ta med ongera te frissan

Alltså!!! Häromdagen klippte jag en onge som var så jävla otrevlig att jag var nära på att klippa av halva örat med flit. Bakom satt ungens morsa och skrattade gott "jamensååärjupooojkaaar *hihi*". Övertalade migsjälv om att det BARA var ett barn. Bara ett barn, ej skada barn.

Men hör här, det finns faktiskt lite grejer jag tycker att föräldrar ska tänka på när dom tar med ongera till frisören;

1. Om din unge ej vill bli klippt, tvinga inte ungstackarn!! Det finns inget värre än ett barn som sitter o gallskriker o grinar öga av sig. Klipp ungen själv istället, förr eller senare kommer ungen att vilja gå till frisören, så länge det inte blir en skräckupplevelse genom att tvinga´n.

2. Sätt ungen på frisörstolen, ställ dig brevid och förklara tydligt hur ungen skall bli klippt. Sätt dig BAKOM ungen, inte brevid, men så att ungen kan se dig via spegeln. Står du brevid blir ungen alltid väldigt mammig/pappig och kan ej sitta still.

3. Tag ej med sjuka ungar till frisören. Frisören vill inte bli sjuk på något sätt!! Frisören hinner ej, eller har ej råd med sjukdom.

Osv osv. Ni fattar va?
Och till er andra som inte har något slags frisörveto kan jag ge ett värdefullt tips, dra inte rasistiska kommentarer!!! Fan, det här är fan andra gången på två dagar folk har sagt nedlåtande saker om invandrare. Håll sån skit för er själva, jag vill inte höra´t.

Kommentarer
Postat av: Sara H

word! angry hairdresser FTW :)

2011-12-21 @ 20:52:08
Postat av: apan

haha, folk kan ju inte bete sig!!!

2011-12-21 @ 21:49:06
URL: http://sugarmonkey.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0