Älgjakt.

När är älgjakten egentligen? Eller älgsäsongen? Är det typ nu? Har suttit och googlat halva morgonen utan att hitta något vettigt. Har dessutom försökt googla på vad man ska göra om man möter älg, men fick inget vettigt svar där heller.

Anledningen till varför jag undrar är för att jag har lovat migsjälv att bli duktigare på att gå ut och promenixa. Men den vägen jag brukar gå ligger på en väg som är omringad av skog, vilket självklart gör mig svårt paranoid. Ännu värre blev det när jag fick höra att det låg ett JAKT-TORN i närheten av vägen. vafan!

Eller så går jag en annan väg. Jävla skattkärr som bara består av en gata.



Här har ni litte skön morgonmusik,
the postal service - such great heights

Kommentarer
Postat av: The Magnus

Jag träffade en älgfamilj i Göteborg igår, när jag stod i ett skogsparti och pissade. Det kändes coolt, läskigt och lite cp på en och samma gång. De var i alla fall snälla. Mer info kommer inom kort.

2009-09-28 @ 11:46:09
URL: http://snuskochdumheter.wordpress.com/
Postat av: Emma

Run Forrest run!

2009-09-28 @ 11:53:01
URL: http://ladychampagne.blogg.se/
Postat av: Whatever

Skulle du träffa på en älgjägare öga mot öga ute i skogen är det bäst att stå stilla och inte göra några häftiga rörelser, de är ofarliga så länge du inte provocerar dem. Älgar däremot kan du bara ignorera.

2009-09-28 @ 14:31:01
Postat av: Kaka

Har du inte sett videon på Aftonbladet? Han blir anfallen av en älg (utanför karlstad :S), och han skriker massa för att skrämma bort älgen. Så gå å skrik när du blir osäker på vad du möter.. o.O

2009-09-28 @ 14:50:49
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0