Artigt värre.

Okej, nu kanske ni inte tror mig. Ni kanske har målat upp en bild av mig som en snusande feministisk svärande haschflata, eller värste idioten. Att jag är sådär halvdryg och otrevlig och som bara skrattar åt mina egna skämt, fiser högt, och petar mig i näsan så jag blöder...
Öh, ja det stämde väl till viss del.

MEN! Hör här, jag älskar typ artighet. Människor som klarar av ordentlig artighet med bravur utan att det blir vråltöntigt. Typ småprat och kallprat är fantastiskt (med rätt människor). Och så gillar jag att skaka hand, jag brukar döma ut hela människan utifrån  handskaket - och det är skitkul! Tjejer är oftast skitkassa på att skaka hand, alltså död fisk-näve. Gah, det är lite småäckligt.

Tänker ibland så jävla mycket på handskaket att jag tar i som fan när jag skakar hand, vilket den andra människan känner och gör likadant, och då står vi där och trycker och tar i. Då känner man ju inte själv om man tar i överhuvudtaget. fan lixom.

Jag tycker det är trevligt att hälsa på folk jag känner rätt ytligt genom att ta i hand. Det här är nog lite konstigt eftersom dom då oftast tror att jag inte känner igen dom.

Herrejävlar vilket otroligt jävla onödigt inlägg. Kan ju vara bland det töntigaste jag någonsin skrivit.
Fyfan.
Nu ska jag ta en snus och fisa lite.


Kommentarer
Postat av: Sara Hell

hahaha, du är så jävla grym kvinna!

men jag skakar iaf hand som en hel karl! och artighet ska fan inte underskattas. dagens ungdom hötter med handväskan håhåjaja.



har du läst margareta ribbings etikett-blogg på dn.se? den tanten är fan grym!

2009-09-29 @ 22:01:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0