på föning på morgonen = längre tid te o söve.
 
(och ni ba; "varrå, va haru gjort?")

Kommentarer
Postat av: Simkaka

Ja gillert!! :D

2012-11-06 @ 21:07:40
URL: http://simkaka.blogg.se
Postat av: emmy

fräscht måste jag säga!! :)

2012-11-06 @ 21:31:03
Postat av: hogie

Meh. Kul att du skrev det här. Imorse tänkte jag (med mitt feta hår) att jag skulle skriva till dig och fråga om frisörer tvättar håret VARENDA dag eller hur kan ni vara så förbannat snygga i håret JÄMT? Nu har jag i alla fall dåligt självförtroende hela dagen pga av smör i hår. Men orka blåsa och platta och.. ja det är väl det.

Svar: Ne! jag kanske är det lata frisöraset!!! Desto mindre jag behöver tvätta det desto lyckligare blir jag. Och när det blir akut vrålskitigt så händer det att jag gör den klassiska skabb-tofsen och får gå till jobbet i skam. haha... Om inte annat kan jag tipsa dig om nåt torrschampoo! För du är väla blond? eller så kan man ha mjöl i det har jag hört (ej testat själv då jag skulle se gråhårig ut), om man bara vill få bort den fettiga känslan. ;)
din apa i etern.

2012-11-13 @ 13:08:46
URL: http://hogieskill.blogg.se
Postat av: hogie

Hade i så sjukt mycket torrshampo igår! Men inte blev jag fräschare för det. Men jag hörde av en kändisfrisör (på teve dåra) att torrschampo är hittepå. Hon sa att det egentligen bara är volymgivande så man tror att håret ser frächare ut. MEN.. på flaskorna står det ju att det tar upp oljor och annat. Blir tokig på detta. Min frisör säger att mitt hår inte är fett men det spelar ingen roll för det KÄNNS som det och nu vill jag bara gråta på grund av detta.

Svar: Jag har faktiskt aldrig testat torrschampo själv så jag vet inte direkta skillnaden mellan volympulver och torrschampo, men jag skulle gissa på att det ger lite samma effekt så dom flesta volympulver oxå har en mattande effekt. Men det blir ju inte rent av torrschampo (eller volympulver), grejen är väl att det bara ska se mindre lortigt ut?
Skulle väl gissa på att du har gjort det till en vana att tvätta håret ofta? En del är så vana vid att alltid ha det rent och då känns det ju verkligen skitigt om det gått ett par dagar.
Jag brukar göra en fulgrej när det känns lortigt och jag känner mig superlat, brukar dela ur mittenpartiet i benan och bara tvätta den biten. Tar knappt hälften så lång tid som att tvätta allt!! MOAHAHAHAA
din apa i etern.

2012-11-14 @ 11:38:44
URL: http://hogieskill.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0