ta´t lugnt.

Herrejisses, igår jobbade jag som sagt, hade egentligen inte räknat med att jag skulle få jobba, men det fick jag, jag fick tillochmed stanna kvar och stänga. Haha! första dagen lixom! Halv åtta kom sudden, jonas o palle o hämtade upp mig, och vi drog raka vägen till kronoparken. Hade totalt glömt bort tanktömningen på Bunkern, men följde med ändå och tänkte bara ta mig ett par bärs, eftersom jag skulle jobba idag. På tom mage är "ett par bärs" inte riktigt samma sak, man blir rätt klapp ändå, tyvärr.
Jävligt synd att inte Palle, Jonas och Glenne kunde hänga med in på bunkern, blev lite fel där...

Alla satt i soffor inne i bunkern, alla. Var relativt trevligt, träffade på den där törre killen som jag träffade sist jag var där, han som inte tyckte jag var allmänbildad. Och nu tyckte han att jag skulle sluta dra skämt, men det gjorde jag ändå. Pfft. Haha, han kom tillochmed ihåg att kalla mig för "apan". Konstigt, folk brukar inte kalla mig för det, men det var väl mitt eget fel.
I toalettkön sa jag till en kille att han hade snygga skor, varav han utbrister "TACK! 149 spänn på skopunkten", och jag började kartlägga teorier om varför man alltid sa så för, försvarar sig när man får en komplimang, då började han försvara sig ännu mer. Och vi kom fram till att han var en nörd. Sen satt jag ihopklämd i mitten av en soffa, brevid mig satt sudden, och på min andra sida satt en kille och hängde sig över mig - för att prata med sudden. Kändes jävligt konstigt, så jag försökte tränga mig in i samtalet, varav han bara snäste av mig. Jävlar vad förbannad jag blev, gissa vad jag gjorde? Jag slängde en servett på honom, reste mig upp och gick. HAHA, en servett! Men nu till det roliga -  han blev skitsur. "Lina k-sson - servettkastare på deltid" Höhö.

Kom hem två, somnade gott.

Vaknade 8.30, snorbakis. På bara några bärs! Helvete! Jag tillochmed spydde, och inte vilken spya som helst, utan blod. jag spydde alltså blod. Blev livrädd och funderade på att ringa ambulans, men valde att googla på "spy blod" istället. Mådde konstigt, men kom fram till att det bara var ett sår i halsen. Har spottat blod hela dagen.
Sen bakisbotade jag mig. åt salt, vatten, citron, socker och ägg, samt kopiösa mängder thé. Perfekta bakismedicinen.
Gick mindre bra på jobbet idag, snurrig och aptrött, skitvarmt, hade en färgning som blev lite sådär, plus att jag gjorde bort mig genom att tappa färg på golvet och fick en mindre utskällning. Jävlar vad jag skämdes. Men annars trivs jag skitbra, jätteroliga människor, bra stämning och mycket kunder, precis så som jag vill jobba! Hoppas verkligen för kung och fosterland att jag får fler tider i veckan, vill jobba så mycket jag kan!
Egentligen skulle emma komma den här helgen, men eftersom jag jobbade så var jag tvungen att säga nej. Jävligt synd, hade sett fram emot det! Men vi får ta det någon annan helg!

Nu ska jag nog gå å lägga mig, så att jag är pigg till imorrn. Kjamiz.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0