student specialis

Igår åkte emma hem, har vart skitkul att ha haft hennes sällskap under helgen! Emma is the shit!

Eftersom det var lördag igår ville jag ändå hitta på något, så jag drog till kronoparken till sudden. Vi åt nachos och satt och fjantade oss i vanlig ordning. Jävligt mysigt, sen drog vi till ett studentställe, Bunkern. Vi var väl ungefär fem stycken där. Haha! Men skitsamma, billig öl var det ju (23 spänn för en öl! OMG!) och ett par törra studenter som vi satt och spelade kort med. Hatar kortspel, fattar aldrig nåt, tur att en snäll student hjälpte mig att vinna (nja, jag blev väl fyra..).

Studenterna frågade vad vi pluggade "ehh...eh..plugga? ja..näe..det gör jag ju inte.." Sen berättade jag att jag var frisör, och vet ni, dom blev inte ens imponerade! Jävligt konstigt. Folk brukar alltid bli mer eller mindre impade när man säger det.
Så jag påstod att jag var extremt allmänbildad, varav en studentjävel frågar vad Belgiens huvudstad hette. Vafan är belgien för nåt lixom? Bryssel? Jävla fråga. Sa att jag nog var mer inne på typ..eh..kändisar. Men det blev dom heller inte imponerade av.
Drack väldigt lite jämfört med vad jag brukar göra, och smart (och allmänbildad) som jag är satt jag och berättade hur nykter jag var hela kvällen. Dom trodde mig inte. Pfft.
Men skitsamma, överlag var det en skittrevlig kväll!Måste verkligen börja träna på mina skämt alltså. Hitta någon poäng i det, eller så. Verkar bara bli värre och värre. Och lägg märke till hur studenten försöker analysera mitt skämt. Vafan! Såna pärlor skall inte analyseras, dom ska bara insupas och njutas av.
(I början av klippet försöker jag imitera sims-gubbarna, skitkasst.)

Kommentarer
Postat av: Kaka

"Vad heter den största stadsdelen i Ottawa?" "Ehh, va?" "Näe, jag tänkte bara kolla på vilken nivå din allmänbildning låg på.." Så törr!

2009-05-03 @ 13:54:35
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: apan

haha, ja var det så han sa? jävlar vilken idiot!

2009-05-03 @ 14:28:52
URL: http://sugarmonkey.blogg.se/
Postat av: emmy

hahahaha! jag dör! när väl grabben får prata på slutet ser du skit uttråkad ut haha! skitbra!

2009-05-05 @ 14:41:40
Postat av: apan

haha, jaa! vafan, det jag sa var ju mycket mer intressantare!

2009-05-05 @ 23:20:25
URL: http://sugarmonkey.blogg.se/
Postat av: Emma

Aj häd a very fun wikend, änd aj kåming bakk very soon! Bästa Lina!

2009-05-06 @ 21:04:02
URL: http://ladychampagne.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0