Korven sover

Körven ligger o söver, även körvens ömma fader. Jag är hungrig och uttråkad, tänker på allt jag gjort "fel" i föräldrakooperativens ögon. Inte visste jag att det fanns så många oskrivna regler, särskilt för morsor. 

- var på stan typ tre timmar när vide var typ två veckor. Jävlar va gött det var! Dock så skämdes jag över detta.

- spillde kaffe över vide. Detta var för ett par veckor sen, dricker alltid fesljummet kaffe, men han lyckades dra koppen över sig ändå, trots ökat avstånd. Kände mig sämst. 

- hade barnvakt åt vide när vi flyttade. Var han två månader då? En hel dag. Det gick bra, men grinade när vi hämtade honom, fruktansvärt ångestrelaterat. 

Osv. Har aldrig haft så dåligt självförtroende sen Vide kom. Finns så många åsiktspoliser överallt som är helt övertygad om att x är rätt. 
Jag tror väl egentligen att man gör det som känns rätt och bra för sig och sin unge. Huvudsaken är väl att alla mår bra? Eller? Va? 

Tjihing!

Kommentarer
Postat av: Kajsa

Jag tror att jag kommer ha dåligt samvete för alltid. Kan vara allt från att jag är för oengagerad en dag till att Manfred är sist kvar på förskolan eller när man ger någon tråkig barnmatsburk istället för att laga eget. Allra värst är dock när man tappar tålamodet och ryter ifrån. Då vill man typ dö. Så ja, eh. Vänj dig vid dåligt samvete, heh. Men visst är det så, folk tycker så mycket hela tiden. Oerhört tröttsamt.

2016-03-15 @ 13:42:44
Postat av: Linda F

Jag får också dåligt samvete.. Speciellt om jag är ofokucerad en dag. Men det är väl så det är, ingen är perfekt! Det är tur man är två ibland.

Svar: Ja eller hur! Ingen är väl perfekt och sådär
din apa i etern.

2016-03-16 @ 00:30:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0