emmy som sidekick?

Det namn som figurerar mest i min blogg är "emmy". Skickade egosms till 118118 igår, och tillochmed i svars-smset stod det typ "apan brukar hänga på diverse vattenhål med sin gode vän emmy".

Emmy och jag inte ett romantiskt förhållande på något sätt, Emmy är en kompis, för att klara upp eventuella missförstånd. Det är faktiskt mest en slump att Emmy dyker upp mest, kanske för att hon är en så stollig.

Men om man läser andra bloggar verkar diverse alltid ha en slags sidekick, Amir har Paow, Kissie har..öh.. den där brunhåriga, Blondinbella har Nils, Batman har Robin? Ni fattert.

Dessvärre vettefan hur jag ska styra det här med sidekick-rollen riktigt. Vad ska en sidekick göra? Ska jag låta henne gå lös på bloggen? Ska jag replikera våra eventuella hypokondri-krämpor?

apan: jag tror att jag har magnecyl...magnesiumbrist. Vad ska man äta då?
emmy: jag vet inte... pumpakärnor tror jag!


emmy: Jo, jag tror att jag kanske har .... (lägg till valfri sjukdom här)
apan: Men vafan Emmy, förra veckan hade du ju ... (lägg till valfri sjukdom här)

antagligen skulle bloggen förvandlas till en "fråga doktorn"-frågespalt isåfall.






Kommentarer
Postat av: Emmy

Haha! "Hej jag är en stollig"

Jo det stämde det där med att pumpakärnor innehåller mycket magnesium. Käkar du en halv påse om dan kan du vara lugn. Magnesiumbrist kan ge symptom som förvirring och koncentrationssvårigheter så det är nog bäst att jag själv börjar trycka i mig en del! ;)

2009-09-08 @ 16:12:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0