En helg i skövde.

Helgen i skövde var kul. Jag såg inte så mycket av skövde som jag velat, vi rännde runt överallt, väldigt fort, det jag minns mest är nog Willys. Jag köpte två snusdosor och konstaterade att det var skitdyrt.
På lördagen hade Bengan förfest i sin korridor. Jag har aldrig varit på en riktig studentfest förut, så mina förväntningar var skyhöga, billig sprit och nördar överallt. Alla skulle vara fulla. Nördar fanns det gott om, en kille som bodde i korridoren var antagligen den konstigaste jag träffat. Han var från småland och helt otroligt dryg. Det gick inte ens att skämta med honom.
Han kom ut och satte sig hos oss med en gigantisk portion köttfärs och en potatis.
"Du giller köttfärs iallafall!" Sa jag och skrattade högt åt min exemplariska humor.
"jaoo..alltså...det.. ärr..inte köttfärrs...det ärr...eh..sojafärrs.."
Sen blev det tyst som döden. Inombords dog jag av skratt. Men man ska inte skratta ÅT människor. Man ska skratta MED dom. Och han skrattade inte.

Sen droppade det in fler och fler människor, alla verkade trevliga och inte direkt übernördiga heller för den delen. Ingen blev väl direkt drängfull heller för den delen. Utom jag och Bengan såklart. Efter fem öl, två suspekta groggar och tre vinglas var jag riktigt glad i hågen och vi skulle bege oss av till kåren. Alla studenterna satt på golvet och klappade takten åt mora träsk. Jag stod upp och klappade lite lättsamt.

Ölen var farligt billig. två öl för 25 spänn. Jag köpte två öl hela tiden. Sen är det ganska suddigt. Jag minns att jag buggade som en idiot, ramlade över Bengan (eller tvärtom) och att en kille sa att jag såg ut som en goth, och jag skrek "Nej, det är trendigt! Trendigt! ser du inte det?" och pekade hysteriskt mot mitt hår. haha.

Jag fick den baksmälla jag förtjänade och lovade migsjälv att aldrig mer köpa två öl för 25 spänn.



//icke-studerande.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0