Knäckt.

jag tycker rubriken är skitfyndig, jag fick nämligen ett ägg på mig förut. Äggande. Äggkligt, Ägigt, ja så kan jag fortsätta.

Här i veckan skällde en gubbe (i huset där jag jobbar) ut mig för att jag glömde stänga dörren till tvättstugan (en enda gång!!) han sa att det var för min egen säkerhets skull, det fanns tydligen asmånga knarkare som kastade sig på försvarslösa ungdomar som mig och injecerade råttgift i armarna på dom. Skojjade han? Jag vet inte, men jag blev skiträdd och vågade inte gå ner med soporna, tillslut klagade chefen på att det luktade banan i fikarummet och jag kutade ner fortsomfan och slängde in soporna ändå. Tror jag ska ta med saxen nästa gång, den är skitvass.

Idag klippte jag en tjej med frisörskräck, hon berättade hur hemskt hon tyckte det var att gå till frissan och att hon helst inte gjorde det alls. Hon förklarade lite hur hon ville ha det och jag klippte på som vanligt, och när jag nästan var färdig började hon skrika som en liten gris. Skrek och skrek "IIIIIIHHHH", jag blev skiträdd först tills hon började tacka mig för att det var så himla snyggt. "IIIIHHH VA FIIIINT, ASSNYGGT, IHHHH!" Sen frågade hon vart jag varit i hela hennes liv. Jag blev jättegenerad, jag vet aldrig vad jag ska säga när jag får komplimanger. Jag brukar alltid säga "ja, jo det var ju tur att du blev nöjd, hade blivit jobbigt annars." Sen sprang jag fort iväg och gömde mig bakom kassan.
Ihhh.

Fredag idag, utgång imorrn, såg en hare igår, och möjligtvis Promoe på någon bänk i stan.
Fett.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0