djupdyk

Min mobil gjorde en självmordskupp igår genom att hoppa från sängen rakt ner i kaffekoppen. Jag lovar, jag tappade den inte, den hoppade helt själv! Nu har jag alltså en mobil som är psykiskt sjuk och gör lite som den vill, det går att ringa till den, men om jag svarar hörs inget jag säger.
Däremot luktar den friskt gott med kaffe!

Brorsan var hos mig förut och gjorde ett helhjärtat försök till att rädda datorn, det gick inget vidare det heller, så han diskade min disk istället. schysst kille.
Hårddisken är tydligen trasig och går inte att rädda alls. Fan i helvetet.
Jag får helt enkelt fortsätta att hänga på bibblan, som den datorlösa nörden jag är.


Igår gick jag och Emmy och käkade buffé, jag hatar bufféer lite eftersom jag blir besviken över att jag vet att det roliga tar slut efter en portion. Man orkar helt enkelt inte mer, så jag tog två portioner och försökte trycka i mig den sista, vilket gick sådär, men det var ju en fin tanke.
Nåväl, jag var redan helgsugen och vi planerade lite smått, och vi ska ut imorrn! Och det ska tydligen grannen och hennes harem oxå, konstigt,  ingen brukar gå ut på torsdagar samtidigt, så det känns spännande. Blir ännu mer spännande att se vart man hamnar.
bla bla bla.


//Peace in värmland.

Kommentarer
Postat av: Hanna

jag tror nog att den går å rädda. Jag vet ett företag som är billiga och duktiga: http://www.aurora.se , de kan säkert hjälpa? :)

2008-05-02 @ 10:57:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0