karlstadsturné

Ja, som sagt, jag var i Karlstad under helgen, stressigt men kul! Hann klippa tre personer på väldig begränsad tid, rännde runt som en idiot precis över halva stan, för att tillslut anlända till Skoghall för Kristins och Figges ferra. Glatt folk mestadels. Hade ett halvlångt samtal med en tjejkompis till kristin som ville bli frisör, hon sa att hon redan var skitduktig eftersom hon hade "tittat noga" på när frisören klippte henne. Jag sa att hon skulle glömma allt hon sett och att hon förmodligen var skitkass. Hade man blivit duktig på att klippa om man kollat hur frisören klippte borde väl i princip varenda jävel kunna titulera sig som "frisör"... Pfft.
Sen tänkte vi åka till stan, blev dock lite knivigare hur vi skulle komma dit. Tillslut kom det fram att det var en helt nykter tjej på festen som erbjöd sig att köra. Problemet återstod när vi faktiskt var sju personer och det får bara plats fem i en bil.
Så vi löste det på ett väldigt stilfullt sätt:




Ja, vafan ska man göra...

Nåväl efter en åktur som påminde om ett gisslandrama anlände vi lite diskret till Nöjesfabriken och gled med bravur in som dom stjärnor vi är. Gick och kissade en sväng och när jag kom ut greppade en karl tag i mitt rövfläsk och sluddrade "chennaaa schnyggiiing..." Jag skakade bara på huvudet och gick därifrån och hörde att han körde samma raggningsknep på andra brudar. haha, dä finns fölk te allt.
Sen flängde vi runt över hela nöjes, dansade, tappade bort varandra, dansade igen, ja, det var jävligt mycket dansande överhuvudtaget. Kvart över tre gav vi upp och traskade hem, träffade en glad emma som gick och High-fivade alla, det var inte många som high-fivade tillbaka konstigt nog...
Gick till en bankomat och skulle hämta ut lite pengar, en kille stod före mig i kön som frågade "ska du oxå ta ut pengar?". "Nej, jag tänkte sjunga en liten sång för dig" svarade jag. Jävligt dum fråga.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0